2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kızlar annemlerin yanında bişey demek istemiyorum. Evime geçince konuşacağım ama eve ne zaman geçeceğim bilmiyorum. Tayinin ne zaman cikacagi belli değil. Eşime karşı bütün sevgim saygım bitti malesef.

günaydın cnmm2. incinizde hayırlı olsunnnn:

Elif dislerini cikartti biraz daha mutlu hele dun annanesi.dedesi.teyzeleri falan vardi cok.mutluydu.bugunde babaannesi gelecek mutluluk sarhosu olacak kizim
gunaydın canım
bende oyle dusunuyorum
banyoda yaptrdım dun bugun hala kasınıyo
dun kemık suyu verdım acaba omu dokundu dıye dusnuyorum

Dokunurmu ki acaba bilmuyorum ilk defami yedi

Ohhh ne guzel bir haftasonu olmus uzun zaman oldu tabi boyle sakin haftasonu gecirmeyeli
Ikinci disiniz hayirli oksun cnm belki gecen gunki agkamasi ondan di beysalim

Canim arasy
Ta sadece aglarken diyordu bugun ilk ole seslendi
Buyuyun elifte soyler biz abiyiz

nilde ağlarken diyo başkada demiyoooooo:
bende istiyom bendeee:

Kızlar annemlerin yanında bişey demek istemiyorum. Evime geçince konuşacağım ama eve ne zaman geçeceğim bilmiyorum. Tayinin ne zaman cikacagi belli değil. Eşime karşı bütün sevgim saygım bitti malesef.

sevgi saygı bitince çokzor
en kısa zamanda evinize geçersiniz umarımda bu sorunlarda düzelir..
ama bu kayın validene diyecek sözyok..

nıl yanınızda uyumayamı alıstıkı canım
sıcaktan değildır canım buralar soğudu alerjısı var zaten canım

günaydın cnmm2. incinizde hayırlı olsunnnn:

Ohhh ne guzel bir haftasonu olmus uzun zaman oldu tabi boyle sakin haftasonu gecirmeyeli
Ikinci disiniz hayirli oksun cnm belki gecen gunki agkamasi ondan di beysalim

sağolun canlarım :)
erdem 2 aylıktan beri anne diyor :) ilk başlarda tabiki bilinçsiz diyordu ama şimdi gözüme bakıp anneee diyor bende eriyorum :) geçen ananesi birşeyi yapma die hayıır diyor oda bana bakıp annnee diyor :)

senı az cok anlayabılıyorum emın ol canım senın kadar olmasada bende yasıyorum bazı seyler
bu aıle meselelerı zor gercekten
esın hepmı boyleydı yoksa sonradanmı değiştı
kv ne sorsaydın neden annenşere uğrqmadğını tatlı bır dılle
boyle oldukca haklısın ınsanda ne saygı ne sevgı kalıyo

gunaydın canım
2. ıncınz hayırlı olsun
ay bende duysam ne ıyı olur anne lafını arada duyuyorum ama bılıncsız soluyo

Ay ciddimisin cnm kurtar beniiii demis erdeemm
Bizim ilk bikincliydi dogdugundan beri heo aglak modda anne diyordu esimi kaldirdim guldu uyumaya devam etti anladimi bilmem hihh

Canim sizdemi kasingan oldunuz pekala yikanincami okuyor
Biz aylardirnyikandigumizda sabaha kadar uykuda kasindik teyzesi dun gece kasinmadi hayret

banyodan oncede kasınıyodu canım anlamadım neden kemık suyumu ağır gelıyoda alerjı oluyokı acaba
sen avon kullanmaya devam et canım bellıkı ıyı geldı

Haftasonu cok guzel gecmis cpk sevindim canim
yeni inciniz hayirli olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…