ayy maşAllah kuzucuguma en miniğiniz bugün 13 + 0 oldu bebişler tebrik edin kardeşiniziiii
evet bende organik olacağım özellikle içlik olarak organik bir kaç parça alacağımonlarda renksiz pek şirin değil ama olsn
güünaydın tatlımmmm
o kadar başka kız yok... çok nazlı olucaz bizz çokkkk
ayy o da seninki miii... tebrik ederiz canımmmm mutlu haftalarrrr..... gebelik haftan kutlu olsunnnnn :119: :119:
aysunn bak burda kim varrrrr :98: :98:
emin misinnnn :18:
ay büyümüşte kocaman olmuşşş yirimmm bakk
kızlar şaka maka 13-15 cm oldu bebeler yani el kadar
evet ya lavinyam haklı 1 ayda 1 tane alışveriş hakkımız olsun 7.aya kadar[/COLOR]
limangoda bebek shop ta canım... caramell markası...90tl den 50 tl ye inmiş... çok şey varr çokkkk
bana çok gelen bişey yok henüz, ben alıyorum şimdilik... ama teyzemler falan hepsi birer bebek bohçası hazırlarlar kesin
dimii güzel değilllkırmızıyı da hiççç sevmem zatenn organik bunlar da gerçi saf pamuktan üretilmiş
hah bak işte bu renkli menkli aaa alınır mı?
(diyene bak diyecen hala sitelerde bakıyom kıyafetlere:)):26:
saol canim amin gunaydinnn sana da.. Ay yok hemen gitmeyiz zaten akrabalari falan bi dagilsin hele aksama dogru gideriz...dun yaptirdim cok da iyi oldu sonra doktoruma sordum kullandigin urunlerin de cilt bakiminin da bebege bi zarari olmaz ama bu donem cildin hassass oldugundan cok oynama zarar gorebilir dedi sadece. Neyseki bisi olmadigünaydın tatlım... bir avazda kurtarsın inşallah Rabbim arkadaşını...doğumdan sonra git. o anda orda olma bence...bu arada naptın canım cilt bakımı yaptırdın mı?
canım çok sevindim. kucağınada almak nasip olsun. evet değişkenlik çok sinir bozucu. bu yüzden 1 aydır bekliyorum.
Arkadaşına Allah kolaylık versin. bir seferde kurtulur inşallah. bebişte sağlıklı doğar. iyi gözlemle bakalım ne oluyor.
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
bu sabah çok güzel kahvaltı ettik bebeğimle keyiflendimm
nasılsınızzzzz ?
günaydınnn Burcuuu iyiyiz canım sağol afiyetler olsunn
aminnnnnnnn canım benim aminnnnnnnn
evet canım en güzelide o sağlıklı olsunlar yeter
Anam kimlerin kız desek daha doğru olucak
esram seninki ve annesininbirtanesininki kesin
milanonunkide kızmış gibi doğuyor içimebaşka kim var ki yahuu herkes erkek doğuruyorrr
ayy maşAllah kuzucuguma en miniğiniz bugün 13 + 0 oldu bebişler tebrik edin kardeşiniziiii
beni tutun haben söyler sonra kendimi kaybederim bişey alırsam kızın bana:)
Gunaydinnnnnn hepinize ve kandiliniz mubarek olsun bu gece birbirimize dua edelim kizlar ve bos gecirmeyelim... Ben bugun baya erkenciyim neden bilmiyorum. Bugun bi arkadasim dogum yapiyo biz de hastaneye gitcez bakalim beni bile heeyecan sariyo galiba hamilelikle alakaliRabbim bize de o gunleri nasip etsin. aminnn
maşallah miniklereee benimki daha 6.5 cm kızz
afiyet olsun canım. ohh yarasın bebişine.
hııı hayatbanagüzeli yazmamışsınanket sonuçlarına göre çok var canım kız bebek.
maşallah canım. senin işin daha zor biz cinsiyetleri öğrenirken sen biraz daha beklemelisin. sabır canım.
Kizlar ask olsun yaaaa burcu dan baskasi benim oglum icin yorum yapmamis....
Görse söylerdi canım,belki senin ki yukarıya çıkmıştır (inşallah). Fakat görmeyip ya da görüpte hastayı uyarmayan doktorlar da var canım. Diğer forumlarda çok okudum. Sen doktoruna sor bakayım ilacı niye veriyor hala? Bu arada benim de hiç kanamam olmadı ama biliyorum ki doktor çaktırmasada kanamam olmasını bekliyor, her gittiğimde ilk sorduğu kanaman oldu mu? yok diyorum , güzel diyor. Benim doktorum da net, seviyorum, anlaşıyoruz:) Bir de sakıncası yoksa benim şu sorulara cevap verir misin merak ettim :) er_ca ile cevaplarımız aynı :)
ayyy esra bak zaten almıştım bir iki bişibabası gs li şeyler almış bir tane tulum almış bir önlük almış,
bende 2 tulum uzun kollu bir tane yeşil kısa kollu , birde önlük almıştımmm yeter bakam az büyüsün dedim,
ama şimdi dayanamıcamm bak yineeeee
ama çaktım ben bu olayı
bizde lavinya ile ilk öğrendiğimizde aldık, şimdi de sıra sende
aynen :26: sabahtan beri bakınıyomm
:) bakınmaktan zarar gelmez önemli olan almamak değil mi :)
yaaa kızlar size sorum olacak bebek odası alacakmısınız ?
yoksa sadece oyun parkı beşik filan mı ?
ben ikisinide alacağım. park beşik anneanne ve babaanne dolaşırken gezdirmek ve odada yanıma almak için, oda takımını da babaannesigile yıktım. zaten eşyalarını koymak için bir şey gerekecek olmuşken tam olsun dedim:)
afiyet olsun canım. ohh yarasın bebişine.
:))) sağol canım fazla yiyemedim. su içincede karnım patlayacak gibi oluyor. midem hemen doluyor anlamadım gitti.
hııı hayatbanagüzeli yazmamışsınanket sonuçlarına göre çok var canım kız bebek.
maşallah canım. senin işin daha zor biz cinsiyetleri öğrenirken sen biraz daha beklemelisin. sabır canım.
belki daha güzelleri gelir alma canım. daha vaktimiz çok.
Ben ilk bebegim oldugunda. BU hevesle oda yapmak istiyorum yanima bu suslu besiklerden kesin alcam sonra biraz buyuynce de park yataga koyarim heralde. Ama oda olsun istiyorummm erkekim oluyo ya ugur bocukleriyle susluycemayyy esra bak zaten almıştım bir iki bişibabası gs li şeyler almış bir tane tulum almış bir önlük almış,
bende 2 tulum uzun kollu bir tane yeşil kısa kollu , birde önlük almıştımmm yeter bakam az büyüsün dedim,
ama şimdi dayanamıcamm bak yineeeee
ama çaktım ben bu olayı
bizde lavinya ile ilk öğrendiğimizde aldık, şimdi de sıra sende
aynen :26: sabahtan beri bakınıyomm
yaaa kızlar size sorum olacak bebek odası alacakmısınız ?
yoksa sadece oyun parkı beşik filan mı ?
:
bende yazmıştım yaa :44: kuzucun minik oğluşun hayırlı olsun tatlummm sağlıkla gelsin paşanızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?