- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.101
benim kız da ayrı bi cins daha şurup şişesini görünce başlıyo ağzını açmaya.. yemek versen emzirsen ağzını kilitler şurup hastası olacak
ne bileyim canim ya dr ameliyat deyince hep en kotusunu dusunur ya insan bizdr o durumdayiz
bakalim bide baska dr gitsin o ne dicek
Hosgeldin nevgul ozledik seni
Yedi disimiz var canim sekizinciside kabarmis ama hemen patlamaz heralde yada ben iyle umuyorum cunku geceleri biraz uyumak istiyorum artik
soğan vereyim bakayım en son parça koparıp kusmuştugeçmiş olsun cnm. bana sanki alpin ateşi biraz dişten gibi geldi
aynen cnm defne benim için daha önemli
allah beterinden korusun cnm çok geçmiş olsun arkadaşlarına
yavrum benim kıyamam. cnm erdemin eline yeşil soğanı ver kemirsin.ağrısını alıyormuş.ilaç içemiyorsa soğanla ağrısını dindir erdemin. ne kadar zordur şimdi onun için. yavrum kıyamam
özcanan seni özledik. nerelerdesin, artık hiç girmiyorsun
songül yokluğun çok belli oluyor ama misafir varken de nete girilmez.
kızlar günaydın. bu kocalar hep aynı. bebeğin hiç bişeyiyle ilgilenmezler laf söylemeye gelince onlar gibisi yoktur.hep herşey hakkında bilgi sahibiler. sanki çocuk sadece onların. biz hiç bebişlerimizin sağlığını düşünmüyoruz
canım erdem ilk 3 aylıkken hasta olmuştu ozaman denemediğim yol kalmadı şırınga ile ilk damla ağzına geldiği anda böö herşey çıkıo midedenbencede tek doktorda kalmayın cnmmm:
bu arada negüzelya bizde sadece daha 2 inci var bizimkilerde çıksada artık rahatlasa kuzumm:
işimiz zor ama elifte zorlanıyo annesi ama ne yapsın derdini anlatamıyoki kuzummm:
ya beysal aklıma geldi cnm erdemim şurubu kaşıkla içmiyosa bide şırıngayla denesene:
benim ablamın kızlarıda içmiyodu onlara öyla yapıyoduk bizz:
sağol canım benim geçicek inşallahçok geçmiş olsun canım ya biz her gece illa bi kere kalkıyoruz niyeyse oturuyo buluyo emziğini de başlıyo konuşmaya alıyorum ayağıma alıyorum sallıyorum öyle uyuyo niye bölye yapıyo hadi nil hasta rana niye böyle yapıyo anlamadım kuzum ya
çok geçmiş olsun canım ya bugün öğlen gelirken biz de yapıyorduk nerdeyse çocuk bisikletin tekerleğine bakarak köşeyi bi döndü zor durduk valla
Allah yardımcınız olsun canım ya dencol var diş jeli var buzdolabına koydum ben sızlanınca sürüyorum rahatlıyor sende bi dene istersen gerçekten işe yarıyor canım bu arada yazamadım kolun için çok geçmiş olsun..
yaa artık maraton başladı songül hanım sen de benim gibi hafta sonlarını bekleyeceksin aras nasıl ama ya özledim kuzuyu bi ara resim gönder bana
canımm sağol valla her zaman giremiyorum artık ama okuyorum hep telden süt iznindeyken ne güzeldi hep burda takılıyordum bağımlı olmuştum artıkama şimdi iş rana ev koşturuyorum sürekli rana uyuduktan sonra da bilgisayarı açınca eşim bozuluyo
bende kızıma hep şırınga ile verdim çok daha pratik.lup diye gidiyorr.
benim kız da ayrı bi cins daha şurup şişesini görünce başlıyo ağzını açmaya.. yemek versen emzirsen ağzını kilitler şurup hastası olacak
bizim de sadece iki tane var üstler bazen zorluyor ama çok sıkıntı yok gelmeye niyetleri yok herhalde daha
son on beş dakikam kaldı hızlı hızlı yazıveriyorumvalla tek tek bakıp uzun uzun yazmayı çok istiyorum bugün cuma diye erkenden geldik o yüzden rahatım biraz daha diğer arkadaşlar da keşfe gittiler hoş bi ton iş var ama napim artık olduğu kadar
kızlar merhaba bizim 8 tane incimiz var
buarada bugün defneyi çok özledim
akşam gittiğimde ne oyunlar oynuyoruz bi görseniz
allah kimseye evlat acısı göstermesin
bugün kaynanamı aradım cuman mübarek olsun demeye
haftasonu yine kırıkkaleye çağırdı.ben dr a gidecektim dedim
dr dan sonra gelin, defneyi özledim gitmeden görüyüm dedi
o öyle söyleyince dayanamadım geliriz dedim
bazen kendime o kadar kızıyorum ki insanlara hayır demeyi bilmediğim için
yine defne uykusuz kalacak, rezil olacak
neyse artık haftasonu gideceğiz mecburen
kızlar merhaba bizim 8 tane incimiz var
buarada bugün defneyi çok özledim
akşam gittiğimde ne oyunlar oynuyoruz bi görseniz
allah kimseye evlat acısı göstermesin
bugün kaynanamı aradım cuman mübarek olsun demeye
haftasonu yine kırıkkaleye çağırdı.ben dr a gidecektim dedim
dr dan sonra gelin, defneyi özledim gitmeden görüyüm dedi
o öyle söyleyince dayanamadım geliriz dedim
bazen kendime o kadar kızıyorum ki insanlara hayır demeyi bilmediğim için
yine defne uykusuz kalacak, rezil olacak
neyse artık haftasonu gideceğiz mecburen
4 ekimde gidecekler Cnm. Amin inşallahah be cnm hayır demeyi bilmek lazım işte neyse hadi hacca gidiyo ya nezaman gidiyo peki:
nediyeyim allahım ona orda akıl versin..
cnm allah herkese hayırlısini nasip etsin, herkesin gönlüne göre versin. İnşallah bilinir cnmcanım ya sen gercekten cok ıyı nıyetlısın ben oyle değilim acıkcası benı uzenı cokta dusunmem yapı meselesı ıste
sen yınede arayıp soruyosun
Allahım goruyodur elbet sen herseyın enıyısını hakedıyosun tandğım kadaryla kıymetın bılınır ınsallah
Kizlar oglen uykusunu biraz gece alip tek uyku yaptirabilirmisiz 11 aydan itibaren
O nasıl olacak ki
Kuzlar aras gecte erkende yatsa sabah on dan once kalkmiyoe acaba ben tek uyku yaptirip aksam erken mi yatirsam
Bir aya yarenin dersler baslicak
Arasim.masallah uysal sikintisiz bi cocuk sen.nasil duzenlersen sana.uyacaktir
yaren okula nasil.baslarsa egium.hayati oyle devam.edecek birAz.ustune.dusmelisin
super qnne sen bununda ustesinden gelirsin
burdaaaa
Aras uyandi cnm loydum salincaga yiz vermedim uyudu indam ani cikis yaptim nasil.oldi ufaklik
yınemı uyandı neysekı uyumus tekrar
alp tuğra ıyı canım bugun hıc cıkmadı atesı uyudu oda
mısafırlerın varmıs yoktun bıara
yarenım napıyo alıstımı okula sevdımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?