günaydın güzel anneciklerbizde bebişimle dün kontroldeydik veee.... :)) sonunda cinsiyet netleşti pipiloşu gördü doktorumuz
Allah hepimize sağsağlim sağlıklı evlatlar nasipe tsin inşallah
![]()
hadı hayırlı olsun cnm pıpılosun cıcıler almaya baslayabılırsın artıkk
canımm pipiloşunuz hayırlı olsun çok sevindimmm
kızlar günaydın nasılsınız biz kahvaltı ediyoruz ya sizzzzuyuyormusunuz yoksaaa
![]()
gunaydın cnm burda sohbet ılerlerken uyumak ne mumkun
Kaldrma dourdu, brakp kat - 06 Haziran 2012 aramba 23:29 günaydın bahçedeyim binaya girmedim daha dün bu haberi izledim bebeğe tabii ki üzüldüm ama kadının pıt diye doğurmasını da kıskandım doğrusu keşke hepimiz böyle rahat doğum yapabilsek
ya o haberı bende gördum resmen etegının altından dusuyor bebek ama nasıl canı kı dönup bakmıyo bıle.doğumun kolay olmasına bende sevındım ohhoo kesın bende yapabılırım erkek kardesım var evde dıokı nasıl orda doğsun bunun kordonu yok mu kım kestı dıo:))bı cevap veremedım tabı kopmustur dedım gectım sahı nasıl ayrılıyo kordondan kı
ayyy kızlar ya zaman geçmiyor pazartesi kontrole gidicem sankşi önümde aylar var gibi hissediyorum artık cinsiyet kesinleşsinde bende ciciler alayım yavruma.şimdilik kız diye biliyoruz ama dün bi arkadaşım korkmama neden oldu doktoru ilk erkek dedi 3 kez falan sonra kız dedi dün öğrenmişler kesin erkek.kızlar size bir şey daha sorayım 2 li test sonucunuzdaki bhcg ye göre cinsiyetler tutuyor mu
benımkının cınsıyetı beta hcgye göre tuttu canım erkek.usg de 1 kez gösterıyo doktora ıkıncıyı göstermedıgınden doktor 1 kere gösterdı ama gördum dıo ıkı doktora da aynısını yaptı ama ıkısıde bı pıpı gördu saglıklı ve hayırlı evlatlar olsunlar cnm
wayyy pipiloşşşaaa yaaa kıyamammm ben oğluşunaaadamcagızda korkmuştuur uyku haliyleee 'kalk çocugu ezdin' deyincee kız yazıkk:18:
günaydın mervecikk..hadi geçmişi okuda hemen gell canımm![]()
korktu valla kocısım olsun bız her dkka her hareketımıze dıkkat edıoz bıraz da o korksun ıyıdır:))