2012 kasım bebekleri büyüyor..

Plesobbo ne guzel ssenı gormek bugun kı bır olayı paylasmam lazım
bugun bır kız bebek vardı okulda senın mamadan kullanıyormus 3 ay dolu dolu kullandıktan sonra daha fazla etkı gosterıyormus
1 kg almıs bebecık son ay 500 gr annesı cok mutluydu ıstahıda acılmıs bugun nerdeyse bır pogaca goturdu yanımda 14 aylıktı 7.5 kg den 8.5 kg ye cıkmıs

SIZDE DURUMLAR NASIL
ONUNKI NUTRICIA YNLIS YAZMADIYSAM KAFASINA BIBERON KLAFASI GECRDI HOP BEBEKTE ICTI

Son düzenleme:
Reces canım benım gecmı olsun bır okutun kendınızı bu sene ıkıncı kaza kuzummm
kaynana denılecek sahsıyete takılma en fazla ne kadar degısır

esınede olumsuz baakma cnm b ence hatasını anlamıs sen ıyı ruh halınde ufaktan ufaktan anlat derdını

ne kadar takma desem de can sıkıntısı rabbim yardımcı olsun inşallah hacc onu biraz insan eder canım ALlah yardımcın olsun

hoşbulduk cnm
çok haklısın cnm ama kvnin huyunu değiştiremem ki istesemde
ben yine de güler yüzümü, saygımı eksik etmiyorum
allaha havale ettim ben onu
sabredeceğim sonuna kadar

aynen canım yapıcak başka bişey yok hakkınızda hayırlısı olsun nediylim ki..

kıslarrr herkese günaydın nil akşam 11 buçukta uyudu çok şükür bu saate de rağzıyım ben 1 2 lerden sonra:):)
umarım herkesin keyifi yerindedir..

Gunaydin canim ohh cok sevindim oyle oyle duzene giriyor nilin uykusu vee sende dinleniyorsun

cnm mecburen gittim, insanlari kırmamak için. 1 günden bişey olmaz diye. Cnm eşimde bişey yok biraz bileğini acitmis arabada biraz hasar var

Cnm ben kullanacağım zaman zaten okuyup direksiyona geçerim amaesim biraz yorgun olduğu için dikkati dağınıkti sanırım.biara hepimizin okunmasi şart oldu.

ne kadar takma desem de can sıkıntısı rabbim yardımcı olsun inşallah hacc onu biraz insan eder canım ALlah yardımcın olsun
Amin cnm. İnşallah iyi bir insan olup döner .

Günaydın kızlar.hepimiz için hayırlı bi gün olur inşallah

Günaydın kızlar..
Her sabah kalktigimda berra uyur uyumaz ben de uyuycam diyorum sizde de oluyor mu bu düşünce:))
Bizim uykularimiz berbat gece kac kere kalktigimiz yetmexmis gibi bi de 5de kslkip 6da uyudu. Boyle yapiyo son günlerde uysnip uyumak bilmiyo

yani canım tasaruf iyidir:
:):).)

bu aradabeysalım görüşürüz kız kolun acıyo yinede spora gidiyosun vallaha helal olsun..
napıyım canım zayıflamam lazım :)

bende ozledım tatlım ama yoğunsun baksana
sen sporuna gıt gorusuruz yıne canım
canım benim görüşelim inşallah

Gunaydin kizlar
Bugun hava kasvetli kis geluyo
selnec yazamadim elif mina ne giyse cok yakisiyor cok tatli masallah
günaydın canım burasıda sabahları buz gibi oluyor

oooh ne güzelolmuş yavaş yavaş düzene girecek annesi sen merak etme

herkese günaydın kızlaaarrr... herkes iidir inş öpüp kokladım bebeişlerinizi:)
sanada günaydın canım benim bizde öptüük

ah ah o düşünceyi düşünemiyorum bile nurum malum işe geliyorum yapıcak bişi yok :)

Gunaydin canim
gecmis olsun gercekten hepinizin okunmaya ihtiyaci var
defne nasil oldu yemeye basladimi

Gunaydin canim nasilsinzeynep ilay nasil sen nasilsin

Ay bendede oluyor ama gunduz is guc hic vaktim olmuyor
bu aralar isim hic bitmiyor
elifte gece cok sık kalkiyor bende yoruldum artik

Gunaydin canim
sizin.topicin adresini versene benimde bir iki kilo fazlam kaldi sizi takip etmek istiyorum

Gunaydin canim ohh cok sevindim oyle oyle duzene giriyor nilin uykusu vee sende dinleniyorsun

günaydın canım ay inşallah düzene gireriz artıkkk:

günaydın canım aminnn:
defne nasıl psikolojisi nasıl cnm?

günaydın canım ayyy negüzel sabah sabah:

günaydın canım ya bu bebişlerin hepsi bu ara uyku sorunu yaşıyo galiba:
berra uyuyunca sende yat uyu tatlım :bizim ööyle bişansımız yok
gerçi bende evde öyle diyorum ama nil uyuyuncada hadi şu işide yapayım derken bi bakıyorum hop nil uyanmış:

inşallah düzene gireriz beysalımm:

oğlum iş yerine gelicek şimdi kızlar annemin işi çıkmış burada olacak heyecan yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…