- 29 Kasım 2008
- 1.184
- 8
- 681
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.921
bende kaynamış su içiriyordum. sonra doktor eniştem ve kuzenim dediler ki bütün mineraller ölür çocuğun kaybettiği elektroliti alamazsın yapma kaynatmadan içir dediler bende artık kaynatmıyorum benim gibi kaynatmayan varmı acaba.
benim kız 28 kasım doğumlu ama diş yok hala ya.tek diş çıkarmayan benimkimi yaaaaa.neden çıkmadiki dişler.acaba bir sorunmu var yaaaaaaa.
Ozcananim nasilsin ozledik seni
ranama bak sen demek.ustakasmis emeklemede sus oyununuza bayildim masallah size
canım valla o kadar yoğunum ki giremiyorum aklım da hep burda(
çok fena ama nazı hep banaymış bakıcısı öyle söylüyor :)) elifim napıyo ya özledim güzel yanaklımı :) sen nasılsın soğudu istanbul da geceler kaç günde bi yaptırıyosun banyo biz 3 günde bir yapıyoruz artık
canımmm nasılsın taşındınız mı alıştın mı ece deniz napıyo
defne o ilk haline göre yemeye başladı ama eskisi gibi de değil.artık yapışık ikiz gibiiz.Gunaydin canim
gecmis olsun gercekten hepinizin okunmaya ihtiyaci var
defne nasil oldu yemeye basladimi
Gunaydin canim nasilsinzeynep ilay nasil sen nasilsin
Cnm defne daha iyi ama onu tek bırakamıyorm. Hep bir korku halinde. Bugün işten geldiğimde dışarıdaydi. Beni görür görmez atıldı. Kucağıma aldım. Çok mutlu oldu. Babam ekmek almaya gidecekti. Defneyi de götüruyum dedi. Defne babamla bi yerlere gitmeye bayılır . Babam kucagina alıp benden uzaklasmaya başlayınca ağladı. Hemen kucağıma aldım ve sustu. Hala tam iyileşmedi.günaydın canım ay inşallah düzene gireriz artıkkk:
günaydın canım aminnn:
defne nasıl psikolojisi nasıl cnm?
günaydın canım ayyy negüzel sabah sabah:
İyi geceler kızlar. Bugün hastanedeydim. Kan verdim( kansızlik ve vitamin eksikliği var bende. Her 3 ayda bir kan verip değerlerime göre ilaç kullanıyorum), diz kapağının arkasındaki kıkırdak zedelenmis onun için ilaç ve 2 aylık fizik tedavim var, damar cerrahiye gittim. Hamilelikte bacak damarlarim çok belirginlesti. Meğer damar çatlağı oluşmuş. Ultrason istedi ama o yarına kaldı.
hastaneden çıkınca eşimi aradim.neyin var demedi. Bende bişey demedim. Biraz önce aradığında neyin var diye sormadın dedim. Bunun üzerine sordu. Bende söyledim. Neden kaynaklanmis dedi. Hamilelikten dedim. E şimdiye kadar olmadı da şimdi mi ortaya çıktı dedi. Dizim ve damarlar doğumdan hemen sonra da vardı ama ücretsiz izindeyken sağlık güvencem olmadığı için işe başlamayı beklediğimi söyledim. Ardından bana sen böyle sizlanirsan doğudakiler ne yapsın, kendine de çocuğa da bakmıyorsun. Çocuğa mama yediriyorsun, dr ların her dediğini yapıyorsun, annelerimiz bizi böyle mi büyüttü, çocuğun çok üstüne eğiliyorsun, her şeyi yedir,bal ver(balın 1 yaş öncesi çocukta zararlı olduğunu daha önce kendisine anlatmıştım), biz ne yiyorsak ondan ver vs söyledi. Ben de kızdım. Çok biliyorsan gel kendin bak dedim.hemen böyle diyorsun dedi.ben de benim hastaneye gitmemi çocuğa yedirdiklerimi bağlamasıni anlamsız bulduğumu söyledim.
en ufak bişeyde defneye bakmamı eleştiriyor. Defne herşeyi yese ben zaten seve seve yediririm ama yemiyor. Neden kaşık mamasi veriyormusum, pirinç unundan neden mama yapıyormusum. Gdo vardır diyor.
sinirimi tepeme çıkardı sonra da seni seviyorum, sana da hiç laf söylenmiyor diyor. Sizce ben haksız mıyım?
aynı sıkıntı bizde de var beşiği yan tarafıma koydum ben uyurken uyanıyo yaklaşıyo parmağıyla gözümü açmaya çalışırken uyanıyorum sabah çok zorlanıyorum bu aralar ya tekrar uyutmaya çalışıyorum söylene söylene uyuyo
ton balığı ile yapmışsın canım ama konservedeki mi ya ben de yapmak istiyorum ama balıklardan korkuyorum hangisini kullanacam bilemiyorum
doktorumuz ton baligi konservede olsa yedir dedi ama al ya balikcidan al markete guvenme al yedir cnm ck yarrli
büyükşehirde yaşamanın dezavantajları da var ama gerçekten ALlah korumuş masalı ya üzüldüm size geçmiş olsun canım
İyi aksamlar kizlar kizimla bugun disarda emek yedik onun yemeginide goturdum yanimda oturdu sabdalyeye yedi herkes gukuo oyle bi simardiki cok sewimliydi saclarini 3tane bagladim askili kot tulum gydi ayyyy cok tayliydi kusum teyzeleri yaaa ankaranin malum eylemleri.bitmio yine eylem vardi cok gezemedik geldik gerci masal alisik 5aylikken biber gazi yemistik bizde metronun icine atmislar ben ve babasi uandik.yuzumuz yandi kasindi.genzim yandi.aglio gbi gozlerim akiodu oksuruodum ama masala hic bi etki olmadi herkes hayretle bakip gulmuslerdi allh korudu.sanirim
aynı sıkıntı bizde de var beşiği yan tarafıma koydum ben uyurken uyanıyo yaklaşıyo parmağıyla gözümü açmaya çalışırken uyanıyorum sabah çok zorlanıyorum bu aralar ya tekrar uyutmaya çalışıyorum söylene söylene uyuyo
ton balığı ile yapmışsın canım ama konservedeki mi ya ben de yapmak istiyorum ama balıklardan korkuyorum hangisini kullanacam bilemiyorum
büyükşehirde yaşamanın dezavantajları da var ama gerçekten ALlah korumuş masalı ya üzüldüm size geçmiş olsun canım
iyi akşamlar hanımlar
çok sık giremiyorum bu aralar işler yoğun çok yoruluyorum öğlen geldiğimde önceki gün nete girecekken ( süt iznim 1.5 saat oldu 12 de geliyorum artık) rana yanımda otururken babası rana seni istiyo sen nete giriyosun diyince fark ettim ve çok üzüldüm rana herşeyden daha önemli ve yemek yemeden gidinceye kadar ranayla oyun oynadık o yüzden gündüzleri neti açmıyorum bile telden dün akşam da ev sahibimiz hacca gidecek diye ziyarete gittik geç döndük rana hanımla o yüzden giremedim bugün dedim bi gireyim ama kimse yok :2::2::2:
rana artık benimle kavga ediyoben ona sus dedikçe garip bi tepki veriyo sinirlenir tarza oyun haline getirdik başka odadan ona suuus diye bağırıyorum tepki aynı çoook yorulsam da kızımı çoook seviyorum.. 2 dişimiz var hala artık belirgin üstler yarılmadı hala bazen onun sıkıntısını çekiyoruz çünkü fazla kaka yapıyo rahatsız oluyo dişleri acıyo bişeyi ağzına soktuğu zaman taaa arkalarla ısırıyo garibim
emeklemede ustayız girdiğiimiz yere kafamızı çarpıyosak eğilerek geri çıkıyoruzama yürüme işinde acele ettirmiyorum çünkü acele ettiğimiz zaman düştüğü anda korkuyomuz ve istemiyomuş yürümeyi
bende kaynamış su içiriyordum. sonra doktor eniştem ve kuzenim dediler ki bütün mineraller ölür çocuğun kaybettiği elektroliti alamazsın yapma kaynatmadan içir dediler bende artık kaynatmıyorum benim gibi kaynatmayan varmı acaba.
benim kız 28 kasım doğumlu ama diş yok hala ya.tek diş çıkarmayan benimkimi yaaaaa.neden çıkmadiki dişler.acaba bir sorunmu var yaaaaaaa.
canım valla o kadar yoğunum ki giremiyorum aklım da hep burda(
çok fena ama nazı hep banaymış bakıcısı öyle söylüyor :)) elifim napıyo ya özledim güzel yanaklımı :) sen nasılsın soğudu istanbul da geceler kaç günde bi yaptırıyosun banyo biz 3 günde bir yapıyoruz artık
defne o ilk haline göre yemeye başladı ama eskisi gibi de değil.artık yapışık ikiz gibiiz.
Cnm defne daha iyi ama onu tek bırakamıyorm. Hep bir korku halinde. Bugün işten geldiğimde dışarıdaydi. Beni görür görmez atıldı. Kucağıma aldım. Çok mutlu oldu. Babam ekmek almaya gidecekti. Defneyi de götüruyum dedi. Defne babamla bi yerlere gitmeye bayılır . Babam kucagina alıp benden uzaklasmaya başlayınca ağladı. Hemen kucağıma aldım ve sustu. Hala tam iyileşmedi.
İyi geceler kızlar. Bugün hastanedeydim. Kan verdim( kansızlik ve vitamin eksikliği var bende. Her 3 ayda bir kan verip değerlerime göre ilaç kullanıyorum), diz kapağının arkasındaki kıkırdak zedelenmis onun için ilaç ve 2 aylık fizik tedavim var, damar cerrahiye gittim. Hamilelikte bacak damarlarim çok belirginlesti. Meğer damar çatlağı oluşmuş. Ultrason istedi ama o yarına kaldı.
hastaneden çıkınca eşimi aradim.neyin var demedi. Bende bişey demedim. Biraz önce aradığında neyin var diye sormadın dedim. Bunun üzerine sordu. Bende söyledim. Neden kaynaklanmis dedi. Hamilelikten dedim. E şimdiye kadar olmadı da şimdi mi ortaya çıktı dedi. Dizim ve damarlar doğumdan hemen sonra da vardı ama ücretsiz izindeyken sağlık güvencem olmadığı için işe başlamayı beklediğimi söyledim. Ardından bana sen böyle sizlanirsan doğudakiler ne yapsın, kendine de çocuğa da bakmıyorsun. Çocuğa mama yediriyorsun, dr ların her dediğini yapıyorsun, annelerimiz bizi böyle mi büyüttü, çocuğun çok üstüne eğiliyorsun, her şeyi yedir,bal ver(balın 1 yaş öncesi çocukta zararlı olduğunu daha önce kendisine anlatmıştım), biz ne yiyorsak ondan ver vs söyledi. Ben de kızdım. Çok biliyorsan gel kendin bak dedim.hemen böyle diyorsun dedi.ben de benim hastaneye gitmemi çocuğa yedirdiklerimi bağlamasıni anlamsız bulduğumu söyledim.
en ufak bişeyde defneye bakmamı eleştiriyor. Defne herşeyi yese ben zaten seve seve yediririm ama yemiyor. Neden kaşık mamasi veriyormusum, pirinç unundan neden mama yapıyormusum. Gdo vardır diyor.
sinirimi tepeme çıkardı sonra da seni seviyorum, sana da hiç laf söylenmiyor diyor. Sizce ben haksız mıyım?
günaydın herkese kızlarrrrr:
umarım güzel bi gün olur biz akşam 10 buçukta uyuduk :
bende 11 i geçiyodu uyudum ama iyi gelmiş ama dün inanılmaz miydem bulandı bide bacaklarım çok ağrıdı :
ama bugün iyiyim çok şükür:
Ayy cok sewindim erken yatmasina ins hep boyle yapar yaa nie agridiki havalardan mi benimde dun ayagim agriodu basim agriodu ama iyim bugun sukur
defne o ilk haline göre yemeye başladı ama eskisi gibi de değil.artık yapışık ikiz gibiiz.
Cnm defne daha iyi ama onu tek bırakamıyorm. Hep bir korku halinde. Bugün işten geldiğimde dışarıdaydi. Beni görür görmez atıldı. Kucağıma aldım. Çok mutlu oldu. Babam ekmek almaya gidecekti. Defneyi de götüruyum dedi. Defne babamla bi yerlere gitmeye bayılır . Babam kucagina alıp benden uzaklasmaya başlayınca ağladı. Hemen kucağıma aldım ve sustu. Hala tam iyileşmedi.
Puyku tulumu almayı düşünen güzel annşler lcw de tulumlar gelmiş 40 TL. gayet de ii gibi gözüküo nette:) hafta sonu gidip bakayım diyorum. bu ara gündemim uyku tulumu dün bi yerde sordum 83 tl dedi fzla geldi biraz sanki
uyku tulumu almayı düşünen güzel annşler lcw de tulumlar gelmiş 40 TL. gayet de ii gibi gözüküo nette:) hafta sonu gidip bakayım diyorum. bu ara gündemim uyku tulumu dün bi yerde sordum 83 tl dedi fzla geldi biraz sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?