2012 kasım bebekleri büyüyor..

Hepiniz çok sağolun kızlar inş kızım tez zamanda düzelir size müjdeli haber veririm kısa zamanda

Ayy kalabaligi masalda sewio bildigi tum saklabanliklari yapio tum marifetini gosterio nazar degcek die korkuom cpk sewio baska insanlarla birlikte olmayi ama sonra yanliz kalinca alisio istio o oartami kiyamam kuzulara yaa
evet aynen öle canım

:) hakkatten öyle çok yoruldum uzanamadım hiç 1 aydır bendeler oğlumla yatak odasında oynuyorum aman başım açılmasın aman şu olmasın derken hep bir kasma modundayım

Ayyy neguzel gozumde canlndi yaa sana sokukup geri uyumasi insan ayrilamazki ondan yaa peki emerek mi uyuo yataga gece ilk yatirirken ayginda sallayiptami yataga koyuosun nasil uyutuon cnm benimki cok kipir kipr asla ben yattigimda sakince yanima gelip yatmaz uykusu ildugunda bile ordan oraya atar yerlere yatar ama temasi sevmio hic dokunmican opmicen hemn harektlenio

Günaydın canimm
Pek zaman bulamıyorum efe devamli ilgi istiyor onunla oyunlar oynuyoruz
Efe grip oldu teyzesi dün gece hiç uyumadi ((

Sen nasilsin canim alp tugram nasil inşallah iyidir

bızdede durumlar aynı ama zaman buldukca gırıyorum ben
gecmıs olsun kuzuma soğukmu orda hava
burdada soğumaya basladı
ıyıyım canım alp te ıyı uyuyo sımdı

bızdede durumlar aynı ama zaman buldukca gırıyorum ben
gecmıs olsun kuzuma soğukmu orda hava
burdada soğumaya basladı
ıyıyım canım alp te ıyı uyuyo sımdı

Zamanim kalinca spor yapiyorum canim maglum tr yeye geleceğim kilo vermem lazim
Dün akşam eltim vardi akşam parka götürdük ruzgar vardi tabii sanirim ordan kaptı yavrum

Iyi olmanıza sevindim canim öp benim için uyaninca kuzumu

zamanını spor yaparak gecırıyosan ne guzel canım
ben hıc yapamam valla usenıyorum
burda bıtek ordudamı akraban var canım baska yerde yokmu
ondan hasta olmustur yavrum surup verdınmı
operım teyzesı

zamanını spor yaparak gecırıyosan ne guzel canım
ben hıc yapamam valla usenıyorum
burda bıtek ordudamı akraban var canım baska yerde yokmu
ondan hasta olmustur yavrum surup verdınmı
operım teyzesı

Elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum sporumu çünkü kensimit daha dinç hissediyorum...
Yok canim ankarada ablam var oraya gidecegiz önce sonra konya ya görümcelere sonrada orduya geçeceğiz belki ıstanbulada gideriz efenin durumuna maglum hasta falan olmazsa cnm:)))

Surup vermedimde canim burun damlasi vardi ondan damlattim ilerlerse doktora gideriz bakalim

selam kızlar nabiyünüz valla sayfanın tarayıcısına yazıyorum 2012 kasım bebekleri die direk cevapla kısmı çıkıyo ben de geçmişe bakmadan ilk önce yazıveriyom yoksa okuyacam diye saa t2 oluyo akşamları da pestilim çıkmış vaziyette halının üzerinde tv izleyecem diye eşimi kandırıp sızıyorum akşamları girmek çok zorlaştı bu aralar bu akşamdan itibaren 4 gün panayır var gecelere akamasak bile ranayla akşamlara akacaz kızım artık sıralamaya başladı kanepeden hoş bırakıyo kendini düşüyo ama ağlamıyor kendine düşme yöntemi üretti düşmeyince yineliyor kendini atmayı öğrenme çabasında bugün çok şükür cuma ve yaklaşık 2 saat sonra evimde kızımda olacam işte bölee sen deseniz valla süt olsun diye hala yiyorum ve balona döndüm şişiyorum ama diyet yapasım da gelmiyo bakıyorum beysalın oraya okuyorum oh diyorum ne güzel kızlar yemiyo ama ben habire ye ozcanan ye

konyaya selam söyle dilek
bi de geçmiş olsun ya bu dönem hastalık dönemi herhalde dikkat etmek lazım

Son düzenleme:
Sağol canim benim :))))

Sen nasilsin erdemim nasil grip tamamen geçtimo sizde
Senin kolun nasıl oldu
kolum çok acıyo canım yarın sabah gidicem bakalım kontrole ne dicek doktor

canım benim özledik seniii maiallah rana hanıma yerim ben onu demek düşme yöntemi buldu kendinee kuzucuk maşallah
canancım gel zayıflama topiğimize artık bencee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…