- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.181
gunaydın canım bı solukta ve hayretle okudum
Allah askına senın esın ne yapmak ıstıyor butun emek veren sen ve senın annen babn ama esın hıc değer bılmıyor
esını muhtemelen annesı dolduruyo gıbı ama sızın gıbı ıyı nıyetlı ınsanlarada ne doldurulurkı
sen uzuluyosun annen baban senden daha fazla uzuluyo ınsanı uzende bu bız uzulmeye alıstık zaten
esıne hıc sormuyomusun pekı neden boyle yapıyosun dıye
ızmıre tasınmasaydınz keske
gercekten cok uzuluyorum ben acıkcası ıyı nıyetını suıstımal edıyolar
ama Allahım buyuk herseyı goruyo
özledik seni canan hanııım ranamın maceralarını anlat bizee
ah be fundam nasıl bir sınavdır seninki rabbim tez zamanda aile huzuru versin inşallah ama sabır sabır kendini hasta etme ne olur
günaydın canlarım bizim ikinci dişimizde dün merhaba dedi bizee artık altta iki dişimiz vaar :)
hafta sonu oğlumla çok güzel eğlendik oynadık evdeydik temizlik yaptım cumartesi pazarda 4 posta çamaşır yıkayıp kuruttum yoruldum ama oğluşumla güzel geçti :)
Gunaydin recescim
canim Allah yardimcin olsun cok sabirlisin gercekten insan bazen konussam ne olacak ki bisey degismeyecek diyo ve ondan susuyo sende ondan susuyon.heralde ama sen sustukca esin hersey yolunda bu kadin cok mutlu diye devam edecek rahatsiz oldugun konularda buraz tatli tatlu konussan
ohh ohh günaydın canım desene hayat sana güzelll:
canım haklısın ama sen böyle huzursuzluk çıkmasın diye sustuğun sürece üzerine glemeye devam edecekler bence:
tabiki karar senin ben huzursuzluuk çıkar demiyorum
ama bukadarda sessiz kalma bence:
ah be fundam nasıl bir sınavdır seninki rabbim tez zamanda aile huzuru versin inşallah ama sabır sabır kendini hasta etme ne olur
günaydın canlarım bizim ikinci dişimizde dün merhaba dedi bizee artık altta iki dişimiz vaar :)
hafta sonu oğlumla çok güzel eğlendik oynadık evdeydik temizlik yaptım cumartesi pazarda 4 posta çamaşır yıkayıp kuruttum yoruldum ama oğluşumla güzel geçti :)
Elif dislerini cikartti biraz daha mutlu hele dun annanesi.dedesi.teyzeleri falan vardi cok.mutluydu.bugunde babaannesi gelecek mutluluk sarhosu olacak kizimsor bakalım ama birkez daha yıka avonlaa bakalım yine kaşınmayacakmı aras paşam:
mızırdancdı canım kalkıyo beşiğin içine oturuyo yanımıza alıyorum uyuyo offf:
bu arada günaydın alpimin nesivarki acaba sıcaktanmı yoksa odamı alerjik oldu..
ayyy öylemidersin cnm umarım diştir eli hep ağzında zaten
ama dün kakamızıda yapmadık
biz normalde hergün yaparız acaba omu rahatsız etti dedim ama bilmiyorumki..
bu arada sanada günaydın elifim nasll?
gunaydın canım
bende oyle dusunuyorum
banyoda yaptrdım dun bugun hala kasınıyo
dun kemık suyu verdım acaba omu dokundu dıye dusnuyorum
Canim arasy
Ta sadece aglarken diyordu bugun ilk ole seslendi
Buyuyun elifte soyler biz abiyiz
Kızlar annemlerin yanında bişey demek istemiyorum. Evime geçince konuşacağım ama eve ne zaman geçeceğim bilmiyorum. Tayinin ne zaman cikacagi belli değil. Eşime karşı bütün sevgim saygım bitti malesef.
nilde ağlarken diyo başkada demiyoooooo:
bende istiyom bendeee:
sevgi saygı bitince çokzor
en kısa zamanda evinize geçersiniz umarımda bu sorunlarda düzelir..
ama bu kayın validene diyecek sözyok..
sor bakalım ama birkez daha yıka avonlaa bakalım yine kaşınmayacakmı aras paşam:
mızırdancdı canım kalkıyo beşiğin içine oturuyo yanımıza alıyorum uyuyo offf:
bu arada günaydın alpimin nesivarki acaba sıcaktanmı yoksa odamı alerjik oldu..
ayyy öylemidersin cnm umarım diştir eli hep ağzında zaten
ama dün kakamızıda yapmadık
biz normalde hergün yaparız acaba omu rahatsız etti dedim ama bilmiyorumki..
bu arada sanada günaydın elifim nasll?
günaydın cnmm2. incinizde hayırlı olsunnnn:
Ohhh ne guzel bir haftasonu olmus uzun zaman oldu tabi boyle sakin haftasonu gecirmeyeli
Ikinci disiniz hayirli oksun cnm belki gecen gunki agkamasi ondan di beysalim
Kızlar annemlerin yanında bişey demek istemiyorum. Evime geçince konuşacağım ama eve ne zaman geçeceğim bilmiyorum. Tayinin ne zaman cikacagi belli değil. Eşime karşı bütün sevgim saygım bitti malesef.
Elif dislerini cikartti biraz daha mutlu hele dun annanesi.dedesi.teyzeleri falan vardi cok.mutluydu.bugunde babaannesi gelecek mutluluk sarhosu olacak kizim
Dokunurmu ki acaba bilmuyorum ilk defami yedi
nıl yanınızda uyumayamı alıstıkı canım
sıcaktan değildır canım buralar soğudu alerjısı var zaten canım
sağolun canlarım :)
erdem 2 aylıktan beri anne diyor :) ilk başlarda tabiki bilinçsiz diyordu ama şimdi gözüme bakıp anneee diyor bende eriyorum :) geçen ananesi birşeyi yapma die hayıır diyor oda bana bakıp annnee diyor :)
erdem 2 aylıktan beri anne diyor :) ilk başlarda tabiki bilinçsiz diyordu ama şimdi gözüme bakıp anneee diyor bende eriyorum :) geçen ananesi birşeyi yapma die hayıır diyor oda bana bakıp annnee diyor :)
Canim sizdemi kasingan oldunuz pekala yikanincami okuyor
Biz aylardirnyikandigumizda sabaha kadar uykuda kasindik teyzesi dun gece kasinmadi hayret
11 gun var bekle annesi:)
nıl yanınızda uyumayamı alıstıkı canım
sıcaktan değildır canım buralar soğudu alerjısı var zaten canım
bekliyommmmm hemde sabırsızlıklannn:
yok canım aslında alışmadı ama bilmiyorumki anlamadım..
bu arada yasmin nerelerede acabaaaa:
bekliyommmmm hemde sabırsızlıklannn:
yok canım aslında alışmadı ama bilmiyorumki anlamadım..
bu arada yasmin nerelerede acabaaaa:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?