- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.881
songulum bende kacsam olurmu.esim icerde azicik yanina gideyim
biraz önce herşey ne kadar güzeldi. berra uyumuştu. kociş halı saha maçına gitmişti ben de keyif yapmak için pc başına oturmuştum. ama şu an berra uyandı. eşim geldi bileğinin üzerine düşmüş bileği şişmiş dr a gitti uff ufff
Saat on bucukta kalkan bebe kacta uyur acaba
salıncağına koyulur ve 1 saat ıcınde uyur
siz de güle güle kullanın canım. evet küçülenler konusunda haklısın ben de saklıyorum bakalım şimdilik
sağol canım. biz tulum şeklinde çok güzel bulduk baya indirimde yaptı ama ben kullanışlı olmaz düşüncesiyle istemedim. yürümeye başladığında sorun olur diye düşündüm. eşim baya ısrar etti bunu alalım içimiz rahat eder üşüdü müü üşümedi mi diye tedirgin olmayız diye ama inşallah pişman olmam burası da çok soğuk oluyor çünkü. siz nerede oturuyordunuz canım.
bunlar bizde de facia
bu sene benim de günüm var bi kerem hıh
biraz önce herşey ne kadar güzeldi. berra uyumuştu. kociş halı saha maçına gitmişti ben de keyif yapmak için pc başına oturmuştum. ama şu an berra uyandı. eşim geldi bileğinin üzerine düşmüş bileği şişmiş dr a gitti uff ufff
Saat on bucukta kalkan bebe kacta uyur acaba
valla canım benim bebem o saatte uyanınca üçlerde anca uyuyo ama inşallah aras paşa o kadar durmaz
Bu aksam direniyoe teyzesi havalara bakmaya basladi ancak
Ayy inan su an bir yuz versem saat 3 olur
Aman ben daha sevkat vericektim.sana
Iki yanw bebesi uyumus kadini burdaa birakip gitmekte ne canslklcl
Adam yamulmus
Cocuk uyanmis
Amannnnn
Fayda ediyormuydu cnm
Ay ne zor yahu
Bu aksam direniyoe teyzesi havalara bakmaya basladi ancak
Ayy inan su an bir yuz versem saat 3 olur
Adam yamulmus bebe uyanmış anasınin yaptigi mamadan bi kaşık bilem yememis ve hala uyumamak icin direnen bi bebeyle başbaşa bi kadinin emin ol şefkat e cok ihtiyaci var
Aman ben daha sevkat vericektim.sana
Iki yanw bebesi uyumus kadini burdaa birakip gitmekte ne canslklcl
Adam yamulmus
Cocuk uyanmis
Amannnnn
Fayda ediyormuydu cnm
Ay ne zor yahu
Him sen miydin bana hava atan bayan bakiimSaat on bucukta kalkan bebe kacta uyur acaba
Sagol canim krem surduk yattı insallah bisey yoktur acilde ki dr pek anlamadi sanirimgecmıs olsun canım ınsallah onemlı bıseyı yoktur
Biz yozgattayiz canimbiz ankara da oturuyoruz canım siz nerdesiniz
Sagol canimcanım çok geçmiş olsun
bizim dün yaşadığımızı bugün siz yaşıyonuz anlaşılan valla bi yüzlerine gülünce hemen kalkıyolar ayağa gezmeye başlıyolar uyutmaya çalışana kadar da saat 3 ü buluyor
Him sen miydin bana hava atan bayan bakiim
Sagol canim krem surduk yattı insallah bisey yoktur acilde ki dr pek anlamadi sanirim
Biz yozgattayiz canim
Sagol canim
Adam yamulmus bebe uyanmış anasınin yaptigi mamadan bi kaşık bilem yememis ve hala uyumamak icin direnen bi bebeyle başbaşa bi kadinin emin ol şefkat e cok ihtiyaci var
bu aksam bebelerde bı problem var heralde benımkıde 11 de zorla uyudu kac kere uyutup yatrdım uyandı yıne sukur sımdı uyuyo
aras da uyur annesı
Sorma canim
Inan ben nazar ettom cocugu kac gundir yapmiyordi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?