- 21 Haziran 2012
- 526
- 40
- 68
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.621
Hepiniz çok sağolun kızlar inş kızım tez zamanda düzelir size müjdeli haber veririm kısa zamanda
evet aynen öle canımAyy kalabaligi masalda sewio bildigi tum saklabanliklari yapio tum marifetini gosterio nazar degcek die korkuom cpk sewio baska insanlarla birlikte olmayi ama sonra yanliz kalinca alisio istio o oartami kiyamam kuzulara yaa
gunaydın canım
ay canım utandım sımdı
haklısın bı slm verebılırdım ama nebıleyım ıste bundan sonra ses ederım canım
ınsallah ıstedğın kıloyada ulasırsın canım
kalabalık guzelde onlar gıdınce bıraz rahat edersın canım yorgunluk oluyo
erdem ıcın bıraz zor olur ama alısır kuzum
evet aynen öle canım
:) hakkatten öyle çok yoruldum uzanamadım hiç 1 aydır bendeler oğlumla yatak odasında oynuyorum aman başım açılmasın aman şu olmasın derken hep bir kasma modundayım
Hepiniz çok sağolun kızlar inş kızım tez zamanda düzelir size müjdeli haber veririm kısa zamanda
hoşgeldin cnm
cnm kalça çıkıklığını küçükken anlamadınız mı? hani 1 aylıkken kalça çıkıklığı için ultrasona giriliyor ya
cnm çok şükür sağlığı yerinde
allah dermansız dert vermesin. allahın izniyle düzelecek bebişin
doğuştan yürüyemeyenleri düşün haline şükret
en azından çaresi var.3 ay dediğin ne ki göz açıp kapatıncaya kadar geçer. iyi düşün ki iyi şeyler seni bulsun
senin için dua edeceğim
cnm benim uykum çok hafiftir o yüzden yanımda yatırmaktan hiç korkmadım
defneyle uyumak süper bi duygu
bu sabah 7,5 ta uyandı ama uykusu vardı.karnını da yeni doyurmuştum.gözlerini açıp bana gülümsedi. bende ona gülümsedim.sonra bana sokuldu. bende onu koklayarak bi kaç defa öptüm.sarıldım ve takrar uyudu. o kadar güzel bi duygu ki.
ben çıkarken hala uyuyordu.kokusunu içime çekip evden çıktım.
bazen hep benimle yatsın istiyorum ama ilerisini düşününce yatağını ayırmam gerektiğini biliyorum.
Günaydın herkesee
Hayırlı cumalar
gunaydın canım
gırmıyosun artık
nasılsın efe nasıl
gunaydın canım
gırmıyosun artık
nasılsın efe nasıl
Wavsscim nasilsin canim
kusmuyuz
Günaydın canimm
Pek zaman bulamıyorum efe devamli ilgi istiyor onunla oyunlar oynuyoruz
Efe grip oldu teyzesi dün gece hiç uyumadi((
Sen nasilsin canim alp tugram nasil inşallah iyidir
bızdede durumlar aynı ama zaman buldukca gırıyorum ben
gecmıs olsun kuzuma soğukmu orda hava
burdada soğumaya basladı
ıyıyım canım alp te ıyı uyuyo sımdı
dilek canım geçmiş olsun efe kuzumaa
Zamanim kalinca spor yapiyorum canim maglum tr yeye geleceğim kilo vermem lazim
Dün akşam eltim vardi akşam parka götürdük ruzgar vardi tabii sanirim ordan kaptı yavrum
Iyi olmanıza sevindim canim öp benim için uyaninca kuzumu
zamanını spor yaparak gecırıyosan ne guzel canım
ben hıc yapamam valla usenıyorum
burda bıtek ordudamı akraban var canım baska yerde yokmu
ondan hasta olmustur yavrum surup verdınmı
operım teyzesı
Elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum sporumu çünkü kensimit daha dinç hissediyorum...
Yok canim ankarada ablam var oraya gidecegiz önce sonra konya ya görümcelere sonrada orduya geçeceğiz belki ıstanbulada gideriz efenin durumuna maglum hasta falan olmazsa cnm:)))
Surup vermedimde canim burun damlasi vardi ondan damlattim ilerlerse doktora gideriz bakalim
kolum çok acıyo canım yarın sabah gidicem bakalım kontrole ne dicek doktorSağol canim benim :))))
Sen nasilsin erdemim nasil grip tamamen geçtimo sizde
Senin kolun nasıl oldu
selam kızlar nabiyünüz valla sayfanın tarayıcısına yazıyorum 2012 kasım bebekleri die direk cevapla kısmı çıkıyo ben de geçmişe bakmadan ilk önce yazıveriyom yoksa okuyacam diye saa t2 oluyo akşamları da pestilim çıkmış vaziyette halının üzerinde tv izleyecem diye eşimi kandırıp sızıyorumakşamları girmek çok zorlaştı bu aralar bu akşamdan itibaren 4 gün panayır var gecelere akamasak bile ranayla akşamlara akacaz kızım artık sıralamaya başladı kanepeden hoş bırakıyo kendini düşüyo ama ağlamıyor kendine düşme yöntemi üretti düşmeyince yineliyor kendini atmayı öğrenme çabasında bugün çok şükür cuma ve yaklaşık 2 saat sonra evimde kızımda olacam işte bölee sen deseniz valla süt olsun diye hala yiyorum ve balona döndüm şişiyorum ama diyet yapasım da gelmiyo bakıyorum beysalın oraya okuyorum oh diyorum ne güzel kızlar yemiyo ama ben habire ye ozcanan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?