2012 kasım bebekleri büyüyor..

nurcum bende tv izlemesine karşıyım nil sadece reklamları izliyor ama mutfağa televizyon koymadım özellikle annemin çok istemesin rağmen ve herkesi özellikle uyarıyorum mutfaktan dışarı çıkılmayacak yemek için diye ama nekadar başarılı olurum tartışılır bakalım:
beysalım hemen songülüme destekkkkkk.

Cnm 6.inciniz hayirli olsun biz daha 2.yi yeni cikartioz yemede sikinti yok ama uykuya dalamio gec dalio uykusu oldugu hslde uyurken mizirdanio saga sols donup duruo donerken geriuyuo acaba disten mi cnm sizdede oldumu

Sagol canim elif dis cikqrtirken gece cok sik uyanir yemek istemez ve ishal gibi olur belirtiler hep ayni
sizdede uyumqda sikinti yapuyo demekki
butun bebisler sikintisiz cikartsin dislerini insallah
bide daha on disler cikiyo arkaya dogru cok daha sikintili oluyomus Allh yardimcimiz olsun insallah

Tatlim sen cok seker bi annesin gulumsettin beni.okurken
sen acik yatma ama ona kalin biseyler giydir oda usumesin sende yoksa ikinizde hastaliktan kurtulamazsiniz

Bizde ozleduk seni masallah elif minama resme hemen bakiyorum bakalim pijamalarida suslumu

Teşekkür ederiz teyzesi:)
Valla canım çok geçmedi bizim, 1 hafta içinde tamamen yürüdü diyebilirim..
Biz bol bol elinden tutup dolaştırdık, iyi oluyor..

bizde seni özledik ya bu kadar yoğun olma özletme maşallah minama nazarlardan korusun rabbim

aklım hep sizdeydi valla. tam giriyorum bir şey yazıcam yine bir şey çıktı uzak kaldım.
Sana da geçmiş olsun canım benim..

Yok be süslü değiliz teyzesi. Sıpa zaten kafasına falan bir şey taktırmıyor, anlık bizim görüntülerimiz yani..

Kizlar nasilsiniz bakalim okuldan geldik gece hic uyumadim nerdeyse
Kura sustemi ike ogretmenimiz belirlendi ogretmenimis 3o yillik bir erkek ogretmen simdilik.guzel bi elektrik aldim belli coxuklqri seviyor kendinden bahsettti en onemlisi yaren cok.sevdi bilmis wc ye cikti anne elekrik aldim dedi hahayt anasinjn kiizi

Hepinizin guzel dileklwri icin teskkur ederim
En azindan birinizinki kabul.olursa yasadik:)

Beysalm yaseminim gecmis olsun sizlere
Beysalim heo gozumde kan revam icin de cok can yakici bir kol var gozumun inunde

Kizlar destege acigim:)
Cakma.kol boregi ile
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html

Cnm tv konusunda haklisin ama hic yememesinden iyidir ozellikle yayin akisi yavas oluo cizgi filmlerin aksine yararli oluo hayal gucu gelisio takipleri artio ama yayin akisi yavas olan bebek icin cizgi filmler izlet dene cnm carsafla ince ip gbi yapip sandalyeye bagliyorum cnm dusmesin die sandalyee oturdumu yio ama yerde oturarak yemio gezio heryer batio hemde pesinde dolasmak yanlis aliskanlik edinmesini saglio die mama sandalyesi yok ama sandalyeye sabitleyip yediriorum cnm bizle yerse tw ye gerek yicekse sikilio yemekten tw oyalio oyle cnm yok ama tek o

oyladım geldim:))

beysalcım ben kaçırmışım canım senin koluna ne oldu tatlım geçmiş olsun
canım yağ bezesi vardı kitle oldu sonra iltihaplandı sonra o patladı derimi yardı sonra doktor sıktı çıkardı şimdi iyileşince ameliyat yapıp tamamını çıkarıcak kısaca özet

bende oyladım yalancı kol böğreyi dimi beysalım yanlış yapmıyayımda:.

ayy partdon çakma kol böğreyine oyverdim doğru dimi
aynen canım destek tam destek sonuna kdar destek :)

sağol canım benim.

canım ilk oy kullaanan oldum oylama başladı ilk ben attım :) hadi bakalım :)
yarenim canım benim nasıl görmek istedim şimdi :) sabahçımı canım kaç kişilik sınıflar elektrik almış demek zilli :)

inş. cnm yaa yemeyen bebek çok zor... uykusuzu da daha bi zor...rabbim yardımcımız olsun

yasminim soğuk diyosan giydir cnm bence
bizim buralarda artık serin olmaya başladı:
öyle yapcam cnm artık yapcak bişey yok bi an mnce almalıyım...

gunaydın canım
gecmıs olsun korktuğun kadar varmıymıs
alp te ustunu hep acıyo pıjama kısa kolla yatırıyorum ben ama artık uzun kollu gıydırcem soğuk oluyo tulum ben daha almadm ama alıcam
ayy zormuş cnm gerçi ben ilk kez diş çektirdiğim için çok korktum sanırım...

oyy maşallah benim kuzumaaa... rabbim nazarlardan korusun inş.

Aaa evet canim.insalla ugurlu gelursin
Limkmicinde ayrica tesekkur ederim
Cnm ilk hafta iki saat sabah on ile oniki arasi sonrasinda ise oglenci olucak
Sinifta 26 kisiler

cnm benim hayırlı olsun ilk gününüz rabbim mezun olduğu günleri de göstersin inş. buarada oy verdim cnm çakma böreğine ama gerçek ooyumu deneyip yiyice vercem:)

cnm benim hayırlı olsun ilk gününüz rabbim mezun olduğu günleri de göstersin inş. buarada oy verdim cnm çakma böreğine ama gerçek ooyumu deneyip yiyice vercem:)

Tesekkur ederim yaseminim rabbik.sizede gistersin
Ay insalla sizefe yapmK nasip olur bir gun cok isterim sizi agirlamak
Canim.borek gerecekten guzel.oluyo tavsiye ederim
Az emek cok lezzet:)

bilmiş yaren güldürdü beni elektrik almış he:)
yanındayız tatlım merak etme sen

canım tv konusu şimdilik kalsın bakalım 2 yaşına kadar kararlıyım sabrım ne kadar sürecek bilmiyorum ama. sandalyeye bağlamayı ben de deniim hiç duracağını sanmıyorum ya bakalım. ben de yemek yerken eline bişeyler veriyorum onlarla oyalanıyo öyle yiyo.

Tesekkur ederim yaseminim rabbik.sizede gistersin
Ay insalla sizefe yapmK nasip olur bir gun cok isterim sizi agirlamak
Canim.borek gerecekten guzel.oluyo tavsiye ederim
Az emek cok lezzet:)

emin ol deniycem cnm ağlak pasta, pasta tarifleri ajandasına denenip kaydedildi sırada çakma kol böreği var:) becerikli hatunnn... ben de isterdim cnm şöyle karşılıklı çay içerken muhabbet etmek... nasip olur belki birgün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…