Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cicişlerrrr biz geldik kızımlaanne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah
![]()
ay canım maşAllah bebeğinekıpır kıpır olsunlar yaramazlar dün benimkide nedense hürroşu izlerken baya hareketlendi
bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa
vipdükkandan crazy baby den dayanamadım aldımm esra hep seninn suçun
Eki Görüntüle 439010 Eki Görüntüle 439011![]()
günaydın güzel annler,
biz oğlumla geceleri uyumakta çok zorluk çekiyoruz , sıcaklarda etkili tabi.sabah kalkınca ellerim uyuşmuş oluyor , okudumda gebelerde sık görülürmüş cumartesi doktora gidince sorucam bakalım.
kızlar çok şükür yolu yarıladık artık![]()
![]()
vipdükkandan crazy baby den dayanamadım aldımm esra hep seninn suçun
Eki Görüntüle 439010 Eki Görüntüle 439011![]()
oohhohhhh maşallahh.. yarasın bebişineeee... ay o şortlu takımı ben çok beğendim yaaa, hatta size göstercektim sen attın şimdigüle güle kullansın inşallah.. canım yazlıkları 6 ay sonrasına alıyosun dimi.. aman dikkat et, yaza kadar bebiş kocaman olur valla
![]()
oyyy kıyamammmm senin oğluşunaa ben...hadi gözün aydın canım...millete ilan et kimse gitmesin o 2 luzumsuz doktoraagünaydın kızlar ben cok ıyıyım doktora gıttık yanı kendı doktoruma adam resmen dalga gectı soylenılenlere basından berı ben ona gıdıyorum dolayısıyla gecmısıde bılıyo bunlar dıger rahmı kese zannetmısler bu yuzden ıkız gebelık demısler aslında boyle bırsey yokmus bebısımde gayet ıyı gelısımı suyu rahım genıslıgımız felan cok ıyı allaha sükürler olsun ankaraya gıtmene gerekyok dedı gıtsende aynısını soyleyıp gonderecekler dedı vazgectık ankaraya gıtmekten doktoruma güvenıyorum bu arada oglum olacagı kesınlestı...allah bebıslerımızı hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsinnnnn hepinize tesekkür ederim iyiki varsınız....
ahhh keşkee bende çok isterdim hergün görebilmeyi..hepinize tesekkür ederim belırsızlık gercekten cok kotu ınanın doktora korkarak gıttım kotu bırsey soyleyecek dıye ama benı o kadar rahatlattı kı anlatamam sıze....en güzelide oglusumun bana agzını acıp kapamasıydı resmen acıkmıs gıbı agzını acıp acıp kapatıyordu mukemmel birseydi onu oyle gorunce cok sükür dedim sankı bana anne üzülme ben cok ıyyım der gıbıydı elımde olsa bebegımı hergun gorebılsemmmmm......
afiyetler olsun hemşommm şifa ollsunn uyumayın gelin erkenden![]()
bende ne zamandır alışveriş yapmıyorsunuz diye düşünüyordum nazar ettim galibaaaa
çok şeker teyzesi yaa oğluşumuz kızımız bunları giyecekmiiii6 aylık aldım canım ama 9 ay mı alsaydım kararsız kaldım irimi olur küçük mü olur bilemedim
![]()
sen ne kadarlık aldın o eşekli tulu mubende mavsini gördüm alıyordum tam hadi bir sonraki alışverişimde alayım dedim çok maliyetli olmasın :)
ben bakıyorum şimdi bir sürü bir şey seçtim anneannesi alacak ama :) bu arada kılzar tulumlar penye ya büyük alın içine bişey giydirmek gerekecek kış bebekleri bizimkiler annem 4-5 tane olsa yeter abartma polar kadife almak gerekecek dedi bilginiz olsun:)
bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar,aynı sıkıntıları yaşıyoruz hemen hemen .Aminn inşallah canım.günaydın canım.hoşgeldin...
ben de zorlanıyodum sıcak basıyodu, inci giyinince de üşütüyorum... çareyi üzerime yorgan alıp canı açık bırakmakta buldum![]()
ahh canım evet yaa bişey kalmadı şunun şurasında...
inşallah sonrasında da burdaki dostluklarımız daim olur..
ben bakıyorum şimdi bir sürü bir şey seçtim anneannesi alacak ama :) bu arada kılzar tulumlar penye ya büyük alın içine bişey giydirmek gerekecek kış bebekleri bizimkiler annem 4-5 tane olsa yeter abartma polar kadife almak gerekecek dedi bilginiz olsun:)
çok şeker teyzesi yaa oğluşumuz kızımız bunları giyecekmiiii6 aylık aldım canım ama 9 ay mı alsaydım kararsız kaldım irimi olur küçük mü olur bilemedim
![]()
sen ne kadarlık aldın o eşekli tulu mubende mavsini gördüm alıyordum tam hadi bir sonraki alışverişimde alayım dedim çok maliyetli olmasın :)
TEYZOŞLAR GÜNAYDINbugün çok heycanlıyız kahvaltımızı yapalım bizde geliyoruz sohbete
![]()
TEYZOŞLAR GÜNAYDINbugün çok heycanlıyız kahvaltımızı yapalım bizde geliyoruz sohbete
![]()
kızlar ebatlar çok büyük değil ben daha önce burdan aldım ya 3 ay olanları yeni doğunca giyer 6 ay ve 9 ay alın genelde ilk 3 aylık dönemde 6 ay grubunu, 6 ayda da 9 ay grubunu giyer içine birşeyler giydirmek gerekecek.. anne baba olarak uzun ya da kısa oluşunuza göre bebişi değerlendirin...
oy oy annaannesi alırmışşşş yerim onubende eve bir baktım bir sürü almışım bile tulum daha da almıcam sanırm, bir sürü hediye gelecek,
bende polar alıcak denk gelirse bir kaç tane, görürsen banada söyle :)
canım polar ben 2 tane aldım ama annem kullanamazsın bunu çocuğu terletir dedi... en iyisi içten pamuklu giydirip üzerine yün hırka vs... giydirmek.
ayy valla sorma canım.. bıcır bıcır olcaklarhmm canım valla ben yazlıkları genellikle 9 aylık alıyorum... zaten mayıs-haziranda 7-8 aylık olcaklar...
eşeklimi 9 aylık aldım ben... yazın eşimin köyüne gittiğimizde giydiricem, akşamları serin olur hem. ay canım çok güzel yaa... ben de onu almak için başka bileyden vazgeçtim![]()
kredi kartına taksitte yapmıyolar , yapsalar daha çok şey alırdım
günaydın canım.. hadi gel burdayız bis![]()
benim ödem oldu heralde iki ayağımda şişiti ve yanıyodu 2 gündür... bugün baya geçti gibi görünüyor...
ayy yazık adama... keşke yürüyüşe çıksaydık demiştir
günaydın canım.... benim pek çıkmadı canım. göğsümün ucu bile çok belirginleşmedi hala...
bu arada blog açtın mı![]()
cicişlerrrr biz geldik kızımlaanne karnında ingilizce öğretiyorummm hahah
![]()
günaydın canımm ne zamandır yoksunnasılsınız bizler iyiyiz hamd olsun
bebişin cinsiyeti belli oldumu seninbendede var canımm vücut anatomim tamamen değişti
![]()
günaydın güzel annler,
biz oğlumla geceleri uyumakta çok zorluk çekiyoruz , sıcaklarda etkili tabi.sabah kalkınca ellerim uyuşmuş oluyor , okudumda gebelerde sık görülürmüş cumartesi doktora gidince sorucam bakalım.
![]()
günaydın güzel annler,
![]()
yaaa keşke 9 aylık alsaydım bir iki tane başka marakadan 9 aylık almıştım çok büyük geldi, bunu 6 aylık alayım dedim ay buda küçük gelecek napsam![]()
o zaman kadife alalım... penyeler hakkaten yetmez o soğuklarda ya![]()