- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #25.921
olsun ben gordum
masallah adam olmus aras pasa cok tatlı yavrum benım
yenı ayakkabısıda gelmıs heralde gule gule gıysın kuzum
songul canım ben cıkyorum optum ıyı geceler
merhaba teyzoşlarrrr
çok çok çooooooook ozledik hepinizi.....fırsat bulupta giremiyorum kiçok yoruluyorum 2 çocukla....güya topik sahibesiyim:26: ama maşallah siz boş bırakmıyorsunuz....
beren hanım beni emmeyi bıraktı 1 aydıryerde sürünüyor ama dötünü kaldırıp emeklemiyor...
dedee ba bbaa mammm maaa diyoruz..
işte bizden haberler böyle..:13::13:
ya nilde bu ara 2 kişi yemek yediriyediriyoruzCnm kiz bebek erkek bebek farkli oliyo boy kg tablosu bide biz abiyi:)
Ay neden huzursuz ki kesin dis
Arasa da.iki gundur yemegini oyunla.yediriyorim
Muhallebiye dayanamiyor o ayri
Canim yemeden yattiysa ben sonrada biberinla.veriyorum.yoksa.ac diye kalkabiliyor
Ay bizde babamizin arkasindan cok.agkiyoruz canim arasta bu durumlarda oldukca tepkiki
Ben banyi ve mutfak kapi kapatiyorum.birde babamiz giderken baska odada oyaliyorum care yok.kuzum
Onlar bize uymazsa biznonlara uyicaz mecbur
Ah cnm.ne halleee.giriyoruz belli.degil mubarrk.evlat odaklaniyor kalkmaya tamamdir gormuyorr gozu birseyi
Hadi bez tamam
Ama.giyinmek.facia
iyi aksamlar kızlar
2 gundur gezmelerdeydım ara ara gırdım yazamadan cıktım okudm sadece
alp tuğra hasta oldu burnu akıyo hapsırıyo ara ara oksuruk
beklıyodum zaten hasta olmasnı havalar cok soğudu
Naber kizlar gecmise bakamadım.
Yaren resimleri gordum aras yurumeye basladi mii
Dogum gununde ne yapiyorsunuz sayili gun kaldi
Biz bugun oglumla bebek mevludune gittik
gunaydin herkese yaren arasa masallah cok tatli allah nazarlardan korusun insallah
iyi geceler kızlar
geçmişi okurken beysalı merak edenler olmuş erdeme bişey mi oldu acaba?
canııım songülüm selamını söyledi vve müjdeli haberi verdi inşallah çok güzel bir hamilelik geçirrirsin kuzucukların kardeş kardeş büyürler öpüyorum seni ve kuzucuklarını :) özletme kendini erdem paşam korkuttu bizi ama çok şükür iyiyiz şimdi merak etme teyzesi
canlarım nasılsınız sizden baya bir ayrı kaldım ama inanın hem yoğundum hem elim gitmedi ama itiraf ediyim ziyaretçi olarak hep okudum sizden haber almadan olmazki dimi ama :) erdemle iyiyiz çok şükür bakalım doğum günü iiçin planlar yapmaya başladım bayram tatilinde hazırlıklarını yapmam lazım başka zamanım yok çünküü :) planlarımdan kısaca bahsediyim erdemi doğum gününde süpermen olacak planlarımı gerçekleştirebilirsem tabiki tayt olan kostümden giydirmicem ama pelerin falan ayarlayıp süperman yapmayı planlıyorum :) bakalım becerebilirsem süslemeleri yapıcam fotoğraf çekilecek köşe yapıcam erdemin resimlerinden odayı süslicem falan hevesliyim :)
geçmişi okudum ama aklımda kaldımı hayırr :) hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum sizi
gunaydin canim erdemin iyi.olmasina cok sevindim burdan bi yavruya bisey oldugunda aklim hep onda oluyo haber almadan iyi hissetmiyorum kendimi
demekki bundan sonra erdeme superman pasa dicez oylemi reaim isteriz ona gore
olur teyzesi supermanım benim o kahramanım zaten :) yapabilirsem söz resimler gelicek :) peki senin kızçen nasıl
geçmiş olsun güldenim kıyamam kuzuma çok su kaybetmiştir bol bol sıvı içirseydin bu arada face de ki resimlerden bizde görsek ya kıyafetii
gulden ekledim seni erdemin adına benim face azcık sahtede :)
kabul ettim şekerim bak bakalım sonrada yorum bekliyommmm:
gulden ekledim seni erdemin adına benim face azcık sahtede :)
kocaman olmuş bu fıstık annesi bayıldım bayıldım annesine çekmiş güzellikte onuda anladık yani
cnm ayy şu ekleme işini bi çözemedi bu insan ayy her işi çözüyom ama bak bukonuda beceriksizim itiraf ediyommm:
ama benimfaceden eklersen göre bilirsin cnm..
yağmurum teşekkkür ederim evet bebişlerin hastlanması çok kötü oluyo gerçekten
bu arada ilk işgünün nasıl geçti cnm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?