2012 kasım bebekleri büyüyor..

size bizden havadisler vereyim kızlar... bizim tayin iş belli oldu sayılır. yüksek lisansa başvurmuştum samsuna. bugün belli oldu hak kazanmışım. ancak harçları bize göre şu an yüksek... kaldırabilir miyiz bunu tartışıyoruz eşimşe. gidersek taşınma filan derken yıpratacak bizi. tabi en önemlisi de zeynebim var şu dönemde ananesinin elinden almak istemiorummm ay belli oldu gibi kesinleşmedi ama sanırım gitmiyoruz şimdilik:) annem şimdiden ağlamaya başladı ii mi

sevselmeççim bizde gezdiriyoz saten kendi durmak istemiyoooki:
bu arada az önce bakıcımız söyledi yine yine ona birkaç adım atmış ama okadar hepsi bakalım bekliyosss:

bu arada az önce bakıcımız söyledi yine yine ona birkaç adım atmış ama okadar hepsi bakalım bekliyosss:

ay maşallah nil hanıma hadi bakalım :)

songülüm canım maşallah yarenime ya hadfi bakalım topla evini bu arada gelde bana cuma gününnü anlat çatladım resmen yua dün eşim soruyor hani iptal olmuştu ya ne zaman gidiceksin die dedim ki ohoo cuma yaptılar bir dahaki buluşma ne zamana ? kimde? varmı bir plan

canım sızın evde tv yokmu yanı aay neguzel bızdede olmasa keske cok bağlıyo ınsanı gercı o ınsanın elınde ama
ben en bastan yanı oturmaya yavas yavas basldğı zaman oturtum mama sandalyesıne yemeğını hep orda yedırıyorum benımkıde azcık bıseyı cok zamnda yer ama alısacaklar mecbur yemeye

heyecanlı olur tabı ınsan yavrum mınık kuzum okula basladı bende heyecanlandm valla
bak sen elektrık almayıda bılıyomus bılmıs kuzum benım
oyladım canım hakkında hayırlısı olıur ınsallah

songülüm inşallah çok güzel geçecek yarenim için
allahım ziyin açıklığı versin:
bizde görürüz inşallah o günleri hayırlısıyla:
yasminimm çok sevindim vardır herşeyde bi hayır
hem zeynep annanesine alıştı bence onun için böylesi daha iyi..

hakkınzda hayırlısı canım
doğru karar verırsnz ınsallah
anneler oyle ya alıstı tabı ayrılmak zor gelır

haklısın cnm ama karar vermek çok zor ... eşim istio ama şu an maddi imkalar el vermez bu kadar ...neyse hayırlısı inş.

hakkınzda hayırlısı canım
doğru karar verırsnz ınsallah
anneler oyle ya alıstı tabı ayrılmak zor gelır

aynen cnm gelin giderken ağlamadım bu bana çok koydu dedi. baktım ki namaz kılarken ağlıyordu çok zoruma gitti

oyy kıyamam ya canım görüşürüz zeynebi öp benim içinn

evet yok canım evlenirken ben istemedim. hatta bizim mobilyaların hediyesiydi tv kvlere verdik. eşim istiyo aslında ama direniyorum bakalım. dediğin gibi çok bağlıyo. gerçi internette öyle ama.

mama sandalyesi iyi olurdu canım da eşim askere gidecek ev de olmıycaz herşeyi de nasıl taşiim diye almamıştım. ama şimdi evdeyiz bilmiyorum kararsızım alsam mı acaba. ben yerde oturtuyorum ordan oraya gidiyo ordan oraya.

canım sana bırsey soracam
ben alp tuğraya hala kaynamıs su verıyorum sen nasıl verıyosun

canım bende kaynatıyorum ama bu konuyu araştırmak lazım kaynamış suda bazı minerellerini kaybediyodu galiba ama cam şişede almak lazım
dur araştıralım bakalım bebekler için nezamanakadar kaynatmak gerekirmiş suyu..

tatlım 2ada bu resterantlarda olan mama sandaliyeleri gibi sandaliyeler varmış 50 tleymiş benim bi arkadaşım almıştı memnundu
plastik yani istersen bi bak internette..

evet canım onu ben de duydum kullananlar memnunmuş. ama alırım bu sefer berra oturmak istemezse salıncak gibi o da bi köşede beklerse diye kararsız kaldım.

cok guzerl bısey aslında tebrık edıyorum senı ınternette oylede gercı ama tv de cok bağlıyo
esınle sohbet edıyosunzdıur enazından bızde sohbetler gıttıkce azalıyo valla
canım bıara mama sandalyesınn kılıfnı yıkamstım ozamn yerde yedrdım dedğın gıbı bı oraya bı buraya gıdıyo dokuluyo zor oluyo yanı
mama sandlysındede sıkldğı zamnlar oluyo ama orda yedırıyorum
alırsan ılk zamnlar belkı oturmak ıstemz ama sonra alısabılır
sen suyu nasıl verıyosun canım

bende oyle bılıyorum kaynasıynca bazı mıneraller gıdıyo nıl 10 aylık oldu alp te olcak yanı buyyolar
bı arastralım bakalım
buarada ıkea yazmanada bayıldım

ben suyu artık kaynatmadan vermeye başladım canım 1 haftadır falan. minerallerin öldüğünü duymuştum ben de.

yokmuş omuularda falan biri sorsan
ama salıncak istemiyosa zor ola bilir

komşularda vardır muhtemelen de ben komşularımı tanımıyorum ki bi kaçı hariç

dur bakalım bi masalecenin dediği gibi sandalyeye bağlayayım napcak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…