2012 kasım bebekleri büyüyor..

bence de iiydi böyle cnm. ne güzel 10,30 da eve gidiyordum 13.oo e kadar evde duruyordum sonra 15.30 da yine eve. toplamda 5 saat ayrı kalıyordum kuzumdan. şimdi de 12 de gidip 13 de tekrar döncem sonra 15.30 da paydos. eşim dio ki bak böyle çok ii tam mesaiye dönmeden ikinciyi yapalım:) nasılsa gece uykusuz kalan o değil ona göre hava hoş

Gunaydin kizlarrr
Erken kalkmayi sevmiyorum.hicccc
Gulden yasemin beysal uykusuz bir gece gecirmissiniz.uzuldum gercekten
Biz simdi hazirlanip.okula gidicez erken kalkmak bugun son:)
Opuldunuz

günaydın cnm benim ... arasla zor oluyor mu okul nasıl geçio anlat:) ben gece şöyle bi uyuyabilsem sabah kalkmaya razıyım vallahi. zaten işten dolayı alışkınım ama zeynep ilay bazen daha da çok yoruyor.yine de sağlıklı olmaları herşeye değer binlerce kez şükürler olsun

Gunaydin kizlarrr
Opuldunuz

sağol cnm sende öpükldün:

erken kalkmayada razıyımmm:
ahhh bende sevmiyom ama sabahın 6sında kalkıyom onuda geçtim yasminin dediği gibi gece uyusak

tabi canım onlara ne olacakki
olan bize oluyo ama konuşmaya gelince bizden çok konuşuyolar:

ayy sorma cnm bazen çok biliolar gerçekten. bende ne zaman şuraya gitsem mi ki filan diye konuşsam git ama çocuğu üşütürsen senden sorarım der gıcık olurum sinirim tepeme çıkar anında sanki hasta olsun diye uğraşıyorum kendi bakıo ya hasta olunca. ki allaha şükür zeynep ilay daha grip filan hiç olmadı çok şükür

aynen cnm aynen
aman nazar deymesin zeynebime:
inşallah hiçte hasta olmasın
sormaya kendileri bakıyomuş gibi herşeye karışıyolar
geçen eşime kızdım zaten onu öyle yap bunu böyle ya dedimki nille ilgili lütfen bişeye şuanda karışma senin karışacağın zamanlarda gelecek ama bakımına değildedim:

kasim 24 dogumlu cnm

ay sorma cnm yaa biz de buna benzer jonulardan tartışıyorz bazen hoş genelde ben gıcık olduğumla kalıyorum o ayrı. gece çok uyanıyo diye üşüo bu çocuk deyip durdu e dedim her yeri sarılı üstü örtülü daha ne yapıyım yok bildiğin bişey varsa gel sen yap... tabi ben bunları diyene kadar baktım ki çoktan uyumuş:) gel de gıcık olma laf koyup geri uyuyo... yazın ortasında bile bana bu çocuk üşüyo kolları serin deyip durdu e alnında da ter damlacıkları var o ne olcak diyorum ses yok şaka gibi bazen hallerimiz yaa:)

yağmurcandan masalece sizler de kayboldunuz kızlar bu saatlerde buralarda olurdunuz
reces nasılsın cnm nasıl gidio hayat defnem nasıl

geçmiş olsun cnm. bana sanki alpin ateşi biraz dişten gibi geldi
aynen cnm defne benim için daha önemli

allah beterinden korusun cnm çok geçmiş olsun arkadaşlarına

yavrum benim kıyamam. cnm erdemin eline yeşil soğanı ver kemirsin.ağrısını alıyormuş.ilaç içemiyorsa soğanla ağrısını dindir erdemin. ne kadar zordur şimdi onun için. yavrum kıyamam

özcanan seni özledik. nerelerdesin, artık hiç girmiyorsun

songül yokluğun çok belli oluyor ama misafir varken de nete girilmez.

kızlar günaydın. bu kocalar hep aynı. bebeğin hiç bişeyiyle ilgilenmezler laf söylemeye gelince onlar gibisi yoktur.hep herşey hakkında bilgi sahibiler. sanki çocuk sadece onların. biz hiç bebişlerimizin sağlığını düşünmüyoruz

herkelere gunaydin hayirli cumalar, doktora gitik kontrole teyzeleri hersey yolunda pasam kilosu 10.315g boyu 77cm bas cevresi45 igne yapmadilar sordum 1 yasina gelince yapiyorlarmis burda oyle dediler,
maşallah maşallah

sağol canım benim sizede geçmiş olsun inşallah ilerlemez

Gunaydin kizlarrr
Opuldunuz
süper anne seni öpüyorum

kasim 24 dogumlu cnm

aferin paşama herşeyi çok güzel cnm:

aynı canım aynı gecenin bi yarısı bizde tartışa biliyoruz ortada bişey yokken:
git salona yat diyorum bazen onuda yapmıyo ..

günaydın recisim :

Sagol tatlim benim esim naz yapmaz kiz simdi bile o kadar sikinti cektigi halde kendi isini kwndi yapmaya calisiyor

gunaydın canım
bence esın hemen amelıyat olmasın benım annemdede var yıllardır ama amelıyat en son care dıyolar ıyı bı arastırın derım ben

yasmın gulden reces gunaydın kızlar
yasmıncım allah korumus ıs arkadslrnı bende korkarım kazadan basımıza nezaman ne geleceğı hıc bellı değil Allaha emanetz
beysal cım erdemınde dısı cıkıyo huzursuz yavrum ah bu dısler bıtrdı benı zaten
guldencım nıl ımde ıyılesır enkısa zamnda surubunu ıcsınde bıde soğan suyu verebılırsen daha cabuk gecer heralde
alp tuğra gece yıne ateslendı surup verdım sureklı ağladı uyumadı bende sersem gıbıyım enson 6 da verdım surup sımdılık atesı yok bakalım
hıc dıste goremıyorum nıye bu ates anlamadm

gecmis olsun nilime
cabucak iyilessin insallah gecede bol bol uyusun bizim kiz.iki disini patlatti bu gece iki saatte bir uyandik iki saat deliksiz.uyumak cok.iyi geldi.bana

canim ya gercekten bugun var yarin yokuz gecmis olsun ark Allah korusun
Sagol tatlim.baska dr gidecek onada gosterecek ama iyice umutsuzluga kapilir.oldu ameliyat olacak diye
herkelere gunaydin hayirli cumalar, doktora gitik kontrole teyzeleri hersey yolunda pasam kilosu 10.315g boyu 77cm bas cevresi45 igne yapmadilar sordum 1 yasina gelince yapiyorlarmis burda oyle dediler,
Masallah kuzuya

hosgeldın canım nasılsın neler yaptın bakalım tatılde kuzular nasıl
sen yokken kulaklarını cınlattık

hoşbuldum iyiym hamdolsun.köydeydim fındığı topladık.çok yorulduk.bebişlerim iyiler hamdolsun ama kızlar nedense kızım 9 ayında hiç kilo almammış.8.600kg boyuda 68 cm.gerçi oğlumunda boyu kısadır.o genetik sanırım da kilo niye almadı anlamadım.ben benim çocukları bakıcıya bıraktım zayıflıyorlar ne hikmetse.eltim de yemeklerini yiyolar diyo anlamadım ben bu işi.
siz nasılsınız canım.

fındık toplamak zordur bılırım cok yorulmusndur emınım
bakıcı dedığın eltınemı bıraktın
alp tuğrada bı ara kılo almıyodu ama bısey yemıyodu oyuzden
acaba eltın nebıleyım ıyı bakamıyomukı
eltınınde cocukları varmı
kılosu az değil benım oğlumda o kılodaydı bı ıkı hafta once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…