- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.841
sevselmeççim bizde gezdiriyoz saten kendi durmak istemiyoooki:
bu arada az önce bakıcımız söyledi yine yine ona birkaç adım atmış ama okadar hepsi bakalım bekliyosss:
canım bana kalsa hiç ısrar etmem ama benim kızım çok zayıf. ben yemezse bırakacam ama gönlüm elvermiyor. hep derdim yemek için peşinde dolaşmıcam diye ama dolaşmaya başlıyorum napiim yoksa minicik kalcak. görenler çok minik ne zaman büyüyecek bu diyip duruyor moralim bozuluyor. zaten bizim şu an yememe değil meselemiz yiyor ama beni çatlatıyor yavaş yavaş oyalanarak bi oraya gidiyo bi buraya. biraz yedikten sonra da doyuyor sanırrım kilitliyo ağzını. ben de mama sandalyesi almadım şimdi düşünüyorum alsam mı acaba diye hiç olmazsa bi yere gidemez diye ama yürütece koyduğumda bile kıyameti koparıyor artık mama sandalyesinde nasıl duracak onu bilmiyorum. ben de kendi yiyebileceği şeyleri önüne koyuyorum bazen güzel yiyo bazen hiç bakmıyo bile. kısacası benim kızım yaşamak için yiyor azıcık işte.
çarşafla nasıl bağlıyorsun canım
çizgi film izlerken yemesine karşıyım canım belki öyle yer ama ben 2 yaşına kadar tv izletmeyi düşünmüyorum. çocukların beynini uyuşturuyor
ya duyuyorum öylelerini ama ne bilim işte geç kaldık diye endişelenmeye başladım.
yok canım izlemiyorum artık. biz de tv yok zaten annemgilde izlemiştim o zamanlar. o şüpheliydi zaten canım
evet haklısın canım dişsiz kalmaz inşallah da işte ben pimpirik. siz de kolayca çıkarırsınız inşallah canım
Kizlar nasilsiniz bakalim okuldan geldik gece hic uyumadim nerdeyse
Kura sustemi ike ogretmenimiz belirlendi ogretmenimis 3o yillik bir erkek ogretmen simdilik.guzel bi elektrik aldim belli coxuklqri seviyor kendinden bahsettti en onemlisi yaren cok.sevdi bilmis wc ye cikti anne elekrik aldim dedi hahayt anasinjn kiizi
Hepinizin guzel dileklwri icin teskkur ederim
En azindan birinizinki kabul.olursa yasadik:)
Beysalm yaseminim gecmis olsun sizlere
Beysalim heo gozumde kan revam icin de cok can yakici bir kol var gozumun inunde
Kizlar destege acigim:)
Cakma.kol boregi ile
http://www.kadinlarkulubu.com/borekler/643605-enfes-borekler.html
size bizden havadisler vereyim kızlar... bizim tayin iş belli oldu sayılır. yüksek lisansa başvurmuştum samsuna. bugün belli oldu hak kazanmışım. ancak harçları bize göre şu an yüksek... kaldırabilir miyiz bunu tartışıyoruz eşimşe. gidersek taşınma filan derken yıpratacak bizi. tabi en önemlisi de zeynebim var şu dönemde ananesinin elinden almak istemiorummm ay belli oldu gibi kesinleşmedi ama sanırım gitmiyoruz şimdilik:) annem şimdiden ağlamaya başladı ii mi
haklısın cnm ama karar vermek çok zor ... eşim istio ama şu an maddi imkalar el vermez bu kadar ...neyse hayırlısı inş.songülüm inşallah çok güzel geçecek yarenim için
allahım ziyin açıklığı versin:
bizde görürüz inşallah o günleri hayırlısıyla:
yasminimm çok sevindim vardır herşeyde bi hayır
hem zeynep annanesine alıştı bence onun için böylesi daha iyi..
hakkınzda hayırlısı canım
doğru karar verırsnz ınsallah
anneler oyle ya alıstı tabı ayrılmak zor gelır
haklısın cnm ama karar vermek çok zor ... eşim istio ama şu an maddi imkalar el vermez bu kadar ...neyse hayırlısı inş.
C
aynen cnm gelin giderken ağlamadım bu bana çok koydu dedi. baktım ki namaz kılarken ağlıyordu çok zoruma gitti
canım sızın evde tv yokmu yanı aay neguzel bızdede olmasa keske cok bağlıyo ınsanı gercı o ınsanın elınde ama
ben en bastan yanı oturmaya yavas yavas basldğı zaman oturtum mama sandalyesıne yemeğını hep orda yedırıyorum benımkıde azcık bıseyı cok zamnda yer ama alısacaklar mecbur yemeye
canım sana bırsey soracam
ben alp tuğraya hala kaynamıs su verıyorum sen nasıl verıyosun
evet yok canım evlenirken ben istemedim. hatta bizim mobilyaların hediyesiydi tv kvlere verdik. eşim istiyo aslında ama direniyorum bakalım. dediğin gibi çok bağlıyo. gerçi internette öyle ama.
mama sandalyesi iyi olurdu canım da eşim askere gidecek ev de olmıycaz herşeyi de nasıl taşiim diye almamıştım. ama şimdi evdeyiz bilmiyorum kararsızım alsam mı acaba. ben yerde oturtuyorum ordan oraya gidiyo ordan oraya.
canım bende kaynatıyorum ama bu konuyu araştırmak lazım kaynamış suda bazı minerellerini kaybediyodu galiba ama cam şişede almak lazım
dur araştıralım bakalım bebekler için nezamanakadar kaynatmak gerekirmiş suyu..
tatlım 2ada bu resterantlarda olan mama sandaliyeleri gibi sandaliyeler varmış 50 tleymiş benim bi arkadaşım almıştı memnundu
plastik yani istersen bi bak internette..
evet yok canım evlenirken ben istemedim. hatta bizim mobilyaların hediyesiydi tv kvlere verdik. eşim istiyo aslında ama direniyorum bakalım. dediğin gibi çok bağlıyo. gerçi internette öyle ama.
mama sandalyesi iyi olurdu canım da eşim askere gidecek ev de olmıycaz herşeyi de nasıl taşiim diye almamıştım. ama şimdi evdeyiz bilmiyorum kararsızım alsam mı acaba. ben yerde oturtuyorum ordan oraya gidiyo ordan oraya.
evet canım onu ben de duydum kullananlar memnunmuş. ama alırım bu sefer berra oturmak istemezse salıncak gibi o da bi köşede beklerse diye kararsız kaldım.
canım bende kaynatıyorum ama bu konuyu araştırmak lazım kaynamış suda bazı minerellerini kaybediyodu galiba ama cam şişede almak lazım
dur araştıralım bakalım bebekler için nezamanakadar kaynatmak gerekirmiş suyu..
tatlım 2ada bu resterantlarda olan mama sandaliyeleri gibi sandaliyeler varmış 50 tleymiş benim bi arkadaşım almıştı memnundu
plastik yani istersen bi bak internette..
cok guzerl bısey aslında tebrık edıyorum senı ınternette oylede gercı ama tv de cok bağlıyo
esınle sohbet edıyosunzdıur enazından bızde sohbetler gıttıkce azalıyo valla
canım bıara mama sandalyesınn kılıfnı yıkamstım ozamn yerde yedrdım dedğın gıbı bı oraya bı buraya gıdıyo dokuluyo zor oluyo yanı
mama sandlysındede sıkldğı zamnlar oluyo ama orda yedırıyorum
alırsan ılk zamnlar belkı oturmak ıstemz ama sonra alısabılır
sen suyu nasıl verıyosun canım
yokmuş omuularda falan biri sorsan
ama salıncak istemiyosa zor ola bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?