sen aşmışsın bacım resmenGünaydın kızlar bi selam vereyımm dedim bugun pek olmıycam yerımde :)
ay ben de rüyamda pinokyo ile beraber nükleer silahlı kötü adamlara karsı savaşıyordum ne alakaysa
hayır hadi olsun bir batman bir spiderman de pinokyo ne yaneyse hayırlara çıksın
yalnız kadının birini evire çevire dövdüm bütün stresimi atmışım
teşekküe ederim canım işte modern tıpa yakın biri çıktı bakalım sonuç ne çıkacak:99:günaydın annişler umarım hepiniz iyisinizdir.
sabah gönderdiğiniz mesajlara göre cinsiyet tahminlerini hesapladım.
BURCU Erkek
SONESİNTİ Erkek
MERVEOMER Erkek (kız ihtimali düşük)
ESRAKAR Erkek (sen erkeğin son dönemi eşi kız dönemi %60 erkek %40 kız)
BULEMSU Kız (kız dönemine geçmişsin eşinde kız dönemi %95 kız)
YAREN Kız (kız dönemindesin eşin erkek dönemi sonu %80 kız)
bazılarınıza açıklama yazdım. yazmadıklarım net erkek döneminde. eşiyle aynı dönemde olanları net yazıyorum. ama eşiyle farklı dönemde olanlarda yüzdelik tahmini yazıyorum.
baktıklarımın listesi bende de var. cinsiyetler belli olunca bana özleden mesaj atarsanız sevinirim. bende merak içindeyim.
baktırmak isteyen olursa kendi ve eşinin doğum tarihini gün ay yıl olarak yazıp özele atsın.
ama hemen bakamam, başım ağrıdı biraz.
kendimi rahat hissedince bakar burdan sonuçları yazarım.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
burdayım canımkahvaltımızı yaptık kızlarla çay içiyorum
elti değil eltiler sekerim vereyim ikisini birden haklarından geliver dün sinir oldum biz yola çıktık geliyoruz diyorlar bide
sonracıma hangi arkadasın diyor ben senden 10 yas büyüğüm kendime göre var arkadasım şükür :88:
babalar hissedermiş öyle biizm babada erkek hissediyor ne etsek ki:112:
burdayım canımkahvaltımızı yaptık kızlarla çay içiyorum
elti değil eltiler sekerim vereyim ikisini birden haklarından geliver dün sinir oldum biz yola çıktık geliyoruz diyorlar bide
sonracıma hangi arkadasın diyor ben senden 10 yas büyüğüm kendime göre var arkadasım şükür :88:
babalar hissedermiş öyle biizm babada erkek hissediyor ne etsek ki:112:
Beysalcım ben çok az geçmişiokudum gece korkulu rüyadan diymi baş arın ? Emin olayım ona göre bişey söylicem :)
benim doktorum haftaya gel üçlü test yapacaz dedii ama muayenesi yok hastası varmış başka doktoramı gitsemm acaba hemde acaipp özel bölgem şişti ve yanma varr üşüttüm galiba enfeksiyon felan varsa kötü olur başka doktoramı gitsem hemde kan gelioo bekliyom kaç gündür
canım bebişine baktım. maşallah. böyle fotoları koyuyorsunuz içim gidiyor. 1 aydır yavrumu göremedim. karnım büyüdü demek ki diyorum oda baya büyüdü. nasıl merak ediyorum bilseniz
annesininbirtanesi maşallah yavrunun boyu kilosu ne güzel. bizim zamanlarımız yakın. yaklaşık benimkide o kadardır. ne çabuk büyüdü değil mi? geçen ay 6,5 cm idi :)))
bulemsuuuuuuuuuuu nerdesin ayol. dünden beri konuşamadık. eltin geldiyse bana yolla. biraz saçlarını yolayım. atayım stresimi
sağol cnaım doktor banada minoset verdi ama içmiyorum sonuna kadar içmemeyi tercih ediyorum böyle geçecek inşallahgünaydın kızlar......
beysal benimde ara ara şiddetli baş ağrılarım oluyor sanırım hormonlar değişiyor ya vücutta ondan olabilir diye düşündüm ama çok şükür daha hiç ağrı kesici almadan atlattım...geçmiş olsun sanada
kızlar eğlendiler canım ama yaramazlık diz boyuydu gittiğimiz evdeayy canım yazmışsın göremedim. evet çok çekişmeli bu cinsiyet olayları. her tahminden sonra çocuk odasını tekrar dizayn ediyorum :)))))))
senin sıpa çikodan değil yorulmuşsun ondan sokmuş ayağını oraya :)) iyisin dimi canım? kızların nasıl? dün mutlu oldular mı?
Allah hayıra çıkarsın. hamilelik işte neler görüyoruz. neyseki dayak yememişsin atmışsın :)))
teşekkür ederiz. netleşince ben sana bildiririm. erkek dedi ya Allah Allah kafam iyice karıştı.
bulemsu sana kız demiş. %95 demiş olasılık vermiş.
arkadaşlar bu listede tutmayan, cinsiyeti belli olan var mı?
valla sekerim ben açık çay severim zaten bir fincandanda fazla içiyorum kızlarda çaydan tiksinirdim bunda içiyorum elimde değil anacımkız günde en fazla 1 cay bardağı çay iç dedi benim doktor tein kafein bebek için iyi değilmiş
yok canım kızlarda böyle değildi bunda böyle benim kocacıkay canım erkeklere sorsan hep erkek hissediyorlarbende sonradan boşluga düşmesin diye kız hissediyorum diyorum sırf ona zıt olsun diyeee
Allah hayıra çıkarsın. hamilelik işte neler görüyoruz. neyseki dayak yememişsin atmışsın :)))
ı?
günaydın canım. ay ne rüyalar var nerden geliyor bunlar aklınıza şaşıyorum
:
sen aşmışsın bacım resmen
:
bilmem canım üçlü testini yaptıralım dedi ben zaten bebek doğum kanalında deyince şok oldum zaten kan ver bakalım testi yapalım dedi bende gittim verdim kanı sonucu ne zamn alacağımı sormak bile gelemdi aklıma benimsekreter 21 haziranada ayrıntılı usg verdi o zamn görüşürüz demek için yanına gittim 10 gün sonra kan sonucun çıkar o zamn gel ultrasonu bekleme dedi banacanım geçmiş olsun. ikili test sonucu iyi çıksada doktor istiyor mu 3 lü test.(((((( yok ben dayanamam. 2 li testin sonucu çıkana kadar helak oldum. çok ağladım çok sinirlerim bozuldu. sabredemiyorum. benden istemesin ne olur (((((((
bulemsu senden neden istedi?
elti, eltiler, eltiler sürüsü fark etmez anacım. öyle bir dolmuşum ki hepsine yeterim. odama girmeye kimse cesaret edemiyor. geleni laf sokup gönderiyorum. hamileyken sinirlerim tavan yaptı((((
canım az sabret. birkaç gün sonra azalır. benim baya azaldı. ilaç içmemeye çalış. masaj iyi gelirse ov başını. bir eşarpla başını akşamları bağlayabilirsin. hani karateciler gibi iyi geliyor diyorlar. geçmiş olsun.
erkekler bilir diyorsun yani. bakalım dananın kuruğu bu c.tesi kopacak.
canım benim sağol. senin ev öyle olunca ben doğal olarak öyle hissettim. Allaha şükür güzel bir evim var. amanın şaşıyorum kendime. hiç görmediğim mimarileri rüyamda görüyorum. beynim ne güzelde oluşturuyor mekanları. Allah hepimize öyle güzel evler nasip etsin.
canım bebişine baktım. maşallah. böyle fotoları koyuyorsunuz içim gidiyor. 1 aydır yavrumu göremedim. karnım büyüdü demek ki diyorum oda baya büyüdü. nasıl merak ediyorum bilseniz
annesininbirtanesi maşallah yavrunun boyu kilosu ne güzel. bizim zamanlarımız yakın. yaklaşık benimkide o kadardır. ne çabuk büyüdü değil mi? geçen ay 6,5 cm idi :)))
bulemsuuuuuuuuuuu nerdesin ayol. dünden beri konuşamadık. eltin geldiyse bana yolla. biraz saçlarını yolayım. atayım stresimi
kızlar dün uzun bir aradan sonra ilk defa topuklu ayakkabı giydim.. anacım resmen yürüyemiyorum artık topukluda...önceden zıp zıp zıplardım şimdi adam atmak zor geliyo... hiç alçak topuk ayakkabım yok,bi iki tane rahat bişey almam lazım...
ayy canım çok teşekkür ederim..valla eşim bu kadar üstüne düşmemiştibulamazsam söylicem sana canım...
günaydın canım. ay ne rüyalar var nerden geliyor bunlar aklınıza şaşıyorum
benim bebişimde sakin canım... bi arkadaşıma doktoru bebeği için "maşallah horon tepiyor resmen içerde" demiş
günaydın kızlar......
beysal benimde ara ara şiddetli baş ağrılarım oluyor sanırım hormonlar değişiyor ya vücutta ondan olabilir diye düşündüm ama çok şükür daha hiç ağrı kesici almadan atlattım...geçmiş olsun sanada
ah canım büyümezler mi maşAllah sıpalarımızaaasenin bu hafta kontrolun değil mi az kalmış kuzum sen yuklersin teyzoşlar gösterirsin ufaklığı
ay banada yolla bulemsum uyuz karı yolasım varrr
kızlar eğlendiler canım ama yaramazlık diz boyuydu gittiğimiz evde
dün yoruldum ya gece hissetmedim sıpamı gene korktumda işin açığı elim karnımda sabahı sabah ettim babasını işe göndermek için olsa gerek ben burdayım dedi bebeğim
bana münire erkek dedi sana kız dedi
bu arkadas bana kız dedi sana erkek dedi
bakalım bakalım kimin dediği olacak
valla sekerim ben açık çay severim zaten bir fincandanda fazla içiyorum kızlarda çaydan tiksinirdim bunda içiyorum elimde değil anacım
yok canım kızlarda böyle değildi bunda böyle benim kocacık
bilmem canım üçlü testini yaptıralım dedi ben zaten bebek doğum kanalında deyince şok oldum zaten kan ver bakalım testi yapalım dedi bende gittim verdim kanı sonucu ne zamn alacağımı sormak bile gelemdi aklıma benimsekreter 21 haziranada ayrıntılı usg verdi o zamn görüşürüz demek için yanına gittim 10 gün sonra kan sonucun çıkar o zamn gel ultrasonu bekleme dedi bana
sonuç çıkmışmı diye bakıyorum ama sonuç monuç çıkmamış sinir oluyorum
burcuuu biz güzel ev denk gelirse almayı düşünüyoruzzz acaba o mu denk gelicez işe yakınhayıra yorayım, inş. cnm herkese nasip etsinnnnn
merhaba canım, senindemi plesantan aşağıda banada öyle dedi doktorum ama bu aylarda aşağıda olabiliyormuş, sonra yukarı çıkıyor diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?