- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #23.941
Günaydın kizlarrrr
Nasilsiniz bugün bakim
bence de çok cnm ama almak laım en iyisi lcw ye bakalım . nette var ama buraya geldi mi bende bilmiyorum cnm henüz... oh kv den almış cnm ne güzel:)P
83cok ya boylari uzuyo hmn kuculcek yzik yaa40tl iyimis kv pazardan almis kalin baya is goruo hmde 25tlye almis hmn kuculcek ama tekrar almam lazim
bakayim lcv daha dun gttim ama uzun kollu baktim tulum gormedim hic
canım ben geçen senede uyku tutltmu kullanmıştım onu 45 tly almıştım bence fiyat 40 tl iyi bende bakayım bari:
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın:
bizim bakıcı gırip olmuşya çok korkuyorum nilede geçecek diye:
offff:
günaydın cnm benim, iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzucuk nasılGünaydın kizlarrrr
Nasilsiniz bugün bakim
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın:
bizim bakıcı gırip olmuşya çok korkuyorum nilede geçecek diye:
offff:
rabbim yaardımcın olsun cnm eşle yalnızca 2-3 ay görüşüo olmak da aileyi etkiler mutlaka.rabbim bi an önce ilişkinizi eski haline döndürür inş.gülden cnm bakıcınızdan inşallah nile geçmez
nilin uyku düzeninin değişmesine sevindim, senin için de iyi olmuş
cnm eşim müfettiş olduğu için sürekli geziyor, yılda 2-3 ay ancak aynı evde kalabiliyoruz
normalde çok tartışmazdık ama bu aralar adamın resmen huyu değişti. daha doğrusu ilk değişim izmire taşınınca oldu ama bu aralar resmen evrim geçiriyor.e tabi birde artık ona karşı olan sevgim bittiği için yaptıkları bana batıyor da olabilir. ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam.zaten defne doğduğundan beri herşeye tek başıma koşturuyorum bir de eşimin bu düşüncesizlikleri eklenince çıldırıyorum.tayinim çıkmadı bi türlü, defne için en iyisini istiyorum herşeyine tek başıma koşturuyorum, kendimi toparlayamadım bi türlü sağlık açısından, birde eşimin tavırları. bunaldım artık.
allah sonumuzu hayır etsin, sabretmekten başka çarem kalmadı.
uyku tulumu ben de istiyorum kızlar, defne üstünü hiç örttürmüyor
buarada haftasonu defneye bi kaç parça kışlık aldım
hep pantolon-badi-yelek olacak şekilde aldım
günaydın cnm benim, iyiyiz çok şükür sen nasılsın kuzucuk nasıl
ayy aman dikkat cnm gerçi ne kadar dikkat edebilirsiniz kirabbim korusun herkesi
gülden cnm bakıcınızdan inşallah nile geçmez
nilin uyku düzeninin değişmesine sevindim, senin için de iyi olmuş
cnm eşim müfettiş olduğu için sürekli geziyor, yılda 2-3 ay ancak aynı evde kalabiliyoruz
normalde çok tartışmazdık ama bu aralar adamın resmen huyu değişti. daha doğrusu ilk değişim izmire taşınınca oldu ama bu aralar resmen evrim geçiriyor.e tabi birde artık ona karşı olan sevgim bittiği için yaptıkları bana batıyor da olabilir. ama kendimi o kadar yalnız hissediyorum ki anlatamam.zaten defne doğduğundan beri herşeye tek başıma koşturuyorum bir de eşimin bu düşüncesizlikleri eklenince çıldırıyorum.tayinim çıkmadı bi türlü, defne için en iyisini istiyorum herşeyine tek başıma koşturuyorum, kendimi toparlayamadım bi türlü sağlık açısından, birde eşimin tavırları. bunaldım artık.
allah sonumuzu hayır etsin, sabretmekten başka çarem kalmadı.
ben çıktım kızlar yarın görüşürüz inş.
sağol canım benim biz çok iyiyiz evet taşındık ama tam yerleşemedik 1 haftadır uğraşıyoruz.tuzlaya bekliyorum mutlaka.beni sen buralara çağırmıştın unutma
evet küçükken ne güzeldi ya kımıldamadan yatıyodu şimdi ben normal yatırıyorum bi bakıyorum tam ters yatmış hangi ara döndün ayak tarafına diyecen :))bence de çok cnm ama almak laım en iyisi lcw ye bakalım . nette var ama buraya geldi mi bende bilmiyorum cnm henüz... oh kv den almış cnm ne güzel:)
geçen sene kullanmadım cnm biz kundak yapıyorduk o zamanlar ay ne rahatmış şimdi anlıyorum:) başedemiyorum uykuda üstünü açıyor sonra da üşüyüp uyanıyor anneye eziyete devam
erdem paşa geldi işyerine kucaktan kucağa gezdi sonra yemek yedirdim son kaşıkta sabahki yediğine kadar kustu arakdaşın masadaydık üst baş masa her yer kusmukk çok şenlikliydi yani, :)Cnm erdem geldimi isyerine nasildi napti pasa
canım benim sütüm az o yüzden iş yerinde sağmıytorum sabah çıkarken emziriyorum akşam eve gittiğimde canı istedikçe emziriyorum gece sadece emiyomrh kızlar herkes ıyıdır umarım size bi soru sorcam çalışan annelere işyerınde kaç kez ve ne kadar süt sağıyorsunuz .bide bilginiz varmı ne zamana kadar sağmamız gerekir ben allahın izni ile 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum
kızlarrrrr neden kimsenin sesi çıkmıyo bakyimmm:
nili doktora götürüyolar:
resmen terkedilmiş bir topiğe dönüştü burasıııı çok üzücüü bugün uzun süreden sorna 6 da çıkıcam ay zor geldi
kızlarrrrr neden kimsenin sesi çıkmıyo bakyimmm:
nili doktora götürüyolar:
İyi geceler kızlar. Bugün hastanedeydim. Kan verdim( kansızlik ve vitamin eksikliği var bende. Her 3 ayda bir kan verip değerlerime göre ilaç kullanıyorum), diz kapağının arkasındaki kıkırdak zedelenmis onun için ilaç ve 2 aylık fizik tedavim var, damar cerrahiye gittim. Hamilelikte bacak damarlarim çok belirginlesti. Meğer damar çatlağı oluşmuş. Ultrason istedi ama o yarına kaldı.
hastaneden çıkınca eşimi aradim.neyin var demedi. Bende bişey demedim. Biraz önce aradığında neyin var diye sormadın dedim. Bunun üzerine sordu. Bende söyledim. Neden kaynaklanmis dedi. Hamilelikten dedim. E şimdiye kadar olmadı da şimdi mi ortaya çıktı dedi. Dizim ve damarlar doğumdan hemen sonra da vardı ama ücretsiz izindeyken sağlık güvencem olmadığı için işe başlamayı beklediğimi söyledim. Ardından bana sen böyle sizlanirsan doğudakiler ne yapsın, kendine de çocuğa da bakmıyorsun. Çocuğa mama yediriyorsun, dr ların her dediğini yapıyorsun, annelerimiz bizi böyle mi büyüttü, çocuğun çok üstüne eğiliyorsun, her şeyi yedir,bal ver(balın 1 yaş öncesi çocukta zararlı olduğunu daha önce kendisine anlatmıştım), biz ne yiyorsak ondan ver vs söyledi. Ben de kızdım. Çok biliyorsan gel kendin bak dedim.hemen böyle diyorsun dedi.ben de benim hastaneye gitmemi çocuğa yedirdiklerimi bağlamasıni anlamsız bulduğumu söyledim.
en ufak bişeyde defneye bakmamı eleştiriyor. Defne herşeyi yese ben zaten seve seve yediririm ama yemiyor. Neden kaşık mamasi veriyormusum, pirinç unundan neden mama yapıyormusum. Gdo vardır diyor.
sinirimi tepeme çıkardı sonra da seni seviyorum, sana da hiç laf söylenmiyor diyor. Sizce ben haksız mıyım?
canım ben de kaynatmıyorum ama muhallebi veya yemeğine kaynamış su koyuyorum öyle alışageldi öyle gidiyo:)
canım beysal var biliyo musun bilmiyorum oğlu erdem 30 ekim doğumlu ve geçenlerde çıkardı dişini sıkıntı yapma burdaki kızların doktorlarının söylediği ve benim çok sevdiğim bi cümle var dişsiz çocuk gördün mü :)
sen ve eşin ne zaman çıkarmışsınız dişi onu bu bul mesela ben ve eşim yaşımıza yakın çıkarmışız rana da öyle çıkardı ramazan bayramında ilk dişi bir hafta sonrada 2. dişi geldi şimdi üstelri bekliyoruz ama gelen giden yok nasılsa gelir ben de stres yaptım ama geliyo merak etme
nasıl yemesi falan gaz flan kalmadı demi çok gazlıydı hatırladığım kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?