2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay canım benim yaaa... neler yaşatmışlar size. okurken bile çok çok kötü oldum. terbiyesiz insanlar yaa nasıl psikolojik sıkıntıya sokmuşlar seni ki böyle bir soru sormak gelmiş aklına yaaa.

hehee benim görümceme bile yaptırmıyorum ben o görümceliği... ama sana yaptırırım bulemsum söz :9:

evet canım yaaa Allaha bıraktım onları :31: zor ya Allah kimseye yaşatmasın inşAllah :50:

1-moonsun -kız
2-burcu-erkek
3-kaju kız
4-mervecik kız
5-esra-erkek
6-bulemsu-kız
7-hayatbanagüzel-kız
8-milano-kız
9-kozote - erkek
10-emeki-erkek

:52::52::52::52::52::52::52::46::46::46::46::46:
kızlar üçlü sonuçlarım geldi :52::52::52::52::52:
osb 1/36500
down sendromu 1/2840
trizomş1/99000
yani risk yok...hepinize verdiğniz destekten dolayı çoookkk tesekkür ediyorum çok mutluyum tarif edemem...burda olsaydınız size bir tatlı ısmarlardım

işte günün en güzel haberiiiiiiiiii. ay gözlerim doldu valla, çok sevindim canım yaa. Allah başka sıkıntı vermesin. :46::46::46:

Canımmmmmmmmmmmmmm yettim gari kimse gelmezse ikimiz buluşuruz vallahi kıskandım, bizde Kordonda buluşuruz canım oldumu :)))))

amanınnnnnnnn bayılırım kordonda gezmeye, ohhhhhhh sefamız olsunnnnnn.

hee teklif var ısrar yok, isteyen gelebilir. (bakalım istanbullular ne zaman buluşcak bizde o ara toplaşırız, tam yapayım kıskançlığımı :1:)

kıskançlaarrr sizi hııhhhhhhhhh :63::63::63::89::89::89::60::60::60:

hiçte bilem kıskanmadım taam mı :) ee siz kırmızı gül mü takcanız? öylesine soruyorum, pek umurumda değil :1:

işte günün en güzel haberiiiiiiiiii. ay gözlerim doldu valla, çok sevindim canım yaa. Allah başka sıkıntı vermesin. :46::46::46:

hee teklif var ısrar yok, isteyen gelebilir. (bakalım istanbullular ne zaman buluşcak bizde o ara toplaşırız, tam yapayım kıskançlığımı :1:)

hiçte bilem kıskanmadım taam mı :) ee siz kırmızı gül mü takcanız? öylesine soruyorum, pek umurumda değil :1:

ba bab baaakk sen zamanınıda bizim zamana göre ayarlıyorlarr :52::52::52:

kırmızı takacaz hee sizde beyaz takın oldu muuu :9::9::9::9:

kıskançlara bak seeennnnn :27::27::27:

ensarnaz canım benim çok sevindim çok şükür rabbim kimseyi böyle sınamasın

Son düzenleme:
bakma canım ya :))) ben bakmıyorum içimden gelmiyor
ama beni eşim dürtüyor bakma diye:19::19:
eşimin dayııs yengesi hamileyken mutfakta falan olsa çağırırmış tv de çıkan şey için sonrada sakın bakma tamam mı dermiş:9:kadını mutfaktan neden çağırıyorsun hay mübarek:9:
eşim ben sürücü sınavına gireceğimde bir gece önce direksiyon dersi vermeye kalktı
boş arazide gidiyoruz bulemsu dur çocuk diyor ben panikle duruyorum hani nerde diyorum ilerde tarfikte çocuk çıkabilir onun denemesini yapıyorum diyor:27::27:
bir tuhaf benim kociş yaaa:9:

ay canım benim yaaa... neler yaşatmışlar size. okurken bile çok çok kötü oldum. terbiyesiz insanlar yaa nasıl psikolojik sıkıntıya sokmuşlar seni ki böyle bir soru sormak gelmiş aklına yaaa.

hehee benim görümceme bile yaptırmıyorum ben o görümceliği... ama sana yaptırırım bulemsum söz :9:
kız görümcelik deyince aklın kötülüğemi gitti ben size bakacaktım pasta börekle:30:

i

Evet duymasınlar ama onlarla aynı zamanda buluştuğumuzu :) Kordonun altına üstüne getiririz meltem hafif hafif eserken denize karşı oturup birer kahve içeriz :) aaa olmadı ben karşıya gelirim ablam orda benim nasılsa bizde alternetif çokkkk İzmir'de ulaşım kolay canımız nerde isterse orda buluşuruz.:46::46::46:

Öncelikle bir yemeğe gittim geldim, yazılaı okuyayayım dedim yazmaya fırsatım olmadı:)Ben kiloyu, kilomu şişkinlikmi anlamaya calışlarak geriliyorum insan 2 gün içinde 1 kilo alırmı ya..

kabızlıktandır cnaımmm :1: keşke bendede öyle olsa bir lavaboya girer 3 kilo verip çıkardımmm hehehhehheh iğrenciiiimmmmmmmm :52::52::52::52::52: :33::33::33::33:

benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni:52:

senin için gönlümden erkek olmasını istediğinden erkek diyorum canımmm :49:

40 kez söylersen olurmuş yaaa

erkek erkkek erkkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek
erkek erkkek erkkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek :52::52::52::52:

şekerim benim 16.sında kesinleşecek cinsiyet ondan önce alamam zaten o gün hem nasıl gezicez hem nasıl oturucaz yahuu benim kocişte peşime takılır onu nereye atarım bilmiyorumm :1:

valla üzüldüm şekerim. işte şansın eşin. o o zihniyette değil. seni rahatlatmış. bu dünyanın öbür tarafıda var, boşuna mı çekiyoruz bunları, herkes bir gün cezasını çekecek.

kocan ne güzel doğruyu görmüş, seni üzmemiş. neyse canım olan olmuş, bebişinle yavrularınla eşinle inşallah daha çok güzel zamanlar yaşayacaksınız. allah görsün.

eeee ben boşuna demiyorum Allah kızlarına benimki gibi kayınvalide versin diye. inşallah benim diğer bütün kız bebişlerin de benimki gibi kayınvalidesi olur. Sen iyi insanlarla karşılaştır yavrularımızı Allahım.

ayy canım sende zorluk çekmişsin. işte herkesin bedeni farklı. geç oldu ama geçmiş olsun.

bak hepimiz hamileyiz koyduğun habere bak. :)))))) kız güler misin ağlar mısın :52:

bu çok güzelmiş ya:)))))))

hıhhh kıskandım ben.

kızzzzzzzzzzz emekiiiiiiiii, ukaladyyyyyyy, coynesssssssssss bizde buluşalım kızlar. izmirli hatunlar bizim neyimiz eksik :))))

Evet duymasınlar ama onlarla aynı zamanda buluştuğumuzu :) Kordonun altına üstüne getiririz meltem hafif hafif eserken denize karşı oturup birer kahve içeriz :) aaa olmadı ben karşıya gelirim ablam orda benim nasılsa bizde alternetif çokkkk İzmir'de ulaşım kolay canımız nerde isterse orda buluşuruz.:46::46::46:

kızlar aşk olsun ben çanakkaledeyimmm, istanbulda değilim orada çeşit çok ucuz felan deyince, buluşalım dedik, ben izmir yada istanbul faketmez hatta izmir olursa dahada iyi olur bnm içinn :))))

bir şehir olsun tüm topikk katılsınnnnnnnnn :52:

senin için gönlümden erkek olmasını istediğinden erkek diyorum canımmm :49:

40 kez söylersen olurmuş yaaa

erkek erkkek erkkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek erkek :52::52::52::52:
baskı altında bir anket olacak bu galiba:18::18::18:

benimde anket yapasım geldi beysal yoldan çıkarıyorsun beni:52:

Keşke bende yapsaydım gitmeden önce çok eğlenceli oluyormuş :)

Hoş beni korkuttular Hazirana kadar bişey alama diye ama ben kendimi durdurmakta zorlanıyorum.

Son düzenleme:
Back
X