- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.201
senın kokunla uyumak ıstemıstır nıl annesı
evet yasmın yok
kulaklarına baktı mı hatırlayamadım canım inşallah yoktur.Dogru canim.hep.bir maraton degilmi
Bende telden pasa uyurkeb onu sallerken bide gece rahat giriyorim hic birsey olmasa goz ustinde oluyor giyinme.bez degiskr bizde facia zaten ah esin bi hafta evden cikmasa anlicak seni aslinda bizimki gunduz evde ordan kurtariyioruz
Aras gidiyo baska bi cocuk geliyo o derece fena yanii
Bigazlari neden gecmediki kuzunub kulaginda birsey yok degilmu
Nasil yememesine ragmen kg almismi cnm
Sogan suyu bir caybkasik uyansin arasa bende verecegim
canım yaa görüşemedik uzun zamandır ne sohbetler ediyorduk bi ara özledim inan.benim günün özetini biliyon songülüm valla bak nasıl gridim iki arada bi derede kocişim sağolsun yoruldğumu anlayınca açmış pc yi rana uyur uyumaz bi geldim odaya pc açık dedi senin için açtımben de gireyim dedim okuyuverdim hızlıca rana dua et de uyanmasın ütü yapacaktım yağmurcandan a da söyledim ama hiiç canım istemedi valla yarından itibaren kılık kıyafet kravata döndüğü için eşimin ütülenecek bişileri yoktu benimkileri de boşverdim bu arada rana benim köşe takımının köşesine kalkıp dönüyo ve iki adım atıyo korka korka çok komik şeyler fısıldıyo kendi kendine sonra bana doğru geliyo yani o kadar mız mızlığın içinde şebeklik de yapıyo yavrum
aynı beni anlatmışsın yemin ederim hiç bi iş yapmasam arkamı eşim toplamasa valla ev rana ve ben perişan olacağızama eşim benimle birlikte olduğu için halimi anlıyo hep arkamızı topluyo sağolsun eşlerin evde biraz kalması lazım yemek yedirirken altını değiştirirken bugün namazım gecikiyodu sen git namazını kıl ben altını değiştiririm dedi rana da gık yok biraz kımıldar insan demi ALlahtan eşim ben değiştirirken nasıl durmadığını görüyo da bişi demiyo bu kızın garezi sana diyo sadece
canım berra antibiyotik içerken hepsini bitirdi mi bitirmediyse ondan geçmemiştir die düşünüyorum ama ateş yoksa o da geçecektir inşallah ben kan testi yaptırmadım daha korkuyorum valla düşük çıkacak diye hoş her gün sabah akşam 1 er tatlı kaşığı üzüm pekmezi bi de 4 damla ferrum veriyorum bize 4ten fazla vermeyin dedi doktor ama yaşında yaptıracam tahlili eğer düşük çıkarsa vay o doktorun halie
söyler annesi sen merak etmeegunaydın canım
2. ıncınz hayırlı olsun
ay bende duysam ne ıyı olur anne lafını arada duyuyorum ama bılıncsız soluyo
sağol canım benim kzuun nasııl keydfi yerindedir inşallahHaftasonu cok guzel gecmis cpk sevindim canim
yeni inciniz hayirli olsun
gel teyzesi yee bende bahaneyle nil kuzusunu yerim o bacaklarından ısırasım var zaten :)ayyyy yiyeswsi geldi o paşayıııı:
günaydın canım erdemde bu sıralar 2 kaşıktan sorna hayıır diye sallıyor başını yiyebildiğini veriyorum yemek istemezse zorlamıorumkulaklarına baktı mı hatırlayamadım canım inşallah yoktur.
yani hiç bişey yemiyor değil ama az yiyor bazen yemediği de oluyor. mesela dün bi meyveyle akşam mamasını yedi. çorba da bi tarhanayı severek yiyor o da yarım çay bardağı kadar. e bu kadar yiyerek ayda 200 gr ancak almış. eşimin tek derdi berranın yemek yememesi çok üzülüyor ben yediremiyorum diye düşünüp bana sarıyo. o yemek yese hiç bi sorun olmıycak
canım yaa görüşemedik uzun zamandır ne sohbetler ediyorduk bi ara özledim inan.
ya benim eşimde belli bi iş yapmaz yemek bulaşık vs. ama arkamı çok toplar hakkını yemiim şimdi. evin dağınıklığını toplar yani. aslında görüyor berrayla olan mücadelemizi ama dedim ya onun derdi yemek yememesi ama napiim yani zorla tutup burnunu sıkıp mı yedireyim. yemeyince zorla olmuyor. yine de çok uğraşıyorum eline oyuncaklar veriyorum onları ağzına götürürken açıyo ağzını o anda hemen ben de kaşığı sokuyorum. böyle böyle yediği kadar artık.
antibiyotiği bitirmedi canım 5 gün kullanıp bırakmıştıkinşallah geçer bir an önce
kızlarr günaydın herkese
ben burdayım ya nevgül aşkolsun amaaaaherkese güzel bir hafta diliyorum.ben gelince neden kimsecikler olmuyor.burda ben çalıp ben oynuyormuşum gibi oluyor yaa.kızlar benim fıstığım benle beraber ce eee yapıyor.
ben burdayım ya nevgül aşkolsun amaaaa
canım benim seni görsem öyle dermiyim.nasılsın.
kızlar bu arada 3 aydır regl olamıyorum.bu gün eczaneden ilaç aldım içecektim.sonra dedim önce bi kan vereyim ondan sonra içeyim ilacı ne olur ne olmaz.
Bayanlar Merhaba,
Ben bir 2013 ocak annesiyim. ve bir konuda sorum olacak sizlere:
kızım 2. aydan itibaren emmeye başladı. 3. aydan sonra da yatağa uzanarak emzirmeye ve orada uyutmaya başladım. 5 aydır süregelen bu kötü alışkanlığı 2 gündür değiştirme aşamasındayım. kızımı kendi yatağına koyunca uyusun istiyorum. Bununla ilgili okuduğum bir kaç yazı var. deneyimlerin ve genelin bahsedildiği yazıda uyku eğitiminin çocuğun kişilik gelişimi ve uyku aralarında uyandığı zaman direkt anneyi aramama alışkanlığı kazanması ve diş çürüklerinin önlenmesi açısından önemli olduğu vurgulanmış. bilhassa çalışmaya da başlarsam uyutma seanslarının çok da uzun olması tercih edilecek bir şey değil.
Daha önce uyku eğitimini deneyen, başarılı olan, tavsiyeleri olanlar var mı aramızda?
Not: kızım sallanmaktan hoşlanmıyor, uyurken sadece emmek istiyor ve emzirme dışı yaptığım her şey onu dakikalarca ağlatıyor.
iyiyim çok şükür canım çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor aayy bakalım kan ver sonuçlarından bizide haberdar ettt
bende aynı.biraz yorgunum.dün akşam ben menemenlik ve kırmızı biberden kahvaltılık konserve yaptım.eşimde sağolsun evi süpürgeye çekti viledayla sildi.kardeşim köyden süt getirmişti onu kaynattım.kv fasulye getirdi köyden onları hazırladım dolaba atmak için.sabah da kalktım.sütü yoğurt yaptım.fasulyeyide poşetlere koyup dolaba attım.kızımı ve oğlumu hazırladım.(yiyeceklerini giyeceklerini falan)kızımı eltime bıraktım oğlum uyuyordu.uyanınca kv götürüyor.sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim.sonra hastaneye kan vermeye gittim.sonraaa işe geldim.:)))
bende aynı.biraz yorgunum.dün akşam ben menemenlik ve kırmızı biberden kahvaltılık konserve yaptım.eşimde sağolsun evi süpürgeye çekti viledayla sildi.kardeşim köyden süt getirmişti onu kaynattım.kv fasulye getirdi köyden onları hazırladım dolaba atmak için.sabah da kalktım.sütü yoğurt yaptım.fasulyeyide poşetlere koyup dolaba attım.kızımı ve oğlumu hazırladım.(yiyeceklerini giyeceklerini falan)kızımı eltime bıraktım oğlum uyuyordu.uyanınca kv götürüyor.sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim.sonra hastaneye kan vermeye gittim.sonraaa işe geldim.:)))
Bayanlar Merhaba,
Ben bir 2013 ocak annesiyim. ve bir konuda sorum olacak sizlere:
kızım 2. aydan itibaren emmeye başladı. 3. aydan sonra da yatağa uzanarak emzirmeye ve orada uyutmaya başladım. 5 aydır süregelen bu kötü alışkanlığı 2 gündür değiştirme aşamasındayım. kızımı kendi yatağına koyunca uyusun istiyorum. Bununla ilgili okuduğum bir kaç yazı var. deneyimlerin ve genelin bahsedildiği yazıda uyku eğitiminin çocuğun kişilik gelişimi ve uyku aralarında uyandığı zaman direkt anneyi aramama alışkanlığı kazanması ve diş çürüklerinin önlenmesi açısından önemli olduğu vurgulanmış. bilhassa çalışmaya da başlarsam uyutma seanslarının çok da uzun olması tercih edilecek bir şey değil.
Daha önce uyku eğitimini deneyen, başarılı olan, tavsiyeleri olanlar var mı aramızda?
Not: kızım sallanmaktan hoşlanmıyor, uyurken sadece emmek istiyor ve emzirme dışı yaptığım her şey onu dakikalarca ağlatıyor.
sağol canım.iş bitmiyorki evde ya.asıl tempo bundan sonra başlıyor.mutfağımı yaptıracam allahın izniyle.kv beraberiz canım.köyde kalmıştı bir hafta fındığı kurutmak için.masallah kız sana ne cok ısler becermısın
kv nle aynı apartmandmsn canım
Masallah sana arkadasim ne cok is yapmissin iki cocukla supersin valla
ay okurken yoruldum arkadaşım maşallah sanaabende aynı.biraz yorgunum.dün akşam ben menemenlik ve kırmızı biberden kahvaltılık konserve yaptım.eşimde sağolsun evi süpürgeye çekti viledayla sildi.kardeşim köyden süt getirmişti onu kaynattım.kv fasulye getirdi köyden onları hazırladım dolaba atmak için.sabah da kalktım.sütü yoğurt yaptım.fasulyeyide poşetlere koyup dolaba attım.kızımı ve oğlumu hazırladım.(yiyeceklerini giyeceklerini falan)kızımı eltime bıraktım oğlum uyuyordu.uyanınca kv götürüyor.sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim.sonra hastaneye kan vermeye gittim.sonraaa işe geldim.:)))
bu arada kan değerlerim negatif kızlar.sevindim birazcık.birazda burukluk oldu niyeysi anlamadım.bu demek oluyorki 3. yüde tedaviyle yapacaz.:))))
nuuurrr hoşgeldin.
ay okurken yoruldum arkadaşım maşallah sanaa
:))))
hakkımızda hayırlısı olsun canım benim rabbim nasi pedeceği zamanı iyi bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?