2012 kasım bebekleri büyüyor..

benim kız 28 kasım doğumlu ama diş yok hala ya.tek diş çıkarmayan benimkimi yaaaaa.neden çıkmadiki dişler.acaba bir sorunmu var yaaaaaaa.

canım ben de kaynatmıyorum ama muhallebi veya yemeğine kaynamış su koyuyorum öyle alışageldi öyle gidiyo:)
benim kız 28 kasım doğumlu ama diş yok hala ya.tek diş çıkarmayan benimkimi yaaaaa.neden çıkmadiki dişler.acaba bir sorunmu var yaaaaaaa.

canım beysal var biliyo musun bilmiyorum oğlu erdem 30 ekim doğumlu ve geçenlerde çıkardı dişini sıkıntı yapma burdaki kızların doktorlarının söylediği ve benim çok sevdiğim bi cümle var dişsiz çocuk gördün mü :)
sen ve eşin ne zaman çıkarmışsınız dişi onu bu bul mesela ben ve eşim yaşımıza yakın çıkarmışız rana da öyle çıkardı ramazan bayramında ilk dişi bir hafta sonrada 2. dişi geldi şimdi üstelri bekliyoruz ama gelen giden yok nasılsa gelir ben de stres yaptım ama geliyo merak etme

nasıl yemesi falan gaz flan kalmadı demi çok gazlıydı hatırladığım kadarıyla

Ozcananim nasilsin ozledik seni
ranama bak sen demek.ustakasmis emeklemede sus oyununuza bayildim masallah size

canım valla o kadar yoğunum ki giremiyorum aklım da hep burda (

çok fena ama nazı hep banaymış bakıcısı öyle söylüyor :)) elifim napıyo ya özledim güzel yanaklımı :) sen nasılsın soğudu istanbul da geceler kaç günde bi yaptırıyosun banyo biz 3 günde bir yapıyoruz artık

Cok fena ama cok tatli annesi ya o annesine yapmayacakta kime yapacak
sogudu ince pike gibu bisey ortuyorim elfin ustune ve uzun kollular falan ama hep acik yatiyor
elif iyi teyzesi gece uykularimiz hala yok iki disi daha patladi ona yoruyorum ama yoruldum artik
bizde 3 tatlim artik havalar soguyor daha sık olmaz heraldw

Gunaydin canim
gecmis olsun gercekten hepinizin okunmaya ihtiyaci var
defne nasil oldu yemeye basladimi

Gunaydin canim nasilsinzeynep ilay nasil sen nasilsin
defne o ilk haline göre yemeye başladı ama eskisi gibi de değil.artık yapışık ikiz gibiiz.

günaydın canım ay inşallah düzene gireriz artıkkk:

günaydın canım aminnn:
defne nasıl psikolojisi nasıl cnm?

günaydın canım ayyy negüzel sabah sabah:
Cnm defne daha iyi ama onu tek bırakamıyorm. Hep bir korku halinde. Bugün işten geldiğimde dışarıdaydi. Beni görür görmez atıldı. Kucağıma aldım. Çok mutlu oldu. Babam ekmek almaya gidecekti. Defneyi de götüruyum dedi. Defne babamla bi yerlere gitmeye bayılır . Babam kucagina alıp benden uzaklasmaya başlayınca ağladı. Hemen kucağıma aldım ve sustu. Hala tam iyileşmedi.

İyi geceler kızlar. Bugün hastanedeydim. Kan verdim( kansızlik ve vitamin eksikliği var bende. Her 3 ayda bir kan verip değerlerime göre ilaç kullanıyorum), diz kapağının arkasındaki kıkırdak zedelenmis onun için ilaç ve 2 aylık fizik tedavim var, damar cerrahiye gittim. Hamilelikte bacak damarlarim çok belirginlesti. Meğer damar çatlağı oluşmuş. Ultrason istedi ama o yarına kaldı.
hastaneden çıkınca eşimi aradim.neyin var demedi. Bende bişey demedim. Biraz önce aradığında neyin var diye sormadın dedim. Bunun üzerine sordu. Bende söyledim. Neden kaynaklanmis dedi. Hamilelikten dedim. E şimdiye kadar olmadı da şimdi mi ortaya çıktı dedi. Dizim ve damarlar doğumdan hemen sonra da vardı ama ücretsiz izindeyken sağlık güvencem olmadığı için işe başlamayı beklediğimi söyledim. Ardından bana sen böyle sizlanirsan doğudakiler ne yapsın, kendine de çocuğa da bakmıyorsun. Çocuğa mama yediriyorsun, dr ların her dediğini yapıyorsun, annelerimiz bizi böyle mi büyüttü, çocuğun çok üstüne eğiliyorsun, her şeyi yedir,bal ver(balın 1 yaş öncesi çocukta zararlı olduğunu daha önce kendisine anlatmıştım), biz ne yiyorsak ondan ver vs söyledi. Ben de kızdım. Çok biliyorsan gel kendin bak dedim.hemen böyle diyorsun dedi.ben de benim hastaneye gitmemi çocuğa yedirdiklerimi bağlamasıni anlamsız bulduğumu söyledim.
en ufak bişeyde defneye bakmamı eleştiriyor. Defne herşeyi yese ben zaten seve seve yediririm ama yemiyor. Neden kaşık mamasi veriyormusum, pirinç unundan neden mama yapıyormusum. Gdo vardır diyor.
sinirimi tepeme çıkardı sonra da seni seviyorum, sana da hiç laf söylenmiyor diyor. Sizce ben haksız mıyım?

Son düzenleme:

Ayy cok garip tuhaf bi adam kocan ya hersryi soyluo sacma sapan yerli yerssiz sonrada seni sewiom deyip gecio nekafar rahat yaa ama bence sebebi siz daha biz olamamissiniz yani sen rahatsizlandiginda sigrtam yok deyip hic yansitmamissin hic soylememidsin yani sen herseyi bekarmissin gbi kendin yapiosun ee tabi adamin haberi yok oda alusmistir herseyi kendin yapmana rahattir tamm kocan normal deyil davranislari ama sebebi iliskinizin seklibence.cunku bizde olsa benim agrim varsa doktora gtceksem guvencemyok die bekletmem soylerim esime hastneye gtmm gerek die oda karsilar masrafini.yani olmasi gereken bu bence onceden calisiodum parami alir esime verirdim ben harcarim sende dursun die oda bankaya koyardi nezamn ne istesem alirdi simdi de calismiom ama hic para lafi olmazaramizda hatta dalga gecer kkendi tel faturasini odr benimki faturasiz sana.yukleme yapmicam gor bak falan der ben o saka yaptiginibildigim halde alinirim hmn gelir sacmalama benm param senin ve bebegimizin ben ne yaparsam sende yapcaksin bana sormadan bile al cunku o seninde paran der yani ben para kobusunda cok hassasim ewlilige para girmemeli ama
sizin ilisjiniz cok mesafeli resmi herkes kendi isini goruo sanki evli degil gbi birlikte lik yok bence yanlissa dusunduklerim ozur dilerim ama ben oyle algiladim

Aynn cnm o dezavantaji var cok saol cnm

çok geçmiş olsun canım allahım birdaha yaşatmasın maşallah masal eceye:):)

haha nil uyanıyo hemen park yatağında ayağı kalkıyo ellerini açıp mızırdanıyo beni alındiye ya sanki hiç uyumamış gibi:

yerim ben o ranayı canım bende evde giremiyorum çünkü nil hep oonunla oynamamı istiyo
yürüme konusuna gelince acele etme gerçekten ozamanı gelince kendisi yürüyecek
nil dün iyice yürümeyi ilerletmiş ellerini bırekıp bırakıp yürüyo ama ben hadi yürü dersem hemen oturup emekliyo yani canımız isterse yürüyoruz biz hehehe:

işte bende kaynatıyortum canım kaynatmazsamda nasıl su vereyi bilemiyorum
bugün doktor amcamıza gidecez bakalım soracaklar:

canım nurumun kızının berranında dişi çıkmadı daha hiç endişelenme çıkacak mutlaka
ama insan istiyo biran önce çıkmasını anlıyorum çünkü nilinde daha yeni çıktı
dün bizim diş doktorumuzu aramış eşim ki ben ona çok güvenirim çok uzun yıllardır birlikte olduğumuz bi doktor
filor sormuş eşim aa dişiniz çıktımı aceleside yoktu demiş:
filoruda 3 günde bi önermiş filor iyi ama fazlasıda zarar demiş..

bizim bakıcıda aynı şeyi söylüyo canım ben nasıl yaramaz diyeyimki nil çok uslu diyo ama ben aynı şeyi göremiyorum:
çok akıllı bunlar çokkkkk:
ben her gün yıkıyordum şimdi bi gün yıkayıp bi gün yıkamıyorum

canım benim inşallah en kısa zamanda atlatıcak defbnemmm:

kıyamam ya haklısın kızmakta kesinlikle:
bizim zamanımızda çocuklar ne verirsen yerlermiş ama nerede bırakırsan oradada kalırlarmış şimdi öylemi:
herşey çok detyişti tabi onlarda:
bu arada siz ayrı olduğunuz içinmi acaba bukadar tartışıyosunuz canım birlikteykende öylemiydi
ve nezaman başlıyosunuz aynı yerde çalışmaya:

günaydın herkese kızlarrrrr:
umarım güzel bi gün olur biz akşam 10 buçukta uyuduk :
bende 11 i geçiyodu uyudum ama iyi gelmiş ama dün inanılmaz miydem bulandı bide bacaklarım çok ağrıdı :
ama bugün iyiyim çok şükür:

günaydın kızlarrr herkes iidir umarım... dün eğitim vardı yazamadım allahtan fazla kaynatmamışsınız:) tüm bebişleri kokluyorımmm

Ayy cok sewindim erken yatmasina ins hep boyle yapar yaa nie agridiki havalardan mi benimde dun ayagim agriodu basim agriodu ama iyim bugun sukur

uyku tulumu almayı düşünen güzel annşler lcw de tulumlar gelmiş 40 TL. gayet de ii gibi gözüküo nette:) hafta sonu gidip bakayım diyorum. bu ara gündemim uyku tulumu dün bi yerde sordum 83 tl dedi fzla geldi biraz sanki

Bence defne iyilesmis cnm ya masslda yapio onu normalde sewdiyi kisiye beni gorunce gtnez uzskladmaz babasindayken by by dedigimde aglar yani artok buyuduklerinin gostergesi bu bide sen calisiosun ozluo tam kavusmusken dedeye gtmez tabi bence normal bu tepkisi iyilesmis annesi o uzulme artik

P
83cok ya boylari uzuyo hmn kuculcek yzik yaa40tl iyimis kv pazardan almis kalin baya is goruo hmde 25tlye almis hmn kuculcek ama tekrar almam lazim
bakayim lcv daha dun gttim ama uzun kollu baktim tulum gormedim hic

canım ben geçen senede uyku tutltmu kullanmıştım onu 45 tly almıştım bence fiyat 40 tl iyi bende bakayım bari:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…