- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.881
SLM KIZLAR NASILSINIZ
GEÇMİŞİ OKUYAMADIM
biz iyiyiz, haftasonu izmirden kaynanam geldi ablasıyla.eşim bizim arabayla getirecekti ufak bi kaza yapınca kaynanamların arabayla geldiler cumartesi. beni annemlerden aldılar.kırıkkaleye kaynanamın annesi ve erkek kardeşlerinin evine gittik. çok gürültülü konuştukları için defne uyuyamadı. gece 2 de ancak uyudu yavrum. babaannesinde çok ağladı defne.pazar günü de ankaraya döndük tekrar.
çok yoruldum. o gün dişime kanal tedavisi yapılmıştı. diş ağrısı ve uykusuzluk beni mahvetti.
hiç konuyu konuşmadık ama eşim de beni kırdığını farketti ama özür dilemek yok tabi. sadece sözleriyle gönlümü almaya çalıştı.hiç bir şey demedim. bu kırgınlığım nasıl geçecek bilmiyorum
annem kaynanama hacca gideceği için hediye olarak bişeyler almıştı onu verdi. kv pek beğenmedi ama alıp bi kenara sokuşturdu en azından.
bizden haberler bunlar
hoşbulduk cnm
çok haklısın cnm ama kvnin huyunu değiştiremem ki istesemde
ben yine de güler yüzümü, saygımı eksik etmiyorum
allaha havale ettim ben onu
sabredeceğim sonuna kadar
aynen canım yapıcak başka bişey yok hakkınızda hayırlısı olsun nediylim ki..
kıslarrr herkese günaydın nil akşam 11 buçukta uyudu çok şükür bu saate de rağzıyım ben 1 2 lerden sonra:):)
umarım herkesin keyifi yerindedir..
cnm mecburen gittim, insanlari kırmamak için. 1 günden bişey olmaz diye. Cnm eşimde bişey yok biraz bileğini acitmis arabada biraz hasar vargecmıs olsun canım umarım bısey yoktur
keske sen gıtmeseydın deyecem ama bu pek mumkun değildı heralde
kv den pek b memnunıyetsız bırı bellı annen ıyılık yapmıs beğenmemıs
neyapıcan ınsallah değişir
Cnm ben kullanacağım zaman zaten okuyup direksiyona geçerim amaesim biraz yorgun olduğu için dikkati dağınıkti sanırım.biara hepimizin okunmasi şart oldu.Reces canım benım gecmı olsun bır okutun kendınızı bu sene ıkıncı kaza kuzummm
kaynana denılecek sahsıyete takılma en fazla ne kadar degısır
esınede olumsuz baakma cnm b ence hatasını anlamıs sen ıyı ruh halınde ufaktan ufaktan anlat derdını
Amin cnm. İnşallah iyi bir insan olup döner .ne kadar takma desem de can sıkıntısı rabbim yardımcı olsun inşallah hacc onu biraz insan eder canım ALlah yardımcın olsun
napıyım canım zayıflamam lazım :)yani canım tasaruf iyidir:
:):).)
bu aradabeysalım görüşürüz kız kolun acıyo yinede spora gidiyosun vallaha helal olsun..
canım benim görüşelim inşallahbende ozledım tatlım ama yoğunsun baksana
sen sporuna gıt gorusuruz yıne canım
günaydın canım burasıda sabahları buz gibi oluyorGunaydin kizlar
Bugun hava kasvetli kis geluyo
selnec yazamadim elif mina ne giyse cok yakisiyor cok tatli masallah
oooh ne güzelolmuş yavaş yavaş düzene girecek annesi sen merak etmeaynen canım yapıcak başka bişey yok hakkınızda hayırlısı olsun nediylim ki..
kıslarrr herkese günaydın nil akşam 11 buçukta uyudu çok şükür bu saate de rağzıyım ben 1 2 lerden sonra:):)
umarım herkesin keyifi yerindedir..
sanada günaydın canım benim bizde öptüükherkese günaydın kızlaaarrr... herkes iidir inş öpüp kokladım bebeişlerinizi:)
Günaydın kızlar..
Her sabah kalktigimda berra uyur uyumaz ben de uyuycam diyorum sizde de oluyor mu bu düşünce:))
Bizim uykularimiz berbat gece kac kere kalktigimiz yetmexmis gibi bi de 5de kslkip 6da uyudu. Boyle yapiyo son günlerde uysnip uyumak bilmiyo
Gunaydin canimcnm mecburen gittim, insanlari kırmamak için. 1 günden bişey olmaz diye. Cnm eşimde bişey yok biraz bileğini acitmis arabada biraz hasar var
Cnm ben kullanacağım zaman zaten okuyup direksiyona geçerim amaesim biraz yorgun olduğu için dikkati dağınıkti sanırım.biara hepimizin okunmasi şart oldu.
Amin cnm. İnşallah iyi bir insan olup döner .
Günaydın kızlar.hepimiz için hayırlı bi gün olur inşallah
herkese günaydın kızlaaarrr... herkes iidir inş öpüp kokladım bebeişlerinizi:)
Ay bendede oluyor ama gunduz is guc hic vaktim olmuyorGünaydın kızlar..
Her sabah kalktigimda berra uyur uyumaz ben de uyuycam diyorum sizde de oluyor mu bu düşünce:))
Bizim uykularimiz berbat gece kac kere kalktigimiz yetmexmis gibi bi de 5de kslkip 6da uyudu. Boyle yapiyo son günlerde uysnip uyumak bilmiyo
napıyım canım zayıflamam lazım :)
canım benim görüşelim inşallah
günaydın canım burasıda sabahları buz gibi oluyor
oooh ne güzelolmuş yavaş yavaş düzene girecek annesi sen merak etme
sanada günaydın canım benim bizde öptüük
ah ah o düşünceyi düşünemiyorum bile nurum malum işe geliyorum yapıcak bişi yok :)
Gunaydin canim ohh cok sevindim oyle oyle duzene giriyor nilin uykusu vee sende dinleniyorsun
cnm mecburen gittim, insanlari kırmamak için. 1 günden bişey olmaz diye. Cnm eşimde bişey yok biraz bileğini acitmis arabada biraz hasar var
Cnm ben kullanacağım zaman zaten okuyup direksiyona geçerim amaesim biraz yorgun olduğu için dikkati dağınıkti sanırım.biara hepimizin okunmasi şart oldu.
Amin cnm. İnşallah iyi bir insan olup döner .
Günaydın kızlar.hepimiz için hayırlı bi gün olur inşallah
herkese günaydın kızlaaarrr... herkes iidir inş öpüp kokladım bebeişlerinizi:)
Ay bendede oluyor ama gunduz is guc hic vaktim olmuyor
bu aralar isim hic bitmiyor
elifte gece cok sık kalkiyor bende yoruldum artik
Gunaydin canim
sizin.topicin adresini versene benimde bir iki kilo fazlam kaldi sizi takip etmek istiyorum
Günaydın kızlar..
napıyım canım zayıflamam lazım :)
canım benim görüşelim inşallah
günaydın canım burasıda sabahları buz gibi oluyor
oooh ne güzelolmuş yavaş yavaş düzene girecek annesi sen merak etme
sanada günaydın canım benim bizde öptüük
ah ah o düşünceyi düşünemiyorum bile nurum malum işe geliyorum yapıcak bişi yok :)
gunaydin teyzoslar bizim dr kontrolumuz var bu gun bakalim kac kilo oldu oglum birazdan gidicez,sonra gene yazarim :)
oğlum iş yerine gelicek şimdi kızlar annemin işi çıkmış burada olacak heyecan yaptım :)
oğlum iş yerine gelicek şimdi kızlar annemin işi çıkmış burada olacak heyecan yaptım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?