- 4 Şubat 2012
- 3.775
- 289
- 373
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #24.541
hayırdır canım neolduda test ıhtıyacı duydun kız
ay nasıl kestırdınız resım ıstıyorum bızde kestırcez 3 numaraya ama ben doğumgununden sonra kestırmek ıstedım
canım senın adetın duzene gırdımı doğumdan sonra nezamn oldu
yağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)
gittik diş doktoruna biz.. içeri bi girdim gençten bi eleman uzandım baktı dedi çürük yok.. çok kanıyo dedim kanamasına rağmen iyi fırçala tartar oluşmuş dedi bi yıkayalım dedi.. ben de sadece yıkacak sandım ama bişiler yaptı etime ve çok sıktım kendimi orda bi laf işittim ama sinir oldum ter içinde kaldım.. ağzım kan doldu.. bişi imzalattılar salak gibi okumadan imzaladım hemşire hadi imzala diye bağırdı bi de cahil muamelesi de gördüm ama ağzım kan dolu olduğu için konuşamadım sadece kalemi sertçe masaya vurdum.. dışardan eşim duymuş korkmuş o dereceçıkarken arkamdan biiş değil dedi kapyı çarptım çıktım çıkar çıkmaz da ağladım.. çünkü ben ilk defa oturdum dişçi masasına biraz daha anlayışlı olabilirdi ki önceden söyledim ilk olduğunu tırstığımı resmen diş etimi kesti sandım ya çok canım yandı.. hala diş etim şiş çok moralim bozuk.. başım ağrıyo rana iyiydi hiç yaramazlık yapmadı.. kaban aldık kışlık ayakkabı iki pantolon poposunda ayıcık var çok komik ve artık kızım kendi kendine ayağı kalkıyo tay tay duruyo ama düşüş felaket oluyo korkuyorum nolacak böyle ya düşmesini ne zaman öğrenecek bu kız korkuyorum bi yerine bişi olacak diye
neyse kızlar ben yazdım günlük maceramı. artık namaz kılıp yatacam çünkü ilaç almama rağmen geçmedi ağrı hepinizi seviyorum öptümm iyi geceler
haha cnm benım gozude alıklık gebelik belırtısı ondan sebep
bız toplattırdık canım kısalttık
ben sevmıyorum 3 nuara 2 1 fakan sende kııyma kuzuma
resım atmaya calısıcam cn m
yağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)
gittik diş doktoruna biz.. içeri bi girdim gençten bi eleman uzandım baktı dedi çürük yok.. çok kanıyo dedim kanamasına rağmen iyi fırçala tartar oluşmuş dedi bi yıkayalım dedi.. ben de sadece yıkacak sandım ama bişiler yaptı etime ve çok sıktım kendimi orda bi laf işittim ama sinir oldum ter içinde kaldım.. ağzım kan doldu.. bişi imzalattılar salak gibi okumadan imzaladım hemşire hadi imzala diye bağırdı bi de cahil muamelesi de gördüm ama ağzım kan dolu olduğu için konuşamadım sadece kalemi sertçe masaya vurdum.. dışardan eşim duymuş korkmuş o dereceçıkarken arkamdan biiş değil dedi kapyı çarptım çıktım çıkar çıkmaz da ağladım.. çünkü ben ilk defa oturdum dişçi masasına biraz daha anlayışlı olabilirdi ki önceden söyledim ilk olduğunu tırstığımı resmen diş etimi kesti sandım ya çok canım yandı.. hala diş etim şiş çok moralim bozuk.. başım ağrıyo rana iyiydi hiç yaramazlık yapmadı.. kaban aldık kışlık ayakkabı iki pantolon poposunda ayıcık var çok komik ve artık kızım kendi kendine ayağı kalkıyo tay tay duruyo ama düşüş felaket oluyo korkuyorum nolacak böyle ya düşmesini ne zaman öğrenecek bu kız korkuyorum bi yerine bişi olacak diye
neyse kızlar ben yazdım günlük maceramı. artık namaz kılıp yatacam çünkü ilaç almama rağmen geçmedi ağrı hepinizi seviyorum öptümm iyi geceler
ben 5. ayda oldum canım dogumdan sonra. ondan sonra hep düzenli oldu. doğumdan önce benim adetlerim çok düzensizdi. çok sevinmiştim düzene girdi diye. yine mi bozuluyo bilmem ki
geçmiş olsun canım. çok sinir oluyorum böyle insanlara yaayağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)
evet olabilir canım bekarken ne rahatmışım meğer gecikirse geciksin hiç sorun değildi. şimdi her gecikmede kendimi hamile sanırsam yandım vallaozaman duzensız dır canım yıne senın
hamılelıkten once kıne donmus olabılırsın
Eki Görüntüle 807190 Eki Görüntüle 807189
yenı tarzımız
Eki Görüntüle 807191 Eki Görüntüle 807192
cok uzamıştı ama
maşallah paşaya her zamanki gibi çok yakışıklı
Eki Görüntüle 807190 Eki Görüntüle 807189
yenı tarzımız
cok uzamıştı ama
kızlarr iyi geceler ben kaçıyorum artık
ayy kuzum benım cok tatlı ya yıcem ben bunu
tatlı olmus benım kuzum
aynı alp tuğranın sacıda oyle aras ınkı gıbı
canım benım cok ederı uzun halı gıbımı
çocuk rahatlamıztır
bende alışmaya calısıyoru arasa her acıdan bakarak
Cnm konuşacağım elbette ama annemlerdeyken konuşmak istemiyorum. Biliyorum ki en ufak bi huzursuzlugumu görmek ailemi çok yaralar. Onların duymasıni istemiyorum.canımm çok geçmiş olsun ya karnının ağrıması bişi yedikten sonra falan mı oluyogerçi bakmışlardır ultrasonla ben de ilk bakışta görememişlerdi safradaki taşı ikincisinde gördüler yatış yaptım acil bir hafta sonrada ameliyat olmuştum ayy ne çektim valla ağrı çok zor
bizim kimsemiz olmayacak doğum günümüzde( bakıcımız var sadece onlar olacak bayramda erkek kardeşim ve kız kardeşim bizde olacaklar belki o zaman bi pasta alır kutlarız 1 ay önceden olmaz mı ki (
kısmen hemşehri sayırılız ben de konyalıyım ailem mersinde ama :)
canımm bak böyle olmaz sen susarsın o bekler sen beklersin o susar senin eşin o herşeden önce defnenin babası.. bence yüz yüze konuşmalısın hayır ona göre sen nerde hatalısın çözümü nedir nasıl olmalı bunları konuşmanız lazım tamam çok kırgınsın ama defnenin hatrına konuş sen kendini üzdükçe defne de üzülüyor ve sen de yıpranıyorsun.. senin yerine kendimi koysam çoktaaan sormuştum hayırdır arkadaşım sıkıntın nerde diye ki hep oluyo aile içinde bi de bizim kavgalar hep birimizin ailesindeyken oluyor kendimiz hiç kavga etmiyoruz yani tartışacak konu olmuyo dış etkenler olmayınca.. tavsiyem konuş sen insanlığnı yap elinden geleni yap evliliğin için rabbim de biliyor sonuçta. evliliğin için elinden geleni yap tevvekkülünü et..
çok yakışıklı olmuş paşam. Allah nazarlardan saklasinEki Görüntüle 807190 Eki Görüntüle 807189
yenı tarzımız
cok uzamıştı ama
uzun halı canım
ama benım boyle cok hosuma gıdıyo cok tatlı oluyo ama arkasıda uzadı rahatsız edıyosur ıllakı
kestırırken rahat durdmu aras
Cnm konuşacağım elbette ama annemlerdeyken konuşmak istemiyorum. Biliyorum ki en ufak bi huzursuzlugumu görmek ailemi çok yaralar. Onların duymasıni istemiyorum.
çok yakışıklı olmuş paşam. Allah nazarlardan saklasin
Özcanan geçmiş olsun cnm. Ne biçim insanlarmis onlar öyle. Hastaya böyle davranilir mı? Bugün ben de dişçideydim. Adam beni asansöre kadar uğurladi. Hatta asansör ilk geldiginde 2 tane adam vardı da ona bindirmedi. Boş gelene bindirdi.. bu arada rana cicilerini güle güle giysin, sağlıkla,mutlulukla giysin inşallah.
hepinizi seviyorum, allaha emanet olun
sen uzun halımı sevıyorsun cnm
ay basta durdu sonra cok cok ağladı bırde ben arası ağlatmam hemen sustururum ama orada care yok baya ağladı anlayacağın
son anda aklıma geldı sac kurutmayı açtım evladım cok ağladıktan sonra
ama kımı çocuk kendını atıyormuş kesemıyorlarmıs aras cok ağladı ama atınmadı hıc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?