2012 kasım bebekleri büyüyor..

canım bence başka doktora da gidin bizim bi arkadaş da fıtıktı tedavi oldu ama eninde sonunda ameliyat diyolar belki ilaçla bi nebze rahatlar eşin ya tekrar çok geçmiş olsun insan hiç kıyamıyo gerçekten

soğan vereyim bakayım en son parça koparıp kusmuştu

canım erdem ilk 3 aylıkken hasta olmuştu ozaman denemediğim yol kalmadı şırınga ile ilk damla ağzına geldiği anda böö herşey çıkıo mideden

sağol canım benim geçicek inşallah

son on beş dakikam kaldı hızlı hızlı yazıveriyorumvalla tek tek bakıp uzun uzun yazmayı çok istiyorum bugün cuma diye erkenden geldik o yüzden rahatım biraz daha diğer arkadaşlar da keşfe gittiler hoş bi ton iş var ama napim artık olduğu kadar

bende kızıma hep şırınga ile verdim çok daha pratik.lup diye gidiyorr.

evet güzel yöntem bencedee.

benim kız da ayrı bi cins daha şurup şişesini görünce başlıyo ağzını açmaya.. yemek versen emzirsen ağzını kilitler şurup hastası olacak

hahaha tyerim ben o cadıyı yaaaa:
ya özcenanım vallaha ben çok özlüyorum eski günleri cnm ya özleniyosun bil
ama hem iş hem ev hem bebiş hemde eş çok zor oluyo gerçekten bende evde giremiyorum malummm:

bizim de sadece iki tane var üstler bazen zorluyor ama çok sıkıntı yok gelmeye niyetleri yok herhalde daha

evetya çıksadarahatlasak ama üste hiç çıkmaya niyetiyok sanıyorum:

canım çıkmışsındır herhalde ranamı öjpüyorum dikkat et kendineee:

kızlar merhaba bizim 8 tane incimiz var
buarada bugün defneyi çok özledim
akşam gittiğimde ne oyunlar oynuyoruz bi görseniz
allah kimseye evlat acısı göstermesin
bugün kaynanamı aradım cuman mübarek olsun demeye
haftasonu yine kırıkkaleye çağırdı.ben dr a gidecektim dedim
dr dan sonra gelin, defneyi özledim gitmeden görüyüm dedi
o öyle söyleyince dayanamadım geliriz dedim
bazen kendime o kadar kızıyorum ki insanlara hayır demeyi bilmediğim için
yine defne uykusuz kalacak, rezil olacak
neyse artık haftasonu gideceğiz mecburen

ah be cnm hayır demeyi bilmek lazım işte neyse hadi hacca gidiyo ya nezaman gidiyo peki:
nediyeyim allahım ona orda akıl versin..

canım ya sen gercekten cok ıyı nıyetlısın ben oyle değilim acıkcası benı uzenı cokta dusunmem yapı meselesı ıste
sen yınede arayıp soruyosun
Allahım goruyodur elbet sen herseyın enıyısını hakedıyosun tandğım kadaryla kıymetın bılınır ınsallah

ah be cnm hayır demeyi bilmek lazım işte neyse hadi hacca gidiyo ya nezaman gidiyo peki:
nediyeyim allahım ona orda akıl versin..
4 ekimde gidecekler Cnm. Amin inşallah

cnm allah herkese hayırlısini nasip etsin, herkesin gönlüne göre versin. İnşallah bilinir cnm

Kuzlar aras gecte erkende yatsa sabah on dan once kalkmiyoe acaba ben tek uyku yaptirip aksam erken mi yatirsam
Bir aya yarenin dersler baslicak

Kuzlar aras gecte erkende yatsa sabah on dan once kalkmiyoe acaba ben tek uyku yaptirip aksam erken mi yatirsam
Bir aya yarenin dersler baslicak

Arasim.masallah uysal sikintisiz bi cocuk sen.nasil duzenlersen sana.uyacaktir
yaren okula nasil.baslarsa egium.hayati oyle devam.edecek birAz.ustune.dusmelisin
super qnne sen bununda ustesinden gelirsin

Arasim.masallah uysal sikintisiz bi cocuk sen.nasil duzenlersen sana.uyacaktir
yaren okula nasil.baslarsa egium.hayati oyle devam.edecek birAz.ustune.dusmelisin
super qnne sen bununda ustesinden gelirsin

Sagol.cnm valla iyi motive oldu
Aras uysalda uyucagi zaman bu aralar ugrastiriyot salla salla bazen bi bakiyorsun hopmuyumus
Bide biliyorsin annesinin ballisi araa pasa kandirmayida sever sen sanarsin gece uykusuna yatti ama kendisi surpriz yapabilirrr

yınemı uyandı neysekı uyumus tekrar
alp tuğra ıyı canım bugun hıc cıkmadı atesı uyudu oda
mısafırlerın varmıs yoktun bıara
yarenım napıyo alıstımı okula sevdımı

Sorma cnm yuzlemedim.koydum salincaga uyudu az bir yuz versem.dikilcekti
Iki gundir ablamlar vardi cnm yogundum giremedim
Ates yukselmemesiene cok sevibdim
Yaren simdilik cok mutlu bu hafta alistirmaydi iki saat on ile oniki arasi
Artik bu hafta tam gun

Bide dun kura cekilde uc sinif sabahci uc sinif oglenci diye kalbim.durucakti.neyseki oglenci.ciktik
Oysako bu tarz olaylarda sansli degilimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…