2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

günaydın canımmm,
münire dün aklımızı baya karıştırmıştı hepimiz meraktaydık baksana senin rüyana bile girmişim :)
ayy cnm her zaman beklerimm uzay üssü mü, evim normal bir ev canım :) ama bende çok severim bilim kurgu filmlerini, aaa beğenmez olurmuyum kuşum yaaa hiç öyle bir insan değilimdir eşimde bende mütevazi insanlarızzz çokta beğenirim Burcum evini

eşler öyle iştee.. çocuk gibi onlar kızıda sever oğlan oluncada efelenirler benim oğlum felan diye erkek adamın erkek oğlu olur hesabı :)
çocuk bu sevilmez mi ikisini de sever elbett

aaaa ben geçen gün bulmuştum ( Demekki kalmamış artık İsteğin geçtiyse problem değil de canım keşke daha önce söyleseydin.. İstanbuldasın hem ben bulurdum sana..

bebeğin kıpır kıpır olması için çikolata mı yemeliyim birdahakine dans etsin istiyorummm :118::118::118::118::118::118:

bizde merak ediyoruz teyzesi annesininbirtanesinden ders cıkardım kendime 17.haftaya kadar beklicem

sen baktın mı hem bizim fotomuzaa

bekle bekleeee...baktım tabikiiii ne kadar belirgin artık

canım alıntı yapamadım. çikolata çok hareketlendiriyormuş ama benim prensesimi yerinden kaldırmadı hiç aç karnına gittiğimde hareketliydi.doktora söyledim hatta hareketlerini hissetmiyorum normal mi diye... gayet normal bak ben çok net görüyorum hareketlerini dedi...

aaaa ben geçen gün bulmuştum ( Demekki kalmamış artık İsteğin geçtiyse problem değil de canım keşke daha önce söyleseydin.. İstanbuldasın hem ben bulurdum sana..

napalım geçti artık...haftasonu yine gitmek istiyorum mısır çarşısına...yine bakıcam tabiii...

sanada günaydın hoşgeldin canım demek doydun eşin geldi akşamları doymaya başladın değil mievet canım modern tıp ve diğerleri karsı karsıya bakalım maçı kim alacak:97:
kız bu hamilelik bizi ne değiştirdi anacım ne rüyalar görüyoruz öyle demek uzay üssü gibi eve gittin heee:97:
bebeğin kıpır kıpır olması için çikolata mı yemeliyim birdahakine dans etsin istiyorummm :118::118::118::118::118::118:

kız ben çikolata yedim hemde kocaman paket ama benim sıpa doğum kanalına ayağını sıkıstırınca pek bir hareket edemedi

Bulamazsan haber ver.. Beylerbeyinde manav'da gördüm ben sanki nar'ı bu akşam tekrar bakarım olmadı sana yollarım ben.. Nar'ı sen değil bebek istiyor kesin içinde bir vitamine ihtiyacı var ondan istiyor o nedenle bulamazsan çekinmeden söyle ok ?

kızlar bütün gece korrkunç rüyalar gördüm ve uyuyamadım gözlerimi kapattıkça devam etti rüyam şimdi başım deli gibi ağrıyor ooff ooff ne zaman geçicek bu baş ağrısıı

canım az sabret. birkaç gün sonra azalır. benim baya azaldı. ilaç içmemeye çalış. masaj iyi gelirse ov başını. bir eşarpla başını akşamları bağlayabilirsin. hani karateciler gibi iyi geliyor diyorlar. geçmiş olsun.

erkekler bilir diyorsun yani. bakalım dananın kuruğu bu c.tesi kopacak.

canım benim sağol. senin ev öyle olunca ben doğal olarak öyle hissettim. Allaha şükür güzel bir evim var. amanın şaşıyorum kendime. hiç görmediğim mimarileri rüyamda görüyorum. beynim ne güzelde oluşturuyor mekanları. Allah hepimize öyle güzel evler nasip etsin.

bizde merak ediyoruz teyzesi annesininbirtanesinden ders cıkardım kendime 17.haftaya kadar beklicem

sen baktın mı hem bizim fotomuzaa

canım bebişine baktım. maşallah. böyle fotoları koyuyorsunuz içim gidiyor. 1 aydır yavrumu göremedim. karnım büyüdü demek ki diyorum oda baya büyüdü. nasıl merak ediyorum bilseniz

annesininbirtanesi maşallah yavrunun boyu kilosu ne güzel. bizim zamanlarımız yakın. yaklaşık benimkide o kadardır. ne çabuk büyüdü değil mi? geçen ay 6,5 cm idi :)))

bulemsuuuuuuuuuuu nerdesin ayol. dünden beri konuşamadık. eltin geldiyse bana yolla. biraz saçlarını yolayım. atayım stresimi

Günaydın kızlar bi selam vereyımm dedim bugun pek olmıycam yerımde :)

ay ben de rüyamda pinokyo ile beraber nükleer silahlı kötü adamlara karsı savaşıyordum ne alakaysa

hayır hadi olsun bir batman bir spiderman de pinokyo ne ya neyse hayırlara çıksın

yalnız kadının birini evire çevire dövdüm bütün stresimi atmışım

günaydın annişler umarım hepiniz iyisinizdir.
sabah gönderdiğiniz mesajlara göre cinsiyet tahminlerini hesapladım.

BURCU Erkek

SONESİNTİ Erkek

MERVEOMER Erkek (kız ihtimali düşük)

ESRAKAR Erkek (sen erkeğin son dönemi eşi kız dönemi %60 erkek %40 kız)

BULEMSU Kız (kız dönemine geçmişsin eşinde kız dönemi %95 kız)

YAREN Kız (kız dönemindesin eşin erkek dönemi sonu %80 kız)

bazılarınıza açıklama yazdım. yazmadıklarım net erkek döneminde. eşiyle aynı dönemde olanları net yazıyorum. ama eşiyle farklı dönemde olanlarda yüzdelik tahmini yazıyorum.

baktıklarımın listesi bende de var. cinsiyetler belli olunca bana özleden mesaj atarsanız sevinirim. bende merak içindeyim.

baktırmak isteyen olursa kendi ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıp özele atsın.

ama hemen bakamam, başım ağrıdı biraz.
kendimi rahat hissedince bakar burdan sonuçları yazarım.

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

yicem bakalım bu sefer okadar sakindiki korktum kalbi atıyordu şükür

benim doktorum haftaya gel üçlü test yapacaz dedii ama muayenesi yok hastası varmış başka doktoramı gitsemm acaba hemde acaipp özel bölgem şişti ve yanma varr üşüttüm galiba enfeksiyon felan varsa kötü olur başka doktoramı gitsem hemde kan gelioo bekliyom kaç gündür

burdayım canım kahvaltımızı yaptık kızlarla çay içiyorum
elti değil eltiler sekerim vereyim ikisini birden haklarından geliver dün sinir oldum biz yola çıktık geliyoruz diyorlar bide
sonracıma hangi arkadasın diyor ben senden 10 yas büyüğüm kendime göre var arkadasım şükür :88:
babalar hissedermiş öyle biizm babada erkek hissediyor ne etsek ki:112:

ayy canım çok teşekkür ederim..valla eşim bu kadar üstüne düşmemişti bulamazsam söylicem sana canım...

günaydın canım. ay ne rüyalar var nerden geliyor bunlar aklınıza şaşıyorum

yicem bakalım bu sefer okadar sakindiki korktum kalbi atıyordu şükür

benim bebişimde sakin canım... bi arkadaşıma doktoru bebeği için "maşallah horon tepiyor resmen içerde" demiş

canım umarım şifa bulursunuz gitsen kendi doktoruna olmaz mı çok fenaysan baska bir doktor bul ihmal etme onada sonucları götursun

ayy canım yazmışsın göremedim. evet çok çekişmeli bu cinsiyet olayları. her tahminden sonra çocuk odasını tekrar dizayn ediyorum :)))))))

senin sıpa çikodan değil yorulmuşsun ondan sokmuş ayağını oraya :)) iyisin dimi canım? kızların nasıl? dün mutlu oldular mı?

Allah hayıra çıkarsın. hamilelik işte neler görüyoruz. neyseki dayak yememişsin atmışsın :)))

teşekkür ederiz. netleşince ben sana bildiririm. erkek dedi ya Allah Allah kafam iyice karıştı.

bulemsu sana kız demiş. %95 demiş olasılık vermiş.

arkadaşlar bu listede tutmayan, cinsiyeti belli olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…