2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kuzum işler yoğun çok okuyamıyorum hayırlı olsun minnak oğlun annesi güle güle ısıra ısıra öpe öpe büyüt inşallah:)

Bende odasını alıp birde beşik alayım diyorum,
oda alırsam oyun parkı almıyacağım o kadar geniş alanım yok sığmazlar sanırım

lavinyacım bu arda odasını ne renk almayı düşünüyorsun, ikimizin erkek ya ondan merak etim
ben beyaz istiyorum üstüne ufak bir iki stıkırla şirinleştiririm dedim ama ? napsam :44:

ana bir erkek daha geliyor kadınlar kulübü değil erkek bebişler kulubü olduk

ay birde kız diyorlarmışş şok yani insan alışıyor mınure sana kız demişti değil mi kuuzucum

ay tatlım saol şafak 30 hayırlı sağlıklı olsunlarda ne isteriz bizz

canım bende sadece yatak alıcam oda hazırlamıcam kiradayız Allah nasip ederde güzel sıcak bir yuvamız olursa o zaman kucuk bir oda hazırladım kuzucuga

ayy maşAllah kuzucuguma en miniğiniz bugün 13 + 0 oldu bebişler tebrik edin kardeşiniziiii
tebrikler canım aslında minişlerimiz çok çabuk büyüyyorlar ben sanki idrar testini daha dün yapmış gibiyim...
doğum diyince heyecan ve korku var nasıl doğuracağım ben yahuuu keşke beklenmedik an gelse sağlıklıca

canım o korku bendede başlıyor ben sezaryan olucam ameliyattan korkuoyurummm:18::18::18::18:

ayyy erkekinii yirimm eşin ne dedi ? sevindi mi erkek olmasınaa

bence güzel tatlım neden 2 isim ?

tebrikler canım aslında minişlerimiz çok çabuk büyüyyorlar ben sanki idrar testini daha dün yapmış gibiyim...

canım o korku bendede başlıyor ben sezaryan olucam ameliyattan korkuoyurummm:18::18::18::18:

ben hepsinden korkuyorum hepsinin de riski fazla epiduralde gizli bel fıtığı varsa felç kalabiliyormuşun.doğum sırasında ortaya çıkabiliyormuş normal doğum benim kaslarım zayıf olabilir, anneannem bebek oksijensiz kalabilir sezeryan ol dedi bir de epiduralda baş ağrısı ve migren söz konusu az da olsa ihtimali

evet canım yaaa maşAllah onlara zaman geçsin biran önce kasım olsunda kuzucuklarımıza kavusalım

tatlım senin ilki sezeryan oldugu iccin mi sezeryan olcaksın Allahım en hayırlsıından sağlıkl şekilde normal doğum nasip etsin bir bağırısta çıkaralım kuzucukları

ben doğal ladin yaptırcam canım renksiz ve verniksiz sırf ahşap düşünüyorum. bebeğe zararlı o boyalar diye renkli yaptırmayacağım. modelde linkini attığım olacak evim küçük olduğu için yatağı ve gardrobu buradakinden biraz daha küçük yaptırcam idare edecem kredisi bitip büyük eve geçince de kendisi seçsin yenisini alacağım canım. senin seçtiğin bir model varsa yollasana resmini:)

Haidi Genç ve Çocuk Mobilya Dek. Tas. San. Tic. Ltd. Şti. %100 Masif Ahşap Doğal Bebek ve Genç Odaları | Bu web sitesi Webyönet Sürüm 4.0 ile hazırlanmıştır.

güzel düşünmüşsün canım ne kadar böyle bu oda

ay birde kız diyorlarmışş şok yani insan alışıyor mınure sana kız demişti değil mi kuuzucum

ay tatlım saol şafak 30 hayırlı sağlıklı olsunlarda ne isteriz bizz

Ama annesinin bir tanesine erkek demişti demi ? bilememişti
o minure zaten çıktı ortaya kafa gitti bizim çok iddialı olunca ve bazılarını bilince ne bilimmm

ama yani hakkaten alıştım şimdi kız derse tabi şokkk olucam ama farketmez

ay ne zaman kız derse desem düşünsem benim bebiş kıpırdıyoooooo yine kıpırdadı yazarkennn hayırdır inşallahhhhh

canım bende sadece yatak alıcam oda hazırlamıcam kiradayız Allah nasip ederde güzel sıcak bir yuvamız olursa o zaman kucuk bir oda hazırladım kuzucuga

en güzel sıkıştırma kendini inşallahh evde alırsınız bebiş uğurlu gelir

bilmem iki isim daha hoş geliyor bana ama fikrim değişebilir

ben tek isim düşünüyorum 2 isim zor oluyor gibi geliyor çocuklara,

ay inşAllah canımm içinde huzurla imanla sağlıkla bereketle ve sağlıklı hayırlı evlatlarla oturacağımız güzel bir ev nasip etsin Allahımm olmayan herkesede bizlerede

cumartesine az kaldı heyecanla bekliyorum canımm

ewet moonsun ilkinde oğlum benim dönmemişti oğlum 4 kiloydu benim rahimde ufakmış yani bebişe dönmesi için yer kalmamış mecburen sezaryan olmuştm..aslında aradan 8 sene geçti istersem normal doğum yapabiliyormuşum ama ben cesaret edemem dikişlerim acılır diye...epiduralde doğum sonrası basasırını geçirmek için bol bol sıvı tketmek ve bir iki bardak sade kahve içmek gerekiyomuş ne kadar doğru bielemem bi hemşire arkadas söylemişti

Rabbim hepimizi sağlıkla hayırla kurtarsın canımm ne bebeğimize birşey olsun nede bize

Kızlar Günaydın...

Hayırlı Kandiller hepinize, Tüm dualarınız kabul olur bu gün ve gece inşallah..

Biz yine güne geç başladık
ilk 3 ay olmayan mide bulantısı bizi 2 gündür esir aldı ne yapıcam nasıl geçiricem bilmiyorum konuşurken midem bulanıyor o derece. Kahvaltı hak getire bu sefer bebek acıkıyor sanırım devamlı kasığımda sancı oluyor. Azcık yiyorum sancı geçiyor bu sefer mide başlıyor... Bir kısır döngü içerisindeyiz. Hayırlısı bakalım

baş ağrısı değilde felç melç olayı çok can sıkıcı sezeryan sende çok zor sancılı olmuş muydu?ne kadar sürdü sorunların

bitanem sen gaviscon kullandın mı? bir denesen hamilelikte A grubu hiç zararı yok, plasentadan emilmeyen bir şurup. yemeklerden yarım saat önce 2 ölçeğe kadar içebiliyorsun. istersen bir dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…