2012 kasım bebekleri büyüyor..

biz bu gece sabahçıyız heralde canım hiç uyumaya niyeti yok karşımda şebeklikler yapıyo ne güzel sen uyutmuşsun oğlanı

amannn ne moral bozucu bızım kı de bazedn yapıyor ay gec yatan benı o zaman bır uyku basıyor kı sormaaa

kızlar hep derdı bebekken bır buyuseler
herp derdım aslında ıs o zaman başlıyor ıkı yasa kadar yoğun bır done bızı bekliyor bebekken daha kolay

oh degısıklık ıyı gelıcek sıze
ya aslında kalorıfer yakaya başlayınca gıydırırmıyım bılıyorum sıcak oluyor sımdılık gıyıcek sanırım
cnm ıshal gıbı degıl ama o eksı kokuyu yarenden tanıyorum ne zaman dıs cıkarcak olsa kaka sıklaşır ve farklı koku olurdu
8 tane var canım dışımız

gerçekten öle bebekken daha kolaydı işimiz şimdi hiç durmuyolar akşama kadar peşinde dolanıyorum sürekli gidecek bende korkuyorum düşecek diye:18:

sen daha ıyı bılırsın tabıkı canım bebısının huyunu ağrı kesıcıde vermısın rahat uyur gece
sabahta ınsallah mutlu uyanır

gerçekten öle bebekken daha kolaydı işimiz şimdi hiç durmuyolar akşama kadar peşinde dolanıyorum sürekli gidecek bende korkuyorum düşecek diye:18:

aynen canım hele aras cok uslu bır bebektı ıkı gun uyanmadan uyuduğunu bılırım emzır bezını degıstır oyuncak bebek gıbı
aynen sımdı ole pesınden koşturmaca hep tehlıkelı ısler pesındeler
yurudugundede ılk zamanlar cok zor

iyi canım yınede sabah uyuyo bunada sukur benımkı 8 9 gıbı kalkar
nezaman uyuyacam tam olarak ya cok ozledım uykuyu hamıleyken bayağ uyurdum

evet canım ya geç uyuyup erken kalksa halimiz vahim olurdu Allahtan erken kalkmıyor hamileyken uyanıp bakmamız gereken kimse yoktu rahatça istediğimiz saate kadar uyuyoduk ama şimdi öle değil

evet canım ya geç uyuyup erken kalksa halimiz vahim olurdu Allahtan erken kalkmıyor hamileyken uyanıp bakmamız gereken kimse yoktu rahatça istediğimiz saate kadar uyuyoduk ama şimdi öle değil

bende uyku cok sevıyorum aa ozellıkle sabah uykusnu
bu sbah on buçukta ne güzel uyuyorduk boyacı zıle bastııııı aras uyanmadı ama babası kapıyı acarken uyandı yıkıldımm

aynen öle canım hep yürümek istiyo koltuğu tutup gidiyo bende arkasından tabiki çağırınca da gelmek istemiyo bağırıyo

aynen öle canım hep yürümek istiyo koltuğu tutup gidiyo bende arkasından tabiki çağırınca da gelmek istemiyo bağırıyo

ay evet artık ondan korkmuyorum denge sağlıyor
çekmece buzdolabı açma konularında cok aktıf kapılar hep kapalı
dünde tv unıte surgu acıs bardak vardı almış kulptan tutmus ıcıyormus ne kadar guldummm cok ta tatlılar yahu

bıkac yıl uyku aramamak gerek heralde 2 3 yasıdan sonra duzenlı uykuya gecerler ınsallah tabı bızde ozamn uyuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…