2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
içine nasıl dert olmuşş aysunumunnnn halbuki bu gece kandırma gecesi olucaktı

valla canım başka bi doktora daha göstersin eğer ilaçları fayda etmediyse... daha riskli olabilir çünkü Allah korusun.

hiç deme esram tam maç var dedim bu akşam olmadı yine başka bahara kaldı artık 1.5 ayda lohusalık var Allah yardımcım olsun

bende iyiym hamdolsun, sağol cnm aminnn unuturmuyum , bebeğimden ellerinden öper

bence de oğlu olacak gibi geliyor

ay yiirim senin o miniğiniiiii ay inşAllah hayırlı sağlıklı olsundaa anası kurban onaaa

iyi o zaman canım hamd olsun Allaha

günaydınnn Burcuuu iyiyiz canım sağol afiyetler olsunn
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnnnn

evet canım en güzelide o sağlıklı olsunlar yeter

Anam kimlerin kız desek daha doğru olucak

esram seninki ve annesininbirtanesininki kesin

milanonunkide kızmış gibi doğuyor içime başka kim var ki yahuu herkes erkek doğuruyorrr

Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr

güünaydın tatlımmmm

Anam kimlerin kız desek daha doğru olucak

esram seninki ve annesininbirtanesininki kesin

milanonunkide kızmış gibi doğuyor içime başka kim var ki yahuu herkes erkek doğuruyorrr

o kadar başka kız yok... çok nazlı olucaz bizz çokkkk

ayy maşAllah kuzucuguma en miniğiniz bugün 13 + 0 oldu bebişler tebrik edin kardeşiniziiii

ayy o da seninki miii... tebrik ederiz canımmmm mutlu haftalarrrr..... gebelik haftan kutlu olsunnnnn :119: :119:

aysunn bak burda kim varrrrr :98: :98:

emin misinnnn :18:

her ay bir kez alış veriş hakkın var bunu tamamladın:) yedidoğanları organik alalım boşver sen hem hiçççççççççççççççççç güzel değillermiş ya:26:

evet bende organik olacağım özellikle içlik olarak organik bir kaç parça alacağım onlarda renksiz pek şirin değil ama olsn

bu kampanya daha öncede gelmişti çok güzel şuan hangisinde bu
ama tatlım çok fazla şey alma bak bilmiyorum sizin orda nasıl ama
bizim burada abartısız bir dolap eşya geliyor

limangoda bebek shop ta canım... caramell markası...90tl den 50 tl ye inmiş... çok şey varr çokkkk

bana çok gelen bişey yok henüz, ben alıyorum şimdilik... ama teyzemler falan hepsi birer bebek bohçası hazırlarlar kesin

her ay bir kez alış veriş hakkın var bunu tamamladın:) yedidoğanları organik alalım boşver sen hem hiçççççççççççççççççç güzel değillermiş ya:26:

dimii güzel değilll kırmızıyı da hiççç sevmem zatenn organik bunlar da gerçi saf pamuktan üretilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…