içine nasıl dert olmuşş aysunumunnnnhalbuki bu gece kandırma gecesi olucaktı
valla canım başka bi doktora daha göstersin eğer ilaçları fayda etmediyse... daha riskli olabilir çünkü Allah korusun.
bende iyiym hamdolsun, sağol cnm aminnn unuturmuyum, bebeğimden ellerinden öper
bence de oğlu olacak gibi geliyor
yok canım sormadı, kadın doğumculara çok dava açılıyormuş benim doktor bu riske hiç girmiyor. bana kalsa ben istemeyecektim. kuzenimde de öyle oldu bişey çıkmadı. 3'lü testin hata payı çok yüksek ve artık kaldırılıyo onu biliyorum. onun için hiç takılmıyorum bile:)
kötü olan bir şey yok zaten canım:) pazartesi gittiğimde ön ayrıntılı bile yaptı doktorum. önemli olan 2'li test 3'lü testte hata payı yüksek. başınıza gelirse telaş yapmayın diye söylüyorum. ayrıntılı ultrasonda belli olur her şey:)
yok canım sormadı, kadın doğumculara çok dava açılıyormuş benim doktor bu riske hiç girmiyor. bana kalsa ben istemeyecektim. kuzenimde de öyle oldu bişey çıkmadı. 3'lü testin hata payı çok yüksek ve artık kaldırılıyo onu biliyorum. onun için hiç takılmıyorum bile:)
kötü olan bir şey yok zaten canım:) pazartesi gittiğimde ön ayrıntılı bile yaptı doktorum. önemli olan 2'li test 3'lü testte hata payı yüksek. başınıza gelirse telaş yapmayın diye söylüyorum. ayrıntılı ultrasonda belli olur her şey:)
lavinya tatlım testin güzel çıkmış hayırlı olsun
Kasım ayının güzel anneleri hepinize günaydın
Dün doktor randevumuz vardı.bebisimiz lütfedip cinsiyetini gösterdi.erkek analarına beni de ekleyebilirsiniz
Oğluşumuz oluyor,pipiyi gördük.
Bu arada beta hcg 24.9 du ve minure hanim da erkek demisti.
2li testmiz iyi oldugu icin 3 lü ve 4lüye gerek görmedi,bilmiyorum yapılsamıydı acaba diyorum ama gereksiz gordu doktor.
Opuyorum hepinizi
ooo canım hayırlı olsun oğluşun mu oluyor ne güzel, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
saol canım benim, ayrıntılı ultrason önemli bakalım :) geçi doktorum pazartesi detaylıca hepsine baktı gayet sağlıklı dedi ama emin olmak en güzeli:)
Günaydın kızlar. inşallah iyisiniz. biz iyiyiz bebişimle zorda olsa kahvaltımızı ettik :)
Bende hepinizin kandilini kutluyorum. Allah bebeklerimizi korusun hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize. onların acısını göstermesin. bebeklerimiz doğrun büyüsün ve biz öyle iyi bakalım ki birgün büyüdüklerinde Allaha şükretsinler böyle anne babanın çocuğu oldukları için, kendilerini şanslı bilsinler, kardeşleri olursa ona sahip çıksınlar, birbirlerine hiç küsmesinler, kırmasınlar, büyüdüklerinde birbirlerinden kopmasınlar, ülkemizede barış huzur diliyorum. şiddetin azalmasını istiyorum. hepimizin, eşlerimizin işlerine Allah kolaylık versin. evimizde huzur mutluluk hiç bitmesin. Amin inşallah.
hiç deme esram tam maç var dedim bu akşam olmadı yinebaşka bahara kaldı artık 1.5 ayda lohusalık var Allah yardımcım olsun
ay yiirim senin o miniğiniiiiiay inşAllah hayırlı sağlıklı olsundaa anası kurban onaaa
saol canım benim, ayrıntılı ultrason önemli bakalım :) geçi doktorum pazartesi detaylıca hepsine baktı gayet sağlıklı dedi ama emin olmak en güzeli:)
anne olmak böyle bişi sanırım :), bebek için en iyisini istyorsun ya, bir türlü inanamıyorsun aynen bende öyleyim :) cumt. gideceğim ben de inş. herşey güzel olur
anne olmak böyle bişi sanırım :), bebek için en iyisini istyorsun ya, bir türlü inanamıyorsun aynen bende öyleyim :) cumt. gideceğim ben de inş. herşey güzel olur
evet anne olmak böyle bir şey gerçekten de:) hakkımızda hayırlısı:)
Günaydınnn kızlarrrrrrrrrrr
Anam kimlerin kız desek daha doğru olucak
esram seninki ve annesininbirtanesininki kesin
milanonunkide kızmış gibi doğuyor içimebaşka kim var ki yahuu herkes erkek doğuruyorrr
ayy maşAllah kuzucuguma en miniğiniz bugün 13 + 0 oldu bebişler tebrik edin kardeşiniziiii
esraa dur alma
her ay bir kez alış veriş hakkın var bunu tamamladın:) yedidoğanları organik alalım boşver senhem hiçççççççççççççççççç güzel değillermiş ya :26:
bu kampanya daha öncede gelmişti çok güzel şuan hangisinde bu
ama tatlım çok fazla şey alma bak bilmiyorum sizin orda nasıl ama
bizim burada abartısız bir dolap eşya geliyor
her ay bir kez alış veriş hakkın var bunu tamamladın:) yedidoğanları organik alalım boşver senhem hiçççççççççççççççççç güzel değillermiş ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?