- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.581
yarın akşam olsa demi:
kızımı çok özledim yaa o da beni özlüyo herhal boynumdan inmiyo... birlikte emekliyoruz ben önden emekliyorum o arkamdan geliyo tek başına gittiği yer sadece yatak odasının aynası gidip kendine laf anlatıyo bitanem benim.. banyoya falan ben gidersem geliyo ama şu aralar en merak ettiği yer wc:)) bi açık görse gider kesin birimiz girse kapıda bekliyo çıkıncaya kadar sessizce oturuyo önünde
rana artık geceleri uyanmıyo emmek için sabah 7 de bi kalkıyoz 15 dakika emiyo dolan bütün süt bitiyo günde en az 3 kere emiyo artık düzene oturduk biraz da göbüşümüz çıktı (maşallah subhanallah) ama bu seferde ilerde obez olur mi ki diye düşünür oldum zorla vermek de iyi değil ya o yüzden ısrar etmiyorum ama kendisi istiyo özellikle kendinin yiyebileceği şeyleri
Kizlar bjz gidemedik daha uyanmiyor kuzucum donuyo totosunu uyuyo ay isim olsa evde uyanirdi giyindik beklemedeyizz
hayırlı akşamlar kızlar ben kaçtım bu akşam iki kaynım geliyo ev kapasitem doldu :)
Kizlar bjz gidemedik daha uyanmiyor kuzucum donuyo totosunu uyuyo ay isim olsa evde uyanirdi giyindik beklemedeyizz
nerdesın canım ya gırmıyosun artık
bızımde cıktı bıraz göbiş ama bısey olmaz canım merak etme kıloları ıyı
masallah rana kuzuma alp tuğra cok kalkıyo sayamıyorum artık kackere kalkıyo bazen bı bakıyorum yanımda nezaman almısım hıc hatrlamıyorum
bende artık ısrar etmıyorum canım ısterse yıyo
cnm benim üst diş tamamne çıktı ama yan çıktı,alttaki ise sadece 1 ucu çıktı... bilmiyorum hiç çıkmayanla arasında fark olur mu... ayyy bi şu diş işini halletsem herkesin kötü anıları var ve ben hiç dişle uğraşmadığım için daha bi çok korkuyorum... zeynep için ise ayrıca üzülüyorum ilgilenemem diyerabbim tüm hastalara şifa versin inş. sağolasın cnm benim hadi kaçtım ben...
Mujdemi.isterimmm
Nilll once.memeyi.istememis.atmis
Ama sonra meme ile.uyumus
canım benim insanlık hali. Aynısıni ben de yapabilirdim. Hatta merak edilmek güzel bişey.gördüümpardon ya :26::26::26::26: kızasım geldi ama olmadı yorum bile yaptım ben sana ehehehe yaşlılık be fundam :26::26::26::26::26::26:
Ayy çok sevindim. Yavrum rahatlamıştir.Mujdemi.isterimmm
Nilll once.memeyi.istememis.atmis
Ama sonra meme ile.uyumus
ah kuzum benım meme ıstıyomus demekkı
guldende rahatlamstır bırazcık
canım benim insanlık hali. Aynısıni ben de yapabilirdim. Hatta merak edilmek güzel bişey.
Ayy çok sevindim. Yavrum rahatlamıştir.
Kızlar bebek odasıni ayırmaktan bahsedildi. O konuda umutsuz vakayım. Ben suan defneyle yatıyorum. Kendi evimde çok az kaldım. Doğumu annemin evinde yaptim.40 im çıkıncaya kadar annemdeydim. Sonra evime geçtim 1 ay kadar ancak kaldım. Tavanın alçısi cokunce kaynanama geçtim tadilat nedeniyle. Sonra 1 ay anneme geldim. Sonra evime geçtim 1 ay kadar kaldım. Sonra eşim arabayi götürunce kaynanama geçtim. 2 ay orada kaldım.şimdi de 2,5 aydır annemdeyim. Tayin bekliyorum. Dolayısiyla defne sadece 2 ay beşiğinde yattı. Kalan sürede hep benimle yattı ve hala benimle yatıyor. Birbirimize sarılıp uyuyoruz. Nasıl yatağıni ayiracagimi bilmiyorum.
Kızlar bebek odasıni ayırmaktan bahsedildi. O konuda umutsuz vakayım. Ben suan defneyle yatıyorum. Kendi evimde çok az kaldım. Doğumu annemin evinde yaptim.40 im çıkıncaya kadar annemdeydim. Sonra evime geçtim 1 ay kadar ancak kaldım. Tavanın alçısi cokunce kaynanama geçtim tadilat nedeniyle. Sonra 1 ay anneme geldim. Sonra evime geçtim 1 ay kadar kaldım. Sonra eşim arabayi götürunce kaynanama geçtim. 2 ay orada kaldım.şimdi de 2,5 aydır annemdeyim. Tayin bekliyorum. Dolayısiyla defne sadece 2 ay beşiğinde yattı. Kalan sürede hep benimle yattı ve hala benimle yatıyor. Birbirimize sarılıp uyuyoruz. Nasıl yatağıni ayiracagimi bilmiyorum.
bırlıkte yatmak cok guzl oluyo ama alısırsa kotu ıste
yatağı park yatak sa gıttığın yere goturseydın canım keske
sende gercekten hıc evınde kalamamıssın canım zor olmustur senın ıcınde
evıne gıdınce duzenını kurarsın canım ınsallah
beysalın sayfasında senın resmını gordum gercı daha oncede gormustum ama
senın ıyı nıyetlı olduğun yuzunden bellı oluyo canım pamuk gbısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?