2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Şimdiden ağır satın kız kendinizi bu topiktee çok koca varrr

saol canım biliyorsun biz 30 kasım doğumluyuz en miniğiniz

ay yakışıklı kocaaammm varrrrr :98: hayatımın erkeki varrr

evet ya lavinyam haklı 1 ayda 1 tane alışveriş hakkımız olsun 7.aya kadar

ayyy esra bak zaten almıştım bir iki bişi babası gs li şeyler almış bir tane tulum almış bir önlük almış,
bende 2 tulum uzun kollu bir tane yeşil kısa kollu , birde önlük almıştımmm yeter bakam az büyüsün dedim,
ama şimdi dayanamıcamm bak yineeeee

ama çaktım ben bu olayı
bizde lavinya ile ilk öğrendiğimizde aldık, şimdi de sıra sende

hah bak işte bu renkli menkli aaa alınır mı?

(diyene bak diyecen hala sitelerde bakıyom kıyafetlere:)):26:

aynen :26: sabahtan beri bakınıyomm

yaaa kızlar size sorum olacak bebek odası alacakmısınız ?
yoksa sadece oyun parkı beşik filan mı ?

günaydın tatlım... bir avazda kurtarsın inşallah Rabbim arkadaşını...doğumdan sonra git. o anda orda olma bence...bu arada naptın canım cilt bakımı yaptırdın mı?
saol canim amin gunaydinnn sana da.. Ay yok hemen gitmeyiz zaten akrabalari falan bi dagilsin hele aksama dogru gideriz...dun yaptirdim cok da iyi oldu sonra doktoruma sordum kullandigin urunlerin de cilt bakiminin da bebege bi zarari olmaz ama bu donem cildin hassass oldugundan cok oynama zarar gorebilir dedi sadece. Neyseki bisi olmadi

Aminnn canim benim evt cidden cok zor yaa ama bugun dune gore daha iyim sukur.. Beklemelke cok ii etmissin. Ben si diki sonuca da inanamiyorum cunkuu

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bu sabah çok güzel kahvaltı ettik bebeğimle keyiflendimm

nasılsınızzzzz ?

afiyet olsun canım. ohh yarasın bebişine.

günaydınnn Burcuuu iyiyiz canım sağol afiyetler olsunn
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnnnn

evet canım en güzelide o sağlıklı olsunlar yeter

:))) sağol canım fazla yiyemedim. su içincede karnım patlayacak gibi oluyor. midem hemen doluyor anlamadım gitti.

Anam kimlerin kız desek daha doğru olucak

esram seninki ve annesininbirtanesininki kesin

milanonunkide kızmış gibi doğuyor içime başka kim var ki yahuu herkes erkek doğuruyorrr

hııı hayatbanagüzeli yazmamışsın anket sonuçlarına göre çok var canım kız bebek.

ayy maşAllah kuzucuguma en miniğiniz bugün 13 + 0 oldu bebişler tebrik edin kardeşiniziiii

maşallah canım. senin işin daha zor biz cinsiyetleri öğrenirken sen biraz daha beklemelisin. sabır canım.

Eki Görüntüle 426646

ama beni durdurun almayayım yaa... yine çok güzel şeyler varrr

belki daha güzelleri gelir alma canım. daha vaktimiz çok.

doğum diyince heyecan ve korku var nasıl doğuracağım ben yahuuu keşke beklenmedik an gelse sağlıklıca

evet canım ya 1 ayımız vr bekliyoruz npalım şafak 30

hayatbanaguzel kesinleşmedi daha dimi

canım o anketi yapanlar kasım anneleri mi sadece bizde okadar kişi yokta yazanlardan aklıma gelenleri yazdım

bana seninde kızın olcakmış gibi geliyorr :13:

Merhaba hanımlar...
Kandil gecesi bugün...
Dua edelim birbirimize...
Rabbim sen evlatlarımızın acısıyla bizi sınama...
Allah'ım sen evlatlarımızı bize bağışla, aklı, bedeni, organları tam sağ sağlim kucağımıza alıp yüz akıyla büyütmeyi nasip eyle Rabbim...
Allah'ım sen bizlere anne-babasına hürmetli, saygılı, büyüklerine edepli, Alah korkusu taşıyan, imanı kuvvetli, başarılı, çalışkan, yüreği sevgi dolu, harama bakmayan, el uzatmayan, helal lokmadan başkasına tamah etmeyen, başarılı, evlatlar nasip eyle...
Evimizden huzuru dirliği birliği eksik etme, bizlere helal rızık kazanmayı nasip eyle...
Sevdiklerimizden, bizden, evimizden kazaları belaları, afetleri yangınları depremleri selleri kötü niyetli insanları nefsimizin esiri olmayı şeytanı uzak eyle...
Kazalardan belalardan hırsızlardan sen bizi koru Rabbim...
Ailelerimizi başımızdan eksik etme, onların acısını yaşatma Rabbim, sen sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömür, hayırlı rızık nasip eyle...
Sen bizi namerte muhtaç etme Allah!'ım...

benim plasentam da aşağıda fakat rahmi kapatmıyormuş çok şükür.
benim yaş 28. sigara hiç kullanmadım. adetlerim ara ara ağrılı (üşütmeye bağlı olarak), ara ara ağrısız olurdu ama zamanında.
bana herhangi bir yasak koymadı, ilişkiden uzak durma gibi vs....

Kizlar ask olsun yaaaa burcu dan baskasi benim oglum icin yorum yapmamis....

kuzum işler yoğun çok okuyamıyorum hayırlı olsun minnak oğlun annesi güle güle ısıra ısıra öpe öpe büyüt inşallah:)

Kizlar ask olsun yaaaa burcu dan baskasi benim oglum icin yorum yapmamis....

ben de yazdım diye hatırlıyom yazmamışmıyım :26:

canım hayırlı olsunnnnnn oğluşunnn yerim onu % kaç dediler :)

sağol cnm su çok şişiriyor sorma çok sık wc gidiyorum yaa

bakkkkkkkk delüüü benimkie erkek demişti doktorr
cumt. gideceğim bence sonuç değişmiyecek erkektir yaaa
o kadın kafamızı karıştırdı

Ben ilk bebegim oldugunda. BU hevesle oda yapmak istiyorum yanima bu suslu besiklerden kesin alcam sonra biraz buyuynce de park yataga koyarim heralde. Ama oda olsun istiyorummm erkekim oluyo ya ugur bocukleriyle susluycem

bende yazmıştım yaa :44: kuzucun minik oğluşun hayırlı olsun tatlummm sağlıkla gelsin paşanızzz

Ay pardon o zaman aysun ve burcudan baska diyim kusuyorum vallaaaa. Bu arada aysuncum saol hadi sira sendee

kızlar biliyorsunuz oğlumun adını tarık buğra olarak düşünüyorum ama buğra hakkında şüphelerim vardı buğra deve demek değil hz Muhammed in devesinin ismiymiş aslında buğra turna kuşu anlamındaymış ve şurda size turnaın özelliklerini yazacağım ama önce tarık isminin anlamını yazmak istiyorum tarık: sabah yıldızı, venüs, ansızın gelen ve hz. Muhammed in sabah yıldızına benzetildiği bir ayetmiş
buğra ise turna kuşu yani

Dünya ve Anadolu Kültüründe Turnalar

Anadolu’da yaygın bir inanışa göre turnalar uğur,bereket,mutluluk ve refahın simgesi olan kutsal hayvanlar sayıldığı gibi, saflığın, temizliğin,dürüstlüğün, vefanın, sadakatın, sabrın, sevginin, onurun, özgürlüğün de simgesidirler.
Bu nedenle insanlar genelde onlara ilişmez, yuvalarını bozmaz ve de kanını dökmez.
Anadolu’da turna avlandığı taktirde avcısına felaketler getireceğinin inancı yaygındır ya da turnaların konduğu tarlaya bereket getirdiğine inanılır.

Turnalar güzellikleriyle binlerce yıldır baş tacı edilmiş. Mısır mezarlarında, Rus şarkılarında, Amerikan yerlilerinin totemlerinde, Avustralya yerli danslarında, Yunan ve Roma mitlerinden tutunda hemen hemen her kültürde karşımıza çıkıyor.
Turna Kuşu, Orta Asya'dan Japonya'ya oradan da Kore'ye kadar geniş bir kuşakta ve yine Asya’nın pek çok bölgesinde turnalar mutluluğun, şansın, uzun yaşamın ve barışın simgesi olarak kutsal kabul edilmektedir.
Geniş bir coğrafyada ve farklı kültürlerde yer edinmiş olarak karşımıza çıkan turnayı, Anadolu insanı inancında, şiirinde, türküsünde, giyiminde, kuşamında, halısında, kiliminde, oyasında, eşiğinde, beşiğinde, velhasıl her eşyasında motif olarak kullanmıştır. İsim olarak da epey yaygındır Anadoluda, hatta ünlü ama bir bayan ozan'ımızın ismi “Şah Turna’dır.Uğur getirmesi için gelinlerin başına turna teli (tüyü) takılır. Aynı zamanda genç kızların güzelliğini anlatmak için bir simge olarak da kullanılıyor.
Onların simgesel görüntüleri içerisinde, birçok imgesel anlam da ortaya çıkmaktadır. Bu imgelerin her birinin ayrı ayrı çözümlenmesi ile turnaların Anadolu kültürü içerisindeki somut değerleri daha da anlaşılmış olur.

Bazı söylencelere göre, turnalar tek eşlidir ve bazen yüz yıla kadar yaşadıkları söylenen turnalar eğer eşleri ölürse bir daha asla eşleşmezler. Turnalar, sevgide bağlılık, dostlukta sebat ve sadâkat mânasına târif edebileceğimiz vefanın en güzel örneklerini teşkil ve temsil ederler.

Ayrıca dikkate değer bir diğer bilgiye göre de turnalar, yaşlanan ana ve babalarının da geçimlerini temin ederler.
Turnalar, çiftler halinde yaşarlar ve tek eşli bir hayat sürerler. Yuvalarını diğerlerinden ayırırlar. Gururlarına düşkün, son derece sade bir hayat tarzını tercih ederek yaşarlar.

Eğer bir avcı turnaları vurur ve çiftlerden biri ölürse, geride kalan turna yaşamaya devam etmez ölümü seçer ve gidip kendini suya bırakır.

sizce bu yorumdan sonra tarık buğra nasıl isim yorumlarınızı bekliyorum ayrıca buğra benim ve eşimin isimlerinin ilk hecesinin karması burcu-ramazan acil yorum bekliyorum yada yeni fikirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…