- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.801
iyiyim cnm çok şükür .cuma günü 20 lik dişlerimden birisine veda ettim ilk kez diş çektirdim normal çekim yapıldı tamamı çıktığı için. birisinden kurtuldum kaldı üçbirinin daha tamamı çıkmış ama diğer ikisi ortada yok onlar ameliyatla alınacakmış bal böcüğümde ii keyfi yerinde çok şükür... nilim emziğine kavuşup uyumuş çok sevindim:) yavrum emmek istiyomuş annesi.
bi de bişey sorcam kızlar hepinize. geceleri bizim burası iice soğudu ve zeynep ilay hiç üstünü örttürmüyo ve sanırım üşüdüğü için daha çok uyanıyor diye düşümüyorm artık. sizler geceleri ne giydiryorsunuz uyku tulumuna başlayan var mı pijama yetmio sanki. ben daha almadım da uyku tulumu tavsiyeniz var mı
Canim yarenim okullu oldu
Eki Görüntüle 797814
Canim yarenim okullu oldu
Eki Görüntüle 797814
ohhh negüzel ara sıra baş başa kalmak iyi oluyo canım:
selmeç canım nerelerdesinsen
elif mina nasıl?
ayşe sanada günaydın masal yasmin sen ne yaptın canım
recis son durumlar ne?
vawsum alp nasıl etkilendimi aşıdan:
nurcum giremiyomusun hala berracık bırakmıyo dimi annesini ben evde olunca telefonla bile oynuyyamıyorum
özcenanım hiç görüşemiyoruz artık:
berra uyuyo canım şu an ben de girdim hemen. nilin derdi emzikmiş demek ha inşallah bundan sonra da iyi olur uykusu canım.ohhh negüzel ara sıra baş başa kalmak iyi oluyo canım:
elif mina nasıl?
recis son durumlar ne?
nurcum giremiyomusun hala berracık bırakmıyo dimi annesini ben evde olunca telefonla bile oynuyyamıyorum
iyiyim cnm çok şükür .cuma günü 20 lik dişlerimden birisine veda ettim ilk kez diş çektirdim normal çekim yapıldı tamamı çıktığı için. birisinden kurtuldum kaldı üçbirinin daha tamamı çıkmış ama diğer ikisi ortada yok onlar ameliyatla alınacakmış bal böcüğümde ii keyfi yerinde çok şükür... nilim emziğine kavuşup uyumuş çok sevindim:) yavrum emmek istiyomuş annesi.
bi de bişey sorcam kızlar hepinize. geceleri bizim burası iice soğudu ve zeynep ilay hiç üstünü örttürmüyo ve sanırım üşüdüğü için daha çok uyanıyor diye düşümüyorm artık. sizler geceleri ne giydiryorsunuz uyku tulumuna başlayan var mı pijama yetmio sanki. ben daha almadım da uyku tulumu tavsiyeniz var mı
Masallah zeynebime duzelir canim merak etme ara ara bizimkide kitliyo agzini bu aralarda huy edindi.basini saga sola ceviriyo yemucekmis
bende kasik elimde sabirla.bekliyorum.ne yapayim ac ac durmasin diye bizimkide emiyo.ama artik yetmiyo emmesi
Bizde uykusuz geziyoruz canim ya elif gunduz uyuyo tabi ama ben zombi
kızlaarrr günaydın herkese
berra uyuyo canım şu an ben de girdim hemen. nilin derdi emzikmiş demek ha inşallah bundan sonra da iyi olur uykusu canım.
yasmin canım soğuk konusunda seni en iyi ben anlarım. yakın memleketlerde oturuyoruz hava sıcaklıklarımızda yakındır heralde:) tabi burası daha yüksek daha soğuk oluyordur. ben de uyku tulumunu en kısa zamanda almam gerektiğini düşündüm bu gece. çünkü buz gibiydi ve berra üstü açık yattı. ben örtüyorum o açıyordüşün biz yorgana bürürünüyoruz iyice o açık yatıyo ben burada zaten hiç kısa kollu giydiremedim. bugün de uzun kollu üzerinde de yelek vardı. ama üşümüştür muhtemelen. anneannemiz almış bi tane tulum tarzında değil ayrı ayrı ama uyku tulumu kalınlığında bişey. alıncaya kadar geceleri onu giydircem ve en kısa zamanda uyku tulumu alıp giydircem inan hiç erken değil.
ay canım sorma o sabır konusunu yemek yediresiye sabır taşına dönüyorum ben de. bi kaşık şeyi bitirmek bu kadar zor olabilir mi
kızlar başka dişi çıkmayan var mı? ben korkmaya başladım neden çıkmıyo benim kızımın dişi
gunaydın kızlar
songul yarenım cok guzel olmus masallah kuzuma okul hayatı byunca ınsallah basarılı bı oğrencı olur
yağmur yenı ıncılernz hayrlı olsun
beysal gecmıs olsun canım tekrar ınsallah hayırlı bı sekılde atlatrsın amelıyatnı
ozlemısın dımı kuzunla yalnız olmayı anne oğul guzel vakıtler gecırrsınz bundan sonra havalarda bozdu artık soğuklar basladı
guldencım songulden haberlernı almıstık cok sevndım bıraz duzene gırmesıne emmeye ıhtıyaclrı var gercektan
guldencım ası etkıledımı karar veremedım mızmızlık huysuzlık var normaldede oyle oldğu ıcın asıdanmı bılemedım
Biz iyiz cnm sukur masal uyuo suan salincak kurdum odasina aygomda uyumadiginda yada uyuduktan yarim saat 1 saat sonra kalkarsa salincaga aliom uyumaya devm edio disten galiba yio oynuo ama uykusu oldugu halde dalamio tam uyudu die besigine koyuom uyanio 2gundur boyleydi salincak cok isime yaradi orda uyumaya dewam edio nil icin de tavsiye ederim aksam yarim saat sonra kalkti demissin ya salincakda geri uyuo ayakta uyumuo tavsiye edeim sanada
kızlar başka dişi çıkmayan var mı? ben korkmaya başladım neden çıkmıyo benim kızımın dişi
Cnm cok sewindim yanliz kalmaniza kalabalik iyi ama cok yorucu oluo yemek cay kahve bide calisiosun yorgunsun gece erdeme kalkiosun cok zor oluo buyuzden sewindim hem neguzel oynamissiniz erdemle kolunda bian once iylesir ins ee erdem nasil yanlizlik onu zorlar ilkzamn ama alisir hmn ins
ohhh negüzel ara sıra baş başa kalmak iyi oluyo canım:
elif mina nasıl?
recis son durumlar ne?
Gunaydin canim girmiyosun ozledik seni ve elif minayi
hani bizim resmimiz
Gunaydin canim gecmis olsun aneliyat olacaksin demek Allah yardimcin olsun
Cekirdek aile olmak cok guzel oluyo bebekler icinozluyorlar onlarda
Gunaydin tatlim iyiyiz cok sukur disler yuzunden hic uyuyamiyoruz tatlim uykusuzluk beni artik cok yoruyo
sende uykusuzsun demek Allah kolaylik versin sana
nilin memeyi almasina cok sevindim
ohh uykulariniz duzene girer artik
Gunaydin cqnim nasil oldun cektirdinmi disini
zeynep ilay nasil yiyomu artik
selnec canım gunaydın hosgeldın yoktun bı suredır
Cnm nslsin elif mina napio yurume calismalri nasil gdio
bugün ananeye bıraktım sabah beraber girdik oyuncak çıkarttım onu oynadı sonra öptüm ben gidiyorum dedim çıktım aradım çok ağlamamış abisiyle oyun oynuyorlarmış :)sadece odada yalnız kalınca çığlığı basıyor arkamdan diyor
kızlar bir itirafım var bilmiyorum nasıl bişi ama erdem gece üstünü açıyor ya o üşüyor ben de üstümü örtemem diyip bende açık yatıyorum gönlüm razı gelmiyor o üstü açık yatıyorken benim örtünmeme manyakmıyım sizce ben ?
Can teyzoşlar özledim valla sizi.
İşler yoğundu girmeye fırsatım olmadı. Geçmişide okuyamadım, inşallah herkes iyidir, sorun yoktur.
Elif Mina bugün 10 aylık oldu, kızamık aşımızı olduk, Allah' a şükür pek sıkıntımız olmadı. İyice yaramaz ve çenebaz olduk..Yürme işimiz tamam..
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza..
yağmurcandan albüme ekledim resim...
masalece, valla yürüyoruz biz tamamen..
Yemek.konusunda israr etmeyin kizlar kalici hale gelmesin degistirin karisik mamalar sewmio olabilir ax tuz az salca ekleywbilirsinix bizimki salcali.yemekleri daha cok sewio kiyma vetaze naneye bayilio onlari deneyin kahvaltiyi listemizdeki gbikarisikyediriodum istememeye.badladi tek tek yedirion resmn agzini acio ben kadiga tekrar alana kadar yani degisilik yapin bizinki oturarak yemiodu mama sandayeside almamstim sandalyeye oturtup carsafla baglion dusmesin die oyle yio cizgi film izlerken yio yeme seklini yemegini hep drgistirin dun makarna yaptim koydum onune kafasidina doktu tabagi falan amabitirdi eliyle yio kendi
gunaydın canım
canım korkma cıkar elbet bıızm komsunun kızı 13 aylık cıkardı ılk dısını
buarada bugun muge anlıda selda ve tunc olayı konusuldu ızlednmı bılmyorum seldanın erkek kardesı tutuklanmıs ama tam bellı değilmıs onun yaptğı
sormaya bizimkiler zaten huysuzdu aşıyla arttı bence vawsummm:
evet ya salıncak işini songülümde söylemişti alıcaz herhalde bizde bi salıncak:
canım günaydın
ben diş için doktorumuza sorduğumda bana sen hiç dişsiz bebek gördünmü demişti
çıkacak annesi berracığın dişleri ama bizimkiler geç çıktı ne yapalım
bizimde 2 tane oldular ama ama dahaçok küçükler nil huzursuz ama diğer dişlerin çıkmaya niyeti yok gibi sanki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?