2012 kasım bebekleri büyüyor..

cnm ben hep buralardayım ama sizi tam takip edip yazamıyorum ama her sayfayı mutlaka okuyorum
bizde kullanıyoruz ama günde yarım şişesini filan çunku mama iştahını açtı bende gene ondan öle biraz verip normal yediriyoorum çünkü öle yemiyodu gerçekten iştahını açtı mamayla beraber yemeye başladı benm oğlum bi kaç gün içinde tartıracağım ama gözle görülür fark edilir kilo aldı
bende aslında içirmek istiyorum ama içmiyo onu öle kahvaltısına katıyorum sadece o yüzden yarım şişesini ancak katabiliyorum
sanırım aynısı nutrıcıa nın ınfatrını die bi maması şişe şeklinde

Cnm siz kqc kilosunuz doktormu onerdi cok mu zayifti biz 8kg yuz doktor onermio istahli cok yiozaten.masallh cok hareketli bunyesi boyledir yiyen cocus vermem o mamayi dio doktor ise yaradimi kac kilo aldi kullaninca

Bazen bendede oluo ama sukur buaralar iyi kendi oynuo pacama yapisma donemini atlatti ondan yorulmuom artik o uyanikken isimi yapiom o uyunca tw izliom buraya giriom oyle iste ohhh yani.allhim nazardan saklasin

Cnm siz kqc kilosunuz doktormu onerdi cok mu zayifti biz 8kg yuz doktor onermio istahli cok yiozaten.masallh cok hareketli bunyesi boyledir yiyen cocus vermem o mamayi dio doktor ise yaradimi kac kilo aldi kullaninca

benm oğlum hiç yemiyordu ve ağzını kilitliyordu iştahını çok açtı zaten o yüzden baya az içiriyorum zaten önemli olan bencede yemesi kilo alması değil
oğlumun iştahını açtı o yüzdende bi çay bardağını bile doldurmuyorum o kadar veriyorum ve doktorumuz yazdı bizde tek hekim imzasıyla bile verilmiyomuş zaten biz 3 doktora imzalattık rapor yazıldı
7 kiloydu başladığımızda bugün tartıracağım sağlık ocağında bakalım ne kadar oldu yazarım size

Anladim cnm ise yaramasina sewindim ins iyi kilo almistir hbrlerini beklioruz cnm

İntdn baktim cnm sogani kavurup unu hafif kavuruon sonra baligi ation ben ton baligi kullandim ama icine payates sehriye taze.nane yapragida attim su koydum blndirdan gecirdim koyu kivamli olark cok sewdi yaninda seftal.puresi verdim yogurt vermedim artik afiyetle yer ins kuzular

İyi aksamlar kizlar kizimla bugun disarda emek yedik onun yemeginide goturdum yanimda oturdu sabdalyeye yedi herkes gukuo oyle bi simardiki cok sewimliydi saclarini 3tane bagladim askili kot tulum gydi ayyyy cok tayliydi kusum teyzeleri yaaa ankaranin malum eylemleri.bitmio yine eylem vardi cok gezemedik geldik gerci masal alisik 5aylikken biber gazi yemistik bizde metronun icine atmislar ben ve babasi uandik.yuzumuz yandi kasindi.genzim yandi.aglio gbi gozlerim akiodu oksuruodum ama masala hic bi etki olmadi herkes hayretle bakip gulmuslerdi allh korudu.sanirim

aynı sıkıntı bizde de var beşiği yan tarafıma koydum ben uyurken uyanıyo yaklaşıyo parmağıyla gözümü açmaya çalışırken uyanıyorum sabah çok zorlanıyorum bu aralar ya tekrar uyutmaya çalışıyorum söylene söylene uyuyo
Kizlar bugun balik corbasi yaptim masala bayildi ilkkez denedik haftada 1-2kez yapicam artik
ton balığı ile yapmışsın canım ama konservedeki mi ya ben de yapmak istiyorum ama balıklardan korkuyorum hangisini kullanacam bilemiyorum
büyükşehirde yaşamanın dezavantajları da var ama gerçekten ALlah korumuş masalı ya üzüldüm size geçmiş olsun canım

iyi akşamlar hanımlar
çok sık giremiyorum bu aralar işler yoğun çok yoruluyorum öğlen geldiğimde önceki gün nete girecekken ( süt iznim 1.5 saat oldu 12 de geliyorum artık) rana yanımda otururken babası rana seni istiyo sen nete giriyosun diyince fark ettim ve çok üzüldüm rana herşeyden daha önemli ve yemek yemeden gidinceye kadar ranayla oyun oynadık o yüzden gündüzleri neti açmıyorum bile telden dün akşam da ev sahibimiz hacca gidecek diye ziyarete gittik geç döndük rana hanımla o yüzden giremedim bugün dedim bi gireyim ama kimse yok :2::2::2:

rana artık benimle kavga ediyo ben ona sus dedikçe garip bi tepki veriyo sinirlenir tarza oyun haline getirdik başka odadan ona suuus diye bağırıyorum tepki aynı çoook yorulsam da kızımı çoook seviyorum.. 2 dişimiz var hala artık belirgin üstler yarılmadı hala bazen onun sıkıntısını çekiyoruz çünkü fazla kaka yapıyo rahatsız oluyo dişleri acıyo bişeyi ağzına soktuğu zaman taaa arkalarla ısırıyo garibim
emeklemede ustayız girdiğiimiz yere kafamızı çarpıyosak eğilerek geri çıkıyoruz ama yürüme işinde acele ettirmiyorum çünkü acele ettiğimiz zaman düştüğü anda korkuyomuz ve istemiyomuş yürümeyi

bende kaynamış su içiriyordum. sonra doktor eniştem ve kuzenim dediler ki bütün mineraller ölür çocuğun kaybettiği elektroliti alamazsın yapma kaynatmadan içir dediler bende artık kaynatmıyorum benim gibi kaynatmayan varmı acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…