- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.821
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler-34.html#post31832744 hadi kızlar songülüme destek olalaım çakma kol böreği :)
Cnm 6.inciniz hayirli olsun biz daha 2.yi yeni cikartioz yemede sikinti yok ama uykuya dalamio gec dalio uykusu oldugu hslde uyurken mizirdanio saga sols donup duruo donerken geriuyuo acaba disten mi cnm sizdede oldumu
Tatlim sen cok seker bi annesin gulumsettin beni.okurkenbugün ananeye bıraktım sabah beraber girdik oyuncak çıkarttım onu oynadı sonra öptüm ben gidiyorum dedim çıktım aradım çok ağlamamış abisiyle oyun oynuyorlarmış :)sadece odada yalnız kalınca çığlığı basıyor arkamdan diyor
kızlar bir itirafım var bilmiyorum nasıl bişi ama erdem gece üstünü açıyor ya o üşüyor ben de üstümü örtemem diyip bende açık yatıyorum gönlüm razı gelmiyor o üstü açık yatıyorken benim örtünmeme manyakmıyım sizce ben ?
Can teyzoşlar özledim valla sizi.
İşler yoğundu girmeye fırsatım olmadı. Geçmişide okuyamadım, inşallah herkes iyidir, sorun yoktur.
Elif Mina bugün 10 aylık oldu, kızamık aşımızı olduk, Allah' a şükür pek sıkıntımız olmadı. İyice yaramaz ve çenebaz olduk..Yürme işimiz tamam..
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza..
yağmurcandan albüme ekledim resim...
masalece, valla yürüyoruz biz tamamen..
hayır sen annesin hemde anneeeee:
selmeç maşallah elif minaya
topiğimizin ilk diş çıkartanı ve ilk yüriyeni :)
aferin elif minama tebrik ederim sizi
biz henüz birkaç adım ata biliyoruz
selmeç bu birkaç adım attıktan sonra tam nekadar zaman sornra yürümmeye başlıyolar canım..
bizde seni özledik ya bu kadar yoğun olma özletme maşallah minama nazarlardan korusun rabbim
Tatlim sen cok seker bi annesin gulumsettin beni.okurken
sen acik yatma ama ona kalin biseyler giydir oda usumesin sende yoksa ikinizde hastaliktan kurtulamazsiniz
Bizde ozleduk seni masallah elif minama resme hemen bakiyorum bakalim pijamalarida suslumu
canım yağ bezesi vardı kitle oldu sonra iltihaplandı sonra o patladı derimi yardı sonra doktor sıktı çıkardı şimdi iyileşince ameliyat yapıp tamamını çıkarıcak kısaca özetoyladım geldim:))
beysalcım ben kaçırmışım canım senin koluna ne oldu tatlım geçmiş olsun
nurcum bende tv izlemesine karşıyım nil sadece reklamları izliyor ama mutfağa televizyon koymadım özellikle annemin çok istemesin rağmen ve herkesi özellikle uyarıyorum mutfaktan dışarı çıkılmayacak yemek için diye ama nekadar başarılı olurum tartışılır bakalım:
beysalım hemen songülüme destekkkkkk.
bende oyladım yalancı kol böğreyi dimi beysalım yanlış yapmıyayımda:.
aynen canım destek tam destek sonuna kdar destek :)ayy partdon çakma kol böğreyine oyverdim doğru dimi
sağol canım benim.Teşekkür ederiz teyzesi:)
Valla canım çok geçmedi bizim, 1 hafta içinde tamamen yürüdü diyebilirim..
Biz bol bol elinden tutup dolaştırdık, iyi oluyor..
aklım hep sizdeydi valla. tam giriyorum bir şey yazıcam yine bir şey çıktı uzak kaldım.
Sana da geçmiş olsun canım benim..
Yok be süslü değiliz teyzesi. Sıpa zaten kafasına falan bir şey taktırmıyor, anlık bizim görüntülerimiz yani..
Kizlar nasilsiniz bakalim okuldan geldik gece hic uyumadim nerdeyse
Kura sustemi ike ogretmenimiz belirlendi ogretmenimis 3o yillik bir erkek ogretmen simdilik.guzel bi elektrik aldim belli coxuklqri seviyor kendinden bahsettti en onemlisi yaren cok.sevdi bilmis wc ye cikti anne elekrik aldim dedi hahayt anasinjn kiizi
Hepinizin guzel dileklwri icin teskkur ederim
En azindan birinizinki kabul.olursa yasadik:)
Beysalm yaseminim gecmis olsun sizlere
Beysalim heo gozumde kan revam icin de cok can yakici bir kol var gozumun inunde
Kizlar destege acigim:)
Cakma.kol boregi ile
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
Masallah zeynebime duzelir canim merak etme ara ara bizimkide kitliyo agzini bu aralarda huy edindi.basini saga sola ceviriyo yemucekmis
bende kasik elimde sabirla.bekliyorum.ne yapayim ac ac durmasin diye bizimkide emiyo.ama artik yetmiyo emmesi
Bizde uykusuz geziyoruz canim ya elif gunduz uyuyo tabi ama ben zombi
öyle yapcam cnm artık yapcak bişey yok bi an mnce almalıyım...yasminim soğuk diyosan giydir cnm bence
bizim buralarda artık serin olmaya başladı:
ayy zormuş cnm gerçi ben ilk kez diş çektirdiğim için çok korktum sanırım...gunaydın canım
gecmıs olsun korktuğun kadar varmıymıs
alp te ustunu hep acıyo pıjama kısa kolla yatırıyorum ben ama artık uzun kollu gıydırcem soğuk oluyo tulum ben daha almadm ama alıcam
kızlaarrr günaydın herkese
berra uyuyo canım şu an ben de girdim hemen. nilin derdi emzikmiş demek ha inşallah bundan sonra da iyi olur uykusu canım.
yasmin canım soğuk konusunda seni en iyi ben anlarım. yakın memleketlerde oturuyoruz hava sıcaklıklarımızda yakındır heralde:) tabi burası daha yüksek daha soğuk oluyordur. ben de uyku tulumunu en kısa zamanda almam gerektiğini düşündüm bu gece. çünkü buz gibiydi ve berra üstü açık yattı. ben örtüyorum o açıyordüşün biz yorgana bürürünüyoruz iyice o açık yatıyo ben burada zaten hiç kısa kollu giydiremedim. bugün de uzun kollu üzerinde de yelek vardı. ama üşümüştür muhtemelen. anneannemiz almış bi tane tulum tarzında değil ayrı ayrı ama uyku tulumu kalınlığında bişey. alıncaya kadar geceleri onu giydircem ve en kısa zamanda uyku tulumu alıp giydircem inan hiç erken değil.
ay canım sorma o sabır konusunu yemek yediresiye sabır taşına dönüyorum ben de. bi kaşık şeyi bitirmek bu kadar zor olabilir mi:50haklısın cnm yakınız bi de biz buluşsak bari:) senin orası bizden biraz daha soğuk olur cnm dikkat etmek lazım. alalım bi an önce tulumları....
:
Teşekkür ederiz teyzesi:)
Valla canım çok geçmedi bizim, 1 hafta içinde tamamen yürüdü diyebilirim..
Biz bol bol elinden tutup dolaştırdık, iyi oluyor..
aklım hep sizdeydi valla. tam giriyorum bir şey yazıcam yine bir şey çıktı uzak kaldım.
Sana da geçmiş olsun canım benim..
Yok be süslü değiliz teyzesi. Sıpa zaten kafasına falan bir şey taktırmıyor, anlık bizim görüntülerimiz yani..
canım yağ bezesi vardı kitle oldu sonra iltihaplandı sonra o patladı derimi yardı sonra doktor sıktı çıkardı şimdi iyileşince ameliyat yapıp tamamını çıkarıcak kısaca özet
aynen canım destek tam destek sonuna kdar destek :)
sağol canım benim.
canım ilk oy kullaanan oldum oylama başladı ilk ben attım :) hadi bakalım :)
yarenim canım benim nasıl görmek istedim şimdi :) sabahçımı canım kaç kişilik sınıflar elektrik almış demek zilli :)
Kura sustemi ike ogretmenimiz belirlendi ogretmenimis 3o yillik bir erkek ogretmen simdilik.guzel bi elektrik aldim belli coxuklqri seviyor kendinden bahsettti en onemlisi yaren cok.sevdi bilmis wc ye cikti anne elekrik aldim dedi hahayt anasinjn kiizi
Beysalim heo gozumde kan revam icin de cok can yakici bir kol var gozumun inunde
Cakma.kol boregi ile
Kizkar ben sumdilik kacayim
Sabah olece ciktik tahmin edim evcegizimi opuldiniz
cnm benim hayırlı olsun ilk gününüz rabbim mezun olduğu günleri de göstersin inş. buarada oy verdim cnm çakma böreğine ama gerçek ooyumu deneyip yiyice vercem:)
oyumu verdim songül börek süper görünüyo yaa açım
Cakma.kol boregi ile
Cnm tv konusunda haklisin ama hic yememesinden iyidir ozellikle yayin akisi yavas oluo cizgi filmlerin aksine yararli oluo hayal gucu gelisio takipleri artio ama yayin akisi yavas olan bebek icin cizgi filmler izlet dene cnm carsafla ince ip gbi yapip sandalyeye bagliyorum cnm dusmesin die sandalyee oturdumu yio ama yerde oturarak yemio gezio heryer batio hemde pesinde dolasmak yanlis aliskanlik edinmesini saglio die mama sandalyesi yok ama sandalyeye sabitleyip yediriorum cnm bizle yerse tw ye gerek yicekse sikilio yemekten tw oyalio oyle cnm yok ama tek o
Tesekkur ederim yaseminim rabbik.sizede gistersin
Ay insalla sizefe yapmK nasip olur bir gun cok isterim sizi agirlamak
Canim.borek gerecekten guzel.oluyo tavsiye ederim
Az emek cok lezzet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?