2012 kasım bebekleri büyüyor..

yağmurcandan telefonum evin bi tarafında sessizde çanakkaleden geldiğimizden beri o kadar başım ağrıyo ki yazamadım güya dün dönecektim sana ama yine fırsat olmadı senin konuyu araştırdım işe başlamadan itibaren doğumdan itibaren değil kusura bakma nolur:)

gittik diş doktoruna biz.. içeri bi girdim gençten bi eleman uzandım baktı dedi çürük yok.. çok kanıyo dedim kanamasına rağmen iyi fırçala tartar oluşmuş dedi bi yıkayalım dedi.. ben de sadece yıkacak sandım ama bişiler yaptı etime ve çok sıktım kendimi orda bi laf işittim ama sinir oldum ter içinde kaldım.. ağzım kan doldu.. bişi imzalattılar salak gibi okumadan imzaladım hemşire hadi imzala diye bağırdı bi de cahil muamelesi de gördüm ama ağzım kan dolu olduğu için konuşamadım sadece kalemi sertçe masaya vurdum.. dışardan eşim duymuş korkmuş o derece çıkarken arkamdan biiş değil dedi kapyı çarptım çıktım çıkar çıkmaz da ağladım.. çünkü ben ilk defa oturdum dişçi masasına biraz daha anlayışlı olabilirdi ki önceden söyledim ilk olduğunu tırstığımı resmen diş etimi kesti sandım ya çok canım yandı.. hala diş etim şiş çok moralim bozuk.. başım ağrıyo rana iyiydi hiç yaramazlık yapmadı.. kaban aldık kışlık ayakkabı iki pantolon poposunda ayıcık var çok komik ve artık kızım kendi kendine ayağı kalkıyo tay tay duruyo ama düşüş felaket oluyo korkuyorum nolacak böyle ya düşmesini ne zaman öğrenecek bu kız korkuyorum bi yerine bişi olacak diye

neyse kızlar ben yazdım günlük maceramı. artık namaz kılıp yatacam çünkü ilaç almama rağmen geçmedi ağrı hepinizi seviyorum öptümm iyi geceler

hayırdır canım neolduda test ıhtıyacı duydun kız
ay nasıl kestırdınız resım ıstıyorum bızde kestırcez 3 numaraya ama ben doğumgununden sonra kestırmek ıstedım

haha cnm benım gozude alıklık gebelik belırtısı ondan sebep
bız toplattırdık canım kısalttık
ben sevmıyorum 3 nuara 2 1 fakan sende kııyma kuzuma
resım atmaya calısıcam cn m

gecmıs olsun canım
dıs temızlığı yapmıs sana sanırım ben hıc yaptırmadm ama acıyomus esım yaptrmıstı
zaten anlayslı olsalar sasarım ozelemı gıttın devletemı
cıcılerde alınmıs gule gule gıysın kuzum bız daha almadık
korkma annesı o oğrenır bısekılde

haha cnm benım gozude alıklık gebelik belırtısı ondan sebep
bız toplattırdık canım kısalttık
ben sevmıyorum 3 nuara 2 1 fakan sende kııyma kuzuma
resım atmaya calısıcam cn m

aslında bende ıstemıyorum kestırmek ama belkı faydası olur bıraz canlanır dılekefem kestrmıstı heralde ona bı sormak lazım

ay cıddımısın cnm ne kadar saygısız ınsanlarıs onlar oyle o sekılde davranılır mı ınankı9 cok uzuldum arkadaşı
rana cıcıslerını güle güle gıyıdın tatlı

geçmiş olsun canım. çok sinir oluyorum böyle insanlara yaa
cicilerinizi güle güle kullanın canım. düşme işini de zamanla öğreniyorlar ama tabi baya bi düştükten sonra

ozaman duzensız dır canım yıne senın
hamılelıkten once kıne donmus olabılırsın
evet olabilir canım bekarken ne rahatmışım meğer gecikirse geciksin hiç sorun değildi. şimdi her gecikmede kendimi hamile sanırsam yandım valla

Cnm konuşacağım elbette ama annemlerdeyken konuşmak istemiyorum. Biliyorum ki en ufak bi huzursuzlugumu görmek ailemi çok yaralar. Onların duymasıni istemiyorum.
çok yakışıklı olmuş paşam. Allah nazarlardan saklasin

Özcanan geçmiş olsun cnm. Ne biçim insanlarmis onlar öyle. Hastaya böyle davranilir mı? Bugün ben de dişçideydim. Adam beni asansöre kadar uğurladi. Hatta asansör ilk geldiginde 2 tane adam vardı da ona bindirmedi. Boş gelene bindirdi.. bu arada rana cicilerini güle güle giysin, sağlıkla,mutlulukla giysin inşallah.

hepinizi seviyorum, allaha emanet olun

uzun halı canım
ama benım boyle cok hosuma gıdıyo cok tatlı oluyo ama arkasıda uzadı rahatsız edıyosur ıllakı
kestırırken rahat durdmu aras

sen uzun halımı sevıyorsun cnm

ay basta durdu sonra cok cok ağladı bırde ben arası ağlatmam hemen sustururum ama orada care yok baya ağladı anlayacağın
son anda aklıma geldı sac kurutmayı açtım evladım cok ağladıktan sonra
ama kımı çocuk kendını atıyormuş kesemıyorlarmıs aras cok ağladı ama atınmadı hıc

teşekkür ederım canıum

oncelerden esınle bu tarz sorunlarınız yoktu canım bıldıgım kadarıyla mesafe ıle mı geldı acaba bu sorunlar yada kv ıle fazla vakıt gecırdıgu ıcınmı esın etkılenıyır

evet canım uzun sevıyorum
1 kere kestırdıkten sonra uzatıcam sacını yakısırsa tabı erkek bebeklerde sevıyorum nedense
ıyı durmus kuzum yınede buna sukur saclarnı aldnmı ben alıp saklıcam ılk sacı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…