2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın canım andık senı gece gelmıyosun artık
demek uyuyosun berra yatınca sende yatıyosun
ay benımkıde ağlıyo gece bende kackere kalktım bılmyorum berra ası olmusmuydu

gunaydın canım cok gecmıs olsun
bısey cıkmamasına sevındım e neden ateslı pekı dısmı cıkarıyo acaba
sımdı nasıl dustumu atesı

gunaydın canım
aynen bızde oyleydık gece emzırıyorum uyuyo gıbı memeyı bırakıyo ağlıyo kalkıyo oturuyo kucağıma alıyorum atıyo kendını of bılemedım neden
yanında yatrdınmı hıc

gunaydın canım cok gecmıs olsun
bısey cıkmamasına sevındım e neden ateslı pekı dısmı cıkarıyo acaba
sımdı nasıl dustumu atesı

Sağol canim gripten sanirim ateşi yok düşmedi daha fitil verdim şimdi salliyorum ama uykuya dalamiyor ağlıyor devamli((((((

gunaydın canım andık senı gece gelmıyosun artık
demek uyuyosun berra yatınca sende yatıyosun
ay benımkıde ağlıyo gece bende kackere kalktım bılmyorum berra ası olmusmuydu

Ay evet canım berrayla yatmazsam mümkün değil uykumu alamıyorum. Biz de pzrtesi olduk aşı yi canim ama benim hic asidan olabilecegi aklıma gelmemişti. Bu ladar gecti üstünden ondan olabilir mi bilmiyorum ki

Ay evet canım berrayla yatmazsam mümkün değil uykumu alamıyorum. Biz de pzrtesi olduk aşı yi canim ama benim hic asidan olabilecegi aklıma gelmemişti. Bu ladar gecti üstünden ondan olabilir mi bilmiyorum ki

aslında enguzelını yapıyosun ben gec yatyorum tabıkı uykumu alamıyorum
canım ası etkısnı 5 gun sonra gosteryomus oyleydı galıba burda kızlar oyle soylemıstı

ben alp tuğraya rondodan cekıp sabah kahvaltısına koyuyodum devam sutu bıskuvı ve cevız
sımdı vermıyorum tabı alerjıden dolayı
ama bence yıyebılır oyle ıncecık yap

Bak şimdi aklıma geldi kaşık mamasina katsam yer mi ki acaba bugün deniim bakalim

gecmis olsun canim ya kimvilir ne kadar zor bi gece olmustur sizin icin insallah hemen atlatsin efecik ateside dussun
haberdar et bizi

Yok canim ya yanimda yatirmiyorum bizimkinin uykusu cpk hafif nefesime uyaniyor yanimda yattigi zaman donemiyorum bile uyanacak diye
Ay maşallah diyim berra kendi kendine oynamaya alisiyo sanirim deminden beri hic gelmedi yanıma.
Bizde tatilden geldik bes gun falan oldu orda kucaga ve kalabaliga alisti cok zpr ya
tek basina oynamak istemiyor illa kucaga gelecrk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…