2012 kasım bebekleri büyüyor..

P
83cok ya boylari uzuyo hmn kuculcek yzik yaa40tl iyimis kv pazardan almis kalin baya is goruo hmde 25tlye almis hmn kuculcek ama tekrar almam lazim
bakayim lcv daha dun gttim ama uzun kollu baktim tulum gormedim hic
bence de çok cnm ama almak laım en iyisi lcw ye bakalım . nette var ama buraya geldi mi bende bilmiyorum cnm henüz... oh kv den almış cnm ne güzel:)

canım ben geçen senede uyku tutltmu kullanmıştım onu 45 tly almıştım bence fiyat 40 tl iyi bende bakayım bari:

geçen sene kullanmadım cnm biz kundak yapıyorduk o zamanlar ay ne rahatmış şimdi anlıyorum:) başedemiyorum uykuda üstünü açıyor sonra da üşüyüp uyanıyor anneye eziyete devam

gülden cnm bakıcınızdan inşallah nile geçmez
nilin uyku düzeninin değişmesine sevindim, senin için de iyi olmuş
cnm eşim müfettiş olduğu için sürekli geziyor, yılda 2-3 ay ancak aynı evde kalabiliyoruz
normalde çok tartışmazdık ama bu aralar adamın resmen huyu değişti. daha doğrusu ilk değişim izmire taşınınca oldu ama bu aralar resmen evrim geçiriyor.e tabi birde artık ona karşı olan sevgim bittiği için yaptıkları bana batıyor da olabilir. ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam.zaten defne doğduğundan beri herşeye tek başıma koşturuyorum bir de eşimin bu düşüncesizlikleri eklenince çıldırıyorum.tayinim çıkmadı bi türlü, defne için en iyisini istiyorum herşeyine tek başıma koşturuyorum, kendimi toparlayamadım bi türlü sağlık açısından, birde eşimin tavırları. bunaldım artık.
allah sonumuzu hayır etsin, sabretmekten başka çarem kalmadı.

uyku tulumu ben de istiyorum kızlar, defne üstünü hiç örttürmüyor
buarada haftasonu defneye bi kaç parça kışlık aldım
hep pantolon-badi-yelek olacak şekilde aldım

rabbim yaardımcın olsun cnm eşle yalnızca 2-3 ay görüşüo olmak da aileyi etkiler mutlaka.rabbim bi an önce ilişkinizi eski haline döndürür inş.

uyku tulumu ben de istiyorum kızlar, defne üstünü hiç örttürmüyor
buarada haftasonu defneye bi kaç parça kışlık aldım
hep pantolon-badi-yelek olacak şekilde aldım

ay ben de bu hafta sonu bakcam inş. kışlık bişeyi yok kuzumun herşeyi yzlık

mrh kızlar herkes ıyıdır umarım size bi soru sorcam çalışan annelere işyerınde kaç kez ve ne kadar süt sağıyorsunuz .bide bilginiz varmı ne zamana kadar sağmamız gerekir ben allahın izni ile 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum

günaydın cnm benim, iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzucuk nasıl

ayy aman dikkat cnm gerçi ne kadar dikkat edebilirsiniz ki rabbim korusun herkesi

inşallah cnm geçmez nediyeymki:

sağol cnm inşallah artık alışırız budüzene:
bu arada evet bence ayrı olmanızda bunları tetikliyo ola bilir yada eşinin söyledikleri seni soğutuyo tabi doğal olarak..

ben çıktım kızlar yarın görüşürüz inş.

görüşürüz..

sağol canım benim biz çok iyiyiz evet taşındık ama tam yerleşemedik 1 haftadır uğraşıyoruz.tuzlaya bekliyorum mutlaka.beni sen buralara çağırmıştın unutma

inşallah canım ya benim kv ler istanbulda ya arabamızla gideceğimizde yolumuz üstündeki bütün arkadaşlarıma uğramayı düşünüyorum tabi kocişcik ne diyecek bilmem :))
evet küçükken ne güzeldi ya kımıldamadan yatıyodu şimdi ben normal yatırıyorum bi bakıyorum tam ters yatmış hangi ara döndün ayak tarafına diyecen :))
uyku tulumunu dedesi almıştı geçen sene 1 yaş için kullanmadık hiç daha acaba şimdi kullansak mı daha sıcak sanki ne bileyim :26::26:

Cnm erdem geldimi isyerine nasildi napti pasa
erdem paşa geldi işyerine kucaktan kucağa gezdi sonra yemek yedirdim son kaşıkta sabahki yediğine kadar kustu arakdaşın masadaydık üst baş masa her yer kusmukk çok şenlikliydi yani, :)

canım benim sütüm az o yüzden iş yerinde sağmıytorum sabah çıkarken emziriyorum akşam eve gittiğimde canı istedikçe emziriyorum gece sadece emiyo

kızlarrrrr neden kimsenin sesi çıkmıyo bakyimmm:

nili doktora götürüyolar:

hayırdır gülden neden götürüyorlar doktora neyi var nilin

resmen terkedilmiş bir topiğe dönüştü burasıııı çok üzücüü bugün uzun süreden sorna 6 da çıkıcam ay zor geldi

kızlarrrrr neden kimsenin sesi çıkmıyo bakyimmm:

nili doktora götürüyolar:

Kontroldur umarim biseyi yoktur ins bugunde erken uyur duzeni bozmaz fistik ayrica bakicininz gripmis nile gecmemesi icin bagisikligini guclu tutmak icin meyve daha cok yesin papatya icirin onlem olur cn ins gecmz masala gecmedi ben oyle yapmistim bende babadida hastaydik birhafta boyunca ama gecmedi sukur

canım cok gecmıs olsun
emın ol benım esımde boyle nıye herseyı yedırmıyomusum nıye ona ozael yapıyomusum da daha neler yanı nıye anlamazlarkı
sen haklısın canım hastaneye gıtmısın ınsan bı sorar neyın var dıye ama napıcan canım erkek ıste

gaz geçti tatlım çok şükür 8. ayını doldurdu gazı geçti çok şükür ama bana çok kötü bir iz bıraktı şu gaz.oda kucak olayı gaz olduğu dönemde kucağa alıp sürekli oda oda dolaştık ve kızım alışı huy haline geldi sürekli kucakta oda oda geziyoz bendede bel fıtığı var bir an önce yürür inşallah.o zaman rahatlarım biraz herhalde.en azından sürekli kucak istemez.ben emekledim demiştim ya benim kızda emeklemiyor hiçte niyeti yokkk.
diş çıkar inşallah bir an önce sıkıntısı var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…