yaa kurutmam merak etmeyinn bu haftasonu yanaştım da tık yok adamdaa sinirr etti beniii
yanasan senmisin kızzz
yaa kurutmam merak etmeyinn bu haftasonu yanaştım da tık yok adamdaa sinirr etti beniii
1 hafta öyle oluyor sonra baktı olmuyor sağ kanattan sol kanatta saldırya geçiyor :127:
diyorum ya bu bebek eşimde çok huy değişdirdi çok yavasladı ama vazgeçmedi
bünyesi kaldırmıyacak diye korkuyorum gazozuma ilaç falan atmaz demi
1 hafta öyle oluyor sonra baktı olmuyor sağ kanattan sol kanatta saldırya geçiyor :127:
diyorum ya bu bebek eşimde çok huy değişdirdi çok yavasladı ama vazgeçmedi
bünyesi kaldırmıyacak diye korkuyorum gazozuma ilaç falan atmaz demi
yanasan senmisin kızzz
bencede sabah ki gidişinin hayrı yoktu gibime geliyorrrdiikatli ol derim her an saldırıya ugrayabilirsinnn
söyleyim tatlımsöyle ona gazoz yasak. sütüne atsın ilacı :))))))))))
oda iyi be canım bak benim halimehe yaaaa eskiden o kovalıyordu hamilelikten beri ben adam bebege birsey olur diye kacıyor ne kadaan uzman tv izlettiysemde olmuyor:80::80::80:
bencede sabah ki gidişinin hayrı yoktu gibime geliyorrrakşama üzerime rahat bişiler alayım bari manto kaban gibi
söyleyim tatlım
asıl ot gibi hisseden benim ben bu kadar duygusuzmuydum diye
ben iki kızdada doğumdan önce moonsunun dediği gibi doğuma gidiyorum diye yanasıyordumama bunda kaçıyorum bana bişeyler oldu kesin
çıkması zor olsun belki vazgeçer bu gecedeay Allah iyiliğini versin rahat birşeyler diyince gecelik filan yazmanı bekliyordum kiii mantoo gördüm koptummm deliiii
bencede sabah ki gidişinin hayrı yoktu gibime geliyorrrakşama üzerime rahat bişiler alayım bari manto kaban gibi
söyleyim tatlım
asıl ot gibi hisseden benim ben bu kadar duygusuzmuydum diye
ben iki kızdada doğumdan önce moonsunun dediği gibi doğuma gidiyorum diye yanasıyordumama bunda kaçıyorum bana bişeyler oldu kesin
:))))))))))) kurumuş işte. adamın hali gücü kalmamış. yazık kız polisi arayıp imdat demesin.
bizde bahane çoktu burcucummm kapı gıcırdadı gibianaaa bahaneye bak. doğuma gidiyorum heee. :)))))))) valla bu çocuk ikinizide değiştirmiş. hayırlara vesile olsun inşallah.
hediyeni güle güle iyi günlerde kullan şekerim asıl ben sana teşekkür ederim sercun arkadaş çok heveslenmişti nasıl sevindirdin onu anlatamamteşekkürler kızlar inşallah benim hediyem de karşı tarafta beğenilmiştir:)ay içimde mi kalsın hemen bulemsudan yardım istedim o da sağolsun yardım etti
:92::92::92::98::98::98: meleğim bennn
yaa esram hayatbanaguzel şu fotoya bakarmısınız :98: :98: :98: :98: bu adama nasıl dayanılır melek olunur melekkkk
biz çıkıyoruuzzzz...
yürüyüşe gidicem ya ben... daha şimdiden bahaneler üretmeye başladım
öpüyorus hepiniziii...
kocişlere iyi davranınnnn (moonsun sen hariç,cezalısın sen)
teşekkürler kızlar inşallah benim hediyem de karşı tarafta beğenilmiştir:)ay içimde mi kalsın hemen bulemsudan yardım istedim o da sağolsun yardım etti
ya pekı bende sey sorcam korunuyor musunuz pekı ben bazen tereddüt edıyroum duymustum bı yerden de ıyı deılmıs cocuk pis doğuyomus fılan dıye:26:Cidden şaştım kaldım, benim eşim kendini hiç geri çekmedi.. doktor sorun yok deyince biz devam ettik ilişkiye... sadece kalp atışlarını duyana kadar yasaklamıştı temkinli olalım diye o da bi hafta sürdü zaten...
canım her yerde yazıyor ilişkiden çocuğa hiç birşey olmaz diye... ilişkiye girilen yer ile bebeğin olduğu yer çok farklı birbirinden...
bence yaşla alakası yok canım istekle alakalıben 88 liyim eşim 83 lü hadi ben gencim ama eşimde çook genç sayılmaz bence kişiye bağlı
bizde bahane çoktu burcucummm kapı gıcırdadı gibiama doğuma gideceğim geleceğim falan filan lazım seylerdi şimdi ise benim hormanlardan dolayı olmuyor hersey elektirik olmayınca karanlıkta olmuyor bişeycik
neden pis doğsun canım millet değişik değişik icatlar çıkarıyorya pekı bende sey sorcam korunuyor musunuz pekı ben bazen tereddüt edıyroum duymustum bı yerden de ıyı deılmıs cocuk pis doğuyomus fılan dıye:26:
bencede ben 31 esım 38 yasında ama nası bı ıstek anlamıyorumsanırım ben hep kactıogım ıcın bende de yok ıstek hıc
adam iyice uzaklaşmasın arada olsanızya serbestmişş nasılsa size de.
bizde de ben pek istemiyorum, çocuğa bişi olacak diye korktum hep şimdi de öyle bişey kaldı içimde, biraz bir kaç kez oldukk özellikle bu aylar çok uygunmuş aslında öyle diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?