2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar kahvltida nasil yedoripsunuz hepsini karstirarskmi tek tek mi listede karstirp yaziodu simdiye kadar oyle yedi ama artik tek tek veriom daha istahli yio tabagina domates salatalik rendeliorum peynir yumurtakaristirmadan tek tek siraliyorum tabaga onlari ekmeksiz yiyo die kucuk tabagada seftli rendeleyip icine biskuvi pekmz atip eziorum pure yapiom tok tutsun die onlar yedriom siz neler yapiosuz bide gecen gun az yagda yumurta sarsi ve peyniden omlet yaptim parcaoadim yedi

:
maysalı öyle yemek yerken düşündüm de hahaha ayy çok komik olmalı
bizimki saya sola atıyo aradada ağzına oyüzden ben besliyorum:
domatezi henüz vermiyorum çünkü alarji ola bilir babamızın domateze karşı alerjisi var
1 yaşından sonra vereceğim:
kahvaltısını bazen karıştırıyorum bazende tek tek veriyorum:
tek tek verirsem ekmek peynir yumurta ve ıhlamur içiyo zorda olsa ıhlamuruna pekmezini karıştırıyorum
karıştırıp hazırlayıncadaeynir, yumurta, ceviz, tereyağ, pekmez, devam maması koyuyorum:
kızlar herkes kocaman bi günaydın nil akşam 1de uyudu offfff ya ben ne yapıcammmmmm:

Kendi farkindamidir hata ettiginin gururdanmi
Kendimi hakli gordugunden
Sen kusebiliyormusun
cnm önceden ben küserdim o da gelir özür dilerdi. Ama son zamanlarda ben kussem bile adamin umrunda olmuyor.

Konuyu sincaonyakalama asamasinda acar iseniz suckuyken bile hakli konuma gelwbikirsiniz wavss hanimcim
hiç denemedim

Günaydin cnm. Bende çok uykusuzum. Defne akşam erken(saat 11de) uyudu ama gece burnu tıkandı.saat 3,5 ta kalktık. Burnunu temizledik ve doğal olarak uykusu açıldı.sabah ezanında sonra uyudum. Su an bende sersem gibiyim

Domatsei dene belki alerjisi yoktur annesi mahrum kalmasin o vitaminden cok yarrli masalda saga sola atio ama attiklarini yio sonra ortu seriom etrafi batirmio ortuye atio zaten kafasina gecirio encok :) ama bitirio ozgur kiz bizimki ya ayni odadami yatiosunuz buda uyku bozuklugu yapio masalla daha hic ayni odada ayni yatakta yatmadim hep kendi odasinda yatio cunku bazen uyanip mizirdanup geri uyuo ama eger yaninda olsam uyandi sanip ben yanina giderek uyjusunu bolmus oluom yada o bizim sesimizi nefesimiİ duycak uyancak geri dalamicak uykuya oyuzden dogdugundan.beri besiginde ayri odafa yatio gce 1-2 kez kalkar hergun 8 de uyur sabahda hep 7-8 gbi kalkar gundu uykusu bile hep ayni saattedir yabi yeme icme oynma uyuma hep ayni saatte gunduz uykusu nasilmis peki

ayyy bende istiyorum böyle pilli bebek:) maşallah masalıma rabbim nazarlardan korusun...
sabahtan beri bi sürü alıntı yaptım bi türlü olmadı anlamadım ki ne sorun var... herkese günaydın kızlarrr

günaydın canım oy kıyamam ya:
artık ben nasıl bi yöntem denemeliyim bilmiyorum ama şu uyku sorununu çözmem lazım..

canım haklı ola bilirsin ama ben odayı ayıramadım malesef ama
ben nilin daha hiç saat 8 de uyuduğuna şahit olmadım zaten osaate uyusa bile mutlaka yarım saat uyuyup uyanır:
gündüz uykuları biraz düzensiz canım malum ben bakmadığım için öyle oluyo ama nasıl bi tavır izlemeliyim bilmiyorum
birlikte uyumuyoruz ama bşizim odamızda nil:

günaydın kızlar nasılsınız
erdem de tüm gece ağladı fitil verdiğim halde uyuyamadı kimbilir nasıl canı yanıyor kuzumun kolum hala çok acıyor bakalım nasıl geçicek

nilim seni çok özlüyor annesi kızma ona
masal maşallah eceye ya nazar değmesin ne güzel erdemin eline veremiyorum birşey daha yutamıyor

fundam defne neden uyumadıki

ya bende artık değişik şeyler vermek istiyorum erdeme bakalım nasıl olucak kv ler cumartesi sabah gidiyorlar 1 aydır bizdelerdi onlar gidince tekrar düzen değişecek erdem beyi ananeye taşıyacaz her sabah bundan sonra evimde çok düzenli olucam Allahın izniyle yemeklerimi önceden yapıp temizlik rutinimi oluşturmam lazım bakalım inşallah tekrardan eski düzenime dönerim bizden haberler böyle kızlar

nasılsın cnm ... nilde düzene gircek inş. annesi üzme kendini zaten çoğumuz benzer sorunlar yaşıyoruz benim kuzu da 8 -9 gibi uyuyo ama sabahın köründe hatta sabah bile olmadan uyanıyo ve bu durum beni çok zorluo iş yerinde... mesela dün 8 buçuk gibi uyudu gece boyunca 4 kez filan emmeye kalktı ve 4 buçukta bi uyandı pir uyandı o saatten beri ayaktayım üstelik 20 lik dişim ağrıyo kızlardan biri çektirmişti di mi 20 lik kimdi Beysal mıydı kafayı da toplayamıyorum. emzirebildi mi acaba operasyondan hemen sonra offff... bi de cnm ben bişey farkettim muhallebi yediripde yatırdığımda zeynep ilay daha çok uyanıyo benim kıza tok uyumak ii gelmio herhalde ters kızım benim... nili de mi yedikleri filan rahatsız edio da huysuzlanıyor acaba cnm yaa bi dikkat et bakim yediklerine belki faydası olur , ben yeni farkettim mesela...

ayyy bende istiyorum böyle pilli bebek:) maşallah masalıma rabbim nazarlardan korusun...
sabahtan beri bi sürü alıntı yaptım bi türlü olmadı anlamadım ki ne sorun var... herkese günaydın kızlarrr

Amin cnm masallh kizima aksam8de uydugu icin sbh 7-8gbi acliktan kalkio bugun7de uyandi simdi uyudu yani2saat uyanik kalio kahvktisini yapti kakasini yapti oynadi uyudu simdi kalkinca bida oglen uyuttrum 2gbi 4gbi jalkar bida aksam 8de yatar yani bi sabh bi ogiolen uyutuom aksam 8de uyut die aglio yani gunduz oyaliom ona kalsa hmn uyucak gunduz sik uyursa gece mizirdanio uyanip duruo kalkip oynamiozden gundz 2kezuyutuom

cnm olca salçayı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin ev salçasından sonra nerdeyse en iisi diyebilirim hatta şu ünlü markalara göre tadı nerdeyse ev salçası gibi. burda da çok temiz olarak bilinir ve genelde de o kullanılır... ay ne reklam yaptım hee:) şaka bi yana rahat rahat kullan cnm ev salçan yokken

günaydın beysalım of kıyamam erdemime
ya nilin bariz bişeyide yok doktorumuz yıllık izindeymiş gelsin bakalım zaten aylık konturol içinde geciktik pazartesi gidecekler:

günaydın canım ay bilmiyorumki ya
muhallebi ağr geliyo ola blir zeynebe canım miydesini rahatsız ediyodur belki uyumadan nekadar önce yiyo.
ay ben nili devam sütü veripte denedim muhalebiylede ama nil hep aynı nilll:

akşam odaya aldım önce duş yaptık sonra odaya geldik 1 2 oyuncakla oynadık mama yedik mama yerken uyuyacak gibi oluyo hadi uyusun dedim hop ablamın kızı tutturmuş nile gidicem diye nil onu bi gördü olay bitti zaten
sonra yine 1e kadar uyumamak için direniyo
ama nasıl biliyomusun kendini bi oraya atıyo bi oraya
yani oynamak falan yok
hani ağlamasa oynasın diyecem razıyım gerçekten ama hep bi mızmızlık yani uykusuvar belliama uyumamak için direniyo resmen ve ben bunu nasıl aşıcağımı bilmiyorum..
bunların sebebi aşımı yokyoksa memeyi bıraktırmış olmammı hiç bilmiyorum:
ama meme bağımlısı değildi zaten akşam gördü eline aldı baktı baktı attı ağzına bile almıyo..

kız maşallah de annesi...nazar değecek kuzuya... cnm benim ki 3 - 4 aylıkken akşam 6 olmadan uyuyordu:) zeynep ilayın uykusu gelince onu oyalamak mümkün değil çok ağlıo... artık akşam uykularımız 8-9 u buldu çok şükür. gece çok uyanıo ama farkettim ki muhallebi yiyince çok kalkıo. bi süre vermiycem akşam muhallebi bakalım düzene gircek mi... sabah 6 da kalkınca süper oluo kahvaltı yapıp hazırlanıp ananemize gidiyoruz... sonra o sekiz gibi tekrar uyuyor. zaten en fazla 3 saat uyanık kalıo hala. ama gündüz ortalama 1 er saati geçmio uykuları o da nadiren... genelde yarım saatle 1 saat arası uyuyor. buna da şükür...b buarada bizde aynı odada ama ayrı yataktayız yanıma alamam zaten korkarım:)

günaydın güzel anneler
masallah masala afiyet olsun yesinde büyüsün
erdemcim çıkaramadı disleri çekiyor yavrucak hoş ciksada ardından diğerleri gelecek ama
guldencim biraz zorlanican ama o rutini otutturursam nil uyumaya alisacak yeterki her gece aynı şeyleri yap bebekler rutini sever istermiş
yasmincim elifte muhallebi yerse kalkiyo artık anlıyorum ki içini yakıyor muhallebi şu içip devam ediyor
recesim inşallah defnemde toparlayacak kendini
kimseyi unutmadım ins
selnec girmiyor bi kaç gündür elif minayi pijamali görecektik
herkese hayırlı günler

günaydın yağmurum
bizim zaten bi rutunimiz var ben 2 aydan itibaren başladım altını alıp pijamalarını giydirip odamıza gider nilde 20 dakika içinde uyurdu ninni söyleridm ona ama artık bunların hiç biri kar etmiyo

Masallh diorum teyzsi bizimkude en fazla 3saat kalabikio uyanik ama 4 e zorluorumki gece rahat uyusun die oyalioyrum aynayi sevio ayna katsisinda oyaliyorum top du kagit kalemdi derken de oyalnio iste ama aksam asla uykusu geldiginde oyalamiom yoksa cok eziyet edio oan uyumazsa sonra cok daha zor uyuo gunduzde 2 saat uyur simdi 11gbi klkar 2gbi uyuturum aynen muhallebi bizimkide sewmip rahatsiz oluo 5gbi falan veririm verirsem yatmadan once vermem gece uyandiginda konusuyomusunuz ilgileniomusinuz belki ondan tekrar uyumuodur bizimki de 4-5 gbi kalktiginda uyumicak gbi olursa hic konusmadan mama yada su icirip besiginden hic kaldirmiorum siyah perde var zaten karanlik olunca konusurken geri uyuo ben ayagama alip uyutem desem uyimuo kendi halinde hic kipirdatmiorum yerinden ilgileniprum bazen mizirdanio ama geri uyuo ayni odada olsak dayanamm mizirdanmsina ondan ayri oda uyku icin cok onemli

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım

yaa sanırım ben eskisi kadar aktf olamıycam berra 5 dk oynamıyo kendi başına. benim bilgisayarı açtığımı görür görmez hemen yanıma geliyo laptopa saldırıyor ve bana yapışıp ağlıyo benimle ilgilen der gibi. şu anda o vaziyetteyiz

Cmm misafirde gelse uyku vakti gelmisse hoc bolme niki uyut sonra ilgilen sewcez deselerde uyku saati geldi uyumasi gerekli yoksa uyumuo cpk aglip faln de yegenine.misafore kimse icin rutini bozma ben suan cok rahatim ama bu duzeni olustururken kv lerle tartistik esimde bana haverdigi icin bisey diemrfiker tam uyutcam sewcez diolardi uyurkn kaldiriolardi edimde kizdi bende kustulet faln ama sonra anladlar simdi ben rahatim bak kimse icon bozma duzenini kuzununi

canım annem ondan kullanıyo ama ben nedense onu kullanmıyodum ama alıcam bundan sonra sen oyle dıyosan rahat rahat kullanabılırım
gunaydın kızlar buarada
bebısler gece uyumamaıs yıne alp tuğrada gece cok uyanıyo bıde ağlıyo mızırdanmaktan ote ben sersem gıbı tabı
beysalcım gecmıs olsun kolun ıcın bı dr a gıt ıstersen nasıl gececek
masalece valla kuzuna hayranım masallah nazar değmesın
kızlar bısey soracam alp tuğranın cok ısırma huyu var sureklı benı babasını ısırıyo ve cok acıyo
sızın bebıslerınde boyle huyu varmı nasıl vazgecırıcem bundan
bıraz once bacağımı ısrdı kızpkırmzı oldu bacağım
sureklı bı ısırma ısteğı var cocukta oyuncaklarnıda ısırıyo

nette sorun var bi sürü şey yazdım silindi güldenim yaa inş. tez zamanda düzene girer nilim sen de rahata kavuşursun cnm benim... keşke deridine derman olabilsek ama nerdeee

gunaydın canım
bızde oyleyız ben masada oturuyorum bana tutunup kalktı benı al dıyo almyorum tabı
bızım bebeılserde boyle napıcaz artık bılmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…