2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay ole olmus
Ay aksam.oleydi kuzum.ama.bikiyosun iyi huylar aliskanlik etmiyo devami gelmez
Hem de nasıl anlatamam. Kokusunu içime çektim bolca.iyice sokulup sarıldim
senin göbek çizgin kayboldu mu?
Kayboldu kuzum
Canik.gecmis olsun kuUcuga neyseki tahliller temizmiz

Belkide ondan olabilir aybben battaniyenicinde gorsem bide gwcede kalkmadigininhesap.eder en kotu seyi aklima getiririm

Benim i sutede uyeligim yok canik.yoksa eklerdim benim icin varsa yoksa kk
Masa ustu gorunum yapip foti ekleyebikiyorsun isterik.minnak kizinin fotolari gormek

Ay evet canim berra da öyle ama bugun ne olduysa birden oldu babası evde olunca herhal mutlu bebek oldu:)

Songul sen de benim gibisin kız o kadar cok seneryo yazarım ki olabilecek en kötü şeyler gelir aklıma

Geçmiş olsun cnm inşallah çabucak atlatır.

Sağolun kizlar desteğiniz için...
Ateşimiz 37 ye düştü şükür ama uyumadi halen çok mizmiz bir saniye bile ayrılamiyorum yapışık ikiz gibi:)))

Sağolun kizlar desteğiniz için...
Ateşimiz 37 ye düştü şükür ama uyumadi halen çok mizmiz bir saniye bile ayrılamiyorum yapışık ikiz gibi:)))

Sewindim atesi dusmus salincak kur ewe yada salincak al cnm inanilmaz rahat ben odasina kurdum ayagimda uyumadiginda orda uyutuom hic aglamadn raatca bende yorulmadan uyuo

Telden griom cnm ben net paketi yapipta yani ewde ki bilgisayarda net yok telden atmasini bilemedim akbume girip resin ekle deyince bilgisayardan atilabilcegini soyluo teldekinleri atamiom yapamadim

Iyi cnm aras on bucuk yoktu uyudu bende utu yaptim
Simdi muge anliya bakiyorum:)
Cuma izlememistim
Alp nasil uyudumu

ohh ıyı yapmısın canım benımde var bırsuru bırıktı utum valla
alp ıyı uyudu bıraz once yatrdım gec kaldı bugun
bende ızlıyorum muge anlıyı nezen ı kım oldurdu sence
kesın o komsularından bırı cıkar gıbı gelıyo bana

Ay benimde az degildi inan ay hic biymiyor utu camasir aras uyanikken utu yapmak istemiuorim ya dusurursem titrekligik tutar diye

Ay bencede komsular supheli ay ezberledim isimleri artik
Yurdagul hep tedirgin

Ay benimde az degildi inan ay hic biymiyor utu camasir aras uyanikken utu yapmak istemiuorim ya dusurursem titrekligik tutar diye

Ay bencede komsular supheli ay ezberledim isimleri artik
Yurdagul hep tedirgin

bende uyanıkken yapmıyorum allah korusun utu duser muser bıde
aynen yurdagul tedırgın hep
anne baba da oyle bı dedıklerı bı dedıklernı tutmuyor zaten
ama 13 yasındakı kızın yasadıklrına bakarmsın nekadar uzucu rabbım evlatlarmzıı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…