2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben bişi anlamadım bu siteden:1:

nasıl canım banada yardımcı olurmusun
sat 10 şbt
ilişki 24 şbt

canim dogumgununde gerekiyo.yazarsan bakarim.
isminizi,dogum gununuzu,hamilelik ayinizi,sonra saat diliminizi(gt+2)yazmaniz gerekiyo.sonra entera basinca grafik cikiyo.orada iliski tarihinizi bulun.o cizgideki mavi ve kirmizilar yatay cizginin ustu ise erkek ,alti ise kiz.

bu arada sonucu aldim 3500 olmus cok sukur.muhtemelen persembede keseyi gorurum allah izin vwerirse.cunku 2000_3000 arasi gorunuyomus yaziyo

ayyyyyyy canım benim bende çok evhamlı oldum..

olur canım olur ille belirti arama hatta bulantı olmasın ne olacak daha güzel işte sanki bulantı güzel bişeymi sen aldırma onlara..

kızlar benimde bulantım pek olmuyo en çok uyku uyku uyku deli gibi uyumak istiyorum kasıklarımda ağrılar çok oldu şuan oda geçti hayırlısı bakalım

elify7 ben denedim yuklarıda çıktı erkek diyor senin demene göre bakalım tutacakmı.
polypoly seninkine baktım ama yorum yapamadım. bi aşağıda bi yukarıda bişe demiyim.Elif yardımcı olsun sana.

merhaba polypoly benimde sat 9 şubat aynı sayılırız. bugün kan testi yaptırdım hcg 520 çıktı yarın doktora gideceğim. polypoly sen kan testi yaptırdınmı?

Son düzenleme:
26ocak 82
sat 10 şbt 2012
ilişki 24şbt2012

canim erkek cikiyo hayirlisi artik insallah hepimizin gonlune gore olur.ben ilk hamileligimde acaip kiz istiyodum ama dogurduktan sonra oyle bi sevgi olustuki icimde iyiki erkek olmus dedim.yani erkegi kizi yok bu isin evlat olmasi onemli.

merhaba polypoly benimde sat 9 şubat aynı sayılırız. bugün kan testi yaptırdım hcg 520 çıktı yarın doktora gideceğim. polypoly sen kan testi yaptırdınmı?

takviminmi yanlış 9 haftalık görünüyorsun

ben dün yaptırdım hcg 160 çıktı... ilişkim 24 ündeydi... benim değerim düşüktü ama 2 ye katlaya katlaya gidiyor. senin iyimiş mşllh... önemli olan düzenli artması

canim erkek cikiyo hayirlisi artik insallah hepimizin gonlune gore olur.ben ilk hamileligimde acaip kiz istiyodum ama dogurduktan sonra oyle bi sevgi olustuki icimde iyiki erkek olmus dedim.yani erkegi kizi yok bu isin evlat olmasi onemli.

benim kızım var. allah sağlık versin.önemli olan o. ama ,insan merakta etmiyo değil....

bunda ayklarım üşüyor, uykum var çok
kızımda üşüme yoktu, uyumuyordum. kısmet artık...

Kızlar benim de çin takvimine göre erkek çıkıyo minişim,bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun...Haftaya kalp atışları için gideceğiz bakalım..

Kızlar benim de çin takvimine göre erkek çıkıyo minişim,bakalım kısmet hayırlısı ne ise o olsun...Haftaya kalp atışları için gideceğiz bakalım..

çin takvimini anlamıyorum canım
yaşa 1 ekleyin 2 ekleyin falan diyor....sen öyle mi yaptınnnn.

anlıyorsan bide ona bak bakalım benim ne çıkacak

26oc82 doğumluyum.
10 şbt sat (hamile kaldığım ay)
kaldığım yaş 30

sağol canım allah herşeyden önce sağlık versin herkeze bebişlerimizede. kalp atışlarını duymadan uyku yok çok evhamlı oldum
ayyy inşallah duyarı canım hayırlısıyla..

isminizi,dogum gununuzu,hamilelik ayinizi,sonra saat diliminizi(gt+2)yazmaniz gerekiyo.sonra entera basinca grafik cikiyo.orada iliski tarihinizi bulun.o cizgideki mavi ve kirmizilar yatay cizginin ustu ise erkek ,alti ise kiz.

bu arada sonucu aldim 3500 olmus cok sukur.muhtemelen persembede keseyi gorurum allah izin vwerirse.cunku 2000_3000 arasi gorunuyomus yaziyo

evet canım görürsün benim son adet tarihim 5 şunbattı
dün hcg 5000 ve kesey gördü doktorum şimdi 10 gün sonra kalp atışı için gidecem..

kızlar benimde bulantım pek olmuyo en çok uyku uyku uyku deli gibi uyumak istiyorum kasıklarımda ağrılar çok oldu şuan oda geçti hayırlısı bakalım

ayy ağrı deme bendede var bugünn bayağı oldu yine ama şuanda iyi
bide çok acıkıyorum..

sağol canım allah herşeyden önce sağlık versin herkeze bebişlerimizede. kalp atışlarını duymadan uyku yok çok evhamlı oldum

dün hcg 5000 ve kesey gördü doktorum şimdi 10 gün sonra kalp atışı için gidecem..

bide çok acıkıyorum..

bide çok acıkıyorum..

kuzum öncelikle gözün aydınnnn çok sevindim...elifim bide bana baksan canım yaaa

14 ocak 1984

ilişki 12 şubat 2012

sat 30 ocak 2012:52:

merhaba kızlar bugün doktora gittim kesemizi ve içindeki minicik yavrumuzu gördük 15 gün sonra kalp atışları için gidicez o zaman doktor hepatit ve birçok testler yapıcağını söyledi, folik asit verdi içinde b12 vitaminide varmış benden haberler bu kadar darısı sizlere

çin takvimini anlamıyorum canım
yaşa 1 ekleyin 2 ekleyin falan diyor....sen öyle mi yaptınnnn.

anlıyorsan bide ona bak bakalım benim ne çıkacak

26oc82 doğumluyum.
10 şbt sat (hamile kaldığım ay)
kaldığım yaş 30

Canım senin de benim de +1 eklesek te eklemesek te erkek çıkıyor çünkü ikimizde 30 yaşındayız ve şubatta hamile kaldık :)

Merhaba
1. sayfada yer alan listeyi yapmak isteyen olursa lutfen bana ulassin.
tesekkurler

Back
X