2012 kasım bebekleri büyüyor..

nerdesın canım ya gırmıyosun artık
bızımde cıktı bıraz göbiş ama bısey olmaz canım merak etme kıloları ıyı
masallah rana kuzuma alp tuğra cok kalkıyo sayamıyorum artık kackere kalkıyo bazen bı bakıyorum yanımda nezaman almısım hıc hatrlamıyorum
bende artık ısrar etmıyorum canım ısterse yıyo

hayırlı akşamlar kızlar ben kaçtım bu akşam iki kaynım geliyo ev kapasitem doldu :)

Ayyy cnm ya ins serdemde duzene girer uykusu yatakta ortnizdami yatio kolunuz falan carpar die korkmuomusunz hadi anneler bilincli yatio ama babasi kipirdarken carpmazmi ya ben hic yatiramam ya korkarim

Gecmis olsun cnm ya ins cok canin yanmadan atlatirsin disciden bende korkarim hic gtmedigim halde ins hemncik iglesirsin

gördüüm pardon ya :26::26::26::26: kızasım geldi ama olmadı yorum bile yaptım ben sana ehehehe yaşlılık be fundam :26::26::26::26::26::26:
canım benim insanlık hali. Aynısıni ben de yapabilirdim. Hatta merak edilmek güzel bişey.

Mujdemi.isterimmm
Nilll once.memeyi.istememis.atmis
Ama sonra meme ile.uyumus
Ayy çok sevindim. Yavrum rahatlamıştir.

Kızlar bebek odasıni ayırmaktan bahsedildi. O konuda umutsuz vakayım. Ben suan defneyle yatıyorum. Kendi evimde çok az kaldım. Doğumu annemin evinde yaptim.40 im çıkıncaya kadar annemdeydim. Sonra evime geçtim 1 ay kadar ancak kaldım. Tavanın alçısi cokunce kaynanama geçtim tadilat nedeniyle. Sonra 1 ay anneme geldim. Sonra evime geçtim 1 ay kadar kaldım. Sonra eşim arabayi götürunce kaynanama geçtim. 2 ay orada kaldım.şimdi de 2,5 aydır annemdeyim. Tayin bekliyorum. Dolayısiyla defne sadece 2 ay beşiğinde yattı. Kalan sürede hep benimle yattı ve hala benimle yatıyor. Birbirimize sarılıp uyuyoruz. Nasıl yatağıni ayiracagimi bilmiyorum.

Ah benim.gocebe arkadasim.ve kizi defne:)
Canim ayni odada olduktan sonra bence zorlanmaz.minik.kis
Amaaa ben kesinlikle arasin odasini ayirmayi dusunmuyorum gozunu actigimda park yatagin filesinden oglumu nefes alip verdigini gorucem o zaman keyifli uyuyorum.iste
Yarenide erken ayirmadim ama hic slklnti yasamadim.iki ayi atlattiktan sonra uykusu duzene girmisti arastaa zaten problen yasamadim hic sende slklnti etme kuzum

bırlıkte yatmak cok guzl oluyo ama alısırsa kotu ıste
yatağı park yatak sa gıttığın yere goturseydın canım keske
sende gercekten hıc evınde kalamamıssın canım zor olmustur senın ıcınde
evıne gıdınce duzenını kurarsın canım ınsallah
beysalın sayfasında senın resmını gordum gercı daha oncede gormustum ama
senın ıyı nıyetlı olduğun yuzunden bellı oluyo canım pamuk gbısın

Cnm sen mecbur kalmissin uzulme ama once yatagna alistir senin odanda ama kendi yataginda yatsin sonra ayirirsin eger sarilip yatmaya alistiysa buyunce bianda odasina yatirirsan terkefilmis gbi hissrdebilir ama seninle.yatmasi kocanlada probkemlere yol acar ilerde hem buyudukce akli erdikce gtmez odasina daha zor olur gbi gelio bana

Teşekkür ederim cnm benim. Başkalarinin mutsuzlugundan mutlu olmak bana göre değil..kalp kırmak bence günah o yüzünden kendim kırılsam da başkasini kırmamaya çalışırım.
birlikte yatmak süper oluyor. Yatağı park yatak ama tek başıma hem valizi hem defneyi hem de yatağı taşımak zor oluyor. E bir de uçakta goturebilecegin ağırlik sınırlı.
inşallah evime geçince yatağına alışır .

günaydın kızlar benım kız 9.5 aylık oldu 4 dişimiz oldu 2 altta 2 üstte üsteki zor çıktı bayağı bi ateşlendi 38.7 bile buldu şükür atlattık
tek sorunumuz kalça çıkıklığı onada bir aydır aparat kullanıyoruz.desteksiz oturamıyor emekleyemıyo hareketleri kısıtlı onu oyle görmek üzüyo ama bunada şükür allahım başka dertler vermesın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…