2012 kasım bebekleri büyüyor..

bu arada prensesimin 4 tane üstte 2 tane altta 6 incisi var. birazda ondan kilo almadı sanırım çok huysuzdu o dönemde.

sağol canım inşallah atltırız en kısa zamanda
bu arada yeni incilerinizde hayırlı olsun kaç dişi oldu elifin şimdi?

kızlar hepinize kocaman bir merhaba.inşallah hepiniz iyisinizdir.

hoşgeldinin cnmm:

evet eltim bakıyor.allah var iyi bakıyor.yalanda söylemez yediler diye.yemedilerse söyler bana ki ona göre davranayım diye.ama benimkiler manevi olarak etkileniyorlar öyle düşünüyorum.evet çocukları var ama hepsi büyük.en küçüğü 8 yaşında.ne bilim bana az gibi geldi.

ozaman senden ayrıldğı ıcın etkılenmıs olabılır cnım
benım oğlum hep az kılo aldğı ıcın bana normal gelıyo canım

bızımde okadar dısımız var dı cıkarırken ıstah pek olmuyo canım
bızde ıyıyız sukur oğlum ateslendı 2 gundr sımdı yok sukur
sen basladnmı ıse
çok geçmiş olsun canım.evet başladım.
ozaman senden ayrıldğı ıcın etkılenmıs olabılır cnım
benım oğlum hep az kılo aldğı ıcın bana normal gelıyo canım

bende böyle düşünüyorum.

köye gidince kızımda baya bi ilerlemeler oldu.emekledi.tutunup kalkabiliyor.elindeki bişeyi ver desem bana doğru uazatıyor.hatta bizimle dalga geçiyor.geçen akşam babası kızıyo buna yarı gülürek yüzünü ekşitip ühüü yapıyor.güya ağlıyormuş gibi.en sonda da dişlerini gösteriyo şebekk.

canım kilo almaması normal çüünkü artık haraketleniyolar merak etme ee tabi dişte etkilemiştir artık alır annesi:

hoşbuldum gülden nasılsın.

sağol cnm bende iyiyimmm:
devam uraşmaya..

canım kilo almaması normal çüünkü artık haraketleniyolar merak etme ee tabi dişte etkilemiştir artık alır annesi:

sağol cnm bende iyiyimmm:
devam uraşmaya..

ne bilim canım benim burda 10kg 11 kg ları falan duyunca anneyiz ya ister istemez neden alamıyor neyi eksik yapıyorum diye düşünüyor insan.

ne bilim canım benim burda 10kg 11 kg ları falan duyunca anneyiz ya ister istemez neden alamıyor neyi eksik yapıyorum diye düşünüyor insan.

eksiklikle alakası yok cnm merak etme
bence sağlıklı olsun ama zayıf olsun ayrıcada prenses öyle çokta zayıf değil yani:
boyuna göre iyi
bak sen diyosun genatik diye minyon sunuz sanıyorum siz oda size benzeyecek bence oyüüzden takılma
nilde ilk defa 40 günde 400 gıram almış budefa..

haklısın canım canım ama işte annelik iç güdüsü..:))

gunaydın canım
bence esın hemen amelıyat olmasın benım annemdede var yıllardır ama amelıyat en son care dıyolar ıyı bı arastırın derım ben
ne bileyim canim ya dr ameliyat deyince hep en kotusunu dusunur ya insan bizdr o durumdayiz
bakalim bide baska dr gitsin o ne dicek

kızlar hepinize kocaman bir merhaba.inşallah hepiniz iyisinizdir.
Hosgeldin nevgul ozledik seni
sağol canım inşallah atltırız en kısa zamanda
bu arada yeni incilerinizde hayırlı olsun kaç dişi oldu elifin şimdi?

hoşgeldinin cnmm:

Yedi disimiz var canim sekizinciside kabarmis ama hemen patlamaz heralde yada ben iyle umuyorum cunku geceleri biraz uyumak istiyorum artik

hoşbuldum canım sağol bende sizi özledim valla.

tabı canım amelıyat dıyınce ınsan tedırgın olur ama bence baska dr ada gıtsın

bencede tek doktorda kalmayın cnmmm:
bu arada negüzelya bizde sadece daha 2 inci var bizimkilerde çıksada artık rahatlasa kuzumm:
işimiz zor ama elifte zorlanıyo annesi ama ne yapsın derdini anlatamıyoki kuzummm:
ya beysal aklıma geldi cnm erdemim şurubu kaşıkla içmiyosa bide şırıngayla denesene:
benim ablamın kızlarıda içmiyodu onlara öyla yapıyoduk bizz:

bende kızıma hep şırınga ile verdim çok daha pratik.lup diye gidiyorr.

çok geçmiş olsun canım ya biz her gece illa bi kere kalkıyoruz niyeyse oturuyo buluyo emziğini de başlıyo konuşmaya alıyorum ayağıma alıyorum sallıyorum öyle uyuyo niye bölye yapıyo hadi nil hasta rana niye böyle yapıyo anlamadım kuzum ya

çok geçmiş olsun canım ya bugün öğlen gelirken biz de yapıyorduk nerdeyse çocuk bisikletin tekerleğine bakarak köşeyi bi döndü zor durduk valla

Allah yardımcınız olsun canım ya dencol var diş jeli var buzdolabına koydum ben sızlanınca sürüyorum rahatlıyor sende bi dene istersen gerçekten işe yarıyor canım bu arada yazamadım kolun için çok geçmiş olsun..
Gunaydin kizlarrr
Erken kalkmayi sevmiyorum.hicccc
Gulden yasemin beysal uykusuz bir gece gecirmissiniz.uzuldum gercekten
Biz simdi hazirlanip.okula gidicez erken kalkmak bugun son:)
Opuldunuz

yaa artık maraton başladı songül hanım sen de benim gibi hafta sonlarını bekleyeceksin aras nasıl ama ya özledim kuzuyu bi ara resim gönder bana

canımm sağol valla her zaman giremiyorum artık ama okuyorum hep telden süt iznindeyken ne güzeldi hep burda takılıyordum bağımlı olmuştum artık ama şimdi iş rana ev koşturuyorum sürekli rana uyuduktan sonra da bilgisayarı açınca eşim bozuluyo

bizim de sadece iki tane var üstler bazen zorluyor ama çok sıkıntı yok gelmeye niyetleri yok herhalde daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…