- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.601
Teşekkür ederim cnm benim. Başkalarinin mutsuzlugundan mutlu olmak bana göre değil..kalp kırmak bence günah o yüzünden kendim kırılsam da başkasini kırmamaya çalışırım.
birlikte yatmak süper oluyor. Yatağı park yatak ama tek başıma hem valizi hem defneyi hem de yatağı taşımak zor oluyor. E bir de uçakta goturebilecegin ağırlik sınırlı.
inşallah evime geçince yatağına alışır .
günaydın kızlar benım kız 9.5 aylık oldu 4 dişimiz oldu 2 altta 2 üstte üsteki zor çıktı bayağı bi ateşlendi 38.7 bile buldu şükür atlattık
tek sorunumuz kalça çıkıklığı onada bir aydır aparat kullanıyoruz.desteksiz oturamıyor emekleyemıyo hareketleri kısıtlı onu oyle görmek üzüyo ama bunada şükür allahım başka dertler vermesın
gunaydın canım gırmıyodun uzun zamandır
bızde usttekılerı cıkarırken cok zorlandık ama gectı sukur
cok gecmıs olsun canım nezaman takıldı aparat nekadar duracak
onla emekleyemıyodur tabı ama olsun hersey onun sağlığı ıcın ınsallah duzelır enkısa zamanda
sağol cn 1 ay falan oldu en az 3 ay dediler emekleyemıyo ilk takıldığında çok ağladı ama şimdi alıştı tek düzelsinde takılı kalsın geç emeklesın geç yürüsün inş ameliyat olmadan düzelir
bırlıkte yatmak cok guzl oluyo ama alısırsa kotu ıste
yatağı park yatak sa gıttığın yere goturseydın canım keske
sende gercekten hıc evınde kalamamıssın canım zor olmustur senın ıcınde
evıne gıdınce duzenını kurarsın canım ınsallah
beysalın sayfasında senın resmını gordum gercı daha oncede gormustum ama
senın ıyı nıyetlı olduğun yuzunden bellı oluyo canım pamuk gbısın
aynen canım ınsallah amelıyata gerek kalmadan ıyılesır
nezaman kontrole gıdeceksınız
hıc cıkarmıyomusun o aparatı
sağol cn 1 ay falan oldu en az 3 ay dediler emekleyemıyo ilk takıldığında çok ağladı ama şimdi alıştı tek düzelsinde takılı kalsın geç emeklesın geç yürüsün inş ameliyat olmadan düzelir
demek sayfama geliyon ama bir ses etmeden gidion wavs hanııım :)
günaydın canlar nasılsınız biz kalabalık aile olduk dün güzeldi eşim ailesi yanında olunca çok mutlu erdemde amcaları babanne dede çok mutluydu yorgunluk ama güzel yarın sabah gidicekler erdem çok arıyacak kalabalığa iyice alıştı akalım zor olacak
hoşgeldin cnmgünaydın kızlar benım kız 9.5 aylık oldu 4 dişimiz oldu 2 altta 2 üstte üsteki zor çıktı bayağı bi ateşlendi 38.7 bile buldu şükür atlattık
tek sorunumuz kalça çıkıklığı onada bir aydır aparat kullanıyoruz.desteksiz oturamıyor emekleyemıyo hareketleri kısıtlı onu oyle görmek üzüyo ama bunada şükür allahım başka dertler vermesın
cnm benim uykum çok hafiftir o yüzden yanımda yatırmaktan hiç korkmadımgünaydınn kızlaarrrrhayırlı cumalar herkese
nil nasıl uyudu gece acaba çok merak ettim gülden yok di mi bugün
rabiaya çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir miniğin.
reces canım bebeğin annesinin yanında uyuması kötü bişey değil hatta gözünü açtığında annesini yanında görmek güven duygusunu geliştiriyor hiç üzülme alıştı diye canım. ben de uyurken zarar vermekten korkmasam yanımda yatırırdım hep ama çok tedirgin oluyorum yanımda yatınca.
Gecmis olsun cnm ins ameliyat olmadan gecer sagligina kavusur hemncik merak etme oda aparati ciknca yurur annesi emeklemeden yurur hemde belki tek iylessinde suan emeklemesede okur xnm nbenm
demek sayfama geliyon ama bir ses etmeden gidion wavs hanııım :)
günaydın canlar nasılsınız biz kalabalık aile olduk dün güzeldi eşim ailesi yanında olunca çok mutlu erdemde amcaları babanne dede çok mutluydu yorgunluk ama güzel yarın sabah gidicekler erdem çok arıyacak kalabalığa iyice alıştı akalım zor olacak
hoşgeldin cnm
cnm kalça çıkıklığını küçükken anlamadınız mı? hani 1 aylıkken kalça çıkıklığı için ultrasona giriliyor ya
cnm çok şükür sağlığı yerinde
allah dermansız dert vermesin. allahın izniyle düzelecek bebişin
doğuştan yürüyemeyenleri düşün haline şükret
en azından çaresi var.3 ay dediğin ne ki göz açıp kapatıncaya kadar geçer. iyi düşün ki iyi şeyler seni bulsun
senin için dua edeceğim
2 aylıkken anladık bandaj falan kullandık geçmedi hastane 1 yasında gelin düzelmezse ameliyat dedi bizde dr.feridun kunak a goturduk suan onun kontrolunde dualarınızı bekliyorum kızlar
İnş cn bu ayın 24 de gitcez bijamasını değiştirirken bide banyodan banyoya çıkarıyoruz belden kemerli iki ayağıda açık bırakacak şekilde
Günaydın kızlar,
Tatildeydik net iyi çekmiyordu arada baktım ama yazamadım. İnci havuza bayıldı ellerini suya vurdura vurdura oynadı. Havuzun yanından geçerken resmen içine girmek için ağladı.
Biz de çok saç yolduk sonra her saç çektiğinde ben de onun saçını çektim, artık bıraktı sayılır.
Eline bir şeyler verdiğinde büyük parça koparınca hiç renk vermeden izledim, bir şekilde boğazına kaçsa da kendi kendine çıkardı. Korkutmazsan senin kız da lokmaları evirir çevirir yutar.
Dişi ağrıyanlara çok geçmiş olsun.
İki aydır 8 dişimiz vardı artık azılar zorlamaya başladı heralde kudurdu benim kız.
Hepinizi öptüm...
günaydınn kızlaarrrrhayırlı cumalar herkese
nil nasıl uyudu gece acaba çok merak ettim gülden yok di mi bugün
rabiaya çok geçmiş olsun canım inşallah kısa zamanda iyileşir miniğin.
reces canım bebeğin annesinin yanında uyuması kötü bişey değil hatta gözünü açtığında annesini yanında görmek güven duygusunu geliştiriyor hiç üzülme alıştı diye canım. ben de uyurken zarar vermekten korkmasam yanımda yatırırdım hep ama çok tedirgin oluyorum yanımda yatınca.
Günaydın kızlar,
Tatildeydik net iyi çekmiyordu arada baktım ama yazamadım. İnci havuza bayıldı ellerini suya vurdura vurdura oynadı. Havuzun yanından geçerken resmen içine girmek için ağladı.
Biz de çok saç yolduk sonra her saç çektiğinde ben de onun saçını çektim, artık bıraktı sayılır.
Eline bir şeyler verdiğinde büyük parça koparınca hiç renk vermeden izledim, bir şekilde boğazına kaçsa da kendi kendine çıkardı. Korkutmazsan senin kız da lokmaları evirir çevirir yutar.
Dişi ağrıyanlara çok geçmiş olsun.
İki aydır 8 dişimiz vardı artık azılar zorlamaya başladı heralde kudurdu benim kız.
Hepinizi öptüm...
hoşgeldin cnm
cnm kalça çıkıklığını küçükken anlamadınız mı? hani 1 aylıkken kalça çıkıklığı için ultrasona giriliyor ya
cnm çok şükür sağlığı yerinde
allah dermansız dert vermesin. allahın izniyle düzelecek bebişin
doğuştan yürüyemeyenleri düşün haline şükret
en azından çaresi var.3 ay dediğin ne ki göz açıp kapatıncaya kadar geçer. iyi düşün ki iyi şeyler seni bulsun
senin için dua edeceğim
2 aylıkken anladık bandaj falan kullandık geçmedi hastane 1 yasında gelin düzelmezse ameliyat dedi bizde dr.feridun kunak a goturduk suan onun kontrolunde dualarınızı bekliyorum kızlar
cnm inşallah hayırlısıyla bebişin sağlığına kavuşacak
sen kalbini ferah tut
bak bugün cuma dualarıma seni de katarım
daha sonra da dualarımda olursun
anne yüreği tabi üzülürsün ama 3 ay sonra boşuna kendimi üzmüşüm diyeceksin
üzldüğünü de sakın bebeğine belli etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?