2012 kasım bebekleri büyüyor..

Masal hep 8 de yatip 8de kalkar gece 1kez faln kalkardi dun hic kalkmadi ayyy neguzelmis deliksiz uyumak sabah o uyurken baktim merak ettim kafasini battaniyesine sokmus altina oyke uyuo cok deli yatio yaaa :)

Oh masalla fistiga
Biz 1o da kalktik 8 bucuk yoktu yattiginda 12 gibi muhallevi verdim.biberonla bi kez emmeye kalkti

Fistik 12 saat ac kalaviliyormu annesi baattaniyenin altinda gorunce korktunmu

Oh masalla fistiga
Biz 1o da kalktik 8 bucuk yoktu yattiginda 12 gibi muhallevi verdim.biberonla bi kez emmeye kalkti

Fistik 12 saat ac kalaviliyormu annesi baattaniyenin altinda gorunce korktunmu

7de 2corba tabagi kiyma yedi yogurtlabirlikte cok fazla yedi ondan herhalde hic uyanmadi 12saat sonr kalkti kalkincada ohh dolu dolu kahvaltisini etti domates ve peynire bayilio yumurtyada bide muzla pekmezi utle kartirip verdim bayildi battaniyenin altinda orunce korkmadim cunku hep oyle deli yatio faceden eklesek birbirimizi gorursunuz orda acayip bi uyku pozisyonuyla resmi var orda ok resmi var buraya atilmio benm telden off yapamadin ben

Günaydın kızlar. .
Gece beni anmissiniz ama ben o sira derin uykudaydim
Erkrnden yatiyom artok dayanamıyorum uykusuzluga
bu arada maşallah bebislere ne kadar cok uyumuslar oyle berra da 10da yatti 8 de kalkti ama gece kac kere uyandi sayisini bilmiyorum. Artık eskosi gibi değil uykusu sürekli ağlayarak uyanıyor.
Telden yaziyorum hatalaromi mazur görün hiç alışkın değilim. Benom laptop bozuk eşiminkini de alamadım elinden kaldım telefona

Herkese günaydın kizlar
Biz sabah 6 da hastaneye gittik efe gece hiç durkadit bütün gece agladi ateşi 39 du hiç düşmedi kan aldilar idrar aldilar birşey cikmadi allahtan şimdi evdeyiz uyumadi halen ikimizde sersem gibiyiz

Maasallah kuzulara yaa benim oğlum hiç uyumuyor geceleri hasta olmasada 4 5 kere kalkiyor sabah ta 7 de hergün benim oğlum niye böyle anlamiyorum iyice piskolojim bozuldu valla yaşlandim 5 yaş

Kızlar size bişey sorcam ceviz fındık nasil veriyorsunuz bebislere bende vermek istiyorum ama berra artik karisim tsrzinda şeyler yemiyor. Herşeyi ayri yiyor o yüzden nasil vereceğimi bilemedim

Günaydın güzel anneler ve mis kokulu bebekleri
defne uyuyor ama ben uyandım
Gunaydin canim
Kızlar göbek çizginiz kayboldu mu? Benimki hala kaybolmadi
Benmde duruyor siliklesti ama hala var
14 saat kuzum.bide cok derin uyudu ben kurmistuk.kendimi erken kalkmaya ama cok oZledik.oglumu
Ay alp.tigra neden agladiki cnm ya agrisimi.vardiki
Gunaydin canum masallah arasa biz uyuyamadik gece sen bizim yerimisede uyumussun
masallah kuzuma ozaman kac saat uyudu
bız 9 gıbı uyandık
ama gece cok huysuzdu durdu durdu ağladı ben yıne sersem tabı
Gunaydin canim
bizde cok kalktik gece yeni emip yatiyor on dak gecmeden basliyir aglamaya emzigini veriyorum almiyor kucaguma alinca ise emxigi alip.uyuyor
bu kiz gece beni ki ozluyor acep

Ay kiz valla bizimkide oyle ben ise zombi

Günaydın güzel anneler ve mis kokulu bebekleri
defne uyuyor ama ben uyandım
Gunaydin canim
Kızlar göbek çizginiz kayboldu mu? Benimki hala kaybolmadi
Benmde duruyor siliklesti ama hala var
14 saat kuzum.bide cok derin uyudu ben kurmistuk.kendimi erken kalkmaya ama cok oZledik.oglumu
Ay alp.tigra neden agladiki cnm ya agrisimi.vardiki
Gunaydin canum masallah arasa biz uyuyamadik gece sen bizim yerimisede uyumussun
masallah kuzuma ozaman kac saat uyudu
bız 9 gıbı uyandık
ama gece cok huysuzdu durdu durdu ağladı ben yıne sersem tabı
Gunaydin canim
bizde cok kalktik gece yeni emip yatiyor on dak gecmeden basliyir aglamaya emzigini veriyorum almiyor kucaguma alinca ise emxigi alip.uyuyor
bu kiz gece beni ki ozluyor acep

Ay kiz valla bizimkide oyle ben ise zombi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…