2012 kasım bebekleri büyüyor..

Ay olmazmi oh ne guzel ben dugunlerde oynayamam zaten ole ortami severim
Evde basen aska gelir oynarim

Arasta uyudu elif neden uyanir diyorsun belki uyanmiscakk

geceleri.elifin.icindeki.canavar cikiyo.meydana saat basi kalkip.emiyo mama biberon almiyo az emerse yerine koyarken avazi.ciktigi kqdar bagiriyo
acaba songul.teyzesi bi.konussan niye boyle yapiyo sana soyler bana soylemiyp

biraz önce herşey ne kadar güzeldi. berra uyumuştu. kociş halı saha maçına gitmişti ben de keyif yapmak için pc başına oturmuştum. ama şu an berra uyandı. eşim geldi bileğinin üzerine düşmüş bileği şişmiş dr a gitti uff ufff

geceleri.elifin.icindeki.canavar cikiyo.meydana saat basi kalkip.emiyo mama biberon almiyo az emerse yerine koyarken avazi.ciktigi kqdar bagiriyo
acaba songul.teyzesi bi.konussan niye boyle yapiyo sana soyler bana soylemiyp

Haha yer songul teyzesi onu var bir slklntisi demek yoksa neden kalksin ki saat basi hic jel surdun mu evlada
Sen ne ara uyuyonki

Amannnnn amannn ay bu kadarla kalir insalla
Gecmis olsun nurcum
Ay teselli etcekte laf bulamiyorum he o keyif bizim.icin cok degwrli

kızlar ben gidiim bebeme mama yapiim. eşim gelir şimdi onunla ilgileneyim. benim keyif başka bahara kaldı artık öpüyorum sizi

aaa gercekten mi resmen yikim olmus senin.icin gecmis olsun eaine canim ins basit biseydir
Haha yer songul teyzesi onu var bir slklntisi demek yoksa neden kalksin ki saat basi hic jel surdun mu evlada
Sen ne ara uyuyonki

eskiden suruyodum bak bu aralar unutmusum ben onu yatirinca Allahim.ne olur soyle.iki.uc saat uyusun.diye.dua ederken.uyuya kaliyorum canim

kızlar ben gidiim bebeme mama yapiim. eşim gelir şimdi onunla ilgileneyim. benim keyif başka bahara kaldı artık öpüyorum sizi
Aman ben daha sevkat vericektim.sana
Iki yanw bebesi uyumus kadini burdaa birakip gitmekte ne canslklcl
Adam yamulmus
Cocuk uyanmis
Amannnnn
aaa gercekten mi resmen yikim olmus senin.icin gecmis olsun eaine canim ins basit biseydir

eskiden suruyodum bak bu aralar unutmusum ben onu yatirinca Allahim.ne olur soyle.iki.uc saat uyusun.diye.dua ederken.uyuya kaliyorum canim

Fayda ediyormuydu cnm
Ay ne zor yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…