2012 kasım bebekleri büyüyor..

Gecmuste cok uzun olmus oraya baksam nur kacicak en iyisi sabit kalip nurla sohper etmek

evet çok haklısın gidersen kaçabilirim:) zaten berra uyuduktan sonra geçen her dk benim için çok kıymetli:) sabah uyanırkn pişman oluyorum her gece zorluyorum kendimi erken yatma konusunda ama olmuyo bi türlü

evet çok haklısın gidersen kaçabilirim:) zaten berra uyuduktan sonra geçen her dk benim için çok kıymetli:) sabah uyanırkn pişman oluyorum her gece zorluyorum kendimi erken yatma konusunda ama olmuyo bi türlü

Ay aras sabah 9 sa kalkinca bende pisman oluyorum hep eeken yaticam diyorum ama yok olmuyor
Kimyama aykiru

Ay dun ananeme gittik
Aras nescafe devirdi tabak kirdi yicekleri doktu ay hali heryer batti ananem ve gelinimiz cok rahat ettirieler ama ben utandim

Ay dun ananeme gittik
Aras nescafe devirdi tabak kirdi yicekleri doktu ay hali heryer batti ananem ve gelinimiz cok rahat ettirieler ama ben utandim

bak sen aras paşaya yaramazlık mı yapıyormuş ısırırım ben onu yaa:)) insan çok tedirgin oluyo canım ama bak çok önemsememişler demekki rahat ettirmişler. bazı yerlerde iyice tedirgin oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…