2012 kasım bebekleri büyüyor..

tuzlu yağlı poça:
1 su bardağına yakın sıvı yağ, 1 paket margarin, 1 subardağına yakın yoğurt 2 yumurta, tuz ve aldığı kadar un:
aa tabi birde kabartma tozunu unutmayalm cnnm:

canlar merhaba bu gece fena değildi kız uyudu biraz bende dinlendim...kociş meselesi ise akşam ilk geldiğinde pek konuşmadı benle hatta hiç konuşmadı kızla oynadı konuştu falan .sonra yemek yedik kendiliğinden konuştu.bişey olmamış gibi ben de uzatmadım.uzatAmadım desem daha doğru aslında.hala kırgınım unutamıyorum dünkü söylediğini....

Canım bosver sallama bıle benımkıde öyleydı üzerine düştükçe kendini nişey sandı bende düşmüyorum şimdi kedi gibi kuyruğunu sıkıstırıyohiç sallama üzülmede canına yazık

inşallah bigün bende sallamaz olabilcem..ama duyarsızlaşmak da istemiyorum aslında..

güldencim valla yardım edin ya nasıl başarıyorsunuz.bak biliyorum kendimi eğer o konuşmasaydı ben en fazkla yatana kadar dayanıedım.yatınca gider sarılırdım arkasından..canm çıktı valla iki senedir ama beceremiyorum uzak duramıyorum..

songülcüm çok güzel olmuş..ya nasıl özendim ben yaa...

vawscım valla alışmak lazım ömür geçmez yani böyle.biliyorum ama işte söz geçiremyorum..

slax canm yani ailemde öyle gördüm herhalde o yüzden normal geliyo bana..aslında göndermiyo değil gönderiyo arada da işte ben her ay olsun istiyorm ona yanaşmıyo...

Sagol hayatim
Resiim.isini hic aceke etme zamab cok birdesiparis verdim ertesi gun kargiya verilddi iki gunde elimdeydi en guzeli olsun cnm cok guEl.olcak insalla
inş. cnm ay çok zor benim kızın fotoğrafını çekmek...

yazdım canım

sizde bakın bi eksik veya fazla varsa söyleyin olurmu
maşallah cnm eksik yok fazla var
cnm içine kaanı da koyaydın süper olurdu

tuzlu yağlı poça:
1 su bardağına yakın sıvı yağ, 1 paket margarin, 1 subardağına yakın yoğurt 2 yumurta, tuz ve aldığı kadar un:
aa tabi birde kabartma tozunu unutmayalm cnnm:
bi de ben anlamam diosun bak hünerlerin çıkıo ortaya

kızlar çarşamba gününe kadar yokum ii bakın kendinize ve bebişlerinize ... öpüldünüz...

kızlar çarşamba gününe kadar yokum ii bakın kendinize ve bebişlerinize ... öpüldünüz...
iyi tatiller cnm bal böcüğünü öp bizim için
işte huzurlarınızda kraliçe güldenin kuzusu prenses nilllllEki Görüntüle 839143 maşallah subhanallah

allahım maşallah prensesimize
yalnız konsept kelebekten gitmiş
kıyafetine bayıldım nil hanımın
gülden ne kadar değişmiş nil anlatamam

Merhaba arkadaşlar size bi bakmak istedim.
ben ankarada annemdeyim oğlumu anneme bıraktıp geziyorum oh lüküs hayat
bu arada oğlum artık bana anneeeeeeeee diyorrrr
bu çok harika bişey
anne deyip kucağıma geliyor sarılıyorrr:119::119::119::119::119::119::119::119:

sizinle paylaşmak istedim sizinkiler ne alemde merak ediyorum açıkçası:119::119::119::119::119::119:
hepiniiz öpüyorm

nil ağlarken anne diyo ama onun dışında demiyo ağlarken anne anne diye ağlıyo..

kızlar ben kaçar 4 günlük bittatilimiz var anca toparlarım ortalığı öpüyorum sizi kendinize iyi bakın
bende bu zamanda biraz hazırlık yaparım temizlik yaparım ee malum zaman azalıyo..

evet cnm konsetimiz kelenek.
güzel olmuşmu beğendinmi gerçekten cnm:
GÜZEL DE LAF MI CNM BENİM SÜER OLMUŞ

hoşgeldin ankaraya cnm
anne yanında olmak ne rahat değil mi
defne henüz anne demiyor bak sen ne kadar şanslısın

Ohh kizlar menuler super valla
Benimde az cok.kafaa belirlendi
Birde bizim.digumgunu sabahi kucuk yegenim.durunundaa dogumgunu hazir ailr toplanmisken arasin kutlamasi bitince onada pastasini ufleticez
Bizim.menuye gekince
Cakma kol boregi:)
Ceevizli burma
1 yas kurabiyesi
Elmali.kurabiye
Cigkofte
Birde tavukli gobek.marullu yogurtlu salata

Iki adette pastamiz

6 cesit+2 cesitte pasta 8 cesit oluyor yeter ama dimi

Son düzenleme:

Haha lukis hayat he ne zaman donucen bakayim.yeter bu kadar bunyene aykiri hem
Demek ege annee diyor he hihh

Aaa gercekten mi.cnm.desene senlik var sizde bizde o gece
Cnm bencede dogumgununu yap bir yasta herzman gelmiyor hayat devam ediyor

Kizlar daha cok sey yapasim var aslinda ama 8 cesit fazlasida abarti.olur sanki yanliz hevinin nutellali kurabiye aklima.yer etti bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…