2012 kasım bebekleri büyüyor..

olsun ben gordum
masallah adam olmus aras pasa cok tatlı yavrum benım
yenı ayakkabısıda gelmıs heralde gule gule gıysın kuzum

yasına geldı be cnm ekım ayına gırdık ya ıcım bır hos nasıl yasına geldı nasıl buyudu hıc bırsey anlamadım
daha dun el kadardı
zaman hızlu gecıyor

ayakkabılar ıcın teşekkür ederız cnm gıydık du gezmelere gıttık

Son düzenleme:
Naber kizlar gecmise bakamadım.
Yaren resimleri gordum aras yurumeye basladi mii
Dogum gununde ne yapiyorsunuz sayili gun kaldi
Biz bugun oglumla bebek mevludune gittik

gunaydin herkese yaren arasa masallah cok tatli allah nazarlardan korusun insallah

arada yaz bize cnm..

ya nilde bu ara 2 kişi yemek yediriyediriyoruz
Ay bizde babamizin arkasindan cok.agkiyoruz canim arasta bu durumlarda oldukca tepkiki
Ben banyi ve mutfak kapi kapatiyorum.birde babamiz giderken baska odada oyaliyorum care yok.kuzum
Onlar bize uymazsa biznonlara uyicaz mecbur

bizimkide sinirlenince resmen kendini yere artıyo kafasını geri doğru atıyo.
ablamın kızı elinden oyuncağını alıyo oda küçük 3 yaşında ayyy çok fena oluyo ozaman..

Ah cnm.ne halleee.giriyoruz belli.degil mubarrk.evlat odaklaniyor kalkmaya tamamdir gormuyorr gozu birseyi
Hadi bez tamam
Ama.giyinmek.facia

o sorun bizdede var ve yapmadığım şaklabanlık kalmıyo bazn reklamlara denk geliyoruz ozaman sesi çıkmıyo ama bu ara onlardanda sıklldı eskisi gibi ilgilenmiyo.

iyi aksamlar kızlar
2 gundur gezmelerdeydım ara ara gırdım yazamadan cıktım okudm sadece
alp tuğra hasta oldu burnu akıyo hapsırıyo ara ara oksuruk
beklıyodum zaten hasta olmasnı havalar cok soğudu

cnm nerelerdesinsen bakyim .
alpime geçmiş ollsun nasıl şimdi.

Naber kizlar gecmise bakamadım.
Yaren resimleri gordum aras yurumeye basladi mii
Dogum gununde ne yapiyorsunuz sayili gun kaldi
Biz bugun oglumla bebek mevludune gittik

günaydın
cnm bizim doğum günü kıyafetini diken teyzemiz faceye resimleri atmış kızlar bayıldı bende bu akşam alıp bakıcam bakalım..

gunaydin herkese yaren arasa masallah cok tatli allah nazarlardan korusun insallah

günaydın cnm...

kızlar herkese günaydın ve iyi haftalar umarım güzel 1 hafta olur
bu hafta son sonra gelsin 1 haftalık tatil yani nillle oynama zamanıııı:

bu arada biz cumartesi isal olduk ve tam 7 kere yaptık doktorumuzu aradık kusma ve kanlı değilse sorunyok ama öyle olursa hemen görüşelim dedi.
tecrubelianne songüllede konuşunca
bekledik ve sadece muz, patatez, ve pirinç lapası yedik cumartesi ve dün

çok şükür olmadı dünde 4 kere yaptı bugün sabah biraz koyuydu

umarım geçer..
yavrum cuma akşamı hiç uyumadı dorudüzgün ..

iyi geceler kızlar

geçmişi okurken beysalı merak edenler olmuş erdeme bişey mi oldu acaba?

canııım songülüm selamını söyledi vve müjdeli haberi verdi inşallah çok güzel bir hamilelik geçirrirsin kuzucukların kardeş kardeş büyürler öpüyorum seni ve kuzucuklarını :) özletme kendini erdem paşam korkuttu bizi ama çok şükür iyiyiz şimdi merak etme teyzesi

canlarım nasılsınız sizden baya bir ayrı kaldım ama inanın hem yoğundum hem elim gitmedi ama itiraf ediyim ziyaretçi olarak hep okudum sizden haber almadan olmazki dimi ama :) erdemle iyiyiz çok şükür bakalım doğum günü iiçin planlar yapmaya başladım bayram tatilinde hazırlıklarını yapmam lazım başka zamanım yok çünküü :) planlarımdan kısaca bahsediyim erdemi doğum gününde süpermen olacak planlarımı gerçekleştirebilirsem tabiki tayt olan kostümden giydirmicem ama pelerin falan ayarlayıp süperman yapmayı planlıyorum :) bakalım becerebilirsem süslemeleri yapıcam fotoğraf çekilecek köşe yapıcam erdemin resimlerinden odayı süslicem falan hevesliyim :)
geçmişi okudum ama aklımda kaldımı hayırr :) hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum sizi

geçmiş olsun güldenim kıyamam kuzuma çok su kaybetmiştir bol bol sıvı içirseydin bu arada face de ki resimlerden bizde görsek ya kıyafetii

gunaydin canim erdemin iyi.olmasina cok sevindim burdan bi yavruya bisey oldugunda aklim hep onda oluyo haber almadan iyi hissetmiyorum kendimi
demekki bundan sonra erdeme superman pasa dicez oylemi reaim isteriz ona gore

gunaydin canim erdemin iyi.olmasina cok sevindim burdan bi yavruya bisey oldugunda aklim hep onda oluyo haber almadan iyi hissetmiyorum kendimi
demekki bundan sonra erdeme superman pasa dicez oylemi reaim isteriz ona gore

olur teyzesi supermanım benim o kahramanım zaten :) yapabilirsem söz resimler gelicek :) peki senin kızçen nasıl

geçmiş olsun güldenim kıyamam kuzuma çok su kaybetmiştir bol bol sıvı içirseydin bu arada face de ki resimlerden bizde görsek ya kıyafetii

cnm ayy şu ekleme işini bi çözemedi bu insan ayy her işi çözüyom ama bak bukonuda beceriksizim itiraf ediyommm:
ama benimfaceden eklersen göre bilirsin cnm..

yağmurum teşekkkür ederim evet bebişlerin hastlanması çok kötü oluyo gerçekten

bu arada ilk işgünün nasıl geçti cnm..

Nil duzelmis birz cnm sewondim tamemn gecer ins hmncik ama yaa.bizde bakalimmm nolur face adresini.bende istiom bizde dun eklemistik kiyafetini masalin faceye bende tutu etek yaptim kendim babasida zibinin ustune masal ece 1yasina yazdi tac yapcam bide bakalim biz wrken.kutlucaz bayramda memelekette kutlicaz cunku ankara a kimsemiz.ok yalniz olmayalim dogum gunumuzde die resimleeimiz olsun die erkn kutlcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…