2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım sağol bizi iyiyiz defnem nasıl keyifi iyimi aslında senin keyifin nasıl sen iyi olmalısınki defnem de iyi olsun..

ben ıyıyım canım alp bıraz ateslı okadr
sen nasılsın defnem nasıl canım sen bankadamı calısıyodun

Ben iyi sayılırim kızlar. Düşünmemeye çalışıyorum. Defne çok şükür iyi. İşten geldiğimde tek işim defne. Birlikte oyunlar oynuyoruz, bol bol sarılıyoruz. Çok şükür yemesi de eskiye yaklaşık.

wavvs geçmiş olsun cnm. Alp şimdi nasıl?
Gülden nile hemen peditus ver daha da ilerlemesin
yağmur eşine geçmiş olsun inşallah fıtık değildir.

sımdıde var atesı uyuyo
cok huyzulandı gece uyuyamadı ağladı bende verdım
haklısın aslında hemen vermemek gerek ama ıste
canımm geçmiş olsun ya niye çıktı ki ateşi sadece ateş mi var burnu falan akmıyo demi bi de kakası normal mi hani dişten mi diyecem de ondan soruyorum inşallah yükselmez çok geçmiş olsun alptuğrama
hadi hayırlısı az kaldı heyecan var mı ben de almadım atlet kendi atletlerim vardı gerek duymadım boşuna o kadar para vermeye gerek yok bence ama illa verecem dersen sen bilirsin tatlım fuzuli masraf ben ona vereceğim paraya ranama biraz daha bişiler almayı tercih ettim
Allah hayirlisi ile.kucaginiza almayi nasip.etsin.insallah xcanim ben almadim hic de eksikligini hissetmedim
yağmurcandan eşine geçmiş olsun ya söyleyemedim bi türlü iş yerinde tam yazdım saat iki olmuş bütün yazdıklarım hoop silinmiş yasmine falan yazmıştım recese katreinura da beni anladığınızı biliyorum ve sizi çook seviyorum
KıZlar naber tamda korktuğum gibi oldu nilin burnu akıyo uyudu şimdi
peditus en mükemmel kurtarıcım ilerlerse ver tatlım geçmiş olsun bak songül olsaydı soğan suyu derdi kadın haklı verdiğim zaman kesildi sümük ama vermediğmi zaman direk akıyodu ya

bosver canım zor ama sen defneye ayır tum vaktını onlar bızım meleklerımız
sağol canım saat 10,30 gıbı uyudu atesı 38.1 e yukseldı surup verdım bende yatırmadan
bıraz once baktım 36.4 du ama daha yuksek gıbıydı sankı anlayamadım

canım hosgeldın ozletıyosun kendını artık
canım burnu akmıyo oksurukte yok kakasını bıkacgundur ıshal gıbı yapıyo ama gunde 1 kere enfazla 2 kere yapıyo
dıstenmıkı acaba neden dusup te tekrar yukselıyo
ranam nasıl sen nasılsın

Arkadaslarim benim.nasilsiniz bakalim
Bayan songulun iki gundur.misafiri var ondan sebep giremedim ablacigim.geldi okulda daha ders olayimiz yok listeler yeni verildi oyun tanisma.vb yolunda yani kizlar

Guldencim.kontrol guzel gecmesine cok.sevindim ins nilin dr okur yasliligimda tanitirim hemencik bu arada nil.hastami oldu cnm.benim.

Katreneur cnm gorusemedik.ne zamandir
AY ARASIN BEZININ DEGISMESI VARYA.COK.COK.zor anlatamam heleki.kiyafet goydirmek oradan oraya atiyorkendini cok stres oluyorum.masal ece sakiz demissin ama.o sakizi alir hop ters doner

Wavss canim.alp.tigranin atesi varmis gecmis olsun kuzuma.cok.uzuldum arasta ates olayi yasamadik.ama.ben ilaca karsi degilim
bebegiminnkomforu ve huzuru benim.icin daha onemli.
arasi cok huzursuz gorursen.bir agri kesici veriyorum.yavrumunkonforu onde gelir

Masal.ece dr.hiperaktiften soz etmis dedigim seyleri yerine gwtiriyormus masalla bence ole.bi duurm yoktur ooo benim.araso gorsen saniye.durmiyor yerinde cekmece icinemi oturmuyor neler.neler bir saniye durmak.yok hic takilma.dr a
Ama.kg ye gelince genetik.fikrimce arasimda cok hareketli 9 aylikken 11 kg ye yaklasmisti1o85o ydi
Simdilerde ne olduk bilemedim he dunyalari yiyor o ayri

Yaseminim bak sen oburu nelersenyiyor masalla

Yagmurcandan geldim artik kk dayim.ozlem bitti

Recwsim.sen kizinla.keyfine bak takma hicbiseyi

Beysalim.camim.ya cok mutli oldum.beni.aradigin icin mucak sana ay bizom.burada yok.dimi.uyku tulunluk hava inan piser cocuklar

Ozcanan artik.denk gelmemiz imkansiz nasio.orta yol.bulucazki

Genel.konusmalara gelelim

Uyki.tulumu olayi su anlik bizim buralara col.fazla.evimiz.cok.sicak.oluyor.kis olayinida duruma.gore dusunucem

Su kaynatma.olayi su sekilde ben 3 aydir.kaynatmiyorum.sukur sorun yasamadik

Sut olayina gelince.dr.muz paket sutkere olumlu bakmoyor.mandira.sutunu saglikli buluyor ben o sekilde alicam haftaya dr muzla yeniden konusucam ne zaman uygun diyorsa ozamqn baslicam 3 kez denedim kabarmadi sukur
Paketli sutten ise mandira sutu tercihim

Ay sumdilik bu kadar yazabildim aklimda tutqbildiklerim kadariyla
Sizleri cok ozledim ben super anneyim dersleride cocuklari ayarlar sizi ihmal.etmem

Bir misafirime boynum kildan ince onlar varken etik olnuyor pek net

Yarin gorusmek dilegiyle bu gece tuk.uykular sizlerle.olsun

Son düzenleme:
canım esınede gecmıs olsun ınsallah duzelır hayırlısyla

Sagolun kizlar esim fitik olmus zaten bi kac gundur cok kotuydu dr ise gidemeyecegini gorunce rapor vermis ve ameliyat demis esim kan bile aldiramaz kan tutar acaba ameliyat nasil olacak
halini gordukce cok uzuluyorum insanin sevdigini hep saglikli gormek istiyor
Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar
bu arada hepinize gunaydin

Son düzenleme:

başladım canım başladım aferin önermişti bizim doktorumuz hemen başladıkkk:

sağol canım hemen soracam songülünme nasıl vereyim soğan suyunu diyee:
gecmıs olsun canım
ıllakı bulasıyo yanındakılerden nekadar sakınsakta
surup ver canım fazla ılerlemeden

aynen canım geçiyo malesef:
verdim akşam: bakalım:
alpturam nasıl oldu sanki diş gibi geldi banada:
carpole devam ateşi çıkarsa :

songülüm özlendin canım :
yağmurcum sanada günaydın çok geçmiş olsun tekrar dualarımız seninle cnm.:
allah verir kolaylığını ama çok büyük bi naza hazır ol sadeceeee

kızlar herkese günaydın
nil akşam yazdığım gibi 10da uyudu negüzel bende dinlenicem derken
hop 1de uyandı ve dörde kadar uyumadı kendini ordan oraya atıyo salladım olmadı yerinde olmadı yanımızda olmadı en sonunda sallayarak uyudu yine ee bu arada tabi aferine devam gecede burnunu açtık tıkanmıştı çünkü:
umarım sadece burun akıntısıylan atlatırızzzz

herkese günaydın kızlar ... ayy güne çok kötü başladım işyerine geldim ki servis arkadaşlarım kaza yapmışlar. 5 kişi ortak araba alıp ilçeden gidip geliyorlardı dün akşam iş çıkışı kaza yapmışlar çok şükür ki kırıklarla atlatmışlar çok moralim bozuldu üç günlük dünya bi varız bi yokuz belki de şu an beşide olmayabilirdi çok demoralize oldum... rabbim hepimizi kaza beladan korusun inş.

çok geçmiş olsun canım allahım korusun herkesi çok şükürki bi sıkıntı olmamış allahım beterinden korusunnn::

günaydın cnm benim. nilime çok geçmiş olsun inş. bi an önce atlatır. istersen şu soğan suyunu vermeye başla cnm öksürüğe filan çavirmesini engeller. çok ii geliyormuş süper anne söngül öyle diyordu. hem doğal antibiyotik zararı olmaz nasılsa.ayy gece bebeğin uyanık olması da çok kötü oluo benim ki de bu gece sürekli uyandı 5. emzirmeme kadar saydım gerisini hatırlamıyorum. niye böyle ki anlayamıyorumm yaa iş de hiç çekilmio uykusuz uykusuz . seninle birlikte ayakta uyuruz artık güldenimmm... eee sen niye bugün çalışıosun ki cnm bugün cuma değil mi ya:)

KıZlar naber tamda korktuğum gibi oldu nilin burnu akıyo uyudu şimdi
kıyamammm

canım çok geçmiş olsun evet insan sevdiklerini hep sağlıklı dik görmek istiyor dayanamıyorum bende

günaydın kızlar erdem çok huzursuz dün ananesini çıldırtmış sadece ağlamış kuzum annem üst iki dişinin çok kızardığını söledi altta çıkan dişin yanıda kabarmış çok zorluyor kuzumu herhalde bütün gece ağladı salona gittik orada yattık uyuyamadı emdi atıo kendini bi sağa bi sola kuzum kıyamam ya şurupta içmiyo neyse umarım bu gün iyi olur

songül gelsinde sorucam tatlım nasıl veriliyo diye olmaz tabi soğan yararlı sonuçta veririm:
evet gece uyanık olmaları çok kötü işin ilginci eşime diyorum gitsen salona yat hayır oda bizimle uyanık kalıyo bide bana kızıyo nili annemin yanına vermiyomuşum çok uykusuz kalıyomuşum o bana kıyammıyomuş akşam dedim bak 1. nil şuan hasta sakın bana annemin yanına ver deme 2. nil benden daha önde geliyo şuanda dedimmm:
sesini çıkarmadı neyseki
evet benim artık son 2 cumam kalmıştı canım ama haftaya bizim bakıcı teyzemizin kızı evleniyo ve perşemnbeden izin istiyo oyüzden ben bu hafta çalışıp haftaya perşembe ve cuma çalışmayacam zaten oda son olacakkk:

sağolasın cnm yaa herşey bi anlık rabbim hepimizi korusun ani olan şeylerden hep korkmuşumdur.

bende tırafik kazalarından çok korkuyorum allahım herkesi korusunn

cnm çok geçmiş olsun. benim annemde de yıllardır bel fıtığı var. ne zaman kilo alsa artar ağrısı. ilk zamanlar çok çok kötüydü şimdi ii çok şükür. anneme de bi çok dr ameliyat dedi hatta olmazsan felç olursun diyenler bile oldu, çok şükür ameliyat olmadı ama gayet de ii. mutlaka bir kaç dr a birden görünsün eşin cnm artık dr lara da güven olmuyor.ameliyat sonrası fıtık tekrarlayabiliyor. gereksiz ameliyat yapabiliyorlar.rabbim bi an evvel şifa versin inş. cnm.

cnm benim günlük bi çay kaşığı soğan suyu veriyorsun içmezse yemeğine filan katabilirsin demişti. ayy bu eşleri bazen anlamıyorum benim ki de uyuyo uyuyo sonra dio ki ben de hiç uyumadım :) neyse en azaından bak eşin sana kıyamayıp gitmio öbür odaya o da bişey:)
benim de süt iznim bu hafta 1,5 saate düşüyp cnm 12 de gitcem yani eve. sonra da 15,30 da çıkcam mart sonuna kadar böyle inş..

herkelere gunaydin hayirli cumalar, doktora gitik kontrole teyzeleri hersey yolunda pasam kilosu 10.315g boyu 77cm bas cevresi45 igne yapmadilar sordum 1 yasina gelince yapiyorlarmis burda oyle dediler,

ay canım gitse daha iyi gecenin bi yarısı bide onu çekemiyorum zaten nile yetişmeye çalışıyorum:
evet artık bizimkiler büyüdü ve malesef izinlerimizde bitti
iyidi böyle aslında.
herkelere gunaydin hayirli cumalar, doktora gitik kontrole teyzeleri hersey yolunda pasam kilosu 10.315g boyu 77cm bas cevresi45 igne yapmadilar sordum 1 yasina gelince yapiyorlarmis burda oyle dediler,

günaydın canım aferin paşaya:
tam doğum tarihi neydi paşanın:
bu arada beysalım geçmiş olsun sizede ya kıyamam kesin dişlerden offff hepimize ne çektirdi bu dişlerr.

Gunaydin kizlarrr
Erken kalkmayi sevmiyorum.hicccc
Gulden yasemin beysal uykusuz bir gece gecirmissiniz.uzuldum gercekten
Biz simdi hazirlanip.okula gidicez erken kalkmak bugun son:)
Opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…