günaydın kızlar, iyisiniz inşallah. ben iyiyim. akşam karnımız doydu :)))
dün gözlerimiz yollarda kalmıştı. neyseki arkadaşlar akşam gelmişler.
bulemsu güzel vakit geçirdiğine sevindim canım. demek münire hanım sana erkek dedi. sevindim canım. banada kız dedi sevindim ama yanılmalar oldu baksana. keşke hiç sormasaydım :))
annesininbirtanesi canım tekrar tebrik ederim. ama çok şaşırdım sende çok net erkek hissi uyanmıştı bende. belkide sen istiyordun diye bende etkilendim. öyle hissettim heralde. çok sevindim canım. haklısın erkekler kız çocuğa daha düşkün. bizimkide öyle ama belli etmiyor. dün sana münire erkek deyince biz baya umutlanmıştık bu kadından. bak fos çıktı.
hayatbanagüzel münire hanım yanıldı baksana. sen beklemedesin zaten. her an herşey olabilir. geçen akşam seni rüyamda gördüm. size yemeğe geliyorduk eşimle. çok güzel uzay üssü gibi bir evin vardı. ben çok severim bilim kurgu filmide :))) bayıldım evine. eşime dedim bizde davet edicez arkadaşları bizim evimiz çok normal, beğenmeyecekler evimizi :)))))))
dün eşim bana kızmıştı ama akşam küçük kız taklitleri yaptı durdu :)))) ama bizim oğlumuz olacak ben hissediyorum dedi. artık herşey birbirine karıştı.
baş ağrısı işte tatlım bizimde sorunumuz
çok merak ediyorum bebişiniiiiii
yok yaa çok arayınca isteğim kaçtı
günaydın canımmm... kolay gelsinnn...çok yorma kendini...ayy aklıma geldi bak:haftasonu eşimle eminönünde nar suyu aradık... herşeyin suyu vardı nar suyu yoktu :2: çok arayınca benim de isteğim gitti zaten,portakal suyu içtik
bizde merak ediyoruz teyzesiannesininbirtanesinden ders cıkardım kendime 17.haftaya kadar beklicem
sen baktın mı hem bizim fotomuzaa
aaaa ben geçen gün bulmuştum( Demekki kalmamış artık İsteğin geçtiyse problem değil de canım keşke daha önce söyleseydin.. İstanbuldasın hem ben bulurdum sana..
sanada günaydın hoşgeldin canım demek doydun eşin geldi akşamları doymaya başladın değil migünaydın kızlar, iyisiniz inşallah. ben iyiyim. akşam karnımız doydu :)))
dün gözlerimiz yollarda kalmıştı. neyseki arkadaşlar akşam gelmişler.
bulemsu güzel vakit geçirdiğine sevindim canım. demek münire hanım sana erkek dedi. sevindim canım. banada kız dedi sevindim ama yanılmalar oldu baksana. keşke hiç sormasaydım :))
annesininbirtanesi canım tekrar tebrik ederim. ama çok şaşırdım sende çok net erkek hissi uyanmıştı bende. belkide sen istiyordun diye bende etkilendim. öyle hissettim heralde. çok sevindim canım. haklısın erkekler kız çocuğa daha düşkün. bizimkide öyle ama belli etmiyor. dün sana münire erkek deyince biz baya umutlanmıştık bu kadından. bak fos çıktı.
hayatbanagüzel münire hanım yanıldı baksana. sen beklemedesin zaten. her an herşey olabilir. geçen akşam seni rüyamda gördüm. size yemeğe geliyorduk eşimle. çok güzel uzay üssü gibi bir evin vardı. ben çok severim bilim kurgu filmide :))) bayıldım evine. eşime dedim bizde davet edicez arkadaşları bizim evimiz çok normal, beğenmeyecekler evimizi :)))))))
dün eşim bana kızmıştı ama akşam küçük kız taklitleri yaptı durdu :)))) ama bizim oğlumuz olacak ben hissediyorum dedi. artık herşey birbirine karıştı.
kız ben çikolata yedim hemde kocaman paket ama benim sıpa doğum kanalına ayağını sıkıstırınca pek bir hareket edemedibebeğin kıpır kıpır olması için çikolata mı yemeliyim birdahakine dans etsin istiyorummm :118::118::118::118::118::118:
bekle bekleeee...baktım tabikiiii ne kadar belirgin artık
canım alıntı yapamadım. çikolata çok hareketlendiriyormuş ama benim prensesimi yerinden kaldırmadı hiçaç karnına gittiğimde hareketliydi.doktora söyledim hatta hareketlerini hissetmiyorum normal mi diye... gayet normal bak ben çok net görüyorum hareketlerini dedi...
napalım geçti artık...haftasonu yine gitmek istiyorum mısır çarşısına...yine bakıcam tabiii...
kızlar üçlü test yaptıran varmııı
ben yaptırdım canım yarın öbürgün sonuç çıkacak inşşkızlar üçlü test yaptıran varmııı
kızlar bütün gece korrkunç rüyalar gördüm ve uyuyamadım gözlerimi kapattıkça devam etti rüyam şimdi başım deli gibi ağrıyor ooff ooff ne zaman geçicek bu baş ağrısıı
günaydın canımmm...
eşin hissettiyse doğrudur canım.benim eşim de hissetmişti çok öncesinden .
evet yaa çok erken.bizim 8.30da işbaşı...9a kadar kahvaltı yapıyorum anca
bu arada senin bebişte yüzde seksen kızmış öyle miiiiiiiiiiiiiiiiiiniye zorlandı ki kadın acaba
günaydın canımmm,
münire dün aklımızı baya karıştırmıştıhepimiz meraktaydık baksana senin rüyana bile girmişim :)
ayy cnm her zaman beklerimmuzay üssü mü, evim normal bir ev canım :) ama bende çok severim bilim kurgu filmlerini, aaa beğenmez olurmuyum kuşum yaaa hiç öyle bir insan değilimdir eşimde bende mütevazi insanlarızzz çokta beğenirim Burcum evini
eşler öyle iştee.. çocuk gibionlar kızıda sever oğlan oluncada efelenirler benim oğlum felan diye erkek adamın erkek oğlu olur hesabı :)
çocuk bu sevilmez mi ikisini de sever elbett
bizde merak ediyoruz teyzesiannesininbirtanesinden ders cıkardım kendime 17.haftaya kadar beklicem
sen baktın mı hem bizim fotomuzaa
bekle bekleeee...baktım tabikiiii ne kadar belirgin artık
canım alıntı yapamadım. çikolata çok hareketlendiriyormuş ama benim prensesimi yerinden kaldırmadı hiçaç karnına gittiğimde hareketliydi.doktora söyledim hatta hareketlerini hissetmiyorum normal mi diye... gayet normal bak en çok net görüyorum hareketlerini dedi...
napalım geçti artık...haftasonu yine gitmek istiyorum mısır çarşısına...yine bakıcam tabiii...
burdayım canımcanım az sabret. birkaç gün sonra azalır. benim baya azaldı. ilaç içmemeye çalış. masaj iyi gelirse ov başını. bir eşarpla başını akşamları bağlayabilirsin. hani karateciler gibi iyi geliyor diyorlar. geçmiş olsun.
erkekler bilir diyorsun yani. bakalım dananın kuruğu bu c.tesi kopacak.
canım benim sağol. senin ev öyle olunca ben doğal olarak öyle hissettim. Allaha şükür güzel bir evim var. amanın şaşıyorum kendime. hiç görmediğim mimarileri rüyamda görüyorum. beynim ne güzelde oluşturuyor mekanları. Allah hepimize öyle güzel evler nasip etsin.
canım bebişine baktım. maşallah. böyle fotoları koyuyorsunuz içim gidiyor. 1 aydır yavrumu göremedim. karnım büyüdü demek ki diyorum oda baya büyüdü. nasıl merak ediyorum bilseniz
annesininbirtanesi maşallah yavrunun boyu kilosu ne güzel. bizim zamanlarımız yakın. yaklaşık benimkide o kadardır. ne çabuk büyüdü değil mi? geçen ay 6,5 cm idi :)))
bulemsuuuuuuuuuuu nerdesin ayol. dünden beri konuşamadık. eltin geldiyse bana yolla. biraz saçlarını yolayım. atayım stresimi
Bulamazsan haber ver.. Beylerbeyinde manav'da gördüm ben sanki nar'ı bu akşam tekrar bakarım olmadı sana yollarım ben.. Nar'ı sen değil bebek istiyor kesin içinde bir vitamine ihtiyacı var ondan istiyor o nedenle bulamazsan çekinmeden söyle ok ?
Günaydın kızlar bi selam vereyımm dedim bugun pek olmıycam yerımde :)
ay ben de rüyamda pinokyo ile beraber nükleer silahlı kötü adamlara karsı savaşıyordum ne alakaysa
hayır hadi olsun bir batman bir spiderman de pinokyo ne yaneyse hayırlara çıksın
yalnız kadının birini evire çevire dövdüm bütün stresimi atmışım
yicem bakalım bu sefer okadar sakindiki korktum kalbi atıyordu şükür
benim doktorum haftaya gel üçlü test yapacaz dedii ama muayenesi yok hastası varmış başka doktoramı gitsemm acaba hemde acaipp özel bölgem şişti ve yanma varr üşüttüm galiba enfeksiyon felan varsa kötü olur başka doktoramı gitsem hemde kan gelioo bekliyom kaç gündür
sanada günaydın hoşgeldin canım demek doydun eşin geldi akşamları doymaya başladın değil mievet canım modern tıp ve diğerleri karsı karsıya bakalım maçı kim alacak:97:
kız bu hamilelik bizi ne değiştirdi anacım ne rüyalar görüyoruz öyle demek uzay üssü gibi eve gittin heee:97:
kız ben çikolata yedim hemde kocaman paket ama benim sıpa doğum kanalına ayağını sıkıstırınca pek bir hareket edemedi
Günaydın kızlar bi selam vereyımm dedim bugun pek olmıycam yerımde :)
ay ben de rüyamda pinokyo ile beraber nükleer silahlı kötü adamlara karsı savaşıyordum ne alakaysa
hayır hadi olsun bir batman bir spiderman de pinokyo ne yaneyse hayırlara çıksın
yalnız kadının birini evire çevire dövdüm bütün stresimi atmışım
günaydın annişler umarım hepiniz iyisinizdir.
sabah gönderdiğiniz mesajlara göre cinsiyet tahminlerini hesapladım.
BURCU Erkek
SONESİNTİ Erkek
MERVEOMER Erkek (kız ihtimali düşük)
ESRAKAR Erkek (sen erkeğin son dönemi eşi kız dönemi %60 erkek %40 kız)
BULEMSU Kız (kız dönemine geçmişsin eşinde kız dönemi %95 kız)
YAREN Kız (kız dönemindesin eşin erkek dönemi sonu %80 kız)
bazılarınıza açıklama yazdım. yazmadıklarım net erkek döneminde. eşiyle aynı dönemde olanları net yazıyorum. ama eşiyle farklı dönemde olanlarda yüzdelik tahmini yazıyorum.
baktıklarımın listesi bende de var. cinsiyetler belli olunca bana özleden mesaj atarsanız sevinirim. bende merak içindeyim.
baktırmak isteyen olursa kendi ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıp özele atsın.
ama hemen bakamam, başım ağrıdı biraz.
kendimi rahat hissedince bakar burdan sonuçları yazarım.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?