2012 kasım bebekleri büyüyor..

sende cok kırılmada sonra sonra ıcın dolar kaldıramazsın
hım onu dusunmemeıstım canım tabı nasıl tasıyacaksın
alısır canım yatağına sen halledersın

gunaydın canım gırmıyodun uzun zamandır
bızde usttekılerı cıkarırken cok zorlandık ama gectı sukur
cok gecmıs olsun canım nezaman takıldı aparat nekadar duracak
onla emekleyemıyodur tabı ama olsun hersey onun sağlığı ıcın ınsallah duzelır enkısa zamanda

sağol cn 1 ay falan oldu en az 3 ay dediler emekleyemıyo ilk takıldığında çok ağladı ama şimdi alıştı tek düzelsinde takılı kalsın geç emeklesın geç yürüsün inş ameliyat olmadan düzelir

aynen canım ınsallah amelıyata gerek kalmadan ıyılesır
nezaman kontrole gıdeceksınız
hıc cıkarmıyomusun o aparatı

demek sayfama geliyon ama bir ses etmeden gidion wavs hanııım :)

günaydın canlar nasılsınız biz kalabalık aile olduk dün güzeldi eşim ailesi yanında olunca çok mutlu erdemde amcaları babanne dede çok mutluydu yorgunluk ama güzel yarın sabah gidicekler erdem çok arıyacak kalabalığa iyice alıştı akalım zor olacak

aynen canım ınsallah amelıyata gerek kalmadan ıyılesır
nezaman kontrole gıdeceksınız
hıc cıkarmıyomusun o aparatı

İnş cn bu ayın 24 de gitcez bijamasını değiştirirken bide banyodan banyoya çıkarıyoruz belden kemerli iki ayağıda açık bırakacak şekilde

günaydınn kızlaarrrr hayırlı cumalar herkese

nil nasıl uyudu gece acaba çok merak ettim gülden yok di mi bugün

rabiaya çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir miniğin.

reces canım bebeğin annesinin yanında uyuması kötü bişey değil hatta gözünü açtığında annesini yanında görmek güven duygusunu geliştiriyor hiç üzülme alıştı diye canım. ben de uyurken zarar vermekten korkmasam yanımda yatırırdım hep ama çok tedirgin oluyorum yanımda yatınca.

Gecmis olsun cnm ins ameliyat olmadan gecer sagligina kavusur hemncik merak etme oda aparati ciknca yurur annesi emeklemeden yurur hemde belki tek iylessinde suan emeklemesede okur xnm nbenm

Ayy kalabaligi masalda sewio bildigi tum saklabanliklari yapio tum marifetini gosterio nazar degcek die korkuom cpk sewio baska insanlarla birlikte olmayi ama sonra yanliz kalinca alisio istio o oartami kiyamam kuzulara yaa

Günaydın kızlar,

Tatildeydik net iyi çekmiyordu arada baktım ama yazamadım. İnci havuza bayıldı ellerini suya vurdura vurdura oynadı. Havuzun yanından geçerken resmen içine girmek için ağladı.

Biz de çok saç yolduk sonra her saç çektiğinde ben de onun saçını çektim, artık bıraktı sayılır.

Eline bir şeyler verdiğinde büyük parça koparınca hiç renk vermeden izledim, bir şekilde boğazına kaçsa da kendi kendine çıkardı. Korkutmazsan senin kız da lokmaları evirir çevirir yutar.

Dişi ağrıyanlara çok geçmiş olsun.

İki aydır 8 dişimiz vardı artık azılar zorlamaya başladı heralde kudurdu benim kız.

Hepinizi öptüm...

hoşgeldin cnm
cnm kalça çıkıklığını küçükken anlamadınız mı? hani 1 aylıkken kalça çıkıklığı için ultrasona giriliyor ya
cnm çok şükür sağlığı yerinde
allah dermansız dert vermesin. allahın izniyle düzelecek bebişin
doğuştan yürüyemeyenleri düşün haline şükret
en azından çaresi var.3 ay dediğin ne ki göz açıp kapatıncaya kadar geçer. iyi düşün ki iyi şeyler seni bulsun
senin için dua edeceğim

cnm benim uykum çok hafiftir o yüzden yanımda yatırmaktan hiç korkmadım
defneyle uyumak süper bi duygu
bu sabah 7,5 ta uyandı ama uykusu vardı.karnını da yeni doyurmuştum.gözlerini açıp bana gülümsedi. bende ona gülümsedim.sonra bana sokuldu. bende onu koklayarak bi kaç defa öptüm.sarıldım ve takrar uyudu. o kadar güzel bi duygu ki.
ben çıkarken hala uyuyordu.kokusunu içime çekip evden çıktım.
bazen hep benimle yatsın istiyorum ama ilerisini düşününce yatağını ayırmam gerektiğini biliyorum.

Gecmis olsun cnm ins ameliyat olmadan gecer sagligina kavusur hemncik merak etme oda aparati ciknca yurur annesi emeklemeden yurur hemde belki tek iylessinde suan emeklemesede okur xnm nbenm

sağol tatlım Bizimde umudumuz o ameliyat olmadan düzelmesi evet tek düzelsinde herşeyi geç yapsın

gunaydın canım
ay canım utandım sımdı
haklısın bı slm verebılırdım ama nebıleyım ıste bundan sonra ses ederım canım
ınsallah ıstedğın kıloyada ulasırsın canım
kalabalık guzelde onlar gıdınce bıraz rahat edersın canım yorgunluk oluyo
erdem ıcın bıraz zor olur ama alısır kuzum

hoşgeldin cnm
tatil nasıl geçti?incinin havuzu sevmesine sevindim
benim kızım saç çekmiyor ama uyurken kakülümü eline doluyor ve sımsılı tutuyor sanki bi yere kaçacakmışım gibi de bırakmıyor.
zamanlabırakır diyorum
çünkü daha ufakken de uyuturken gözümle oynuyordu şimdi çok şükür onu unuttu. inşallah saçımla oynamayı da unutacak

gunaydın canım hayırlı cumalar
nıl memeyle uyumus canım ılk ıstememıs atmıs ama sonra memeyle uyumus

gunaydın canım,hosgeldın
ıncı kuzum havuzu sevdı demekkı resım yokmu resım
ay bende oyle yapayım o cektığınde bende onunkını cekeyım belkı benmkıde bırakır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…