2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heralde :9: babası gibi hareketli :9:

maşallah canım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.çok özlüyor insan değil mi doktora gidene kadar.:nazar:

maşallah canım.allah sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah.çok özlüyor insan değil mi doktora gidene kadar.:nazar:

ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız :nazar::nazar::emir_bebek:

dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
esracım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ben bebeğimi çok üzdüm sanırım oda sancı yapıyor:43:

ayy sorma canım yaa.. çok çok güzel bir duygu.. doktor maşallah hiç bi sorun yok dedi... kalp atışları da gayet güzelmiş...250gram olmuş pıtırcığımız :nazar::nazar::emir_bebek:

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:bende bu kontrolde sorucam kaç gr diye.her anı çok güzel bir düuygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.

dün kayınbabamın kanser olduğunu öğrendim canım ondan canım çok sıkkın dua edin iyi olsun tedavisi olsun geçsin..
esracım çok sevindim bebeğinin iyi olmasına ben bebeğimi çok üzdüm sanırım oda sancı yapıyor:43:

canım benim allah acil şifalar versin,tez zamanda eski sağlığına kavuşsun inşallah.sen kendine dikkat et canım bebişini üzmemeye çalış :34:

Günaydın canlar ,

bebişimle biz iyiyiz yarın kontrolümüz var meraktayız,
siz nasılsınız?

gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))

gecmısı okumaya gıdıom

esracım gözünaydın maşallah bebişine:nazar:
Günaydın canlar ,

siz nasılsınız?

günaydın canım benım daha görmeme cok var bebişimi inş güzel haberlerle dönersin :16:

hepinize günaydın kızlaaarrr :16::16::49::49::49:

canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm :49:

kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzz :1: uyuyormusunuz yoksaaa:30:
günaydın şekerim..yok kızzz ne uyuması...işe geldik kahvaltımızı yaptık kızçemlee:56:

bebişim çokk iyi canım.... bi tatlıydı ki yaaa... çıktım ağladım Rabbime şükrettim... inanamadım karnımda bi canlı var, kızım var... bi güzel hareket ediyor ki... babasına çekicek heralde :9: babası gibi hareketli :9:

hadi gözün aydın canım:nazar::emir_bebek::emir_bebek: maşallahhh kızçenee:16::nazar:

kızlar canım çok sıkkın kayınbabamda bağırsakla ilgili kanser teşhisi konuldu sabahtan beri ağlıyorum bildiğiniz önerebileceğiniz genel cerrah varmı ?

ayy canım yaa geçmiş olsun... Rabbim şifasını versin bir an önce inşallah...

saol canım benimmm ( yalan dunyadaki selahattin gibi söylemek isterdim cnaım benimm :27:) :42:

ya kızlar bnim vücut çok su tutuyor sabahtan beri 2 LT su içtim iki kez normal miktarda lavaboya cıktım haftaya tartıda patlıcam :18:

canım ben de dedim ödem olursa napıcam diye (daha olmadan:34:) tuzlu ve hamurişi yemiceksin dedi kesin bir dille :24::24:

Bak benim taksit taksit geliyor aklıma ben rüyamda bebişimi gördüm anne karnında doktor bana bak pipisi diyor ben ağlamaya başlıyorum olamaz benim kızım oluyor diye bağırıyorum ama kadın bana boyuna pipiloş gösteriyor bu ne şimdi :(

:9::9: ayy ben de çok korktum dün erkek dicek diye.... çok alıştım ya ben kızımaaaa :16::16:

sağol canım. İnşallah geçer canım, sıkma canını. Bağırsak hastalıkları çok ciddi hastalıklar... İnşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda iyileşir canım... Dualarımızdasın...

maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar:bende bu kontrolde sorucam kaç gr diye.her anı çok güzel bir düuygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah.

aminn... mutlaka sor canım... boyunu söylemeyebilir ama kilosunu söyler mutlaka...

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ebek-cinsiyeti-ogrenmek-ultrasondan-once.html

Burdan canım...:34:

Bu arada sendeki kaynanadan bende de var onlarda da hiç kız yok,inadıma gözümün içine baka baka "kızım nasıl,kızıma iyi bak"deyip gerdi beni,hem de sürekli ama oysa ki kızları da çok severim.Sırf onun yüzünden soğudum.Oğlum olacak kısmetse duyunca şok olmuştu ondan beri de çıtı çıkmıyo hanfendinin...

ayy nilllltttt öldürcen kızım sen benii :1::1::1: benim kayınvalidem de bi kaç ay önce "bebişimiz nasıl" dedi... ay bi tuhaf oldummm "dicektim o benim, kamu malı mı sandın :19:" tuttum lkendimi, duymamazlıktan geldim sorusunu da :34: bizimkilere de biri erkek olcak demiş, bu saflarda inanmışlar... hep erkek bekliyolardı ama kız olduuuuu :52::52::52::52::52::52:

canım ben de dedim ödem olursa napıcam diye (daha olmadan:34:) tuzlu ve hamurişi yemiceksin dedi kesin bir dille :24::24:

:9::9: ayy ben de çok korktum dün erkek dicek diye.... çok alıştım ya ben kızımaaaa :16::16:

sağol canım. İnşallah geçer canım, sıkma canını. Bağırsak hastalıkları çok ciddi hastalıklar... İnşallah Rabbimin izniyle en kısa zamanda iyileşir canım... Dualarımızdasın...

aminn... mutlaka sor canım... boyunu söylemeyebilir ama kilosunu söyler mutlaka...

ayy nilllltttt öldürcen kızım sen benii :1::1::1: benim kayınvalidem de bi kaç ay önce "bebişimiz nasıl" dedi... ay bi tuhaf oldummm "dicektim o benim, kamu malı mı sandın :19:" tuttum lkendimi, duymamazlıktan geldim sorusunu da :34: bizimkilere de biri erkek olcak demiş, bu saflarda inanmışlar... hep erkek bekliyolardı ama kız olduuuuu :52::52::52::52::52::52:

mutlaka sorcam canım.boyunu söylemeyebilir demişsin neden anlayamadım sen biliyormusun

gece bı uyandım babamızın bacagı oğlumuzun ustundeydi.ilk defa yoksa aramızdan kamyon geccek gıbı yatıyoruzz:)) dedım cnm kalk duymuyo kalk dıom duymuyo kalksana cocugu ezdın dıom bı uyandı :))) allahtan ben hemen farkettım yawrucumun ustune geldıgını:))

gecmısı okumaya gıdıom

wayyy pipiloşşşaaa yaaa kıyamammm ben oğluşunaa:50: adamcagızda korkmuştuur uyku haliyleee 'kalk çocugu ezdin' deyincee kız yazıkk:18:

günaydın mervecikk..hadi geçmişi okuda hemen gell canımm:16:

Günaydın canlar ,

siz nasılsınız?

ayy ben dün nasıl stresliydimmm.... hadiminşallah güzel haberlerle gelirsin canım...

gecmısı okumaya gıdıom

:9::9::9: ayy canım yaaa yazık adama... daha şimdiden o kadar ayrılmayın yaaa.... ben eşime arkadan sarılıyorum, karnım ikimizin arasında kalıyor...:34: çok ta güzel oluyor.. o şekildeyken baba da bebeğin hareketlerini hissedebilirmiş, bence dene sen de...:34:

esracım gözünaydın maşallah bebişine:nazar:

günaydın canım benım daha görmeme cok var bebişimi inş güzel haberlerle dönersin :16:

hepinize günaydın kızlaaarrr :16::16::49::49::49:

:nazar: sağol canımm...çok şükür içim rahatladı.

günaydın şekerim..yok kızzz ne uyuması...işe geldik kahvaltımızı yaptık kızçemlee:56:

hadi gözün aydın canım:nazar::emir_bebek::emir_bebek: maşallahhh kızçenee:16::nazar:

:nazar::nazar: sağol bidenemmmmm.. ne güzelmişsin kız sen bebekken...:31::31:

mutlaka sorcam canım.boyunu söylemeyebilir demişsin neden anlayamadım sen biliyormusun

canım belli bi zamandan sonra boya bakmıyorlar... bazı doktorlar baştan popoya bazıları ayaklara kadar da ölçebilirler... ben bilmiyorum ama 15 cm civarındadır artık.. öyle yazıyo:34:

canım belli bi zamandan sonra boya bakmıyorlar... bazı doktorlar baştan popoya bazıları ayaklara kadar da ölçebilirler... ben bilmiyorum ama 15 cm civarındadır artık.. öyle yazıyo:34:

anladım canım.ya alıntıların altına nasıl tek tek yorum yapıyoruz bana anlatabilirmisiniz:):52:

kızlar dün doktor bi sürü vitamin yazdı

demir hapı martofel

ödem ve şişknlik için magnasie-calcinee

kalsiyum: calci-net D3

bağırsak için metsil

anladım canım.ya alıntıların altına nasıl tek tek yorum yapıyoruz bana anlatabilirmisiniz:):52:

canım bak şimdi bi kaç tane alıntı için yazı seçiyosun

konuya cevap ver diyosun

her kişinin sonundaki [/QUOTE] kelimesinin altına istediğini yazıyosun. bu kadar...

Back
X