- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.821
ne bilim canım ya daha kendimde inanamıyorum
biz ailecek çok sevindik çünki yaş farkı fazla istemiyorduk, beraber büyüsünler diyorduk eşimle,
Rabbim de nasip etti çok şükür,
bundada Allah nasip ederse 2014 Mayıs annesi olucam
Amin sağol canım
oğlumda çok rahat bi hamilelik geçirmiştim,
bundada öyle olur inşallah
Amin sağol canım
oğlumda çok rahat bi hamilelik geçirmiştim,
bundada öyle olur inşallah
inşallah canım bizimki de emmeyi bıraktıktan sonra biberonla süt içti bi süre ama daha sonra onu da bıraktı
senın kızda cok ısyankar yahu zıllıı
hemde nasıl tam inatçı valla işimiz var bi sinirlenmesi var koparsın suratının haline
ay cnm heme pc ye gectım takvımıde sımdı gordum
ısteerekte olmuş cok sevındım sızın adınıza
ay bır sene olucak bende daha tık yok belkıde
ocak subat mart ısan belkıde maıs anası olucam haberım yokk
bende arasta kolay bır gebelı gecırdım cnm ınsalla sende yıne rahat gecırırsın
kaan kucuk abı
inşallah canım birlikte büyümeleri çok güzel olucak
bende hamilelik zamanlarımı bazen özlüyorum ama daha ikinciye cesaret edemiyorum
hemde nasıl tam inatçı valla işimiz var bi sinirlenmesi var koparsın suratının haline
resım gormusmuyduk fıstıgın
sağol canım
tık yok derken? regl mi olamıyosun?
inşallah canım
ay evet ya abi olcak paşam ölürüm ona
bende ikilem içindeydim canım yine uykusuz gecele gaz problemleri vs,
ama Rabbim ol dedi oldu
yerim onu ben
sağol canım
tık yok derken? regl mi olamıyosun?
inşallah canım
ay evet ya abi olcak paşam ölürüm ona
bende ikilem içindeydim canım yine uykusuz gecele gaz problemleri vs,
ama Rabbim ol dedi oldu
yerim onu ben
yok canım görmediniz
evet sekerım dr cugum emzırıle donemde normal dedı kendınde emınım ama rabbım ıstesın yeterkı
ben 3.cocuk ıstemıyorum hele sıdı hıc arasımıda ablası gıbı büyütmek ıstıyrum
ınsalla ıkıncı bebe uslu olur
büyüdükçe tam yemelik oluyolar bu ara öpmeyi öğrendi küçücük dudaklarını bi uzatıyor gel beni ye diyo sanki
gorebılecekmıyızkı
songülüm bende ikiden sonra düşünmüyorum açıkcası tabi zaman ne gösterir bilemeyiz,
Rabbim bunlara sağlık sıhhat versinde
inşallah canım Kaan çok çok uslu bir bebekti,
eşim ikincisi tam tersi olcak diyor
ayy maşallah
evet canım ya yaramazlıklarıyla beraber yaptıklarıyla çoook tatlı oluyor,
benimkide bu ara taklite kafayı takmış bşz napsak aynısını yapıyor
seninkine de maşallah canım yaramazlıkları oluyo ama bi bakışları gülüşleri herşeye bedel valla
siz de güle güle kullanın canım. evet küçülenler konusunda haklısın ben de saklıyorum bakalım şimdilikbende gecen gun aldım lcw den 44 lıraydı sanırım benımde cok hosuma gıtmedı ama secenek sınrlı olunca aldım mecburen
gule gule gıysın kuzum montunu hersene mont alırz artık sımdı alınan sonra gıyılmıyo sımdıden bırsuru kucuk gelen kıyafetı var
sağol canım. biz tulum şeklinde çok güzel bulduk baya indirimde yaptı ama ben kullanışlı olmaz düşüncesiyle istemedim. yürümeye başladığında sorun olur diye düşündüm. eşim baya ısrar etti bunu alalım içimiz rahat eder üşüdü müü üşümedi mi diye tedirgin olmayız diye ama inşallah pişman olmam burası da çok soğuk oluyor çünkü. siz nerede oturuyordunuz canım.güle güle giysin canım kuzucugun
bizde lcw den baktık ama tulum şeklinde olanlardan istiyordum kalmamıştı montu da var zaten ama burası çok soğuk oluyo maalesef
bunlar bizde de faciaAynen canim
orada.cok.mutluydi aras bende mutlu tabi
Belli olmuyor canim iste ruh halleri bir haftaya kadar aras nerdeysd hergece yatinca kalkarfo geri
Ay burun silmek
Bez degistirmek
Kiyafet degistirmek
Tirnak kesmek facia
bu sene benim de günüm var bi kerem hıhSorma cnm 5 adet gun olunca boyle oluyir ama bazen canim.istemiyor gitmiyorum
Buguj esimin tarafi ile toplandim kacirmadim:)
siz de güle güle kullanın canım. evet küçülenler konusunda haklısın ben de saklıyorum bakalım şimdilik
sağol canım. biz tulum şeklinde çok güzel bulduk baya indirimde yaptı ama ben kullanışlı olmaz düşüncesiyle istemedim. yürümeye başladığında sorun olur diye düşündüm. eşim baya ısrar etti bunu alalım içimiz rahat eder üşüdü müü üşümedi mi diye tedirgin olmayız diye ama inşallah pişman olmam burası da çok soğuk oluyor çünkü. siz nerede oturuyordunuz canım.
bunlar bizde de facia
bu sene benim de günüm var bi kerem hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?