2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bakalim biz iyiyiz cok sukur
6. İncimiz geldi iki tane daha patliyo uykusuz gecelere devam
Songul massallah yarenim cok guzel olmus bol bol oku onu sen

yarenimi görünce selam bile vermeyi unuttum günaydın kızlar nasılsınız
cumartesi sabah 8 gibi kv kp ve amcalarımız gitti biz çekirdek aile kaldık sonra benim kolum için doktora gittik doktor sıkarark içini boşalttı resmen kolumda bir çukur oluştu kara delik şimdi onun kendini kapatmasını bekliyoruz sonra ameliyat dedi
sonra eve geldik oğlumla 1 ayı geçkindir buy kadar başbaşa kalmamıştık sürekli oyunlar oynadıkl kıkır kıkır güldü kuzum oda benimle oynamayı özlemiş :)
pazar günü babamızın erken işe gitmesi gerekiyordu onu işe uğurladık erdem paşanın kahvaltısıını yaptırdık sonra anne oğul uyumuşuz babamız geldi uyandık pikniğe gidelim dedik hazırlandık yola çıktık sonra bir anda kara bulutlar fırtına biz piknik yerine varmadan eve dönmek zorunda kaldık uyuyana kadar oğluşumla oynadık özlemişiz çekirdek aile olmayı :)

allahım canım benim inşallah çok güzel bi yerde görücez yareni:
ileride allahım iyi insanlarla karşılaştırsın
maşallah ona allahım korusun:

Gunaydin arkadaslar
nasilsiniz bakalim biz iyiyiz cok sukur
6. İncimiz geldi iki tane daha patliyo uykusuz gecelere devam
Songul massallah yarenim cok guzel olmus bol bol oku onu sen

günaydın canım nasılsın ohh çok sevindim 6 inci hem bizim hala 2 ve üst dişlerin çıkma eylimi bile yok altlardan gelecek sanki yine:
kızlar biz hafta sonu memeye tekrar geri dönüş yaptık 3 gece çok iyidik ama galiba ben nazar deydirdim
akşam 10 buçukta uyuttum 11de kalktı ve 1 buçuğu geçiyodu tekrar uyuduğunda:
allahım bugün zombi gibiyim
anne olmak uykusuz çalışmak demek:
:):)

günaydın kızlarrrr:

günaydın kızlarr nasılsınız herşey yolundadır inş...
songülll kız maşallah yarenime sayfada gözüme bi güzellik çarptı:) rabbim zihin açıklığı versin inş.

ohhh negüzel ara sıra baş başa kalmak iyi oluyo canım:

selmeç canım nerelerdesinsen
elif mina nasıl?
ayşe sanada günaydın masal yasmin sen ne yaptın canım
recis son durumlar ne?
vawsum alp nasıl etkilendimi aşıdan:
nurcum giremiyomusun hala berracık bırakmıyo dimi annesini ben evde olunca telefonla bile oynuyyamıyorum
özcenanım hiç görüşemiyoruz artık:

iyiyim cnm çok şükür .cuma günü 20 lik dişlerimden birisine veda ettim ilk kez diş çektirdim normal çekim yapıldı tamamı çıktığı için. birisinden kurtuldum kaldı üç birinin daha tamamı çıkmış ama diğer ikisi ortada yok onlar ameliyatla alınacakmış bal böcüğümde ii keyfi yerinde çok şükür... nilim emziğine kavuşup uyumuş çok sevindim:) yavrum emmek istiyomuş annesi.
bi de bişey sorcam kızlar hepinize. geceleri bizim burası iice soğudu ve zeynep ilay hiç üstünü örttürmüyo ve sanırım üşüdüğü için daha çok uyanıyor diye düşümüyorm artık. sizler geceleri ne giydiryorsunuz uyku tulumuna başlayan var mı pijama yetmio sanki. ben daha almadım da uyku tulumu tavsiyeniz var mı

canım memeyyle 3 gece iyidi ama tekrar başa döndük akşam offf:
yaaaa

bal böcüğüne sevindimm
ben henüz uyku tulumu almadım canım ama uzun kollu pijama giydiriyorum:

ama almayı düşünüyorum şahsen:

Günaydın..
Herkes iyidir umarım..
Herkese iyi haftalar diliyorum..

Maşallah kuzum benim..
Ömrün de o yüzün gibi güzel olsun hep..Yolun da bahtın da açık olsun..
Allah korusun..
Gunaydin canim girmiyosun ozledik seni ve elif minayi
hani bizim resmimiz
Gunaydin canim gecmis olsun aneliyat olacaksin demek Allah yardimcin olsun
Cekirdek aile olmak cok guzel oluyo bebekler icinozluyorlar onlarda
Gunaydin tatlim iyiyiz cok sukur disler yuzunden hic uyuyamiyoruz tatlim uykusuzluk beni artik cok yoruyo
sende uykusuzsun demek Allah kolaylik versin sana
nilin memeyi almasina cok sevindim
ohh uykulariniz duzene girer artik
günaydın kızlarr nasılsınız herşey yolundadır inş...
songülll kız maşallah yarenime sayfada gözüme bi güzellik çarptı:) rabbim zihin açıklığı versin inş.

Gunaydin cqnim nasil oldun cektirdinmi disini
zeynep ilay nasil yiyomu artik

inşallah yağmurum inşallah:

Bizdede ayni sikinti var ama uyku tulumu icin daha erken sanki bizde var uyku tulumu ama bayagi kalin

geçmiş olsun canım bende 2 tane dolgu yaptırdım cuma son dolgumuda perşembe yaptıracam biticek inşallah
erdemde hala üstünü örtmüyor ben uzun pijama kısa kollu atlet ve tişörtle yatırıyorum tatlım ama ince tulumlardan alıcam tavsiyesi olan varsa bende tavsiye istiyom

cnm ben yaz boyu da hep ince ama uzun kollu pijama ile yatırdım çünkü zeynep ilay hep üstü açık yatıo ve burası sabaha karşı hep serin olur. ama şimdi iice soğudu geceleri. ve ben üşüdüğünü düşünüyorum attık...
bilemedim ki tulum a da erken mi

günaydın cnm benim çektirdim birini cnm atlattım çok şükür. zeynep ilay yio teyzesi çok şükür ama yani iştahlı bi bebek değil herşeyi ağzını ucuyla yio. öyle belirli bi öğün yio diyemem. daha çok emio. ama buna şükür aşı sonrası bi ara ağzını hepten kilitlemişti. o zamanı atlattık . sen nasılsın elif kuzum napıo bekim

Bizdede ayni sikinti var ama uyku tulumu icin daha erken sanki bizde var uyku tulumu ama bayagi kalin
ben de öyle düşünüyorum cnm kalın olur ama böyle de üşüyor biliyorum. acaba tulum alıp içine sadece zıbınla mı yatırsam çözüm bulmak lazım hasta olmadan allah korusun.

sana da geçmiş olsun canım sağolasın...valla bi çare bulmak lazım şu tulum işine...
neyse kaçtım ben kızlar öğleden sonra görüşürüz inş.

Masallah zeynebime duzelir canim merak etme ara ara bizimkide kitliyo agzini bu aralarda huy edindi.basini saga sola ceviriyo yemucekmis
bende kasik elimde sabirla.bekliyorum.ne yapayim ac ac durmasin diye bizimkide emiyo.ama artik yetmiyo emmesi
Bizde uykusuz geziyoruz canim ya elif gunduz uyuyo tabi ama ben zombi

gunaydın kızlar
songul yarenım cok guzel olmus masallah kuzuma okul hayatı byunca ınsallah basarılı bı oğrencı olur
yağmur yenı ıncılernz hayrlı olsun
beysal gecmıs olsun canım tekrar ınsallah hayırlı bı sekılde atlatrsın amelıyatnı
ozlemısın dımı kuzunla yalnız olmayı anne oğul guzel vakıtler gecırrsınz bundan sonra havalarda bozdu artık soğuklar basladı
guldencım songulden haberlernı almıstık cok sevndım bıraz duzene gırmesıne emmeye ıhtıyaclrı var gercektan
guldencım ası etkıledımı karar veremedım mızmızlık huysuzlık var normaldede oyle oldğu ıcın asıdanmı bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…