- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.481
günaydın güzel anneler
masallah masala afiyet olsun yesinde büyüsün
erdemcim çıkaramadı disleri çekiyor yavrucak hoş ciksada ardından diğerleri gelecek ama
guldencim biraz zorlanican ama o rutini otutturursam nil uyumaya alisacak yeterki her gece aynı şeyleri yap bebekler rutini sever istermiş
yasmincim elifte muhallebi yerse kalkiyo artık anlıyorum ki içini yakıyor muhallebi şu içip devam ediyor
recesim inşallah defnemde toparlayacak kendini
kimseyi unutmadım ins
selnec girmiyor bi kaç gündür elif minayi pijamali görecektik
herkese hayırlı günler
bilmiorum ki cnmm bu kadar çok uyanıyoken odasını ayıramam ki zaten yat kalk sersem oluyorum diğer odaya git gel zor olur benim için. bi de benim kızı ıh deyince sallamzasan komple uyanıyor malesefMasallh diorum teyzsi bizimkude en fazla 3saat kalabikio uyanik ama 4 e zorluorumki gece rahat uyusun die oyalioyrum aynayi sevio ayna katsisinda oyaliyorum top du kagit kalemdi derken de oyalnio iste ama aksam asla uykusu geldiginde oyalamiom yoksa cok eziyet edio oan uyumazsa sonra cok daha zor uyuo gunduzde 2 saat uyur simdi 11gbi klkar 2gbi uyuturum aynen muhallebi bizimkide sewmip rahatsiz oluo 5gbi falan veririm verirsem yatmadan once vermem gece uyandiginda konusuyomusunuz ilgileniomusinuz belki ondan tekrar uyumuodur bizimki de 4-5 gbi kalktiginda uyumicak gbi olursa hic konusmadan mama yada su icirip besiginden hic kaldirmiorum siyah perde var zaten karanlik olunca konusurken geri uyuo ben ayagama alip uyutem desem uyimuo kendi halinde hic kipirdatmiorum yerinden ilgileniprum bazen mizirdanio ama geri uyuo ayni odada olsak dayanamm mizirdanmsina ondan ayri oda uyku icin cok onemli
günaydın cnm benim ben de evde zeyneple hayatta yazaman gördüğü anda yapışıo:)günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
yaa sanırım ben eskisi kadar aktf olamıycamberra 5 dk oynamıyo kendi başına. benim bilgisayarı açtığımı görür görmez hemen yanıma geliyo laptopa saldırıyor ve bana yapışıp ağlıyo benimle ilgilen der gibi. şu anda o vaziyetteyiz
canım annem ondan kullanıyo ama ben nedense onu kullanmıyodum ama alıcam bundan sonra sen oyle dıyosan rahat rahat kullanabılırım
gunaydın kızlar buarada
bebısler gece uyumamaıs yıne alp tuğrada gece cok uyanıyo bıde ağlıyo mızırdanmaktan ote ben sersem gıbı tabı
beysalcım gecmıs olsun kolun ıcın bı dr a gıt ıstersen nasıl gececek
masalece valla kuzuna hayranım masallah nazar değmesın
kızlar bısey soracam alp tuğranın cok ısırma huyu var sureklı benı babasını ısırıyo ve cok acıyo
sızın bebıslerınde boyle huyu varmı nasıl vazgecırıcem bundan
bıraz once bacağımı ısrdı kızpkırmzı oldu bacağım
sureklı bı ısırma ısteğı var cocukta oyuncaklarnıda ısırıyo
gunaydın canım
bızde oyleyız ben masada oturuyorum bana tutunup kalktı benı al dıyo almyorum tabı
bızım bebeılserde boyle napıcaz artık bılmem
Masallh diorum teyzsi bizimkude en fazla 3saat kalabikio uyanik ama 4 e zorluorumki gece rahat uyusun die oyalioyrum aynayi sevio ayna katsisinda oyaliyorum top du kagit kalemdi derken de oyalnio iste ama aksam asla uykusu geldiginde oyalamiom yoksa cok eziyet edio oan uyumazsa sonra cok daha zor uyuo gunduzde 2 saat uyur simdi 11gbi klkar 2gbi uyuturum aynen muhallebi bizimkide sewmip rahatsiz oluo 5gbi falan veririm verirsem yatmadan once vermem gece uyandiginda konusuyomusunuz ilgileniomusinuz belki ondan tekrar uyumuodur bizimki de 4-5 gbi kalktiginda uyumicak gbi olursa hic konusmadan mama yada su icirip besiginden hic kaldirmiorum siyah perde var zaten karanlik olunca konusurken geri uyuo ben ayagama alip uyutem desem uyimuo kendi halinde hic kipirdatmiorum yerinden ilgileniprum bazen mizirdanio ama geri uyuo ayni odada olsak dayanamm mizirdanmsina ondan ayri oda uyku icin cok onemli
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım
yaa sanırım ben eskisi kadar aktf olamıycamberra 5 dk oynamıyo kendi başına. benim bilgisayarı açtığımı görür görmez hemen yanıma geliyo laptopa saldırıyor ve bana yapışıp ağlıyo benimle ilgilen der gibi. şu anda o vaziyetteyiz
Cmm misafirde gelse uyku vakti gelmisse hoc bolme niki uyut sonra ilgilen sewcez deselerde uyku saati geldi uyumasi gerekli yoksa uyumuo cpk aglip faln de yegenine.misafore kimse icin rutini bozma ben suan cok rahatim ama bu duzeni olustururken kv lerle tartistik esimde bana haverdigi icin bisey diemrfiker tam uyutcam sewcez diolardi uyurkn kaldiriolardi edimde kizdi bende kustulet faln ama sonra anladlar simdi ben rahatim bak kimse icon bozma duzenini kuzununi
canım annem ondan kullanıyo ama ben nedense onu kullanmıyodum ama alıcam bundan sonra sen oyle dıyosan rahat rahat kullanabılırım
gunaydın kızlar buarada
bebısler gece uyumamaıs yıne alp tuğrada gece cok uyanıyo bıde ağlıyo mızırdanmaktan ote ben sersem gıbı tabı
kızlar bısey soracam alp tuğranın cok ısırma huyu var sureklı benı babasını ısırıyo ve cok acıyo
Bakicisiyla konus sabh uyandiginda yesin oyalansin mesala 7de kalkinca9 -10gbi uyutsun uyandiginda yine oyle oyalasin 2gbi uyutsun yine uyaninca ben tekrar uytmuyom aksam 8de uyudumu bida kalkmio ama ilk.bu duzene gectigimde masalda 910gbi uyanmisti ama su yada mama verip tekrar uyuttum bikacgun tkrar etti sonrs kalkmadi alisti yani bide boyle deneyin oyalamak uyutmamak cok zor oluo ama degio sonucuna ama mutlaka kimse icin uyku duzrnini bozma cnm misafirde gelse uyutgünaydın canım oy kıyamam ya:
artık ben nasıl bi yöntem denemeliyim bilmiyorum ama şu uyku sorununu çözmem lazım..
canım haklı ola bilirsin ama ben odayı ayıramadım malesef ama
ben nilin daha hiç saat 8 de uyuduğuna şahit olmadım zaten osaate uyusa bile mutlaka yarım saat uyuyup uyanır:
gündüz uykuları biraz düzensiz canım malum ben bakmadığım için öyle oluyo ama nasıl bi tavır izlemeliyim bilmiyorum
birlikte uyumuyoruz ama bşizim odamızda nil:
ayy demek ki benim kuzum da yanıyo teyzesi ama ne zaman gece su versem gözleri fıldır fıldır oluo bal böcüğümün zeytin zeytin bakıo koca gözlerle gecenin ortasında:)
bilmiorum ki cnmm bu kadar çok uyanıyoken odasını ayıramam ki zaten yat kalk sersem oluyorum diğer odaya git gel zor olur benim için. bi de benim kızı ıh deyince sallamzasan komple uyanıyor malesef
günaydın cnm benim ben de evde zeyneple hayatta yazaman gördüğü anda yapışıo:)
normal cnm genelde bebekler bu dönemde ısırıyor ve çok acıtıyo benim kuzu da cimdik atıyo çok fena kollarım hep cizik oldu bi de emerken atıyo ki aklım çıkıo o minik ellerle minicik tutuyo ya çok acıyooo:)
ay beysal gelse de söylese o muydu diş çektiren narkoz almış mıydı hatırlıo musunuz kızlar yaa emzirebildi mi...
evet canım napalım öyle böyle büyüyüp gidiyorlar işte. mızmızı da büyüyor uslusu da. tabi olan bize oluyo kendimi çok stresli hissediyorum geldiğimizden beri
nette sorun var bi sürü şey yazdım silindi güldenim yaainş. tez zamanda düzene girer nilim sen de rahata kavuşursun cnm benim... keşke deridine derman olabilsek ama nerdeee
evet canım napalım öyle böyle büyüyüp gidiyorlar işte. mızmızı da büyüyor uslusu da. tabi olan bize oluyo kendimi çok stresli hissediyorum geldiğimizden beri
guldencım gunaydın canım
nıl ı uyutmakta gucluk cekıyosun hala
bırtek uyuturkenmı boyle
bıde dıyosun ya gayet duzenlıydı pıjamasını gıyer uyurdu dıye nezaman bozuldu bu duzen hatrlıyomusun
Bakicisiyla konus sabh uyandiginda yesin oyalansin mesala 7de kalkinca9 -10gbi uyutsun uyandiginda yine oyle oyalasin 2gbi uyutsun yine uyaninca ben tekrar uytmuyom aksam 8de uyudumu bida kalkmio ama ilk.bu duzene gectigimde masalda 910gbi uyanmisti ama su yada mama verip tekrar uyuttum bikacgun tkrar etti sonrs kalkmadi alisti yani bide boyle deneyin oyalamak uyutmamak cok zor oluo ama degio sonucuna ama mutlaka kimse icin uyku duzrnini bozma cnm misafirde gelse uyut
bizmkide çok cimdikliyor özellikle boğaz ve gogus hastası
canım sanki emzirmisti diye hatirliyorum bende sormustum morfin almıştı
kız sen tamda uzmanların annattığı gibi bi annesin tebrik ediyorum seni vallaha nediyeyimki nazar deymesin maşallahh:
canımgünaydın bizde aynıyız elime telefon bile alamıyorum ben :
canım misafire söylerim zaten sorundeğil ablamın kızı küçüktü 3 tyaşında oda durmadı zaten ama nil onu bikere gördü yani..
vawsum günaydın biyerde okumştum canım size zarar verince hemen kucağınızdaysa bırakın kendinizden biraz uzaklaştırın diyodu nilinde vurma huyuvar vurunca bende yüzümü deyiştirip uzaklaştırıyorum yani kucağımdan bırakıyorum dene bakalımsende
ama hemen sonuç bekleme
çünkü hala vuruyo nil
oyuncaklarına kendine bize hiç farketmiyo hep anlatıyorum ama kesinlikle bağrmayın diyodu..
yada gülmeyin diyo
Tsk ederim cnm zsten hep uzman tw izliotum yada uzmn yazarlarin cocuk gelisim kitaplarni okuorum kitapla buyuttun pilli bebek oldu biz onu bunu dinledik ne cektik sizden der annemler bide 23yasinda ve anksrda tek basimayim hic akraba aile yok tek basima buyutorm yanliz dugum icin sanirim duzenli oldu her kafadan bi ses cikmio duzen bozulmuo ondan belkide
ay bizim ki de aynı bölgelere bayılıo ve her yanım çizikeğer emziriliosa gitcem cnm çünkü gidersem çekmek istiycek biliyorum ve ben diş temizletmek harici hiç diş hekimine gitmedim korkuyorumm
Tsk ederim cnm zsten hep uzman tw izliotum yada uzmn yazarlarin cocuk gelisim kitaplarni okuorum kitapla buyuttun pilli bebek oldu biz onu bunu dinledik ne cektik sizden der annemler bide 23yasinda ve anksrda tek basimayim hic akraba aile yok tek basima buyutorm yanliz dugum icin sanirim duzenli oldu her kafadan bi ses cikmio duzen bozulmuo ondan belkide
c merak etme korkmada ben nile hamileyken dişimi çektiler benim:
oyüzden sıkıntı olmaz bence:
bende kitap okurum çok ama dediğin gibi yakınların avantajı olduğu kadar dez avantajlarıda oluyo
ben kendim bakmıyorum sonuçta ve sen istediğin kadar anlat onlarr kendi kafalarına göre uyguluyolar:
gunaydın kızlar buarada
gunaydın canım
bızde oyleyız ben masada oturuyorum bana tutunup kalktı benı al dıyo almyorum tabı
bızım bebeılserde boyle napıcaz artık bılmem
Herkeze gunaydin kizlarrrr
Bu sanah benim.uyku gunumdu ama pasa gece ole bi kendinden gecik uyuduki bi kere emmeye kalktti simdi uyandi kasinma.atinma.yapmadi hic
Kizlar dun ben rezene icerken arasada bi cay bardak vermistim denemeniz tavsiye.edilir
Halisin cnm sen hayiri ogretmye calisrken tsm ogrenirken yanindaki kiyamz umursamaz guler cocukda dinlemz senin tum otoriten gider en basitinden burda bile boyle uykuda aynen dedigin gbi sen yapsan bakuci annen ypmaz bozulur tabiki cok zor ama ins duzelir yaa gecis donemindeyiz sonucta yurumeye baslio disler zorluo artik zor tabiki bizimde bozulur belki daha dis yeni baslio gunduz.bizimjide artik mizirdanio pacama yapisio disten eminim meyve verip oyaliom artik
canım gidiyorum zaten amleiyat dedi doktor ama iltihabın kurumasını bekliyorum dedi o kurayana kadar ben kurumassam tabi :)
oh maşallah cnm :) bende kızımaın hakkını yemeyeyim çok problemli yaramaz değil allaha şükür ama şu gece uykusu tıpkı yatma saati gibi düzene girse problem kalmıycak aynı saatte uyuyo ama gece uyanışlar ve kalkışlar değişio henüz.
neyse ben kaçıyorum kızlar ii bakın kendinize ve bebişlere öğleden sonra görşürüz inş. dişim coşmazsa tabi hepten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?