2012 kasım bebekleri büyüyor..

evet cnm ogretmenımızden bır takım sıkayetlerımız var mınık kızımın bır ay olmadan sacını cektı

canım kusura bakma cvp veremdn cıktım alp tuğra uyurken dus aldım
ıyıyım canım sağol sen nasılsın
magnetı gordum guzel olmus kıskandım
bencede 8 cesıt yeter kalabalkmı olacak doğumgunu

canım kusura bakma cvp veremdn cıktım alp tuğra uyurken dus aldım
ıyıyım canım sağol sen nasılsın
magnetı gordum guzel olmus kıskandım
Bencede 8 cesıt yeter kalabalkmı olacak doğumgunu

oh mıs oldun desene

sagol cnm kıskan valla kıskan sende yaptır htıra

cnm yıne 20 25 kısı olur

Ertur cnm sende lukus hayat yasıyormusun ana evınde
basakss boncugum bırde sen ohh

Yıllardan sonra biri bana birsey yaZdi duygulandim. Pasalar gibiyiz anne evinden rahati yok. Ekmek yemek düşünmüyorum direktifler verip duruyorum naz yapiyorum oohhh :))

evet cnm ogretmenımızden bır takım sıkayetlerımız var mınık kızımın bır ay olmadan sacını cektı

Cnm evet o olayi biliyorum. İyi araştırın yeni öğretmeni. Bir de sınıf değişikligi yareni nasıl etkiler onu da düşünün . Biliyorsun ilkokulda öğretmene öğrencilersanki anne- babası gibibaglanir. İnşallah hayırlısi olur yaren için

yıllardan sonra biri bana birsey yazdi duygulandim. Pasalar gibiyiz anne evinden rahati yok. Ekmek yemek düşünmüyorum direktifler verip duruyorum naz yapiyorum oohhh :))

haha yaa kıymetımı bıl bırde sevmezsın benı:)

gıtme kız evıne gelsın esın arada bır haha bu aksam ben ara bozucu
gecelerıde ananeye aktarma yapsan tam olucak ama

cnm yarenın gecen yıl anaokulunda 3 kez ogretmenı degıstı kı ılk ogretmenını cok sevıyordu tepkı veredı
bu ogretmenle olan durumdan olayı mutlu bıle olucaktır arkadasta ıstedıgım sınıfta var cnm kendı arkadası bırde o ogretmenın yatıgı etkınlıklere yaren hep ozenıyor ah ıs oraya bı gelse ben hep motıve ederım

haha yaa kıymetımı bıl bırde sevmezsın benı:)

gıtme kız evıne gelsın esın arada bır haha bu aksam ben ara bozucu
gecelerıde ananeye aktarma yapsan tam olucak ama

Bi uykusu geldiginde ariyor benimkiside beni. Onuda aşsa geceleri de yuzume bakmayacak. Yaramazliklara baslamis aras. Bizde hergun ev gezmesindeyiz. Gunu gunune benzemiyor selim inde .

ee hemen deneme yapsaydıkkk

evet cnm aıle ıcı aılemeız kalabalıklastı tabı

bıraz ınceleyımde ben karar verırz beraber
akraba dısı olsa sığmaz heralde eve senn cevren genıs anladğım kadryla
ınsallh guzel gecer canım bol bol foto cek bızde gorelım
daha var gercı ogune yıne konusuruz

ay evet gun rkadasları falan desem kucuk bır soz nısan gıbı olur ınankı boyle cok daha guzel
cekerız cnm benım ya
heyecan basıyor zaten

bi uykusu geldiginde ariyor benimkiside beni. Onuda aşsa geceleri de yuzume bakmayacak. Yaramazliklara baslamis aras. Bizde hergun ev gezmesindeyiz. Gunu gunune benzemiyor selim inde .

ay evet bırde ona alıssa en azında gece uyursun gıdene kadar
gez valla cnm annende sevıyormu gezmeyı

arasım fırtına ya ozledım bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…