- 1 Kasım 2012
- 5.531
- 1.676
- 198
- Konu Sahibi aycaeceberen
-
- #27.281
Kizlar daha cok sey yapasim var aslinda ama 8 cesit fazlasida abarti.olur sanki yanliz hevinin nutellali kurabiye aklima.yer etti bir
işte huzurlarınızda kraliçe güldenin kuzusu prenses nilllllEki Görüntüle 839143 maşallah subhanallah
bence de yeterli canım nasıl yetiştirceksin bakiim yardıma gelecek mi birileri yoksa tek başına mı yapcaksın
gülden çookkk güzel olmuş canım yaa bayıldım
Uc cesit ablam yapicak canim nasip olursa sagolsun ben yaparim dedom.ama cok israe etti eee ablalar bugunlerde kurtarici:)
Varmi cnm ablan
Cok tatli dwgilmi kuzum
yok malesef ben en büyüyüğüm. ama burada olsalrdı kardeşlerimde yaparlardı haklarını yemiim
Gecmuste cok uzun olmus oraya baksam nur kacicak en iyisi sabit kalip nurla sohper etmek
evet çok haklısın gidersen kaçabilirim:) zaten berra uyuduktan sonra geçen her dk benim için çok kıymetli:) sabah uyanırkn pişman oluyorum her gece zorluyorum kendimi erken yatma konusunda ama olmuyo bi türlü
Soruya bak erkek kismisi yardim eder sanki
ablalarında mı sakaryada oturuyor canım
çok güldürdün beniiaynen öyle canım iki kız kardeşim var bi tane de erkek
Ay aras sabah 9 sa kalkinca bende pisman oluyorum hep eeken yaticam diyorum ama yok olmuyor
Kimyama aykiru
Biri sakarya cnm dogeri bir saat uzaklikta
evet canım en küçük erkekHaha isyr bos bir soruydu hemenxik.farkettim erkek son numarami
evet yaa hep pişmanlık ama yok biz akıllanmayız. ben senden erken yatmama rağmen alamıyorum uykumu gerçi 9 a kadar pek uyumuyoruz biz
Ay dun ananeme gittik
Aras nescafe devirdi tabak kirdi yicekleri doktu ay hali heryer batti ananem ve gelinimiz cok rahat ettirieler ama ben utandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?