2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

diikatli ol derim her an saldırıya ugrayabilirsinnn

söyle ona gazoz yasak. sütüne atsın ilacı :))))))))))

diikatli ol derim her an saldırıya ugrayabilirsinnn
bencede sabah ki gidişinin hayrı yoktu gibime geliyorrrakşama üzerime rahat bişiler alayım bari manto kaban gibi
söyle ona gazoz yasak. sütüne atsın ilacı :))))))))))
söyleyim tatlım
asıl ot gibi hisseden benim ben bu kadar duygusuzmuydum diye
ben iki kızdada doğumdan önce moonsunun dediği gibi doğuma gidiyorum diye yanasıyordum ama bunda kaçıyorum bana bişeyler oldu kesin

ay Allah iyiliğini versin rahat birşeyler diyince gecelik filan yazmanı bekliyordum kiii mantoo gördüm koptummm deliiii

anaaa bahaneye bak. doğuma gidiyorum heee. :)))))))) valla bu çocuk ikinizide değiştirmiş. hayırlara vesile olsun inşallah.

teşekkürler kızlar inşallah benim hediyem de karşı tarafta beğenilmiştir:)ay içimde mi kalsın hemen bulemsudan yardım istedim o da sağolsun yardım etti

anaaa bahaneye bak. doğuma gidiyorum heee. :)))))))) valla bu çocuk ikinizide değiştirmiş. hayırlara vesile olsun inşallah.
bizde bahane çoktu burcucummm kapı gıcırdadı gibiama doğuma gideceğim geleceğim falan filan lazım seylerdi şimdi ise benim hormanlardan dolayı olmuyor hersey elektirik olmayınca karanlıkta olmuyor bişeycik

teşekkürler kızlar inşallah benim hediyem de karşı tarafta beğenilmiştir:)ay içimde mi kalsın hemen bulemsudan yardım istedim o da sağolsun yardım etti
hediyeni güle güle iyi günlerde kullan şekerim asıl ben sana teşekkür ederim sercun arkadaş çok heveslenmişti nasıl sevindirdin onu anlatamam

:92::92::92::98::98::98: meleğim bennn

yaa esram hayatbanaguzel şu fotoya bakarmısınız :98: :98: :98: :98: bu adama nasıl dayanılır melek olunur melekkkk

mafya babası gibi gııııııııı kocişlere dayanılmazzzzzzz

biz çıkıyoruuzzzz...

yürüyüşe gidicem ya ben... daha şimdiden bahaneler üretmeye başladım

öpüyorus hepiniziii...

kocişlere iyi davranınnnn (moonsun sen hariç,cezalısın sen )

güle güle cnm yarın görüşürüzzzzz

ya pekı bende sey sorcam korunuyor musunuz pekı ben bazen tereddüt edıyroum duymustum bı yerden de ıyı deılmıs cocuk pis doğuyomus fılan dıye:26:
bence yaşla alakası yok canım istekle alakalı ben 88 liyim eşim 83 lü hadi ben gencim ama eşimde çook genç sayılmaz bence kişiye bağlı

bencede ben 31 esım 38 yasında ama nası bı ıstek anlamıyorum sanırım ben hep kactıogım ıcın bende de yok ıstek hıc

bizde bahane çoktu burcucummm kapı gıcırdadı gibiama doğuma gideceğim geleceğim falan filan lazım seylerdi şimdi ise benim hormanlardan dolayı olmuyor hersey elektirik olmayınca karanlıkta olmuyor bişeycik

eee tecrübeli annelerden daha neler öğreneceğiz bakalım.

annesininbirtanesi ile konuşamadık doya doya bugün (( saatide geçmiş çıkmıştır o.

neden pis doğsun canım millet değişik değişik icatlar çıkarıyor
aynen canım ne içgüdü var ama

Bizde yasak hiç olmadı ama eşim korktu bişey olur diye internetten araştırdım ve sonuçlara birlikte baktık. Birde Mehmet Öz'ün kitabında bununla ilgili bir bölüm var onuda okuduktan sonra eşimde böyle bir sıkıntı kalmadı. Tabi eskisi kadar olmasada arada bir oluyor bizde de atraksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…