2012 kasım bebekleri büyüyor..

Haha ya ne super anne:)

Ay bu coxuklar bana cekmemis meyve canavaro aras bi.muz bi seftali bi avuc uzum yiyor
4o yil yemesem asla aramam sizde durum.ne

bende severım meyve ama alp tuğra sevıyomu sevmıyomu ben hala cozemedım
pure yapıyorum bazen yıyo bazen yemek ıstemıyo
kucuk kucuk verıyorum bazen ağzına oyle yıyo kısacası cozemedım ben

Bem cozdum.isi cnm
Arasin egzamasni stres tetikliyo
Biraz dis slklntisi vardi arasin stres oldukca kafasi kasindo bence

Sizde durumlar nasil cnm
bir an önce bitse şu egzeması
defnenin egzema vücudunda oluyor cnm
drun verdiği kremi sürünce geçiyor

onun haricinde eşim bana telefonda güzel şeyler söylüyor ama içim henüz kabul etmiyor
bilmiyorum ne olacak
allah sonumuzu hayır etsin

cnm ıste o bıraz zor
kafayada surulmuyırkı bak ablamda aynı stres olsu ellerı hemen kotu oluyır

sız hangı krm kullanıyorsunuz
ıkı aylıktan berı egzamamız yok sukur cnm

gıdaya bağlı dokuntu yasıyoruz oda ıkı ay olck yok

bece sevıyo cnm
bede bazen elımde baze püre verıyorum vakıtıme baglu

sevıyo heralde bencede
ben cıkıyorum canım sımdı
ust kat komsumuzun kocası vefat etmıstı 1 sene oldu onun kuranı var oraya gıdıcem
aksama gorusuruz yıne
optum hepınızı
gulden bugun gorusemedk canım yarın goruzsurz ınsallah optum senı

en azından hatasını anlamış ama

Ablanda ayni apartmandami cnm

vet canım annem normalde ablamlarla kalıyo zaten:
aynı apartmandayız biz 2 kardeşiz..

canım bence kırıldığğın konuyu anlat diyorumben bakalım tavrı nasıl olacak konuşarak çözmeye çalış

vawsum görüşemedik bugün haklısın yarın görüşürüz canım allah kabul etsin..

anladım cnm salıcagı arada deneyı cnm benım
ay sendemı en kucuksunnn

barbunyam kurtlu cıktı fena bozugum pazartesı aldık daha

anladım cnm salıcagı arada deneyı cnm benım
ay sendemı en kucuksunnn

barbunyam kurtlu cıktı fena bozugum pazartesı aldık daha

ben çok severim barbunyayi esimde hiç sevmez i yüzden anneme gidince yerim elife daha hiç vermedim gaz olayından çok korkuyorum geçen gün ayran içti yaklaşık bir şu bardagi gece zart zurt uyuyamadi

hatasını kabul edıyomu pekı
Hayır kabul etmez hatasını. O hep söyler sonra da konuyu kapatır. Eğer ben açarsam da kavga ederiz
en azından hatasını anlamış ama
Yok cnm hatasini anladığından değil. O lafını söyledi ve konu kapandı. Önceden hatasini anlar ve özür dilerdi ama artık onu da yapmıyor. O güzel şeyler söyledi ya ben de olayı unutup konuyu kapatacağız. Zaten haftasonu izmire annesinin yanına gidecek. Arabaya bakım yaptıracakmis.
Cnm eşim hatasini kabul etmez.zaten şimdi konuşsak kavga çıkar. Tabi haftasonu zaten izmire annesinin yanına gidecek istesem de konuşamam
zamana bıraktım artık. Önce kendi yaramı sarıp öyle konuşacağım

aynen bız o soyler konu kapanır acarsmda kavga ve uste cıkmaya calısır yıne ben suclu olurum
Allahım bıze bol bol sabır versın canım

ben çok severim barbunyayi esimde hiç sevmez i yüzden anneme gidince yerim elife daha hiç vermedim gaz olayından çok korkuyorum geçen gün ayran içti yaklaşık bir şu bardagi gece zart zurt uyuyamadi

Kendi farkindamidir hata ettiginin gururdanmi
Kendimi hakli gordugunden
Sen kusebiliyormusun

Meyveye masalda bayilio uzumu armutu muzu seftaluyi soyup butun olarak veriom saatlerce ugrasio yiyo pure olarak cok istemio elinle tutup yemegi sewio makarnauida ole ekiyle yiyo ben yedirince istemii ama yerken ust bas saci gozu mahvoluo tabagi ters cevirio kafadina dokuo ama bitirio napalim yesin oyalansin doe karsmiorum sonra direk bici bici yapariz dalible mis gbi kojariz dalinle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…