2012 kasım bebekleri büyüyor..

Oh oh aman iyi olsun kuzum
Ay aras su an emiyor sesi cikti
Ya cok enteraasan gercektwn ya uyaniyor hemen uyutuyorum bi daha asla uyanmiyor nasik bi duzen kurduysa kendince
Dedigin gibi ciddi oluyorum

ay emzırdım uykuya deva ettı tarzı degıldrı oysakı
canı ılk yarım saatte uyandı uyandı yoksa uyanmıyor

napıcan canım uyanmasa ıyıde allahtan hemen uyuyo da pasam bıde uyanık kalsa bunada sukur
mertur gırmıyo nezamndır canım haberın varmı
gercı bı cok kısı gırmıyor artık ama....

napıcan canım uyanmasa ıyıde allahtan hemen uyuyo da pasam bıde uyanık kalsa bunada sukur
mertur gırmıyo nezamndır canım haberın varmı
gercı bı cok kısı gırmıyor artık ama....

bazen kalıyor cnm uyuası bırkac saatı buluyor hatta ama ne edelı sağlık olsun çocuk bu bılmıyoruzkı ne yasıyorlar

mertur ıyı cnm telden görüşüyoruz annesındeysı dondu
bende sıtem ettım gelmiyorsun dıye

gecelerı daha yoğun olurdu sımdı sen ben fıx ne bır eksık ne bır fazla
neysekı ssen varsın ıyı varsın ıyıkı dogdun

aynen canım sağlıklı olsnlarda yapcak bısey yok
selım dusmustu ıyı demı artık
ay canım sağol sende ıyıkı varsın gec geldım aranıza ama temız geldım
hamıleykende hep takıp ettım sızı uye olmak buzamna naspmıs

cnm anneanesınde cenesının ustune dusus dıkıslerı açılmıştı en son
ıyıkı gelmıssın cnm ya ınsalla hep devam eder gece kuslugumuz:)

cnm anneanesınde cenesının ustune dusus dıkıslerı açılmıştı en son
ıyıkı gelmıssın cnm ya ınsalla hep devam eder gece kuslugumuz:)

ay kuzum yınemı dusmus kasla goz arasında cok seyler oluyo gercekten cok dıkkat etmemız gerek bu bebıslre
ınsallah canım kızlrda gelse hıc fena olmıcak terkedıldık mı nedır

ay kuzum yınemı dusmus kasla goz arasında cok seyler oluyo gercekten cok dıkkat etmemız gerek bu bebıslre
ınsallah canım kızlrda gelse hıc fena olmıcak terkedıldık mı nedır

sorma cnm ya ne kadar dıkkat etsen de bır yere kadar

evet kızlar bızı terkettı nedendir bılemedım bak

slm kızlar nabersiniz.çook uzun zamandır giremedim taşınma iş hayatı falan derken.bebişleri naptınız ya bizimkisi hala UYUMUYOOOO.kafayı yiyeceğim.9,5ay oldu en güzel uyuduğumuz gece en az dört kere kalkıyo iki saat aralıklarla.bazen emip uyuyo bazende imkanı yok biyerini kesmişsin gibi bağırıyo.dün gece oloduğu gibi.sizinkiler nasıl benmki gibi olan var mı.benm yapabileceğim bişey var mı.önerilerinizi yardımlarınızı bekliyorummmm

Merhabalar canlarrrr
Sayfa biraktigim yerfe sayiyor ne oldu bu kasim anneciklerine kasim bebekciklerimi rahat birakmiyor yoksa
Biz ana kiz carsilara gittio geldik
Sumul can ilede babasi takildilar
Babasi ne kadar silsede oglum yanak yuz oldukca sumukluydu ama olsun bunada sukur okadar bakti
Simdi sumukcani yikadim hem paklandi hemde annem gripken yika der sicaga yakin su ile rahatlarmis
Rahatladi ve uyudu tabi ortada bir sorun varki kasingan kimligimiz ortaya cikabilir
Bu kez sebamed ile yikamadim avon bebek sampuani kullandim
Eger kasinmazsa katil zamlisi sebamed
Benden ozet bu sekikde

Sizlerdende gunluk bir ozet bekliyorim

Hosgeldin sefalar getirdin canim
Yanliz degilsin kasim annelerinde bol miktarsa var senin bebisten senin durumdan

evlilik yıldonumunuz kutlu olsun tatlım
nice mutlu yıllara insallah
kızlar çok sağolun güzel dilekleriniz için

sorma cnm ya ne kadar dıkkat etsen de bır yere kadar

evet kızlar bızı terkettı nedendir bılemedım bak

yok canımcım yaa terkeder miyiz biz hiç sizi. bir günüm nasıl geçiyor inan hiç anlayamıyorum. sanki sürekli bi mücadele halindeymişim gibi geçiyo. berra ya yemek yedirmeye uğraş berranın bezini değiştirmeye uğraş berranın üstünü giydirmeye çabala kitaplıktaki kitapları indiriyo onu topla çekmeceleri boşaltıyo peşinden koş fazla dağıtmadan yakala ayyyyy inan uyuduğunda şöyle bi nefes alıp ne çok yorulmuşum diyorum. oysa hiiçç bişey yapmıyorum.
bütün bunlara rağmen eşime kalsa berrayla hiç ilgilenmiyorum yemeğini yedirmiyorum çocuk benim yüzümden kilo almıyo. ben oturup kk da vakit geçiriyorum. biraz da bu yüzden girmedim anlayacağınız. aramız limoniydi biraz. inanın stres oluyorum iyice berra yemeğini yemedikçe ben bunalıyorum
cuma dr a gittik kontrole. geceleri çok huzursuz uyuyor. boğazına baktı iltihap var dedi. daha 15 gün önce antibiyotik kullanmıştık. ateşi de çıkmıyor. o zaman antibiyotik başlamayalım dedi. ateşi yükselirse ama mutlaka kullanın dedi. neden iyileşmedi yavrumun boğazı anlamadım kan testi yaptıralım dedi dr. demir eksikliğimiz varmış düşük çıktı. ben uzun zamandır vermiyordum demir ilacını bi de d vitamini yerine acd3 verdi onu kullancaz. kilomuz 7.500 boyumuz 70 cm.
ben yazamasamda takip ediyorum. soğan suyu demişsiniz ya 1 çay kaşığı veriyorz di mi. bi kere verdim bi kaç gün vereyim diye düşünüyorum.

Dogru canim.hep.bir maraton degilmi
Bende telden pasa uyurkeb onu sallerken bide gece rahat giriyorim hic birsey olmasa goz ustinde oluyor giyinme.bez degiskr bizde facia zaten ah esin bi hafta evden cikmasa anlicak seni aslinda bizimki gunduz evde ordan kurtariyioruz
Aras gidiyo baska bi cocuk geliyo o derece fena yanii
Bigazlari neden gecmediki kuzunub kulaginda birsey yok degilmu
Nasil yememesine ragmen kg almismi cnm
Sogan suyu bir caybkasik uyansin arasa bende verecegim

Son düzenleme:
benim günün özetini biliyon songülüm valla bak nasıl gridim iki arada bi derede kocişim sağolsun yoruldğumu anlayınca açmış pc yi rana uyur uyumaz bi geldim odaya pc açık dedi senin için açtım ben de gireyim dedim okuyuverdim hızlıca rana dua et de uyanmasın ütü yapacaktım yağmurcandan a da söyledim ama hiiç canım istemedi valla yarından itibaren kılık kıyafet kravata döndüğü için eşimin ütülenecek bişileri yoktu benimkileri de boşverdim bu arada rana benim köşe takımının köşesine kalkıp dönüyo ve iki adım atıyo korka korka çok komik şeyler fısıldıyo kendi kendine sonra bana doğru geliyo yani o kadar mız mızlığın içinde şebeklik de yapıyo yavrum
aynı beni anlatmışsın yemin ederim hiç bi iş yapmasam arkamı eşim toplamasa valla ev rana ve ben perişan olacağız ama eşim benimle birlikte olduğu için halimi anlıyo hep arkamızı topluyo sağolsun eşlerin evde biraz kalması lazım yemek yedirirken altını değiştirirken bugün namazım gecikiyodu sen git namazını kıl ben altını değiştiririm dedi rana da gık yok biraz kımıldar insan demi ALlahtan eşim ben değiştirirken nasıl durmadığını görüyo da bişi demiyo bu kızın garezi sana diyo sadece
canım berra antibiyotik içerken hepsini bitirdi mi bitirmediyse ondan geçmemiştir die düşünüyorum ama ateş yoksa o da geçecektir inşallah ben kan testi yaptırmadım daha korkuyorum valla düşük çıkacak diye hoş her gün sabah akşam 1 er tatlı kaşığı üzüm pekmezi bi de 4 damla ferrum veriyorum bize 4ten fazla vermeyin dedi doktor ama yaşında yaptıracam tahlili eğer düşük çıkarsa vay o doktorun halie

gelen giden yok ben de yatayım bari zaten gözlerim kapanıyo hepinizi öptüm

gulden yasemin selnec yagmurcandan reces beysal sabahki kk kasım anneleri hepinize şimdiden günaydın

ama şimdi bana iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…