- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.741
bende uyanıkken yapmıyorum allah korusun utu duser muser bıde
aynen yurdagul tedırgın hep
anne baba da oyle bı dedıklerı bı dedıklernı tutmuyor zaten
ama 13 yasındakı kızın yasadıklrına bakarmsın nekadar uzucu rabbım evlatlarmzıı korusun
Ah kuzum sorma resmen 13 yasinda offf ifff insan korkuyo be canim cevre cok kotu inanko rabbik.evkatlarimizi iyilerle.karsilastirsin
Ben bu prograna nezenden sonra basladim
Annr baba ole bi degiaik
sen yenı basladın ozaman
ben kac yıldır ızlıyorum ne olaylar geldı gectı valla
hıc alısversten bahsetmedn okul alısversı nasıl gectı bakalım yaren kuzuma neler alındı
Aynen gec kaldim.cnm
Alisverisimiz guzel.gecti cnm bi heyecanliydi o dugyi okul kiyafetlerini ve ayakkabikarini aldik kirtasiye liste okuldan vericeklermis
Ay canta alamadik cok zor cok suslu bu hafta canta yok Allahtan nettende bakiyorim
Allahım ne guzel bı duygu bızede nasıp eder ınsallah yasamak
canta beğenemedımı yaren
Wavvs beniim bu cocuka ne oldu iki gundir dikilmiyo ayaga yatirinca
Asi dun bir ay oldu onun etkisi olabikirmi canli asiya vucutta bir ay yasarmis bide alerjisi olan madde yujlendiginden nefes darligi gibi oluyordu oda bitti artik
Ne dersin
yaren kuzum suslumu annesı
1 aymı devam edıyomusne asıymıs bu ya
oalblır canım etkılerı gecmıstır ozaman uyusun kuzum uyanmasın
Canli asiykis canim.bir aya kadar suruyirmis kuzum.bikac kes nefes alamadi cok korktumm
Yarenim evde oyun oynarken falan oldukca sislu kiyafetler yapar belki de gonlu var
Ama ben cok sevmiyorum yasinin olabildigi susluluk coo suslu almiyirum acikcaisi
bizde suanlık pek bı sıkıntı yok gıbı gecelerı huzursuz bazen asıdan dıyorum gunduzlerı normaldede mızmızdı zaten
ay bende korkarım oyle bısey olıursa
sen emınım dengeyı cok ıyı sağlarsın canım yasının verdğı susluluk yeter dımı
ay benım cok uykum geldı
ben yatayım artık canım
sende yat kımsecıkler yok zaten napıcan buralarda
ıyı geceler tatlım optumm
Gunaydın hanımlar nasılsınız cok sık gıremıyorum umarım herkes ıyıdır.
Okul basladı ızın donusu ceyda ıcın uyum sıkntısı oldu yenı yenı duzene gırıyoruz drken sabah kahvaltılarında sıkıntı cıkmaya basladı sabah kahvaltı yapmak istemıyo...
Günaydın kızlar..
Gece bekledim sizi ama çok gec geliyorsunuz anacim 11 i geçerek yattim ben de napiim. Biraz daha erken gelseniz olma mi:)
Wavs canim müge yi kisin bi ara ben de izliyordum. Selda ve tunc vardi ne oldu onlar bulundu mu merak ediyordum izleyen birini bulmusken soriim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?