2012 kasım bebekleri büyüyor..

herkese günaydınnnn... nasılsınız kızlar bebişler nasıl
songül akşam da uğramamış merak ettim bi sorun yoktur inş:18:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar .
bugün kv hacdan dönüyor . İnşallah haciligin hakkıni verir .
dedikodu olacak ama bayramda ne duydum : kaynim bi kızı seviyor ama kv kız zengin olmadığı için istemiyor ya. Geçen eşime " su kızın numaramasini bulup arasam da oğlumun peşini bırak desem ,ağzıma geleni saysam" demiş. Kız için çok üzüldüm. İnşallah yapmaz. Eşim engelledim diyor ama kv aklına geleni yapar

herkese günaydınnnn... nasılsınız kızlar bebişler nasıl
songül akşam da uğramamış merak ettim bi sorun yoktur inş:18:

nm günaydın arıyacam bakalım birazdan songülü bende çok meraktayım..

günaydın cnm
senin kayınvalidende varya türkfilimlerindeki kötü kaynanalar gibi vasllaha
umarım yapmaz yazık gerçekten
umarım acılıkta bazı şeyleri idrak etmiştir...

günaydın cnm nilde aynı öyle sesi kısılacak gibi çıkıyo
bide öksürüyo ateşlendikte akşam ayy bilmiyorumyaa:
bu arada recisim günaydın cnm..
Napcam bılmıyorum canım ıhlamur kaunatıp içirdim yıne aynı ((
Allahım allahım onu hacı da ıflah etmez o zaman canım

maşallah cnm maşallah:)

geçmiş olsun cnm ya kuzular hasta olmasa di mi hiç kıyamıo insan.rabbim tez zamanda şifa versin inş.

rabbim gerçek anlamda hacılığı nasip etmiştir. inş. cnm da artıkl sizinle uğraşmayı bırakır. allah katlanma gücü versin cnm sana da gerçekten çok sabırlısın maşallah

Canım böyle insanlar hıc durmaz hacılık ınsallah ıflah eder ama sanmam içlerindeki kurt devamlı durter durur. Bı tanede banım basımda var bıgun ıyı bıgun ayarları bozulmus oluyo

Canım böyle insanlar hıc durmaz hacılık ınsallah ıflah eder ama sanmam içlerindeki kurt devamlı durter durur. Bı tanede banım basımda var bıgun ıyı bıgun ayarları bozulmus oluyo

rabbim sana da sabır versin cnm. zor bi durum. benim kv dem de bazen karışır sinirlenirim ama boşver deyip geçiyorum genele bakıyorum artık genelde ii bi insan bize her anlamda yardımı çok oluo onlara bakıp eksiyi gözardı etmeye çalışııyorum...

kızlar günaydın nasılınız ben çok uykusuzum erdem bey uyutmadı yine geçmişi okuyamadım şimdi bimden geliyorum uyku tulumları gelmiş 14 tlye kaçırmayuın süperler oyuncaklar falanda var
bu arada songül iyi merak etmeyin kuzular sanırım azcık yogun bvaşka bi sıkıntı yok

günaydın cnm ne oldu erdemime nesi var:
bende çok uykusuzum resmen salak gibiyim..
bu arada oyuncak olarak neler var anlatırmısınız aceba şekerim?

kız o kadar iyi birisi ki bir de yaşı da 22 yanlış bilmiyorsam, gencecik daha. tek sorun zengin olmaması.
kaynım da çok seviyor kızı
inşallah yapmaz yoksa çok üzülürüm ikisine de
bir de benim de kızım var. birisi ona böyle bişey yapsa ne kadar kötü olurum. yazık kızcağızın ne suçu var

Napcam bılmıyorum canım ıhlamur kaunatıp içirdim yıne aynı ((

Allahım allahım onu hacı da ıflah etmez o zaman canım

inşallah eder cnm
günah girer böyle bişey yaparsa
kendim için değil inan kıza çoküzülürüm
cnm ıhlamur iyi geliyor vermeye devam et
bir de soğan suyu vermeyi dene

cnm insandır deyip tolere etmeye çalışıyorum. hepimiz insanız sonuçta.ama bazen beni de çok sinir ediyor. allaha sığınmaktan başka bişey elimden gelmiyor. allah sabredersen herkese hak ettiğini veriyor.

bendekinin de bi günü bi gününü tutmuyor ama görmemeye çalış, çocuğun için eşin için katlanacağız canım başka çare yok

cnm erdemin nesi var?hasta değildir inşallah
bu gece bende uyuyamadım
defne tam uyudu ben de kk ya girecektim evin telefonu çaldı ve defne sıçrayarak uyandı bi daha da saatler sonra güç bela uyudu

Gunayfin kizlar
Nasiliz bakalim
Dun esim izinliydi arasla buyukananedine gittik
Sinra babamiz gezmelere goturdu
Bur girip yazamadim
Guldencim nil e cok uzuldim nerfen cikti.simdi saha yeni gitto dr a sumdi nasilki

Beysalcim eerdem.pasa neden uyumadiki
Dis mi geliyorki

Beysalcim ben gecen yil almistim bimden boyle guzel bir kumas daha gormedim uykuntulumunda hangi bimden aldin daha varmiydi

offf ya ne sinir olmuşsundur çalan telefona..
eğer kaynın çok seviyosa ozaman o destek olacaktır kıza yani umarım:

günaydın cnm ayy seni merak ettim şekerim bende..
nil çok öksürüyo akşam birazda ateşimiz çıktı ay bilmiyorumki cnm ya:
neden böyle oldu anlamadım
sesi bile çatallı çıkıyo artık herhalde buazı tahriş oldu kuzumun..
bakalım yazdım doktorumuza nediyecek..

Canim nilde ne zaman hastaneye gitse saglam gidiyor hast aoluyor bu aralar
Baya hasta cnm desene ates falan

Dr a ne yazdin canim

günaydın cnm biz iiyiz çok şükür erdemin neyi var ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…