2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Hayırlı olsun, forumda gördüğüm nadir kız annelerinden biri oldun:) Plasentanın yukarıya çıkmaya başlamasına çoook sevindim, darısı bizlerin başına.

canlar ben çıkıyorum...

KAndiliniz mubarek olsun dualarımız kabul olsun bizleride dualarınızdan eksik etmeyin öpüyorummm

Hoşbuldum teşekkür ederim :) seninde canım ,sağlıkla kucağımıza da alırız inş.:) aynen ya sohbet çok koyu maşallah :) benim çok karışık canım bir de geç yumurtladığım için her hafta neredeyse değişiyordu ilk zamanlarda gelişimine göre söyledi doktor ama 2 hafta sonra gidince artık kesinmi belli olur sanırım :) evet bide 1 gün arayla olursa tam olur yani :)

kızlar iyi akşamlar, hayırlı kandiller dua edelim birbirimize öpüyorum hepinizi:)

iyi akşamla cnmm hayırlı kandiller

cicim erken gidiyormuşsun sattın haa hayatbanaguzelimi şaka doktor doğurtuyor anacım burcum ne yapsın

hayırlı sonuclarla gel tatlım bebişde artık cinsiyeti göstersin yahuuuu

beğenemedin mi şekerimm
burcunu henüz açıklanmayan kızına talibiz anacım bebeğim Burcu diyince Tekme atıyor onun bebikini istiyor belli
senin ki de kız olursa seninkinide düşünebilirzzz çok fazla seçenek yok zaten topikte

aaşk olsun teyzoşşşş sen dur seninkide tekmelicek

patronum napsın seviyor adam beni

sabahtan beri pıt pıt yapıyor zatennn yavrucumm

kızzzzzzzzz burcuya derken burcununkine erkek benimkine kız diyorlarmışş
sizin için telefondan gece gündüz girerimm uleeeeeennnnnnnn seviom

aşkummmm

:76::76::76::76::76::76::76::90:

Kızlar Hayırlı Kandiller hepinize Tüm dualarınız kabul olsun inşallah bizede dua edin unutmayın bizi

öpüldünüzzz

slm güzel kasım anneleri .. benim bebişim sonunda bacaklarını açtı bugün cinsiyetini şükür öğrendim vee oğlum oluyor .. ettimi evde 3 erkek yandığımın resmidir :d

mrb arkadaşlar hepinize hayırlı kandiller diliyorum rabbim tüm dualarımızı kabul etsin sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi

kızlar selam uzun zamandır yıne gıremıyorum sebebı bulantılarım hala devam edıyor bu ara 2 hafta once doktor bebısıme erkek demıstı bu haftada kız dedı kafamız karıstı ıyıce Allah saglıklı bı sekılde kucagımıza almayı nasıp etsınde önemlı değil:)Herkese hayırlı kandıller rabbım butun dualarınızı kabul etsın inşallah...hepinizin duacısıyım...

slm güzel kasım anneleri .. benim bebişim sonunda bacaklarını açtı bugün cinsiyetini şükür öğrendim vee oğlum oluyor .. ettimi evde 3 erkek yandığımın resmidir :d
allah kolaylık versin canım sağlıklıca doğsun inşş
demek münire hanım sendede yanıldı haaa

allah kolaylık versin canım sağlıklıca doğsun inşş
demek münire hanım sendede yanıldı haaa

Sağol canım.. evet yanıldı bende kesin kız dedi. Çin takvimi diğerinede bunada erkek diyodu o tuttu bendede... Kızdı gönlümden geçen rabbim erkek nasip etti yine hayirlisini versinde en önce gerisi mühim değil..

ya kızlar bişey sorcam şimdi gecmısı okurken aklıma geldıde...bebişlerinize alısverıs yapmaya basladınız mı yoksa dha erken mi sızce :26:
Kozete arkadasada hosgeldın dıorum nickin Sefiller den mi alıntı:)

Son düzenleme:

Ilk bebekse heves oluyor ama kış bebeği olacağı için acele etmeyin derim... Ben 7. Ayimda başlamayı düşünüyorum alışverise. Ilk oglumunkiler olmayacak yaz bebeği olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…