2012 kasım bebekleri büyüyor..

gunaydın canım
gecmıs olsun korktuğun kadar varmıymıs
alp te ustunu hep acıyo pıjama kısa kolla yatırıyorum ben ama artık uzun kollu gıydırcem soğuk oluyo tulum ben daha almadm ama alıcam

Biz iyiz cnm sukur masal uyuo suan salincak kurdum odasina aygomda uyumadiginda yada uyuduktan yarim saat 1 saat sonra kalkarsa salincaga aliom uyumaya devm edio disten galiba yio oynuo ama uykusu oldugu halde dalamio tam uyudu die besigine koyuom uyanio 2gundur boyleydi salincak cok isime yaradi orda uyumaya dewam edio nil icin de tavsiye ederim aksam yarim saat sonra kalkti demissin ya salincakda geri uyuo ayakta uyumuo tavsiye edeim sanada

Cnm cok sewindim yanliz kalmaniza kalabalik iyi ama cok yorucu oluo yemek cay kahve bide calisiosun yorgunsun gece erdeme kalkiosun cok zor oluo buyuzden sewindim hem neguzel oynamissiniz erdemle kolunda bian once iylesir ins ee erdem nasil yanlizlik onu zorlar ilkzamn ama alisir hmn ins

İlk gununuz nsl gecti yaren okulada nasild i ogretmniniz nasil ilk izlenimi almissindir sen zaten ins iyibiridir cnm merakla bekliyorz hbrlerini hersey olumludur umarim

kızlaarrr günaydın herkese

berra uyuyo canım şu an ben de girdim hemen. nilin derdi emzikmiş demek ha inşallah bundan sonra da iyi olur uykusu canım.

yasmin canım soğuk konusunda seni en iyi ben anlarım. yakın memleketlerde oturuyoruz hava sıcaklıklarımızda yakındır heralde:) tabi burası daha yüksek daha soğuk oluyordur. ben de uyku tulumunu en kısa zamanda almam gerektiğini düşündüm bu gece. çünkü buz gibiydi ve berra üstü açık yattı. ben örtüyorum o açıyor düşün biz yorgana bürürünüyoruz iyice o açık yatıyo ben burada zaten hiç kısa kollu giydiremedim. bugün de uzun kollu üzerinde de yelek vardı. ama üşümüştür muhtemelen. anneannemiz almış bi tane tulum tarzında değil ayrı ayrı ama uyku tulumu kalınlığında bişey. alıncaya kadar geceleri onu giydircem ve en kısa zamanda uyku tulumu alıp giydircem inan hiç erken değil.

ay canım sorma o sabır konusunu yemek yediresiye sabır taşına dönüyorum ben de. bi kaşık şeyi bitirmek bu kadar zor olabilir mi

Cnm 6.inciniz hayirli olsun biz daha 2.yi yeni cikartioz yemede sikinti yok ama uykuya dalamio gec dalio uykusu oldugu hslde uyurken mizirdanio saga sols donup duruo donerken geriuyuo acaba disten mi cnm sizdede oldumu

kızlar başka dişi çıkmayan var mı? ben korkmaya başladım neden çıkmıyo benim kızımın dişi

Yemek.konusunda israr etmeyin kizlar kalici hale gelmesin degistirin karisik mamalar sewmio olabilir ax tuz az salca ekleywbilirsinix bizimki salcali.yemekleri daha cok sewio kiyma vetaze naneye bayilio onlari deneyin kahvaltiyi listemizdeki gbikarisikyediriodum istememeye.badladi tek tek yedirion resmn agzini acio ben kadiga tekrar alana kadar yani degisilik yapin bizinki oturarak yemiodu mama sandayeside almamstim sandalyeye oturtup carsafla baglion dusmesin die oyle yio cizgi film izlerken yio yeme seklini yemegini hep drgistirin dun makarna yaptim koydum onune kafasidina doktu tabagi falan amabitirdi eliyle yio kendi

kızlar başka dişi çıkmayan var mı? ben korkmaya başladım neden çıkmıyo benim kızımın dişi

gunaydın canım
canım korkma cıkar elbet bıızm komsunun kızı 13 aylık cıkardı ılk dısını
buarada bugun muge anlıda selda ve tunc olayı konusuldu ızlednmı bılmyorum seldanın erkek kardesı tutuklanmıs ama tam bellı değilmıs onun yaptğı

sormaya bizimkiler zaten huysuzdu aşıyla arttı bence vawsummm:

evet ya salıncak işini songülümde söylemişti alıcaz herhalde bizde bi salıncak:

canım günaydın
ben diş için doktorumuza sorduğumda bana sen hiç dişsiz bebek gördünmü demişti
çıkacak annesi berracığın dişleri ama bizimkiler geç çıktı ne yapalım
bizimde 2 tane oldular ama ama dahaçok küçükler nil huzursuz ama diğer dişlerin çıkmaya niyeti yok gibi sanki ..

bugün ananeye bıraktım sabah beraber girdik oyuncak çıkarttım onu oynadı sonra öptüm ben gidiyorum dedim çıktım aradım çok ağlamamış abisiyle oyun oynuyorlarmış :)sadece odada yalnız kalınca çığlığı basıyor arkamdan diyor

kızlar bir itirafım var bilmiyorum nasıl bişi ama erdem gece üstünü açıyor ya o üşüyor ben de üstümü örtemem diyip bende açık yatıyorum gönlüm razı gelmiyor o üstü açık yatıyorken benim örtünmeme manyakmıyım sizce ben ?

selnec canım gunaydın hosgeldın yoktun bı suredır

Cnm nslsin elif mina napio yurume calismalri nasil gdio

Can teyzoşlar özledim valla sizi.
İşler yoğundu girmeye fırsatım olmadı. Geçmişide okuyamadım, inşallah herkes iyidir, sorun yoktur.
Elif Mina bugün 10 aylık oldu, kızamık aşımızı olduk, Allah' a şükür pek sıkıntımız olmadı. İyice yaramaz ve çenebaz olduk..Yürme işimiz tamam..
Rabbim sağlık sıhhat versin kuzucuklarımıza..
yağmurcandan albüme ekledim resim...
masalece, valla yürüyoruz biz tamamen..

hayır sen annesin hemde anneeeee:

selmeç maşallah elif minaya
topiğimizin ilk diş çıkartanı ve ilk yüriyeni :)
aferin elif minama tebrik ederim sizi
biz henüz birkaç adım ata biliyoruz
selmeç bu birkaç adım attıktan sonra tam nekadar zaman sornra yürümmeye başlıyolar canım..

bizde seni özledik ya bu kadar yoğun olma özletme maşallah minama nazarlardan korusun rabbim

canım bana kalsa hiç ısrar etmem ama benim kızım çok zayıf. ben yemezse bırakacam ama gönlüm elvermiyor. hep derdim yemek için peşinde dolaşmıcam diye ama dolaşmaya başlıyorum napiim yoksa minicik kalcak. görenler çok minik ne zaman büyüyecek bu diyip duruyor moralim bozuluyor. zaten bizim şu an yememe değil meselemiz yiyor ama beni çatlatıyor yavaş yavaş oyalanarak bi oraya gidiyo bi buraya. biraz yedikten sonra da doyuyor sanırrım kilitliyo ağzını. ben de mama sandalyesi almadım şimdi düşünüyorum alsam mı acaba diye hiç olmazsa bi yere gidemez diye ama yürütece koyduğumda bile kıyameti koparıyor artık mama sandalyesinde nasıl duracak onu bilmiyorum. ben de kendi yiyebileceği şeyleri önüne koyuyorum bazen güzel yiyo bazen hiç bakmıyo bile. kısacası benim kızım yaşamak için yiyor azıcık işte.

çarşafla nasıl bağlıyorsun canım

çizgi film izlerken yemesine karşıyım canım belki öyle yer ama ben 2 yaşına kadar tv izletmeyi düşünmüyorum. çocukların beynini uyuşturuyor

ya duyuyorum öylelerini ama ne bilim işte geç kaldık diye endişelenmeye başladım.
yok canım izlemiyorum artık. biz de tv yok zaten annemgilde izlemiştim o zamanlar. o şüpheliydi zaten canım

evet haklısın canım dişsiz kalmaz inşallah da işte ben pimpirik. siz de kolayca çıkarırsınız inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…