2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
vipdükkandan crazy baby den dayanamadım aldımm esra hep seninn suçun :52:

$oyun parký.webp $mavili takým.webp :16:

cicişlerrrr biz geldik kızımla :49: anne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah :52:

ay canım maşAllah bebeğine :emir_bebek::nazar: kıpır kıpır olsunlar yaramazlar dün benimkide nedense hürroşu izlerken baya hareketlendi :32::52:

bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa :27::52:

hoşgeldinnnn..

ben hürroşu izletmiyorum yaa entrikalar öğrenmesin prensesim... ben de izleyemiyorum gerçi ruhum daralıyor izleyince :34:

aaa ayıpsınnn bak ne aldıkk:

$3f5dc7c2-83ad-4364-b185-a0d7fa290c67.webp

bi kaç tane de düz renk pembiş tulumlar aldık :34:

günaydın güzel annler,

biz oğlumla geceleri uyumakta çok zorluk çekiyoruz , sıcaklarda etkili tabi.sabah kalkınca ellerim uyuşmuş oluyor , okudumda gebelerde sık görülürmüş cumartesi doktora gidince sorucam bakalım.
kızlar çok şükür yolu yarıladık artık :10: :16:

günaydın canım.hoşgeldin...
ben de zorlanıyodum sıcak basıyodu, inci giyinince de üşütüyorum... çareyi üzerime yorgan alıp canı açık bırakmakta buldum :9::9::9::9:
ahh canım evet yaa bişey kalmadı şunun şurasında...
inşallah sonrasında da burdaki dostluklarımız daim olur..

oohhohhhh maşallahh.. yarasın bebişineeee... ay o şortlu takımı ben çok beğendim yaaa, hatta size göstercektim sen attın şimdi :34: güle güle kullansın inşallah.. canım yazlıkları 6 ay sonrasına alıyosun dimi.. aman dikkat et, yaza kadar bebiş kocaman olur valla :1::1::1::1:

çok şeker teyzesi yaa oğluşumuz kızımız bunları giyecekmiiii :16:6 aylık aldım canım ama 9 ay mı alsaydım kararsız kaldım irimi olur küçük mü olur bilemedim :1:
sen ne kadarlık aldın o eşekli tulu mu :1: bende mavsini gördüm alıyordum tam hadi bir sonraki alışverişimde alayım dedim çok maliyetli olmasın :)

günaydın kızlar ben cok ıyıyım doktora gıttık yanı kendı doktoruma adam resmen dalga gectı soylenılenlere basından berı ben ona gıdıyorum dolayısıyla gecmısıde bılıyo bunlar dıger rahmı kese zannetmısler bu yuzden ıkız gebelık demısler aslında boyle bırsey yokmus bebısımde gayet ıyı gelısımı suyu rahım genıslıgımız felan cok ıyı allaha sükürler olsun ankaraya gıtmene gerekyok dedı gıtsende aynısını soyleyıp gonderecekler dedı vazgectık ankaraya gıtmekten doktoruma güvenıyorum bu arada oglum olacagı kesınlestı...allah bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinnnnn hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız....
oyyy kıyamammmm senin oğluşunaa ben...hadi gözün aydın canım...millete ilan et kimse gitmesin o 2 luzumsuz doktoraa:20::19:

hepinize tesekkür ederim belırsızlık gercekten cok kotu ınanın doktora korkarak gıttım kotu bırsey soyleyecek dıye ama benı o kadar rahatlattı kı anlatamam sıze....en güzelide oglusumun bana agzını acıp kapamasıydı resmen acıkmıs gıbı agzını acıp acıp kapatıyordu mukemmel birseydi onu oyle gorunce cok sükür dedim sankı bana anne üzülme ben cok ıyyım der gıbıydı elımde olsa bebegımı hergun gorebılsemmmmm......
ahhh keşkee bende çok isterdim hergün görebilmeyi..:16:

afiyetler olsun hemşommm şifa ollsunn uyumayın gelin erkenden :49:

bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa :27::52:

sağol hemşommm...hoşgeldinn..neler öğrendinizz kızçenle bugun bakalımm:21:

aysunum yaaa nazarın baan değdi kesin..vipdükkan açılmıyorr kız iyimii iş yerindeee:50::44: anammm bitirrmeyin sakınn akşama kadar haaaaaaaaaaaaa:1::9::9:

çok şeker teyzesi yaa oğluşumuz kızımız bunları giyecekmiiii :16:6 aylık aldım canım ama 9 ay mı alsaydım kararsız kaldım irimi olur küçük mü olur bilemedim :1:
sen ne kadarlık aldın o eşekli tulu mu :1: bende mavsini gördüm alıyordum tam hadi bir sonraki alışverişimde alayım dedim çok maliyetli olmasın :)

kızlar ebatlar çok büyük değil ben daha önce burdan aldım ya 3 ay olanları yeni doğunca giyer 6 ay ve 9 ay alın genelde ilk 3 aylık dönemde 6 ay grubunu, 6 ayda da 9 ay grubunu giyer içine birşeyler giydirmek gerekecek.. anne baba olarak uzun ya da kısa oluşunuza göre bebişi değerlendirin...

ben bakıyorum şimdi bir sürü bir şey seçtim anneannesi alacak ama :) bu arada kılzar tulumlar penye ya büyük alın içine bişey giydirmek gerekecek kış bebekleri bizimkiler annem 4-5 tane olsa yeter abartma polar kadife almak gerekecek dedi bilginiz olsun:)

oy oy annaannesi alırmışşşş yerim onu :16:bende eve bir baktım bir sürü almışım bile tulum daha da almıcam sanırm, bir sürü hediye gelecek,
bende polar alıcak denk gelirse bir kaç tane, görürsen banada söyle :)

günaydın canım.hoşgeldin...
ben de zorlanıyodum sıcak basıyodu, inci giyinince de üşütüyorum... çareyi üzerime yorgan alıp canı açık bırakmakta buldum :9::9::9::9:
ahh canım evet yaa bişey kalmadı şunun şurasında...
inşallah sonrasında da burdaki dostluklarımız daim olur..
bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar,aynı sıkıntıları yaşıyoruz hemen hemen .Aminn inşallah canım. :16:

ben bakıyorum şimdi bir sürü bir şey seçtim anneannesi alacak ama :) bu arada kılzar tulumlar penye ya büyük alın içine bişey giydirmek gerekecek kış bebekleri bizimkiler annem 4-5 tane olsa yeter abartma polar kadife almak gerekecek dedi bilginiz olsun:)

canım polar ben 2 tane aldım ama annem kullanamazsın bunu çocuğu terletir dedi... en iyisi içten pamuklu giydirip üzerine yün hırka vs... giydirmek.

ayy valla sorma canım.. bıcır bıcır olcaklar :9: hmm canım valla ben yazlıkları genellikle 9 aylık alıyorum... zaten mayıs-haziranda 7-8 aylık olcaklar...
eşeklimi 9 aylık aldım ben... yazın eşimin köyüne gittiğimizde giydiricem, akşamları serin olur hem. ay canım çok güzel yaa... ben de onu almak için başka bileyden vazgeçtim :34:

kredi kartına taksitte yapmıyolar , yapsalar daha çok şey alırdım :30:

TEYZOŞLAR GÜNAYDIN :52: bugün çok heycanlıyız kahvaltımızı yapalım bizde geliyoruz sohbete :52:

günaydın canım.. hadi gel burdayız bis :16:

TEYZOŞLAR GÜNAYDIN :52: bugün çok heycanlıyız kahvaltımızı yapalım bizde geliyoruz sohbete :52:

katıl kuşum bekliyoruzz :52:

kızlar ebatlar çok büyük değil ben daha önce burdan aldım ya 3 ay olanları yeni doğunca giyer 6 ay ve 9 ay alın genelde ilk 3 aylık dönemde 6 ay grubunu, 6 ayda da 9 ay grubunu giyer içine birşeyler giydirmek gerekecek.. anne baba olarak uzun ya da kısa oluşunuza göre bebişi değerlendirin...

yaaa keşke 9 aylık alsaydım bir iki tane başka marakadan 9 aylık almıştım çok büyük geldi, bunu 6 aylık alayım dedim ay buda küçük gelecek napsam :(

oy oy annaannesi alırmışşşş yerim onu :16:bende eve bir baktım bir sürü almışım bile tulum daha da almıcam sanırm, bir sürü hediye gelecek,
bende polar alıcak denk gelirse bir kaç tane, görürsen banada söyle :)

canım polar ben 2 tane aldım ama annem kullanamazsın bunu çocuğu terletir dedi... en iyisi içten pamuklu giydirip üzerine yün hırka vs... giydirmek.

ayy valla sorma canım.. bıcır bıcır olcaklar :9: hmm canım valla ben yazlıkları genellikle 9 aylık alıyorum... zaten mayıs-haziranda 7-8 aylık olcaklar...
eşeklimi 9 aylık aldım ben... yazın eşimin köyüne gittiğimizde giydiricem, akşamları serin olur hem. ay canım çok güzel yaa... ben de onu almak için başka bileyden vazgeçtim :34:

kredi kartına taksitte yapmıyolar , yapsalar daha çok şey alırdım :30:

günaydın canım.. hadi gel burdayız bis :16:

o zaman kadife alalım... penyeler hakkaten yetmez o soğuklarda ya:(

benim ödem oldu heralde iki ayağımda şişiti ve yanıyodu 2 gündür... bugün baya geçti gibi görünüyor...
ayy yazık adama... keşke yürüyüşe çıksaydık demiştir :9::9::9:

günaydın canım.... benim pek çıkmadı canım. göğsümün ucu bile çok belirginleşmedi hala...

bu arada blog açtın mı :34:

canım fırsatım olmadı henüz açmadım haftasonu evde ilgilenicem blogla. özel bi kaç kelime yazmak istiyorum inşallah..

cicişlerrrr biz geldik kızımla :49: anne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah :52:
günaydın canımm ne zamandır yoksun :49: nasılsınız bizler iyiyiz hamd olsun :nazar::emir_bebek:

bebişin cinsiyeti belli oldumu senin :ssz: bendede var canımm vücut anatomim tamamen değişti :27:

canım bende doktora gitme aktivitesi olmadığından yazacak bişeyim de olmadı haliyle, en son 12+1 de gittiğimizle kaldık, sabır çektim ve başka doktora gitmedim eşimde istemedi ne gerek var diye o benim gibi cinsiyet meraklısı değil, öğrenmek için deliren benim :)) haftaya muayenemiz, meraktan çatlicam... :)) gerçi sen küçük minüreliğini yaptın ama bakalım :)) kızlarda tutuyor ama erkeklerde de tutuyor mu göricizz bakalım :))

günaydın güzel annler,

biz oğlumla geceleri uyumakta çok zorluk çekiyoruz , sıcaklarda etkili tabi.sabah kalkınca ellerim uyuşmuş oluyor , okudumda gebelerde sık görülürmüş cumartesi doktora gidince sorucam bakalım.

sıcaklardan rüyalarım bile karıştı sürekli huzursuz uyuyorum, verim alamıyorum uykumdan, halbuki başlarda gördüğüm rüyaların haddi hesabı yoktu bol bol yavrumu görüyordum şimdi ne mümkün, dedim ya son zamanlarda ilk defa dün akşam hava hafif serinledi tuvalete az çıktım ve harika deliksiz bir uyku uyudum, uykuyu seven biri olarak hakikaten zor oluyor

ayy kızlar dün hastanede ne oldu anlatıyımmm... çok sinirlendimm çokkkkk

doktoru beklerken, bekleme odasına bi çift geldi, yanlarında da babanne... bebek daha 1 aylıkmış kontrole getirmişler... ayy kızı görseniz böyle sessiz sakin mülayim bişey... babanne fettan kadın:47: almış bebeği kucağına, öyle bir tutuşu var ki herkese nispet yapıyor sanki... erkek bebekti bi de... görseniz sanki kendi doğurmuş..."işte benim erkek torunum" dercesine etrafa bakıyodu. kızcağız da saf saf oturuyordu öylece.. kadına bişey soruyo,cevap bile vermiyo uyuz...:47:

günaydın güzel annler,

bızde erkenden kalkıyoruz sabah uykusuna hasret kaldım.benım ayaklarımda oluyor uyusma gıbı sor bakalım ne dıcek doktorun evet dusununce hemen gecıcek gıbıme gelıyor ılk haftalar bı turlu dolmuyordu ama 4 aydan sonra daha cabuk gecıyor zaman sankı

$Bebetto-Z148-Zibin-Seti-6li-Cilek-6462.webp

bende bundan ayırttım 1 adet kalmış eğer pazartesi kesin kız derse doktorumuz bunu hemen alıcam.:9:

yaaa keşke 9 aylık alsaydım bir iki tane başka marakadan 9 aylık almıştım çok büyük geldi, bunu 6 aylık alayım dedim ay buda küçük gelecek napsam :(

canım müşteri hizmetlerini ara söyle... ben 9 aylık olanı seçeceğime yanlışlıkla 6 aylığı seçtim de, sistemden değiştirirler belki.bence dene şansını...

o zaman kadife alalım... penyeler hakkaten yetmez o soğuklarda ya:(

bence de... kadife alalım...
gerçi ben kadifeyi de bi iki tane alırım. evim çok sıcak oluyo kışın. kar havalarında bile incecik elbiseyle dolaşıyorum evde.

ayy daha bi sürü alıncak şey varr.....:52::52::52::52:

Back
X