sen sahinus ve hayabanagüzel kız dediniz ben erkek dedim bakalım ne çıkacakbakalım kiminki tutcak seninki mi hayatbanaguzelle benimki miii
Çok teşekkür ederiz teyzeleri:) Valla hayırlı bir evlat olsun da kokoş olsun alırız artık cicilerini:) Hep beraber sağlıkla alalım kucaklarımıza. Benim plesantamda rahim ağzını tıkamıştı yukarı çıkmaya başlamış, herşey yolunda dedi doktor, içimde bir heyecan sormayın son iki gündür net hissediyorum bazı hareketleri pıt pıt bişey çarpıyor sanki karnıma. doktor hala gencim güzelim hamileliktede normal hayatıma devam ederim havasındasın, biraz hamilelik nazı yapmaya başla dedi. Ayaklarını çalışırken bir yere uzat falan, sizde dikkat edin yoksa ağrılarımız artarmış. Neyse içim kıpır kıpır hepinzi öpüyoruz.
anahtarı al bakalım sabah sen aç topiğicanlar ben çıkıyorum...
KAndiliniz mubarek olsun dualarımız kabul olsun bizleride dualarınızdan eksik etmeyin öpüyorummm
Hoşgeldin ve hayırlı olsun bebeğin, ben de yeniyim buralarda, buradaki kızlar gerçekten akraba gibi maşallah :) :)Bizim doğum arasında 1 gün fark var, tabii gününde doğarlarsa:) Herkesin kandili mübarek olsun, Allah herkesin dualarını kabul etsin.
kızlar iyi akşamlar, hayırlı kandiller dua edelim birbirimize öpüyorum hepinizi:)
cicim erken gidiyormuşsun sattın haa hayatbanaguzelimişaka doktor doğurtuyor anacım burcum ne yapsın
hayırlı sonuclarla gel tatlım bebişde artık cinsiyeti göstersin yahuuuu
aaşk olsun teyzoşşşşsen dur seninkide tekmelicek
patronum napsın seviyor adam beni
sizin için telefondan gece gündüz girerimm uleeeeeennnnnnnn seviom
:76::76::76::76::76::76::76::90:iyi akşamla cnmm hayırlı kandiller
beğenemedin mi şekerimm
burcunu henüz açıklanmayan kızına talibiz anacımbebeğim Burcu diyince Tekme atıyor onun bebikini istiyor belli
senin ki de kız olursa seninkinide düşünebilirzzzçok fazla seçenek yok zaten topikte
:76::76:
sabahtan beri pıt pıt yapıyor zatennn yavrucumm
kızzzzzzzzz burcuya derken burcununkine erkek benimkine kız diyorlarmışş
aşkummmm
şaşı oluyorsun heeee arkadaş burda neye gülüyorsun diyorrr çok güldüm deliiii
:76::76::76::76::76::76::76::90:
oğlusunu bastanmı çıkarıyorlar hayatcım
ayyy bir kızda burdan dil çıkarıyorr oğluşuma
allah kolaylık versin canımslm güzel kasım anneleri .. benim bebişim sonunda bacaklarını açtı bugün cinsiyetini şükür öğrendim vee oğlum oluyor .. ettimi evde 3 erkek yandığımın resmidir :d
allah kolaylık versin canımsağlıklıca doğsun inşş
demek münire hanım sendede yanıldı haaa
ya kızlar bişey sorcam şimdi gecmısı okurken aklıma geldıde...bebişlerinize alısverıs yapmaya basladınız mı yoksa dha erken mi sızce :26:
Kozete arkadasada hosgeldın dıorum nickin Sefiller den mi alıntı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?