- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.141
ınsallah oksuruğe cevırmezde gecer hemen
ıyılestı canım dunden berı atesı cıkmadı ama bugun nıyeyse cok huysuzdu
ben bu cocuğu cozemedım gıttı
ınsallah uyanmaz kuzum
bunların uykusunu ben anlamıyorum zaten hemen uyanırlar ve hıc uykusu yokmus gıbı gozler acılır hemn konusmaya baslarlar
aras da oyle değilmı
uyanınca bı pas versen hemen uyumaz belkıde
Oh oh aman iyi olsun kuzum
Ay aras su an emiyor sesi cikti
Ya cok enteraasan gercektwn ya uyaniyor hemen uyutuyorum bi daha asla uyanmiyor nasik bi duzen kurduysa kendince
Dedigin gibi ciddi oluyorum
uyandı yani yıne
uyudukyan nekadr sure sonra uyanıyo pekı hep aynmı zamanı
ay emzırdım uykuya deva ettı tarzı degıldrı oysakı
canı ılk yarım saatte uyandı uyandı yoksa uyanmıyor
napıcan canım uyanmasa ıyıde allahtan hemen uyuyo da pasam bıde uyanık kalsa bunada sukur
mertur gırmıyo nezamndır canım haberın varmı
gercı bı cok kısı gırmıyor artık ama....
bazen kalıyor cnm uyuası bırkac saatı buluyor hatta ama ne edelı sağlık olsun çocuk bu bılmıyoruzkı ne yasıyorlar
mertur ıyı cnm telden görüşüyoruz annesındeysı dondu
bende sıtem ettım gelmiyorsun dıye
gecelerı daha yoğun olurdu sımdı sen ben fıx ne bır eksık ne bır fazla
neysekı ssen varsın ıyı varsın ıyıkı dogdun
aynen canım sağlıklı olsnlarda yapcak bısey yok
selım dusmustu ıyı demı artık
ay canım sağol sende ıyıkı varsın gec geldım aranıza ama temız geldım
hamıleykende hep takıp ettım sızı uye olmak buzamna naspmıs
cnm anneanesınde cenesının ustune dusus dıkıslerı açılmıştı en son
ıyıkı gelmıssın cnm ya ınsalla hep devam eder gece kuslugumuz:)
ay kuzum yınemı dusmus kasla goz arasında cok seyler oluyo gercekten cok dıkkat etmemız gerek bu bebıslre
ınsallah canım kızlrda gelse hıc fena olmıcak terkedıldık mı nedır
sorma cnm ya ne kadar dıkkat etsen de bır yere kadar
evet kızlar bızı terkettı nedendir bılemedım bak
bebısler buyudukce gırmek zorlasıyo tabı ınsan daha fazla yoruluyo erken yatıyo bızım kızlar heralde
ben yatamıyorum ama erken nedense alıskanlık
aynen bende yatmak ıstıyorum ama yok
ınsalla aras uyanmaz ıse saat bırde yatıcam
alp tuğra kaçta yattı
uyanmaz canım ınsallah
alp 10.30 da uyudu canım mamasını zorla yedı hemen uyudu
ben yatayım artık canım benımkı kalkar erken
ıyı geceler canım
kocamann
slm kızlar nabersiniz.çook uzun zamandır giremedim taşınma iş hayatı falan derken.bebişleri naptınız ya bizimkisi hala UYUMUYOOOO.kafayı yiyeceğim.9,5ay oldu en güzel uyuduğumuz gece en az dört kere kalkıyo iki saat aralıklarla.bazen emip uyuyo bazende imkanı yok biyerini kesmişsin gibi bağırıyo.dün gece oloduğu gibi.sizinkiler nasıl benmki gibi olan var mı.benm yapabileceğim bişey var mı.önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorummmm
evlılık yıldonumuz kutlu olsun canım kuzunuzla bırlıkte mutlu huzurlu sağlıklı nıce daha yıllara ınsallah
sen cok hedıye alıyodun demı bukez almamısın sen bunu telafı edersın bence ama yemeğe gıtmısınz neguzel ıste
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz içinevlilik yıldonumunuz kutlu olsun tatlım
nice mutlu yıllara insallah
sorma cnm ya ne kadar dıkkat etsen de bır yere kadar
evet kızlar bızı terkettı nedendir bılemedım bak
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için
yok canımcım yaa terkeder miyiz biz hiç sizi. bir günüm nasıl geçiyor inan hiç anlayamıyorum. sanki sürekli bi mücadele halindeymişim gibi geçiyo. berra ya yemek yedirmeye uğraş berranın bezini değiştirmeye uğraş berranın üstünü giydirmeye çabala kitaplıktaki kitapları indiriyo onu topla çekmeceleri boşaltıyo peşinden koş fazla dağıtmadan yakala ayyyyy inan uyuduğunda şöyle bi nefes alıp ne çok yorulmuşum diyorum. oysa hiiçç bişey yapmıyorum.
bütün bunlara rağmen eşime kalsa berrayla hiç ilgilenmiyorum yemeğini yedirmiyorum çocuk benim yüzümden kilo almıyo. ben oturup kk da vakit geçiriyorum. biraz da bu yüzden girmedim anlayacağınız. aramız limoniydi biraz. inanın stres oluyorum iyice berra yemeğini yemedikçe ben bunalıyorum
cuma dr a gittik kontrole. geceleri çok huzursuz uyuyor. boğazına baktı iltihap var dedi. daha 15 gün önce antibiyotik kullanmıştık. ateşi de çıkmıyor. o zaman antibiyotik başlamayalım dedi. ateşi yükselirse ama mutlaka kullanın dedi. neden iyileşmedi yavrumun boğazı anlamadımkan testi yaptıralım dedi dr. demir eksikliğimiz varmış düşük çıktı. ben uzun zamandır vermiyordum demir ilacını bi de d vitamini yerine acd3 verdi onu kullancaz. kilomuz 7.500 boyumuz 70 cm.
ben yazamasamda takip ediyorum. soğan suyu demişsiniz ya 1 çay kaşığı veriyorz di mi. bi kere verdim bi kaç gün vereyim diye düşünüyorum.
benim günün özetini biliyon songülüm valla bak nasıl gridim iki arada bi derede kocişim sağolsun yoruldğumu anlayınca açmış pc yi rana uyur uyumaz bi geldim odaya pc açık dedi senin için açtımMerhabalar canlarrrr
Sayfa biraktigim yerfe sayiyor ne oldu bu kasim anneciklerine kasim bebekciklerimi rahat birakmiyor yoksa
Biz ana kiz carsilara gittio geldik
Sumul can ilede babasi takildilar
Babasi ne kadar silsede oglum yanak yuz oldukca sumukluydu ama olsun bunada sukur okadar bakti
Simdi sumukcani yikadim hem paklandi hemde annem gripken yika der sicaga yakin su ile rahatlarmis
Rahatladi ve uyudu tabi ortada bir sorun varki kasingan kimligimiz ortaya cikabilir
Bu kez sebamed ile yikamadim avon bebek sampuani kullandim
Eger kasinmazsa katil zamlisi sebamed
Benden ozet bu sekikde
Sizlerdende gunluk bir ozet bekliyorim
aynı beni anlatmışsın yemin ederim hiç bi iş yapmasam arkamı eşim toplamasa valla ev rana ve ben perişan olacağızkızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için
yok canımcım yaa terkeder miyiz biz hiç sizi. bir günüm nasıl geçiyor inan hiç anlayamıyorum. sanki sürekli bi mücadele halindeymişim gibi geçiyo. berra ya yemek yedirmeye uğraş berranın bezini değiştirmeye uğraş berranın üstünü giydirmeye çabala kitaplıktaki kitapları indiriyo onu topla çekmeceleri boşaltıyo peşinden koş fazla dağıtmadan yakala ayyyyy inan uyuduğunda şöyle bi nefes alıp ne çok yorulmuşum diyorum. oysa hiiçç bişey yapmıyorum.
bütün bunlara rağmen eşime kalsa berrayla hiç ilgilenmiyorum yemeğini yedirmiyorum çocuk benim yüzümden kilo almıyo. ben oturup kk da vakit geçiriyorum. biraz da bu yüzden girmedim anlayacağınız. aramız limoniydi biraz. inanın stres oluyorum iyice berra yemeğini yemedikçe ben bunalıyorum
cuma dr a gittik kontrole. geceleri çok huzursuz uyuyor. boğazına baktı iltihap var dedi. daha 15 gün önce antibiyotik kullanmıştık. ateşi de çıkmıyor. o zaman antibiyotik başlamayalım dedi. ateşi yükselirse ama mutlaka kullanın dedi. neden iyileşmedi yavrumun boğazı anlamadımkan testi yaptıralım dedi dr. demir eksikliğimiz varmış düşük çıktı. ben uzun zamandır vermiyordum demir ilacını bi de d vitamini yerine acd3 verdi onu kullancaz. kilomuz 7.500 boyumuz 70 cm.
ben yazamasamda takip ediyorum. soğan suyu demişsiniz ya 1 çay kaşığı veriyorz di mi. bi kere verdim bi kaç gün vereyim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?