- 7 Mayıs 2012
- 7.050
- 760
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.061
ay canım gitse daha iyi gecenin bi yarısı bide onu çekemiyorum zaten nile yetişmeye çalışıyorum:
evet artık bizimkiler büyüdü ve malesef izinlerimizde bitti
iyidi böyle aslında.
günaydın canım aferin paşaya:
tam doğum tarihi neydi paşanın:
bu arada beysalım geçmiş olsun sizede ya kıyamam kesin dişlerden offff hepimize ne çektirdi bu dişlerr.
Gunaydin kizlarrr
Erken kalkmayi sevmiyorum.hicccc
Gulden yasemin beysal uykusuz bir gece gecirmissiniz.uzuldum gercekten
Biz simdi hazirlanip.okula gidicez erken kalkmak bugun son:)
Opuldunuz
Gunaydin kizlarrr
Opuldunuz
bence de iiydi böyle cnm. ne güzel 10,30 da eve gidiyordum 13.oo e kadar evde duruyordum sonra 15.30 da yine eve. toplamda 5 saat ayrı kalıyordum kuzumdan. şimdi de 12 de gidip 13 de tekrar döncem sonra 15.30 da paydos. eşim dio ki bak böyle çok ii tam mesaiye dönmeden ikinciyi yapalım:) nasılsa gece uykusuz kalan o değil ona göre hava hoş
sağol cnm sende öpükldün:
erken kalkmayada razıyımmm:
ahhh bende sevmiyom ama sabahın 6sında kalkıyom onuda geçtim yasminin dediği gibi gece uyusak
tabi canım onlara ne olacakki
olan bize oluyo ama konuşmaya gelince bizden çok konuşuyolar:
ayy sorma cnm bazen çok biliolar gerçekten. bende ne zaman şuraya gitsem mi ki filan diye konuşsam git ama çocuğu üşütürsen senden sorarım der gıcık olurum sinirim tepeme çıkar anında sanki hasta olsun diye uğraşıyorum kendi bakıo ya hasta olunca. ki allaha şükür zeynep ilay daha grip filan hiç olmadı çok şükür
ay canım gitse daha iyi gecenin bi yarısı bide onu çekemiyorum zaten nile yetişmeye çalışıyorum:
iyidi böyle aslında.
bu arada beysalım geçmiş olsun sizede ya kıyamam kesin dişlerden offff hepimize ne çektirdi bu dişlerr.
aynen cnm aynen
aman nazar deymesin zeynebime:
inşallah hiçte hasta olmasın
sormaya kendileri bakıyomuş gibi herşeye karışıyolar
geçen eşime kızdım zaten onu öyle yap bunu böyle ya dedimki nille ilgili lütfen bişeye şuanda karışma senin karışacağın zamanlarda gelecek ama bakımına değildedim:
geçmiş olsun cnm. bana sanki alpin ateşi biraz dişten gibi geldibosver canım zor ama sen defneye ayır tum vaktını onlar bızım meleklerımız
sağol canım saat 10,30 gıbı uyudu atesı 38.1 e yukseldı surup verdım bende yatırmadan
bıraz once baktım 36.4 du ama daha yuksek gıbıydı sankı anlayamadım
allah beterinden korusun cnm çok geçmiş olsun arkadaşlarınaherkese günaydın kızlar ... ayy güne çok kötü başladım işyerine geldim ki servis arkadaşlarım kaza yapmışlar. 5 kişi ortak araba alıp ilçeden gidip geliyorlardı dün akşam iş çıkışı kaza yapmışlar çok şükür ki kırıklarla atlatmışlar çok moralim bozuldu üç günlük dünya bi varız bi yokuz belki de şu an beşide olmayabilirdi çok demoralize oldum... rabbim hepimizi kaza beladan korusun inş.
yavrum benim kıyamam. cnm erdemin eline yeşil soğanı ver kemirsin.ağrısını alıyormuş.ilaç içemiyorsa soğanla ağrısını dindir erdemin. ne kadar zordur şimdi onun için. yavrum kıyamamkıyamammm
canım çok geçmiş olsun evet insan sevdiklerini hep sağlıklı dik görmek istiyor dayanamıyorum bende
günaydın kızlar erdem çok huzursuz dün ananesini çıldırtmış sadece ağlamış kuzum annem üst iki dişinin çok kızardığını söledi altta çıkan dişin yanıda kabarmış çok zorluyor kuzumu herhalde bütün gece ağladı salona gittik orada yattık uyuyamadı emdi atıo kendini bi sağa bi sola kuzum kıyamam ya şurupta içmiyoneyse umarım bu gün iyi olur
maşallah maşallahherkelere gunaydin hayirli cumalar, doktora gitik kontrole teyzeleri hersey yolunda pasam kilosu 10.315g boyu 77cm bas cevresi45 igne yapmadilar sordum 1 yasina gelince yapiyorlarmis burda oyle dediler,
sağol canım benim sizede geçmiş olsun inşallah ilerlemezay canım gitse daha iyi gecenin bi yarısı bide onu çekemiyorum zaten nile yetişmeye çalışıyorum:
iyidi böyle aslında.
süper anne seni öpüyorumGunaydin kizlarrr
Opuldunuz
kasim 24 dogumlu cnm
ay sorma cnm yaa biz de buna benzer jonulardan tartışıyorz bazen hoş genelde ben gıcık olduğumla kalıyorum o ayrı. gece çok uyanıyo diye üşüo bu çocuk deyip durdu e dedim her yeri sarılı üstü örtülü daha ne yapıyım yok bildiğin bişey varsa gel sen yap... tabi ben bunları diyene kadar baktım ki çoktan uyumuş:) gel de gıcık olma laf koyup geri uyuyo... yazın ortasında bile bana bu çocuk üşüyo kolları serin deyip durdu e alnında da ter damlacıkları var o ne olcak diyorum ses yok şaka gibi bazen hallerimiz yaa:)
başladım canım başladım aferin önermişti bizim doktorumuz hemen başladıkkk:
sağol canım hemen soracam songülünme nasıl vereyim soğan suyunu diyee:
aynen canım geçiyo malesef:
verdim akşam: bakalım:
alpturam nasıl oldu sanki diş gibi geldi banada:
carpole devam ateşi çıkarsa :
songülüm özlendin canım :
yağmurcum sanada günaydın çok geçmiş olsun tekrar dualarımız seninle cnm.:
allah verir kolaylığını ama çok büyük bi naza hazır ol sadeceeee
Sagolun kizlar esim fitik olmus zaten bi kac gundur cok kotuydu dr ise gidemeyecegini gorunce rapor vermis ve ameliyat demis esim kan bile aldiramaz kan tutar acaba ameliyat nasil olacak
halini gordukce cok uzuluyorum insanin sevdigini hep saglikli gormek istiyor
Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar
bu arada hepinize gunaydin
Sagol tatlim benim esim naz yapmaz kiz simdi bile o kadar sikinti cektigi halde kendi isini kwndi yapmaya calisiyor
gecmis olsun nilimekızlar herkese günaydın
nil akşam yazdığım gibi 10da uyudu negüzel bende dinlenicem derken
hop 1de uyandı ve dörde kadar uyumadı kendini ordan oraya atıyo salladım olmadı yerinde olmadı yanımızda olmadı en sonunda sallayarak uyudu yine ee bu arada tabi aferine devam gecede burnunu açtık tıkanmıştı çünkü:
umarım sadece burun akıntısıylan atlatırızzzz
canim ya gercekten bugun var yarin yokuz gecmis olsun ark Allah korusunherkese günaydın kızlar ... ayy güne çok kötü başladım işyerine geldim ki servis arkadaşlarım kaza yapmışlar. 5 kişi ortak araba alıp ilçeden gidip geliyorlardı dün akşam iş çıkışı kaza yapmışlar çok şükür ki kırıklarla atlatmışlar çok moralim bozuldu üç günlük dünya bi varız bi yokuz belki de şu an beşide olmayabilirdi çok demoralize oldum... rabbim hepimizi kaza beladan korusun inş.
Sagol tatlim.baska dr gidecek onada gosterecek ama iyice umutsuzluga kapilir.oldu ameliyat olacak diyecnm çok geçmiş olsun. benim annemde de yıllardır bel fıtığı var. ne zaman kilo alsa artar ağrısı. ilk zamanlar çok çok kötüydü şimdi ii çok şükür. anneme de bi çok dr ameliyat dedi hatta olmazsan felç olursun diyenler bile oldu, çok şükür ameliyat olmadı ama gayet de ii. mutlaka bir kaç dr a birden görünsün eşin cnm artık dr lara da güven olmuyor.ameliyat sonrası fıtık tekrarlayabiliyor. gereksiz ameliyat yapabiliyorlar.rabbim bi an evvel şifa versin inş. cnm.
Masallah kuzuyaherkelere gunaydin hayirli cumalar, doktora gitik kontrole teyzeleri hersey yolunda pasam kilosu 10.315g boyu 77cm bas cevresi45 igne yapmadilar sordum 1 yasina gelince yapiyorlarmis burda oyle dediler,
kızlar hepinize kocaman bir merhaba.inşallah hepiniz iyisinizdir.
hosgeldın canım nasılsın neler yaptın bakalım tatılde kuzular nasıl
sen yokken kulaklarını cınlattık
hoşbuldum iyiym hamdolsun.köydeydim fındığı topladık.çok yorulduk.bebişlerim iyiler hamdolsun ama kızlar nedense kızım 9 ayında hiç kilo almammış.8.600kg boyuda 68 cm.gerçi oğlumunda boyu kısadır.o genetik sanırım da kilo niye almadı anlamadım.ben benim çocukları bakıcıya bıraktım zayıflıyorlar ne hikmetse.eltim de yemeklerini yiyolar diyo anlamadım ben bu işi.
siz nasılsınız canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?