- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.641
Zamanim kalinca spor yapiyorum canim maglum tr yeye geleceğim kilo vermem lazim
Dün akşam eltim vardi akşam parka götürdük ruzgar vardi tabii sanirim ordan kaptı yavrum
Iyi olmanıza sevindim canim öp benim için uyaninca kuzumu
selam kızlar nabiyünüz valla sayfanın tarayıcısına yazıyorum 2012 kasım bebekleri die direk cevapla kısmı çıkıyo ben de geçmişe bakmadan ilk önce yazıveriyom yoksa okuyacam diye saa t2 oluyo akşamları da pestilim çıkmış vaziyette halının üzerinde tv izleyecem diye eşimi kandırıp sızıyorumakşamları girmek çok zorlaştı bu aralar bu akşamdan itibaren 4 gün panayır var gecelere akamasak bile ranayla akşamlara akacaz kızım artık sıralamaya başladı kanepeden hoş bırakıyo kendini düşüyo ama ağlamıyor kendine düşme yöntemi üretti düşmeyince yineliyor kendini atmayı öğrenme çabasında bugün çok şükür cuma ve yaklaşık 2 saat sonra evimde kızımda olacam işte bölee sen deseniz valla süt olsun diye hala yiyorum ve balona döndüm şişiyorum ama diyet yapasım da gelmiyo bakıyorum beysalın oraya okuyorum oh diyorum ne güzel kızlar yemiyo ama ben habire ye ozcanan ye
Kizlar masal taklitte costu artik ben namaz kilarken beni izlio ben dua ederken oda elini acio bana bakio bide saat nasil yapio deyince kafadini saga sola sallio ti ti dio ben tik tak deyip kafami sallamistom bide alkis yap deyince alkislio ku vak ku vak vak die sarki soyleyip sallaniodum oda ellerini koltuk altina koyup beni taklit edio mavis nerde diom parmagiyla goSterio balkonu yaaa bu halleri beni olduruo bitirio teyzeleri cok akilli yaaa cookk bocugum ye ye doyamiom seni bir bir babana soylicem hareketini ogretipm simdose dinlio suan algilama asamasinda :)
bende çok zor ayrılıyorum zatenAyyy neguzel gozumde canlndi yaa sana sokukup geri uyumasi insan ayrilamazki ondan yaa peki emerek mi uyuo yataga gece ilk yatirirken ayginda sallayiptami yataga koyuosun nasil uyutuon cnm benimki cok kipir kipr asla ben yattigimda sakince yanima gelip yatmaz uykusu ildugunda bile ordan oraya atar yerlere yatar ama temasi sevmio hic dokunmican opmicen hemn harektlenio
geçmiş olsun cnm inşallah hemen iyileşirGünaydın canimm
Pek zaman bulamıyorum efe devamli ilgi istiyor onunla oyunlar oynuyoruz
Efe grip oldu teyzesi dün gece hiç uyumadi((
Sen nasilsin canim alp tugram nasil inşallah iyidir
özcananım seni de bekleriz topiğeselam kızlar nabiyünüz valla sayfanın tarayıcısına yazıyorum 2012 kasım bebekleri die direk cevapla kısmı çıkıyo ben de geçmişe bakmadan ilk önce yazıveriyom yoksa okuyacam diye saa t2 oluyo akşamları da pestilim çıkmış vaziyette halının üzerinde tv izleyecem diye eşimi kandırıp sızıyorumakşamları girmek çok zorlaştı bu aralar bu akşamdan itibaren 4 gün panayır var gecelere akamasak bile ranayla akşamlara akacaz kızım artık sıralamaya başladı kanepeden hoş bırakıyo kendini düşüyo ama ağlamıyor kendine düşme yöntemi üretti düşmeyince yineliyor kendini atmayı öğrenme çabasında bugün çok şükür cuma ve yaklaşık 2 saat sonra evimde kızımda olacam işte bölee sen deseniz valla süt olsun diye hala yiyorum ve balona döndüm şişiyorum ama diyet yapasım da gelmiyo bakıyorum beysalın oraya okuyorum oh diyorum ne güzel kızlar yemiyo ama ben habire ye ozcanan ye
konyaya selam söyle dilek
bi de geçmiş olsun ya bu dönem hastalık dönemi herhalde dikkat etmek lazım
Gecmis olsun cnm ohh bende ewde spor yapuom ama bizimki uzmn cavus olunca sanki askerine emreder gbi zorluo beni bazen kaciom:)buarada ankaraya nzmn geliosun hangi semtte ablan ben demetevlerdeyim banada gelllll efeyle masal tanissinlar
Kizlar masal taklitte costu artik ben namaz kilarken beni izlio ben dua ederken oda elini acio bana bakio bide saat nasil yapio deyince kafadini saga sola sallio ti ti dio ben tik tak deyip kafami sallamistom bide alkis yap deyince alkislio ku vak ku vak vak die sarki soyleyip sallaniodum oda ellerini koltuk altina koyup beni taklit edio mavis nerde diom parmagiyla goSterio balkonu yaaa bu halleri beni olduruo bitirio teyzeleri cok akilli yaaa cookk bocugum ye ye doyamiom seni bir bir babana soylicem hareketini ogretipm simdose dinlio suan algilama asamasinda :)
bende çok zor ayrılıyorum zaten
gece uyurken bana sarılıp öyle uyuyor nadiren(çok yorgunsa) emerek uyuyor
ben ayakta sallasam bile defne uyumaz illa bana sarılıp uyuyacak. o yüzden ikimiz yatağa yatıp birbirimize sarılıp uyuyoruz
ayakta annem sallayarak uyutuyor
benim kızım dokunmamı çok seviyor, acayip hoşuna gidiyor
geçmiş olsun cnm inşallah hemen iyileşir
özcananım seni de bekleriz topiğe
biz de dört dörtlük diyet yapmıyoruz. sadece yediklerimize dikkat ediyorz
ayrıca kendine haksızlık etme sen çok güzel bi kadınsın
Elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum sporumu çünkü kensimit daha dinç hissediyorum...
Yok canim ankarada ablam var oraya gidecegiz önce sonra konya ya görümcelere sonrada orduya geçeceğiz belki ıstanbulada gideriz efenin durumuna maglum hasta falan olmazsa cnm:)))
Surup vermedimde canim burun damlasi vardi ondan damlattim ilerlerse doktora gideriz bakalim
selam kızlar nabiyünüz valla sayfanın tarayıcısına yazıyorum 2012 kasım bebekleri die direk cevapla kısmı çıkıyo ben de geçmişe bakmadan ilk önce yazıveriyom yoksa okuyacam diye saa t2 oluyo akşamları da pestilim çıkmış vaziyette halının üzerinde tv izleyecem diye eşimi kandırıp sızıyorumakşamları girmek çok zorlaştı bu aralar bu akşamdan itibaren 4 gün panayır var gecelere akamasak bile ranayla akşamlara akacaz kızım artık sıralamaya başladı kanepeden hoş bırakıyo kendini düşüyo ama ağlamıyor kendine düşme yöntemi üretti düşmeyince yineliyor kendini atmayı öğrenme çabasında bugün çok şükür cuma ve yaklaşık 2 saat sonra evimde kızımda olacam işte bölee sen deseniz valla süt olsun diye hala yiyorum ve balona döndüm şişiyorum ama diyet yapasım da gelmiyo bakıyorum beysalın oraya okuyorum oh diyorum ne güzel kızlar yemiyo ama ben habire ye ozcanan ye
İyiyoz canim elif hala grip iyilesemedi kuzumyok canım nıye kus olalım
ıyıyım canım alp tuğrayı uyuttum
sen nasılsn elıf nasıl
Gecmis olsun tatlim efedemi grip oldu bizimki nerdeyse bir hafta pldu cekiyoGünaydın canimm
Pek zaman bulamıyorum efe devamli ilgi istiyor onunla oyunlar oynuyoruz
Efe grip oldu teyzesi dün gece hiç uyumadi((
Sen nasilsin canim alp tugram nasil inşallah iyidir
Zamanim kalinca spor yapiyorum canim maglum tr yeye geleceğim kilo vermem lazim
Dün akşam eltim vardi akşam parka götürdük ruzgar vardi tabii sanirim ordan kaptı yavrum
Iyi olmanıza sevindim canim öp benim için uyaninca kuzumu
Esim yokken sporun basins gecemiom usrniom o gaza getirio iyi oluo sma baxen beni askeri sanio sanirsam zorluo ayyy cok sewindin cnm ya kecioren cok yakin bana ins bulusuruz yaaaHaha sende eşin olmayınca yap canim ben hep öyle yapiyorum yoksa dalga geçiyor benle
Ablam keçiören ufuktepede kaliyor cnm valla neden olmasin zamanin olursa bulusuruz ankara uzun kalacağım zaten
Buarada maaşallahmasal eceme neler yapıyormus rabbim nazarlardan korusun
Eşimle beraber gidecegiz canim annemle babamda olacak hep beraber gelecegiz tr ye inşallah temellim hasta olmamasi bakalim nasil geçireceğiz tatilibayağ bıyer gezıceksın desene
esınlemı gıdeceksın
ınsallah efe hasta olmazda rahat rahat gezersın canım
Sagol canim evet grip oldu maalesef çok mizmiz sabahtan beri ağlıyor hemen atlatirlar insİyiyoz canim elif hala grip iyilesemedi kuzum
Gecmis olsun tatlim efedemi grip oldu bizimki nerdeyse bir hafta pldu cekiyo
Masallqh sana bide spormu yapiyorsun ne guzel ya ben usenirim
Esim yokken sporun basins gecemiom usrniom o gaza getirio iyi oluo sma baxen beni askeri sanio sanirsam zorluo ayyy cok sewindin cnm ya kecioren cok yakin bana ins bulusuruz yaaa
bende çok zor ayrılıyorum zaten
gece uyurken bana sarılıp öyle uyuyor nadiren(çok yorgunsa) emerek uyuyor
ben ayakta sallasam bile defne uyumaz illa bana sarılıp uyuyacak. o yüzden ikimiz yatağa yatıp birbirimize sarılıp uyuyoruz
ayakta annem sallayarak uyutuyor
benim kızım dokunmamı çok seviyor, acayip hoşuna gidiyor
geçmiş olsun cnm inşallah hemen iyileşir
özcananım seni de bekleriz topiğe
biz de dört dörtlük diyet yapmıyoruz. sadece yediklerimize dikkat ediyorz
ayrıca kendine haksızlık etme sen çok güzel bi kadınsın
Maşallah canım size yaa ne kadar güzel bi duygusal bağınız var. Benim kizim duygusuz yaa emiyo emiyo doyunca kafasını çevirip ittiriyo beni. Yanıma yatırıp sarılıyorum sacimi çekiyor yüzümü tirmaliyor duygusuz şey
Maşallah canım size yaa ne kadar güzel bi duygusal bağınız var. Benim kizim duygusuz yaa emiyo emiyo doyunca kafasını çevirip ittiriyo beni. Yanıma yatırıp sarılıyorum sacimi çekiyor yüzümü tirmaliyor duygusuz şey
ay benımkıde duygusuz sarılıyorum annem yap dıyorum oda sarılıyo ama sacımı cekıyo tabıkı yada ısırıyo
bızımkıler hıc romanntık değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?