- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.721
Aaa benik fistigimin disi yoktu dimi annesi belkide ondan damak sertlestikce daha zor.cikarmi
Ay ole olmusGunaydin canim
Benmde duruyor siliklesti ama hala var
Gunaydin canum masallah arasa biz uyuyamadik gece sen bizim yerimisede uyumussun
Gunaydin canim
bizde cok kalktik gece yeni emip yatiyor on dak gecmeden basliyir aglamaya emzigini veriyorum almiyor kucaguma alinca ise emxigi alip.uyuyor
bu kiz gece beni ki ozluyor acep
Ay kiz valla bizimkide oyle ben ise zombi
Kayboldu kuzumHem de nasıl anlatamam. Kokusunu içime çektim bolca.iyice sokulup sarıldim
senin göbek çizgin kayboldu mu?
Canik.gecmis olsun kuUcuga neyseki tahliller temizmizHerkese günaydın kizlar
Biz sabah 6 da hastaneye gittik efe gece hiç durkadit bütün gece agladi ateşi 39 du hiç düşmedi kan aldilar idrar aldilar birşey cikmadi allahtan şimdi evdeyiz uyumadi halen ikimizde sersem gibiyiz
Maasallah kuzulara yaa benim oğlum hiç uyumuyor geceleri hasta olmasada 4 5 kere kalkiyor sabah ta 7 de hergün benim oğlum niye böyle anlamiyorum iyice piskolojim bozuldu valla yaşlandim 5 yaş
7de 2corba tabagi kiyma yedi yogurtlabirlikte cok fazla yedi ondan herhalde hic uyanmadi 12saat sonr kalkti kalkincada ohh dolu dolu kahvaltisini etti domates ve peynire bayilio yumurtyada bide muzla pekmezi utle kartirip verdim bayildi battaniyenin altinda orunce korkmadim cunku hep oyle deli yatio faceden eklesek birbirimizi gorursunuz orda acayip bi uyku pozisyonuyla resmi var orda ok resmi var buraya atilmio benm telden off yapamadin ben
gecmis olsun canim ya kimvilir ne kadar zor bi gece olmustur sizin icin insallah hemen atlatsin efecik ateside dussun
haberdar et bizi
Yok canim ya yanimda yatirmiyorum bizimkinin uykusu cpk hafif nefesime uyaniyor yanimda yattigi zaman donemiyorum bile uyanacak diye
Bizde tatilden geldik bes gun falan oldu orda kucaga ve kalabaliga alisti cok zpr ya
tek basina oynamak istemiyor illa kucaga gelecrk
Herkese günaydın kizlar
Biz sabah 6 da hastaneye gittik efe gece hiç durkadit bütün gece agladi ateşi 39 du hiç düşmedi kan aldilar idrar aldilar birşey cikmadi allahtan şimdi evdeyiz uyumadi halen ikimizde sersem gibiyiz
Maasallah kuzulara yaa benim oğlum hiç uyumuyor geceleri hasta olmasada 4 5 kere kalkiyor sabah ta 7 de hergün benim oğlum niye böyle anlamiyorum iyice piskolojim bozuldu valla yaşlandim 5 yaş
Ne zaman gecer ki peki gerci berranin dis sikintosi da olabilir her an bekliyorum artik 10 aylik olacak artik ciksin di mi ama
Ay evet canim berra da öyle ama bugun ne olduysa birden oldu babası evde olunca herhal mutlu bebek oldu:)
Songul sen de benim gibisin kız o kadar cok seneryo yazarım ki olabilecek en kötü şeyler gelir aklıma
Sağolun kizlar desteğiniz için...
Ateşimiz 37 ye düştü şükür ama uyumadi halen çok mizmiz bir saniye bile ayrılamiyorum yapışık ikiz gibi:)))
Sağolun kizlar desteğiniz için...
Ateşimiz 37 ye düştü şükür ama uyumadi halen çok mizmiz bir saniye bile ayrılamiyorum yapışık ikiz gibi:)))
Telden griom cnm ben net paketi yapipta yani ewde ki bilgisayarda net yok telden atmasini bilemedim akbume girip resin ekle deyince bilgisayardan atilabilcegini soyluo teldekinleri atamiom yapamadimAy ole olmus
Ay aksam.oleydi kuzum.ama.bikiyosun iyi huylar aliskanlik etmiyo devami gelmez
Kayboldu kuzum
Canik.gecmis olsun kuUcuga neyseki tahliller temizmiz
Belkide ondan olabilir aybben battaniyenicinde gorsem bide gwcede kalkmadigininhesap.eder en kotu seyi aklima getiririm
Benim i sutede uyeligim yok canik.yoksa eklerdim benim icin varsa yoksa kk
Masa ustu gorunum yapip foti ekleyebikiyorsun isterik.minnak kizinin fotolari gormek
İyi geceler kizlsr biximki 1.5saat olcak uyuysli bende yemegimi yrfim bulsdgmi yikadim geldim sohbete ama yine kimse yokkkk
bırı benımı cağırdı
Haha supersin kusum harbi kussun ucarak geldin nasilsin bakalim
ıyıyım canım sen nasılsın
aras uyudumu kacta uyudu
Iyi cnm aras on bucuk yoktu uyudu bende utu yaptim
Simdi muge anliya bakiyorum:)
Cuma izlememistim
Alp nasil uyudumu
ohh ıyı yapmısın canım benımde var bırsuru bırıktı utum valla
alp ıyı uyudu bıraz once yatrdım gec kaldı bugun
bende ızlıyorum muge anlıyı nezen ı kım oldurdu sence
kesın o komsularından bırı cıkar gıbı gelıyo bana
Ay benimde az degildi inan ay hic biymiyor utu camasir aras uyanikken utu yapmak istemiuorim ya dusurursem titrekligik tutar diye
Ay bencede komsular supheli ay ezberledim isimleri artik
Yurdagul hep tedirgin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?