2012 kasım bebekleri büyüyor..

ayy demek ki benim kuzum da yanıyo teyzesi ama ne zaman gece su versem gözleri fıldır fıldır oluo bal böcüğümün zeytin zeytin bakıo koca gözlerle gecenin ortasında:)

bilmiorum ki cnmm bu kadar çok uyanıyoken odasını ayıramam ki zaten yat kalk sersem oluyorum diğer odaya git gel zor olur benim için. bi de benim kızı ıh deyince sallamzasan komple uyanıyor malesef

günaydın cnm benim ben de evde zeyneple hayatta yazaman gördüğü anda yapışıo:)

normal cnm genelde bebekler bu dönemde ısırıyor ve çok acıtıyo benim kuzu da cimdik atıyo çok fena kollarım hep cizik oldu bi de emerken atıyo ki aklım çıkıo o minik ellerle minicik tutuyo ya çok acıyooo:)
ay beysal gelse de söylese o muydu diş çektiren narkoz almış mıydı hatırlıo musunuz kızlar yaa emzirebildi mi...

gunaydın canım
bızde oyleyız ben masada oturuyorum bana tutunup kalktı benı al dıyo almyorum tabı
bızım bebeılserde boyle napıcaz artık bılmem

evet canım napalım öyle böyle büyüyüp gidiyorlar işte. mızmızı da büyüyor uslusu da. tabi olan bize oluyo kendimi çok stresli hissediyorum geldiğimizden beri

guldencım gunaydın canım
nıl ı uyutmakta gucluk cekıyosun hala
bırtek uyuturkenmı boyle
bıde dıyosun ya gayet duzenlıydı pıjamasını gıyer uyurdu dıye nezaman bozuldu bu duzen hatrlıyomusun

kız sen tamda uzmanların annattığı gibi bi annesin tebrik ediyorum seni vallaha nediyeyimki nazar deymesin maşallahh:

canımgünaydın bizde aynıyız elime telefon bile alamıyorum ben :

canım misafire söylerim zaten sorundeğil ablamın kızı küçüktü 3 tyaşında oda durmadı zaten ama nil onu bikere gördü yani..

vawsum günaydın biyerde okumştum canım size zarar verince hemen kucağınızdaysa bırakın kendinizden biraz uzaklaştırın diyodu nilinde vurma huyuvar vurunca bende yüzümü deyiştirip uzaklaştırıyorum yani kucağımdan bırakıyorum dene bakalımsende
ama hemen sonuç bekleme
çünkü hala vuruyo nil
oyuncaklarına kendine bize hiç farketmiyo hep anlatıyorum ama kesinlikle bağrmayın diyodu..
yada gülmeyin diyo

Bakicisiyla konus sabh uyandiginda yesin oyalansin mesala 7de kalkinca9 -10gbi uyutsun uyandiginda yine oyle oyalasin 2gbi uyutsun yine uyaninca ben tekrar uytmuyom aksam 8de uyudumu bida kalkmio ama ilk.bu duzene gectigimde masalda 910gbi uyanmisti ama su yada mama verip tekrar uyuttum bikacgun tkrar etti sonrs kalkmadi alisti yani bide boyle deneyin oyalamak uyutmamak cok zor oluo ama degio sonucuna ama mutlaka kimse icin uyku duzrnini bozma cnm misafirde gelse uyut

bizmkide çok cimdikliyor özellikle boğaz ve gogus hastası
canım sanki emzirmisti diye hatirliyorum bende sormustum morfin almıştı

nette sorun var bi sürü şey yazdım silindi güldenim yaa inş. tez zamanda düzene girer nilim sen de rahata kavuşursun cnm benim... keşke deridine derman olabilsek ama nerdeee

çok sağol canım aminnnn:

evet canım napalım öyle böyle büyüyüp gidiyorlar işte. mızmızı da büyüyor uslusu da. tabi olan bize oluyo kendimi çok stresli hissediyorum geldiğimizden beri

stres yapma canım biliyosun anında hissediyolar çok zor ama geçecek bugünler

guldencım gunaydın canım
nıl ı uyutmakta gucluk cekıyosun hala
bırtek uyuturkenmı boyle
bıde dıyosun ya gayet duzenlıydı pıjamasını gıyer uyurdu dıye nezaman bozuldu bu duzen hatrlıyomusun

canım aşıdan 10 gün sonra memeyi bıraktık ilk 3 gün hiç bişey yoktu ne olduysa sonra oldu
yani yine zorlanıyoduk ama bukadar değil en azından bazen yapıyodu engeç 11 gibi uyuyodu:
ama şimdi kıyamet kopuyo mememi dedim akşam gördü ama istemiyo

ya odüzene girsinde ben herşeye razıyım canımm

bizmkide çok cimdikliyor özellikle boğaz ve gogus hastası
canım sanki emzirmisti diye hatirliyorum bende sormustum morfin almıştı

ay bizim ki de aynı bölgelere bayılıo ve her yanım çizik eğer emziriliosa gitcem cnm çünkü gidersem çekmek istiycek biliyorum ve ben diş temizletmek harici hiç diş hekimine gitmedim korkuyorumm

Tsk ederim cnm zsten hep uzman tw izliotum yada uzmn yazarlarin cocuk gelisim kitaplarni okuorum kitapla buyuttun pilli bebek oldu biz onu bunu dinledik ne cektik sizden der annemler bide 23yasinda ve anksrda tek basimayim hic akraba aile yok tek basima buyutorm yanliz dugum icin sanirim duzenli oldu her kafadan bi ses cikmio duzen bozulmuo ondan belkide

oh maşallah cnm :) bende kızımaın hakkını yemeyeyim çok problemli yaramaz değil allaha şükür ama şu gece uykusu tıpkı yatma saati gibi düzene girse problem kalmıycak aynı saatte uyuyo ama gece uyanışlar ve kalkışlar değişio henüz.
neyse ben kaçıyorum kızlar ii bakın kendinize ve bebişlere öğleden sonra görşürüz inş. dişim coşmazsa tabi hepten

ay bizim ki de aynı bölgelere bayılıo ve her yanım çizik eğer emziriliosa gitcem cnm çünkü gidersem çekmek istiycek biliyorum ve ben diş temizletmek harici hiç diş hekimine gitmedim korkuyorumm

c merak etme korkmada ben nile hamileyken dişimi çektiler benim:
oyüzden sıkıntı olmaz bence:

bende kitap okurum çok ama dediğin gibi yakınların avantajı olduğu kadar dez avantajlarıda oluyo
ben kendim bakmıyorum sonuçta ve sen istediğin kadar anlat onlarr kendi kafalarına göre uyguluyolar:

Herkeze gunaydin kizlarrrr
Bu sanah benim.uyku gunumdu ama pasa gece ole bi kendinden gecik uyuduki bi kere emmeye kalktti simdi uyandi kasinma.atinma.yapmadi hic
Kizlar dun ben rezene icerken arasada bi cay bardak vermistim denemeniz tavsiye.edilir

Halisin cnm sen hayiri ogretmye calisrken tsm ogrenirken yanindaki kiyamz umursamaz guler cocukda dinlemz senin tum otoriten gider en basitinden burda bile boyle uykuda aynen dedigin gbi sen yapsan bakuci annen ypmaz bozulur tabiki cok zor ama ins duzelir yaa gecis donemindeyiz sonucta yurumeye baslio disler zorluo artik zor tabiki bizimde bozulur belki daha dis yeni baslio gunduz.bizimjide artik mizirdanio pacama yapisio disten eminim meyve verip oyaliom artik

canım gidiyorum zaten amleiyat dedi doktor ama iltihabın kurumasını bekliyorum dedi o kurayana kadar ben kurumassam tabi :)

Ah kuzum.benim.bebe uysal.olsun sakin olsub herseyi.uygularsin ama huzursuz bebek olsa istedigini oku istedigini dinle.faydasi olmaz
Tamamen bebekle ilgili bi durum
Masalla benim arasimda hic uzmedi.beni yemesi uyumasi sakinligi hep isgudusel.davrandim
Hastalik olmadiktan sonra netede bakmiyorum
Gecinip.gidiyoruz

gunaydın canım
bızde oyleyız ben masada oturuyorum bana tutunup kalktı benı al dıyo almyorum tabı
bızım bebeılserde boyle napıcaz artık bılmem

Distendir cnm masal hic kucaga gelmz kendi oynardi satlerce 2-3gundur oda yapisio pacama hep kucagima gelio disinden yani eminim meyve veriom eline butun olarak onla oyalanio tirtil oyuncagi var kurmali yuruo onu sewio onlq oyaliom ayna delisi bizimki aynada kendini opuo yalamaya calisip guluo oyle vakit geciripz iste napcan oyle boyle buyucekler

ay nebileyim canımya bende versemmi acaba ne vardı rezened
eşim sütümü arttırmak için almıştı abana ama o zaman hem artırmadı hemde beni biraz sersemleştirmiştidiye içmemiştimben
onların tarihleri varmıkız gerçi geçmiştir herhalde bizim tarih..

aynen canım aynennnn

canım gidiyorum zaten amleiyat dedi doktor ama iltihabın kurumasını bekliyorum dedi o kurayana kadar ben kurumassam tabi :)

Kuzum ya erdeme ve sana xok uzuldum kuzucuk neden okadar agladiki fitil.bile fayda etmemis yavruma
Senij kola gelince zor.zor insalla kurur da cabuk mudahale edilebilir
Insalla kv gidince rutububi olusturabilirsin
Pratik bilgileri paylasalim aslinda ev duzeni hakkinda iyi olur

Olsun kuzum.sukur onada onlarda bi donem.geciriyorlar bu arada florur ne oldu kuzum

Git gel dusari cikmaSak gorusuruz bugun yarenimuj okul.kiyafetlerini alocaz
Kiskanmada ilkokula gidicek.kizim oldugunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…