2012 kasım bebekleri büyüyor..

kulaklarına baktı mı hatırlayamadım canım inşallah yoktur.
yani hiç bişey yemiyor değil ama az yiyor bazen yemediği de oluyor. mesela dün bi meyveyle akşam mamasını yedi. çorba da bi tarhanayı severek yiyor o da yarım çay bardağı kadar. e bu kadar yiyerek ayda 200 gr ancak almış. eşimin tek derdi berranın yemek yememesi çok üzülüyor ben yediremiyorum diye düşünüp bana sarıyo. o yemek yese hiç bi sorun olmıycak

canım yaa görüşemedik uzun zamandır ne sohbetler ediyorduk bi ara özledim inan.
ya benim eşimde belli bi iş yapmaz yemek bulaşık vs. ama arkamı çok toplar hakkını yemiim şimdi. evin dağınıklığını toplar yani. aslında görüyor berrayla olan mücadelemizi ama dedim ya onun derdi yemek yememesi ama napiim yani zorla tutup burnunu sıkıp mı yedireyim. yemeyince zorla olmuyor. yine de çok uğraşıyorum eline oyuncaklar veriyorum onları ağzına götürürken açıyo ağzını o anda hemen ben de kaşığı sokuyorum. böyle böyle yediği kadar artık.
antibiyotiği bitirmedi canım 5 gün kullanıp bırakmıştık inşallah geçer bir an önce

kızlarr günaydın herkese

nurcum günaydın cnm geçecek inşallah bunlarda canım
vallaha buyursunlar kendileri yedirsin ozaman
nil bendende yemek istemiyo
ama annemden ve bakıcı teyzesinden yiyo ben de anlamıyorum bu işi
hatta benden ilaç içmek bilem istemiyo

gunaydın canım
2. ıncınz hayırlı olsun
ay bende duysam ne ıyı olur anne lafını arada duyuyorum ama bılıncsız soluyo
söyler annesi sen merak etmee

Haftasonu cok guzel gecmis cpk sevindim canim
yeni inciniz hayirli olsun
sağol canım benim kzuun nasııl keydfi yerindedir inşallah

ayyyy yiyeswsi geldi o paşayıııı:
gel teyzesi yee bende bahaneyle nil kuzusunu yerim o bacaklarından ısırasım var zaten :)

günaydın canım erdemde bu sıralar 2 kaşıktan sorna hayıır diye sallıyor başını yiyebildiğini veriyorum yemek istemezse zorlamıorum

herkese güzel bir hafta diliyorum.ben gelince neden kimsecikler olmuyor.burda ben çalıp ben oynuyormuşum gibi oluyor yaa.kızlar benim fıstığım benle beraber ce eee yapıyor.

kızlar bu arada 3 aydır regl olamıyorum.bu gün eczaneden ilaç aldım içecektim.sonra dedim önce bi kan vereyim ondan sonra içeyim ilacı ne olur ne olmaz.

Bayanlar Merhaba,
Ben bir 2013 ocak annesiyim. ve bir konuda sorum olacak sizlere:
kızım 2. aydan itibaren emmeye başladı. 3. aydan sonra da yatağa uzanarak emzirmeye ve orada uyutmaya başladım. 5 aydır süregelen bu kötü alışkanlığı 2 gündür değiştirme aşamasındayım. kızımı kendi yatağına koyunca uyusun istiyorum. Bununla ilgili okuduğum bir kaç yazı var. deneyimlerin ve genelin bahsedildiği yazıda uyku eğitiminin çocuğun kişilik gelişimi ve uyku aralarında uyandığı zaman direkt anneyi aramama alışkanlığı kazanması ve diş çürüklerinin önlenmesi açısından önemli olduğu vurgulanmış. bilhassa çalışmaya da başlarsam uyutma seanslarının çok da uzun olması tercih edilecek bir şey değil.
Daha önce uyku eğitimini deneyen, başarılı olan, tavsiyeleri olanlar var mı aramızda?
Not: kızım sallanmaktan hoşlanmıyor, uyurken sadece emmek istiyor ve emzirme dışı yaptığım her şey onu dakikalarca ağlatıyor.

canım benim seni görsem öyle dermiyim.nasılsın.

kızlar bu arada 3 aydır regl olamıyorum.bu gün eczaneden ilaç aldım içecektim.sonra dedim önce bi kan vereyim ondan sonra içeyim ilacı ne olur ne olmaz.

iyiyim çok şükür canım çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor aayy bakalım kan ver sonuçlarından bizide haberdar ettt

canım bu konuda aklıma gelen iki şey var.emzirdikten sonra yalancı emzik vermeyi denedinmi? 2. bende kızımı arada sırtını sıvazlayarak uyuturm hoşuna gidiyor.yada karnına yumuşak masaj yaparak.

iyiyim çok şükür canım çalışıyorum sen nasılsın nasıl gidiyor aayy bakalım kan ver sonuçlarından bizide haberdar ettt

bende aynı.biraz yorgunum.dün akşam ben menemenlik ve kırmızı biberden kahvaltılık konserve yaptım.eşimde sağolsun evi süpürgeye çekti viledayla sildi.kardeşim köyden süt getirmişti onu kaynattım.kv fasulye getirdi köyden onları hazırladım dolaba atmak için.sabah da kalktım.sütü yoğurt yaptım.fasulyeyide poşetlere koyup dolaba attım.kızımı ve oğlumu hazırladım.(yiyeceklerini giyeceklerini falan)kızımı eltime bıraktım oğlum uyuyordu.uyanınca kv götürüyor.sonra sağlık ocağına ilaç yazdırmaya gittim.sonra hastaneye kan vermeye gittim.sonraaa işe geldim.:)))

Son düzenleme:

masallah kız sana ne cok ısler becermısın
kv nle aynı apartmandmsn canım

Masallah sana arkadasim ne cok is yapmissin iki cocukla supersin valla

Benim kizimda dorduncu aydan sekizinci aya kadr besiginde kendi kendine uyudu kollarini sariyosdm agzina emzigini veeoip ninni soyluyodum ama dislerini ard arda cikarmaya baslayinca uyumaz oldu simdi sallayarak uyutuyorum
bi oyun arkadasi vermek gerekiyormys eline ablam yuzunu.ort der kendi.kendine uyusun diye benim.kiz hoslanmiyor yuzunun ortulmesinden
insallah basarili olursun yanliz ben ilk.alistirmaya calisirken hic geri.adim.atmadim biraz aglamasina.musade.et

ayy yalnız değilim yani.ben de bi sorun varda ben mi anlamıyorm diyodum.ilk bebiş te.soğan suyunu niçin veriyorsunuz.yemek te çok yemiyo.kahvaltıda iki tatlı kaşığı labne azıcıkta ekmek içi verebildim.başka bişeyy yediremiyorm.gece de saat başına yakın kalkıyo emmek istiyor.hep yüzüstü yatıyo.....offfff ne zormuşş yaaaa

masallah kız sana ne cok ısler becermısın
kv nle aynı apartmandmsn canım
sağol canım.iş bitmiyorki evde ya.asıl tempo bundan sonra başlıyor.mutfağımı yaptıracam allahın izniyle.kv beraberiz canım.köyde kalmıştı bir hafta fındığı kurutmak için.
Masallah sana arkadasim ne cok is yapmissin iki cocukla supersin valla

çok teşekkür ederim canım.

bu arada kan değerlerim negatif kızlar.sevindim birazcık.birazda burukluk oldu niyeysi anlamadım.bu demek oluyorki 3. yüde tedaviyle yapacaz.:))))

nuuurrr hoşgeldin.

ay okurken yoruldum arkadaşım maşallah sanaa

bu arada kan değerlerim negatif kızlar.sevindim birazcık.birazda burukluk oldu niyeysi anlamadım.bu demek oluyorki 3. yüde tedaviyle yapacaz.:))))

nuuurrr hoşgeldin.

hakkımızda hayırlısı olsun canım benim rabbim nasi pedeceği zamanı iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…