2012 kasım bebekleri büyüyor..

Kizlar aylar sinra ilk defa arasin kafasi banyo sonraso kasinmiyor hala soklardayim
Iki aylik oldigundan beri dr onerisiyle.sebamed kullanmaktayiz ki en katkisiz olddugu ortada
Bugun evdde bulunan avonun bebe sampuaniyla.yikadim sebamede 4 te 1 fiyatinda nerseyse paraben yokmus icerisondede
Ciddi anlamda sevindim ama bir yandanda aklimda soru isareto var
Sizce ne yapmaliyim.kizlar avon kullanmalimiyim ki yuzu kizarirmiki 2 aylikken hali gibi
bilemedim sevineyimmi uzuleyimm
Ilk defa kullqndim

Günaydın kızlar. Haftasonu pek giremedim malum kırıkkaleye eşimin anneannesi, dayıları ve tabi ki kv orda.
hafta sonu kötü geçti. Baş ağrım tuttu.
cuma kv aramıştım ve gitmeden defneyi goruyum demişti. Ben de kiyamayip tamam demiştim. Cumartesi sabah uyandık. Eşim" annem gelecek, emlakçıyi değiştirmeye gidecegiz" dedi. Tabi ben şok oldum.' Dün konuştuk bişey demedi, bizi kırıkkaleye çağırdı' dedim. Kırıkkaleye gidecegiz zaten dedi eşim. Ben de herhalde uğrayıp annemlerle helallesip gidecek diye düşündüm. Hemen kalktım. Çay koydum. Ben defneye kahvaltı yaptırırken annem f kahvaltı hazırladı.ben defneyi uyutmaya girdim. Çıktığımda eşim yoktu. Kv aramış ve apar topar çıkmış. Babam oğlum kahvaltıni yap da öyle çık deyince işim var demiş. Önce gelirler diye bekledik ama gelmeyince kahvaltıyi yaptık. Annem beni sıkıstiriyor" bişey mi dedin, biz mi bilmeden bişey yaptık " diye. Neyse 2,5 ta benim dr randevum vardı. Eşim biliyordu ama gelmedi. Ben otobüsle gittim. Saat 2 de gelmiş.kv yok. Annem sormuş annen nerede, sabah niye kahvaltı yapmadın diye. ' annem kırıkkaleye döndü, ben de sizin düzeninizi bozmak istemedim' demiş. Ben dr dan dondum.defne uyuyordu. Eşim annemlerde su bile icmemis. Ben yemek yedim. Çantayı hazırladim. Eşime kirlilerin nerede çıkar da yikansin dedim. Annemle gönderdim dedi. Bişey demedim. Defne uyandı. Karnıni doyurdum. Üzerini değiştirirken eşim sadece çantaların birini almış çıkmış. Neyse annem diğer çantaları indirmeye yardım etti. Kadına bi allahaismarladik bile demedi. Annem ' sakın bişey deme" diyor bana. Tamam dedim. Eczaneye uğrayıp defneye bişeyler aldık, parasıni ben verdim.
Yolda bana defneye bişey olmuş,çok sakin, eskisi gibi değil dedi. Ben de herzamanki hali dedim. Dr depresyonu için bişey dedi mi diye sordu. Ben de yok dedim. Ama defne bana gülücükler saçıyor, oynuyoruz. Neyse kırıkkaleye gittik. Eşim denizliden kasayla şeftali getirmis, bidonlarla susam ezmesi, haşhaş ezmesi vs getirmiş. O kadar kötü oldum ki. İsterse tonlarca getirsin sorun değil ama annemlere de 1 tane şeftali verseydi bunu da defne yesin diye ne olurdu? Yine bişey demedim. Ama o şeftaliden de 1 tane bile ağzıma sürmedim.o akşam dayilari,teyzesi, anneannesi hep birlikteydik. Sabah kv ikide bir bu çocuk ürkmüş deyip durunca ben de sinirlendim.kimden urkecek ben mi ürküttüm dedim hemen yok kızım niye alındın, kem gözle bakan olmuştur vs dedi. Neyse onlar alışverişe gitti ben evde defneyle kaldım. Kv gelmiş bana eşimin çamaşırlarini yıkayıp utuledigini başıma kakiyor. Sanki ben gönderdim. Oğlu veriyor ben suçlu oluyorum. Yine bişey demedim. Akşam da çıktık geldik. Kv 2 tane şeftali koymuş defne yesin diye. Ben de o şeftalileri arabada bıraktım lazım değil.
işte böyle. Kv bu akşam izmire dönüyor. Ama ne annemden helallik istedi ne de bana huzur verdi. Ama allah görsün başka bişey demiyorum

Kizlar oglen uykusunu biraz gece alip tek uyku yaptirabilirmisiz 11 aydan itibaren

ahhh ahh nerde bizim gece uykularımız 8 saati geçmiyoki offf:
uykusuz bizim cadı..

Kuzlar aras gecte erkende yatsa sabah on dan once kalkmiyoe acaba ben tek uyku yaptirip aksam erken mi yatirsam
Bir aya yarenin dersler baslicak

vallaha arasım süper evet yarenin dersler başlayınca yorcak sizi biraz ama dene bakalım bekim daha erken yatar ama ozaman daha erken kalkacaktır..gerçi onun
öyle bi sorunu yok bence bidene cnm :
ilk yıl çok zor gerçekten
ama süper annem sen üstesinden geleceksin yağmurun dediği gibi:
yarende çok başarılı olacak allahın izniyle..

bende eşimle tartıştım akşam benim elimde sürekli telefon varmış falan aslında yok öyle bişey nil tam uyuyacaktı akşam bende bi arkadaşa yazıyodum
ama bi sinirlendim
tabi sonra hatasını anladı ama çektirdim onaaa:

nilinde bütün nazı bana:

gelen giden yok ben de yatayım bari zaten gözlerim kapanıyo hepinizi öptüm

gulden yasemin selnec yagmurcandan reces beysal sabahki kk kasım anneleri hepinize şimdiden günaydın

ama şimdi bana iyi geceler

günaydın tatlım sanada umarım güzel 1 hafta olur...

songülüm bide mustelanın şanpuanına baksan gerçi varmı bilmiyorum ama onunüzerindede paraben yoktur ibaresi var ve pişik kıremi çok güzel:

günaydın canım ayyyyy yazacak hiç bişey bulamadım biliyomusun
ama sen çok sabırlısın ben senin yerinde olsam bukadar duramaz ve eşime neyapmak istiyosun diye mutlaka sorardımmm:

günaydın kızlarrr:
uykusuz bi sabah yine
nil akşam 9 buçukta
uyudu tam rahat olurm dedim ama her saat başı uyandı malesefffff:
ve sersem oldum resmen:

pzartesı sabahından herkeze günaydın canlarrr
arasım bu sabah yatağa dıkıldı ve annen annennnn dedı cok mutluyum en mutluyyum

günaydın canım ayyyyy yazacak hiç bişey bulamadım biliyomusun
ama sen çok sabırlısın ben senin yerinde olsam bukadar duramaz ve eşime neyapmak istiyosun diye mutlaka sorardımmm:
cnm artık bişey demiyorum. Bıraktım herşeyi. Nasıl biliyorsa öyle yapsın. Ağzımı açarsam çok kötü olacak biliyorum. Huzursuzluk çıkmasın diyorum. Allah büyüktur. Ya sabır diyorum.

Oh ne güzel cnm senden mutlusu yoktur

günaydın kızlarrr:
uykusuz bi sabah yine
nil akşam 9 buçukta
ve sersem oldum resmen:

aaa hadı ya erken yattı dıye sevınırken bak sen cadıya

canım sebameddede yok ama neden kasındırıyorkı anlamadım sımdı perşembe gunu dr na sorucam vermı onerdıgı ay ama hla saskınım yanı

gunaydın canım bı solukta ve hayretle okudum
Allah askına senın esın ne yapmak ıstıyor butun emek veren sen ve senın annen babn ama esın hıc değer bılmıyor
esını muhtemelen annesı dolduruyo gıbı ama sızın gıbı ıyı nıyetlı ınsanlarada ne doldurulurkı
sen uzuluyosun annen baban senden daha fazla uzuluyo ınsanı uzende bu bız uzulmeye alıstık zaten
esıne hıc sormuyomusun pekı neden boyle yapıyosun dıye
ızmıre tasınmasaydınz keske
gercekten cok uzuluyorum ben acıkcası ıyı nıyetını suıstımal edıyolar
ama Allahım buyuk herseyı goruyo

gunaydın kızlar hepınıze
guldencım nıl ağladmı yoksa uyandımı oyle
songulcum ne guzel anne demeler basladı bızde daha tık yok benım oğlumun kafasınn arkası co kasınıyo bılemedm napıcam kıpzırmızı kafası

günaydın kızlarrr:
uykusuz bi sabah yine
nil akşam 9 buçukta
ve sersem oldum resmen:
Tatlim dis donemine girdinz demekki elifte cok sık kalkiyo yeni inciler yakindir

Yerim ben onun annen diyen dillerini
bizimki.niye dmiyo ya tecrubeli anne songul anlst bakalim kiskaniliyosunuz ona gore

ohh ohh günaydın canım desene hayat sana güzelll:

canım haklısın ama sen böyle huzursuzluk çıkmasın diye sustuğun sürece üzerine glemeye devam edecekler bence:
tabiki karar senin ben huzursuzluuk çıkar demiyorum
ama bukadarda sessiz kalma bence:

sor bakalım ama birkez daha yıka avonlaa bakalım yine kaşınmayacakmı aras paşam:

mızırdancdı canım kalkıyo beşiğin içine oturuyo yanımıza alıyorum uyuyo offf:

bu arada günaydın alpimin nesivarki acaba sıcaktanmı yoksa odamı alerjik oldu..

Tatlim dis donemine girdinz demekki elifte cok sık kalkiyo yeni inciler yakindir

Yerim ben onun annen diyen dillerini
bizimki.niye dmiyo ya tecrubeli anne songul anlst bakalim kiskaniliyosunuz ona gore

ayyy öylemidersin cnm umarım diştir eli hep ağzında zaten
ama dün kakamızıda yapmadık
biz normalde hergün yaparız acaba omu rahatsız etti dedim ama bilmiyorumki..
bu arada sanada günaydın elifim nasll?

gelen giden yok ben de yatayım bari zaten gözlerim kapanıyo hepinizi öptüm

gulden yasemin selnec yagmurcandan reces beysal sabahki kk kasım anneleri hepinize şimdiden günaydın

ama şimdi bana iyi geceler

özledik seni canan hanııım ranamın maceralarını anlat bizee

ah be fundam nasıl bir sınavdır seninki rabbim tez zamanda aile huzuru versin inşallah ama sabır sabır kendini hasta etme ne olur

günaydın canlarım bizim ikinci dişimizde dün merhaba dedi bizee artık altta iki dişimiz vaar :)
hafta sonu oğlumla çok güzel eğlendik oynadık evdeydik temizlik yaptım cumartesi pazarda 4 posta çamaşır yıkayıp kuruttum yoruldum ama oğluşumla güzel geçti :)

Gunaydin recescim
canim Allah yardimcin olsun cok sabirlisin gercekten insan bazen konussam ne olacak ki bisey degismeyecek diyo ve ondan susuyo sende ondan susuyon.heralde ama sen sustukca esin hersey yolunda bu kadin cok mutlu diye devam edecek rahatsiz oldugun konularda buraz tatli tatlu konussan

Gunaydin recescim
canim Allah yardimcin olsun cok sabirlisin gercekten insan bazen konussam ne olacak ki bisey degismeyecek diyo ve ondan susuyo sende ondan susuyon.heralde ama sen sustukca esin hersey yolunda bu kadin cok mutlu diye devam edecek rahatsiz oldugun konularda buraz tatli tatlu konussan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…