- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.701
Günaydın kızlar. .
Gece beni anmissiniz ama ben o sira derin uykudaydim
Erkrnden yatiyom artok dayanamıyorum uykusuzluga
bu arada maşallah bebislere ne kadar cok uyumuslar oyle berra da 10da yatti 8 de kalkti ama gece kac kere uyandi sayisini bilmiyorum. Artık eskosi gibi değil uykusu sürekli ağlayarak uyanıyor.
Telden yaziyorum hatalaromi mazur görün hiç alışkın değilim. Benom laptop bozuk eşiminkini de alamadım elinden kaldım telefona
Herkese günaydın kizlar
Biz sabah 6 da hastaneye gittik efe gece hiç durkadit bütün gece agladi ateşi 39 du hiç düşmedi kan aldilar idrar aldilar birşey cikmadi allahtan şimdi evdeyiz uyumadi halen ikimizde sersem gibiyiz
Maasallah kuzulara yaa benim oğlum hiç uyumuyor geceleri hasta olmasada 4 5 kere kalkiyor sabah ta 7 de hergün benim oğlum niye böyle anlamiyorum iyice piskolojim bozuldu valla yaşlandim 5 yaş
Kızlar size bişey sorcam ceviz fındık nasil veriyorsunuz bebislere bende vermek istiyorum ama berra artik karisim tsrzinda şeyler yemiyor. Herşeyi ayri yiyor o yüzden nasil vereceğimi bilemedim
Gunaydin canim
Benmde duruyor siliklesti ama hala var
Gunaydin canum masallah arasa biz uyuyamadik gece sen bizim yerimisede uyumussun
Gunaydin canim
bizde cok kalktik gece yeni emip yatiyor on dak gecmeden basliyir aglamaya emzigini veriyorum almiyor kucaguma alinca ise emxigi alip.uyuyor
bu kiz gece beni ki ozluyor acep
Ay kiz valla bizimkide oyle ben ise zombi
gunaydın canım cok gecmıs olsun
bısey cıkmamasına sevındım e neden ateslı pekı dısmı cıkarıyo acaba
sımdı nasıl dustumu atesı
gunaydın canım andık senı gece gelmıyosun artık
demek uyuyosun berra yatınca sende yatıyosun
ay benımkıde ağlıyo gece bende kackere kalktım bılmyorum berra ası olmusmuydu
rondoda cek canım yıne ayrı ver
Geçmiş olsun canım yaa allah şifa versin insallah bir an önce iyileşirSağol canim gripten sanirim ateşi yok düşmedi daha fitil verdim şimdi salliyorum ama uykuya dalamiyor ağlıyor devamli((((((
Sağol canim gripten sanirim ateşi yok düşmedi daha fitil verdim şimdi salliyorum ama uykuya dalamiyor ağlıyor devamli((((((
Ay evet canım berrayla yatmazsam mümkün değil uykumu alamıyorum. Biz de pzrtesi olduk aşı yi canim ama benim hic asidan olabilecegi aklıma gelmemişti. Bu ladar gecti üstünden ondan olabilir mi bilmiyorum ki
Öyle yiyebilr mi ki canım
aslında enguzelını yapıyosun ben gec yatyorum tabıkı uykumu alamıyorum
canım ası etkısnı 5 gun sonra gosteryomus oyleydı galıba burda kızlar oyle soylemıstı
Ay maşallah diyim berra kendi kendine oynamaya alisiyo sanirim deminden beri hic gelmedi yanıma.
Hadi yaa nasil asiymis oyle o(
ben alp tuğraya rondodan cekıp sabah kahvaltısına koyuyodum devam sutu bıskuvı ve cevız
sımdı vermıyorum tabı alerjıden dolayı
ama bence yıyebılır oyle ıncecık yap
Bak şimdi aklıma geldi kaşık mamasina katsam yer mi ki acaba bugün deniim bakalim
gun sonra baslıyo gun devam edıyomus etkılerı
boyleymıs canım coğu bebeğımızde huzursuzluk yapmıstı
Ne zaman gecer ki peki gerci berranin dis sikintosi da olabilir her an bekliyorum artik 10 aylik olacak artik ciksin di mi ama
gecmis olsun canim ya kimvilir ne kadar zor bi gece olmustur sizin icin insallah hemen atlatsin efecik ateside dussunHerkese günaydın kizlar
Biz sabah 6 da hastaneye gittik efe gece hiç durkadit bütün gece agladi ateşi 39 du hiç düşmedi kan aldilar idrar aldilar birşey cikmadi allahtan şimdi evdeyiz uyumadi halen ikimizde sersem gibiyiz
Maasallah kuzulara yaa benim oğlum hiç uyumuyor geceleri hasta olmasada 4 5 kere kalkiyor sabah ta 7 de hergün benim oğlum niye böyle anlamiyorum iyice piskolojim bozuldu valla yaşlandim 5 yaş
Yok canim ya yanimda yatirmiyorum bizimkinin uykusu cpk hafif nefesime uyaniyor yanimda yattigi zaman donemiyorum bile uyanacak diyegunaydın canım
aynen bızde oyleydık gece emzırıyorum uyuyo gıbı memeyı bırakıyo ağlıyo kalkıyo oturuyo kucağıma alıyorum atıyo kendını of bılemedım neden
yanında yatrdınmı hıc
Bizde tatilden geldik bes gun falan oldu orda kucaga ve kalabaliga alisti cok zpr yaAy maşallah diyim berra kendi kendine oynamaya alisiyo sanirim deminden beri hic gelmedi yanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?